- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel a vassal telefont már nem szabadna kiadni...
Még mindig jobb választás lett volna egy idejétmúlt Helio G85 ( MotoG31-et vettük - benne egy G80 is szívszaggató minimum volt) De 33 ezer volt az is, és azért kompaktságával is nyerőbb.
Vagy legalább egy gyorsabb tároló-memória kombóval el lehetne maszatolni a vas hiányosságait, esetleg T616/618...
Na nem mintha az a 10% megváltaná a világot persze... De talán kicsit segítene...
Az Unisoc rettenetei főleg az alsóbb kategóriában merénylet az emberiség ellen... Ezeket nyugodtan hívhatták volna Spreadtrum-nak, amitől megintcsak veri az embert a víz.
T760 meg már a legolcsóbb 5G-s chip, de az sem egy erőgép.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
janeszgol
félisten
Ezt a telefont tenyleg csak az ara menti meg. Inkabb ezt vegye minden nagyon vekony penztarcaju, mint az 1-3 GB rammal, TN panellel szerelt filleres retteneteket.
-
bostone
addikt
Egyszer jó lenne egy grafikont látni a belépőszintet képviselő készülékek eladási adatairól.
Bizonyára van rá kereslet, különben nem kerülne a piacra, de magánszemélyként inkább várnék a vásárlással, amíg a megfelelő összeggel nem rendelkezem egy picit izmosabb ajánlatért, még abban az esetben is, ha számomra csak általános szükségleteket elégítene ki a mobil. -
szs85
tag
Az idetévedő leendő vásárlóknak: mindenképp tegyen egy próbát a Melyik okostelefont vegyem topikban, vagy nézzen szét a piacon, árukeresőn stb mert óriási különbségek lehetnek kettő (közel) azonos áru mobil között.
Példa:
Most (2024 augusztusában) szintén 40.000 a Motorola G34 5G 4/64 az egyik boltban (Snapdragon 695-tel), teljesen más felhasználói élményt kap a vásárlója.Úgyhogy kérdezni és szétnézni mindenképp érdemes.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Pí.Nandee
csendes tag
Ilyet, amit csak ilyen rövid ideig támogatnak nem vennék, de én általában olcsó Samsung Galaxy-kat szoktam venni, Most is egy A14-em van.
Régen mindig a csúcs telóra mentem, volt Nokia E90-em SE P1i-m SE X1i-m, Blackbery Priv-em de egy ideje már tökre nem érdekel a csúcskategória. Sőt még anno kickstarteren bevásároltam egy Unihertz Titan-t is, de elkeverte a posta a csomagot, a posta a unihertzre mutogatott a unihertz a postára, és végül se telóm nem lett, se a pénzt nem kaptam vissza. Amivel néha szemezgetek az az Astro Slide, de baromi drága az, sajnos. Amíg volt a csúcskategóriában fizikai qwerty-s telót addig