Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Boedoer
üzenetére
Nissin i40
Pro:
-korrekt ár
-elfogadható fényerő
-jó tudás
-manuális funkciók
-kicsi, könnyű
-megfelelő építési minőség
-dönthető/forgatható zoomfej
-fém vakupapucs, gyorszáras kioldássalKontra:
-nehezen beszerezhető
-csak 1év és bizonytalan gari (Magyarországon)
-lehetne a fényereje nagyobb
-nincs saját kijelzője
-talán túl könnyen járó tárcsák
-rádiós vezérlés nincs
-alacsony építés, ami makrózáshoz nem teszi a legideálisabbá, különösen egy rövid objektívvel párosítva
-a kis fej miatt számos kiegészítő nem, vagy csak nehezen/bizonytalanul rögzíthető rá -
Suszi66
csendes tag
válasz
Boedoer
üzenetére
Olympus FS-FL36R
Mérete OM-D vázon még éppen elmegy (bár ez obifüggő is)
Olcsó, de már csak használtban kapsz
Minden funkciót ki tudsz használni
Most láttam 20e irányáron egyet eladót, törött rögzítőgyűrűvel.
Sűrűn előfordul, júzer hiba, mert túlhúzzák, pedig ez csak a rögzítőpöcköt mozgatja, a vakut tulajdonképp ez rögzíti a vázhoz.
Az enyém is ilyen, az előző tulaj megragasztotta és tökéletes, mondjuk vigyázok rá... -
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Nemtom hogyan. Most frissítettem Lr CC-re és pixelre ugyan az lett mint amit a 6.1.1-el csináltam.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Nem tudom, hogy tudnám ezt demonstrálni. A raw-ból módosítás nélkül hívott jpg és az automatikusan javított dng-ből hívott jpg jó lesz? Most néztem, hogy ISO 800-nál már szoktam adni egy kis világos zajszűrést is. Max. 12-ig emeltem. Utána már kezdett mobilossá válni a képminőség teljes képernyős nézetben. Most 50-ig lehet húzni....

-
Peat;)
veterán
Akkor baj lesz, mert epl-5 sem kapcsol be attól hogy ránézel.
A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes. -
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Kíváncsivá tettél! Van megosztható jpg-d amin látni a javulást? Nekem még nincs CC-m csak Lr 6.1.1.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Nem. Tavaly ugyan itt, ugyan ilyen körülmények közt, ugyan ezzel a két objektívvel fotóztam. Szokás szerint, mikor megláttam a RAW előnézeteket a Bridge felületén, rám törtek a szülési fájdalmak és elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Elsirattam a hetem. Ezzel szemben, mikor megnyitottam őket ACR-ben elkezdem vigyorogni az eredmény láttán. Jó ez a CC.
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Csak megszokta a szemed

-
hibavissza
veterán
Pana rawozók! A Fuji tulajok emlegették, hogy a Lr fejlesztett valamit a RAW kezelésen. Megnyitva az RW2 fájlokat a frissített ACR-ben, rányomva egy automatikus beállítást és az expozíciót visszavéve nem volt kedvem hozzányúlni a képekhez a továbbiakban. Teljesen eye candy lett az eredmény. Beltér Pl 25 és Oly 45. ISO 500-1600. Öröm, bótóttccság.
-
Studi
veterán
Csütörtökön iszunk valamit valahol, akit érdekel, nézzen be a talis topikba!

-
aginor
veterán
Sziasztok!
E-M10-nél normális, hogy a gép kikapcsolt állapotában "lötyög" a szenzor? E-M5 leparkolja az akna aljába, de ez nem?
-
Telda
addikt
Hali!
E-pl5-6 tulajoktól kérdezném, hogy napfényben mennyire látható a kijlező?
Gondolom annyira rossza csak nem lehet, mert tele lenne vele a fórum
. -
-
Boedoer
csendes tag
Igen, tudom. Nem is akarom ezzel bonyolítani az életemet...
Bár, ha az ember nagyon akarja, akkor biztos meg tudná oldani. Pl. ki mondta, hogy a vázról kell áramot kapnia a FL-LM3-nak ;-) Persze tartok tőle, hogy sokba fájna a kísérletezés, ezért olcsóbb és a tömeg-méret kivételével sokkal jobb megoldás a másik két kis vaku. -
Boedoer
csendes tag
Halihó!
omd e-m5-re szeretnék külső vakut. Nagyon tetszik a mkII vakuja, de ahhoz műtétet kellene végrehajtani, hogy működjön a "régi" vázon... A neten böngészve két viszonylag kis vakut találtam: meike mk 320 és nissin i40. A tesztek alapján a nissin lenne a favorit nálam.Ti használjátok valamelyiket? Mi a tapasztalat velük kapcsolatosan? Esetleg lenne még más alternatíva?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Kisebb zenekarok viszonylag gyakran lépnek fel ilyen helyen, legfeljebb pub-nak nevezik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Fórumos júzereknél nem valami elterjedtek tudtommal, így tapasztalat sincs velük. MrChris-nek van asszem egy s40-ese, de az nagyobb, én meg came-mini 3 axis gimbal-t használtam és nebula 4000-et próbáltam, ezek frankónak tűntek, csak drágák... Amúgy a nyáron én is veszek egy ilyen olcsó ebayes csodát, youtube-os videók alapján az árukat simán megérik.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem ilyen? (pirosaktól lefele) Esetleg gopro vagy kompaktokhoz szánt 3 axis gimbal?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Sefter
üzenetére
Használtban lényegesen gyakoribb az Olympus.
jjeeaahh: Kevesebb hiszti, több kép/videó!!!négy! És ha már videó: Van valami olcsó megoldás - állványon kívül - kocsmában minél jobb kézből videózásra? Régebben láttam egy DigitelRev videóban ilyen csúzli-formájú valamit, ami pont GM1+20/1.7 méretű cuccokra való, de nem találom a videót

-
PitLee
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Érdekességképpen a Pamszerkó.
Én erre a kis kütyüre figyeltem fel nem sámli. -
konyi79
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
Az a baj -ami tulajdonképpen minden más esetben tök jó- a kis tükörnélküli gépekkel, marha kicsi a tömegük. Lehet abban akármilyen stabi, a kis tehetetlensége miatt a remegéseket nem tudja maradéktalanul megtartani videó alatt. Viszont nem kell egyből méregdrága cuccok felé tekinteni, kis kreativitással könnyen élérhető minimális költséggel egy flycam-hoz hasonló cucc, amivel már korrekt lehet mozgás közben is a videó.
(#73442) jjeahh
Jó lesz az, remélem nyáron lesz alkalmam megnézni egy műsor élőben is, meg a környéket is
-
Mercutio_
félisten
válasz
Gravity1234
üzenetére
GH4 váz lényegesen drágább mint az E-M5, Pana 12-35 ritka használtan és még kitben is drágább ha újonnan veszed mint a 12-40
Nem reális az 1:1 -
t72killer
titán
válasz
Dolphin
üzenetére
Kézből stabi nélkül reménytelen a dolog, aki 1 picit is komolyan gondolja a videót, gimbalozik - vagy megelégszik az állvánnyal (egyelőre itt tartok). Amúgy sem kp-ben (komolyabb projekteket feltételezve) sem súlyban nem vészes egy alap gimbal, ami elviszi a gh4-et. Nebula 4000 elég neki ha nem kilós obit akasztasz rá.
-
Gravity1234
tag
válasz
Dolphin
üzenetére
Koszonom az otletindito kommenteket.
En azt gondolom, hogy kezbol kb 1-2% amit videoznek, igy az hogy a GH-kban nincs stabi az OMD vel ellentetben kb tok mindegy, mert ugyis allvanyrol mennne a felvetel.
A kreativabb felvetelekhez meg mindenkepp glidecam es/vagy slider, amiken megintcsak nem feltetlen kell a stabi, hiszen stabilak.En imadom a gepem, szenzacios kepeket csinaltam vele az elmult par evben,es videokat is kiprobalas szeruen, de kifejezetten videozasra minden tesztben, leirasban a GH-kat ajanljak.
Ha jol tudom a GH-k melle rakott sajat obik stabilizatorosak, tehat igazan csak akkor jarnek picit rosszabbul ha megtartanam a 12-40 Pro-t es azt tennem a GH-ra, mert akkor lenne teljesen stabi nelkul a set.
Igazsag szerint nem tudom, en is csak otletelek, nezem hogy tudnek valtani erro l a setrol GH-ra a video miatt, de nem kotelezo, ha nem tudom megoldani kb 1-1be, akkor em fogom per pill eroltetni es elkezdek videozni a jelenlegivel.
Elso korben az erdekelne hogy tudnek e (ha talalnek ilyet) 1-1 be cserelni mondjuk GH4 + Gvario 12-35-re, vagy ez a csere nem lenne realis.
A masodik hogy ha eladnam az en settem, abbol kijonne e a GH4 + 12-35 Lumix set? (a bearazos topicban 280-300-at mondtak a settemre)A harmadik pedig vloban az hogy kell e, erdemes e valtani. (tesztek, leirasok alapjan videora mindenkepp)
-
Dolphin
tag
Ez a minőség csak szerintem kuka
(Ráadásul 720p-ről 1080p-re?) Már a "nyers" felvételen sincs mit elrontani jobban, de lehet csak nálam rossz a kép.hibavissza: persze, de mivel egyformán rontja a hardveres és szoftveres stabis videót is...
Nah mindegy, ha ennyire kötitek az ebet... én csináltam/tapasztaltam eleget, egy szintig biztos elég a sw stabi is, kérdés mi az igény. De már túl van ragozva.. az azért gondolom egyértelmű, hogy hw-es stabi mindenképp előny sw-hez képest, ami meg pénztárca/kényelem függő.
-
-
törölt tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
A szimulált OVF ki volt kapcsolva. Az az éjszakai volt a megoldás. Köszönöm szépen.
Még egy kérdés. Ha manuális módban a kettes módban van a kar ami ISO-t és fehéregyensúlyt állít, van arra mód, hogy ne jöjjön elő egy külön menü hanem ahogy a kar másik állásában is működik az alapinfók látszódjanak csak?
-
Dolphin
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Ezt tapasztalatból mondod? Van tényleges összehasonlítási alapod, vagy csak van egy Panád, és kész? Youtube/Vimeo-on fent lévő minőségibb összehasonlítás/OMD videó (pl esküvő) nem erről árulkodik sajnos (vagy nem sajnos). Természetesen a Panák videója jóval jobb miőségű, de hazavágja a remegés sajnos, innentől kezdve meg mitsem ér a 100mbps. OIS-es obival ez jelentősen javul, ha ilyet használ valaki, de a gond hogy nem szoktak. Felvetődik a kérdés, AF-es stabis obikkal lenne-e használva, mert akkor Pana jobb választás, vagy külső stabilizálóval, akkor pláne, de egyébként OMD mk2 (vagy Sony, de az más (ár)kategória

Ui. esetleg 4k-ból már stabilizált FullHD kivágása, már ha létezik ilyen.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Dolphin
üzenetére
+1 jjeahh
Magam is rendszeresen szofverstabizok G6-al. Mercalit használva 5 maximum 10% elég (egy pontra célozva elég a 3%) a stabilizáláshoz és még így is szebb, élesebb marad a felbontás/részletesség mint az Olympus bármelyik vázának videója. Ott ugye a blokkosodás 72mbps-nál is jelen van. Futkosásra persze a szoftveres nem alkalmas arra csak kell a valódi stabilizátor. Viszont jjeahh által javasolt 4k+szoftstabi+leméretezés képminőségének nyomába se fog érni az Olympus annyira gyenge a felbontás, tendenciát látva sajnos 4k-val sem fog. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Dolphin
üzenetére
Valamelyik 4k pana + stabis üveg + esetleg filléres ebayes steadicam + 4k videó szoftveres stabilizálása, majd leméretezés fullhd-re szerintem sokkal stabilabb és jobb minőségű eredményt adhat mint egy om-d. Persze macerább, de mivel az ismerősöd igényes valszeg úgy is melózik a videón...
-
Dolphin
tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Egy ismerősöm is komolyabban videózik, de GH2-3-4-ről azért váltott OMD-kre, mert a stabilizáció sokkal fontosabb, mint a képminőség! Külső stabilizátort, gimbal-t pedig nem akart használni (manuális üvegekkel videózott). Az utólagos szoftveres stabilizálás meg a legrosszabb választás, úgyhogy ezt szerintem érdemes szem előtt tartani!
Szerintem a tuti kombó valamelyik GH gép gimballal, és olyan üvegekkel, amin a fókuszgyűrű és lencse között nem elektronikus kapcsolat van, mint (azthiszem) az összes AF-es m4/3-os üvegekben. -
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
No, promó, jöhet a sünizés, majd megígérem, hogy egy időre hanyagolom a topikot

-
hibavissza
veterán
válasz
Gravity1234
üzenetére
Lumix 12-35 ami szóba jöhet. De a 12-40 is tökéletes, ha nem kell stabi.
Teszteket rogyásig találsz. Beárazni a beárazós topikban fogják.Másrészt, sokan a mai napig "komolyan" videóznak GH2-vel.....

-
MrChris
nagyúr
Most ilyen esetben mi a helyes? Átküldeni a Milyen cserélhető objektíves gépet? és a FOTÓS beárazás topikba?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Tanacsot kernek!
Szeretnek gepet cserelni (vagy a jelenlegi eladasa, es az uj megvetele, vagy esetleg becsereles utjan) ebben kernem a segitegetek, ralatasotok.
A hatter, szeretnek videozassal komolyaban foglalkozni, es tudom hogy erre az egyik, ha nem a legjobb valasztas a Lumix GH4.
Jelenleg egy Olympus OMD EM-5 + 12-40 F 2,8 Pro parosom van. (nyilvan ezzel is el lehet kezdeni) de szeretnem korbejarni, hogyan tudnek valtani, cserelni errol GH4-re.
1) Realis e a csere mondjuk egy GH4 + valami jobbfajta lencsere, (milyen lencsevel lenne ez kvazi megoldhato) egy az egyben ha talalnek ilyet?
2) Amennyiben a hasznalt csere nem johet igazan szoba, mi lenne a realis ar amit kerni tudok az en gearemert?Koszonom a valaszokat elore is!
G. -
törölt tag
Megkérdezem megegyszer mert lehet valamit félreértettem. E-M1-en a keresőben nem azt kéne látnom ami a végső kép lesz? Ha manual módban feltekerem a zársebességet vagy szűkítem a rekeszt, nem kéne elsötétülnie?
-
t72killer
titán
válasz
gmeszaros
üzenetére
Hülye kérdés nincs, csak valahol jobban tudnak válaszolni. Ha a géppel kapcsolatos technikai kérdést teszel fel, valszleg rögtön harapunk rá, és 2 problémára 9 megoldást kapsz félórán belül
. Ahogy értettem, komponálási+fotófeldolgozási kérdéseid vannak, erre tényleg van célzott topic, amit olvasgatni is érdemes, nem csak kérdezni. -
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
1. tévedsz, mert ez a legszinvonalasabb forrás a neten

2. van a kérdésedhez illő topic a ph-n.
3. hagyd abba a sértődött hangvételt... mivel senki sem személyeskedett veled...
4. kérdezz, specifikus kérdéseket a rendszerrel kapcsolatban... hidd el lesz még a jövőben, mégha jelenleg nincs is..
...welcome.
-
gmeszaros
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ezzel kapcsolatban par dolgot szerintem meg erdemes hozzatenni, bar igy kicsit hulyen jon majd ki, mert olyan lesz mintha magamat vedenem, pedig az esettol fuggetlenul is ez a velemenyem ilyen helyzetekben:
1. Az valoszinuleg vitan felul all, hogy ennel a topicnal ezerszer szinvolanasabb forrasok talalhatoak az interneten (akar angolul) tanulasra, szoval nem azert kerdeztem amit kerdeztem, mert helyettesiteni akarnek barmit is ezzel rabolva az olvasok idejet.
2. Ha az elso pont igaz, akkor tanulas szempontjabol nem a kerdesem a felesleges, hanem ez a topic, sot... az egesz oldal. Ha a Ph! nem lenne, akkor is megtalalhato lenne minden fontos informacio a neten. A Ph! megis letezik, mint ahogy ez a topic is, szoval valahol mashol kell keresni az igazsagot.
3. En ezt a teruletet nem ismerem, es batorkodtam oda irni, amit az egyik tapasztalt forumtars ajanlott. Tudom, utananezhettem volna (ezt el is ismertem), de mentem az arral, az emberek sokszor (soha) nem racionalisan cselekszenek.Tiszteletem a tudasotokat a temaban (akar amatorok vagytok, akar hivatasos fenykepeszek). Nekem is van olyan terulet az eletemben, amiben elerem mar olyan szinteteket, amivel nem tartozom a kezdok koze. Ha azon a teruleten valaki kerdezne valami teljesen egyszerut, akkor 3 dolog tortenik:
1. Eszembe jut, hogy hulye kerdes nem letezik. Ilyen esetben teljesen helyenvalo volt az a valasz, amiben linkeltetek egy masik topicot. Persze ha oda masoltam volna, ott is megkaptam volna ugyanezt (es megis ki ajanlotta?), mert oda sem illett, de ez csak a veletlen muve lehetett.
2. Ha nincs idom valaszolni, akkor nem valaszolok. Ha senki sem valaszol egy kerdesre, az is informacioval bir.
3. Ha van idom, akkor meg segitek.Visszakanyarodva az kezdo gondolathoz: Mi ertelme ennek a topicnak? Hireket elobb szerzek mas oldalakrol. Szakmai anyagot siman talalok a neten. Altalaban jobb szakemberekbol tobbet talalok a dpreview foruman (vagy mashol).
En azert kerdeztem itt, mert tamogato kozosseget kerestem. Erre hasznalom a Ph!-t 2001 ota (nem ez az elso userem). Amirol ti beszeltek, ahhoz valoban ezer jobb forras van a neten. Ha ezt a topicot erre tartjatok fent, akkor felesleges (most feltetelezem, hogy mindenki tud angolul).
De a helyzet szerintem nem olyan rossz. Kaptam utbaigazitast, kitakarittattam a topicot magam utan, es ha a hangulat ilyen lesz tovabbra is, akkor csendben odebb allok, hogy megtalaljam amit keresek, ezt pedig meghagyom azoknak, akik valamiert ezt a topicot preferaljak mas helyett (ezt minden sertes/sertodes nelkul mondom).
Ez az en velemenyem, ami (mert mindannyian emberek vagyunk) pont annyira ertekes es igaz, mint a tietek. Az elet tul rovid ilyen beszelgetesekhez, de most, ezt mar megirtam es mar mindannyian elfecsereltuk a draga idonket (ahelyett, hogy a gyerekeinkkel jatszottunk volna 15 percet) elkuldom, aztan kiszallok.
Ajanlom szeretettel az egyik kedvenc mondasom: Almost no one is evil. Almost everything is broken.

-
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
Hú de szigorúak vagytok! Máskor kb minden fotós fuji, canon, nikon, sony... dolog belefér meg még azon is túl és támogatást is kap a kérdező.
-
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
..a neten nagyrészt ill. szakkörök, tanfolyamok, barátok, ismerősök által.... de elég szerncsés hogy neten szinte minden információt ki lehet böngészni... arra készülj fel hogy ez az egész, nem egy pár hetes, hónapos folyamat.. itt a többség több éve ezzel foglalkozik, ezért elég furcsa ha ilyen posztokat lát itt az ember..
...de ne vedd magadra, nyugodtan kérdezz kicsit specifikusabb kérdéseket, pl. a G7 el vagy az obival kapcsolatban.....az az obi teljesen jó, csak tudni kell a helyén kezelni
-
gmeszaros
tag
En azt olvastam rola, hogy ha az ember nem akar objektivet cserelgetni (kirandulas, csalad, ilyesmi), akkor ez egy jo objektiv. Biztos nem olyan jo, mint a fixek, de lehet vele szep kepet fenykepezni. Ha nem ez, akkor melyik masik objektiv jo ilyen atfogassal?
(Mint emlitettem nincs problema, a bejegyzesek torolhetok. Tevedtem es nincs is ezzel semmi baj.
A tobbi kerdesem viszont pontosan arra vonatkozott, hogy hol talalhatom meg azt az forrast ami az onfejleszto folyamat alapja lehet.) -
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
..ok, mostmár látom hogy az általam is birtokolt, sokak által savalt 14-140mk2t használsz...
...amúgy nehéz ügy ebben az esetben megfelelő topicot találni.... általában alap a ph-n mindenhol hogy nem a nulláról próbálod instruktálni magad, hanem egyfajta önfejlesztő folyamatod elméleti talányait hánytorgatod itt fel annak reményében hogy némi viszhangot kelt...
-
t72killer
titán
válasz
gmeszaros
üzenetére
Bocsi a küldözgetéssel, de sztem a " Kezdő fotósok digitális fényképei" topicban jobban jársz.
#73418: megint lassú voltam...

-
-
shouryuken
senior tag
gx7-el próbálgatom a bulb exposure-t, viszont nem látom a process-t, ahogy exponálódna a kép.
A live bulb csak oly fícsör? -
Mercutio_
félisten
Kezdem azt érezni, hogy érik a prémium előfizu

Akit ignore-ra teszek, az privátot se tud írni?
-
törölt tag
EM1-én hol találom azt a funkciót, hogy a kereső az aktuális expobeállítás szerint működjön, valamint a fekete fehér módra lennék kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes.
.
.

(Ráadásul 720p-ről 1080p-re?) Már a "nyers" felvételen sincs mit elrontani jobban, de lehet csak nálam rossz a kép.
Lehet hogy én se írhatnék ide!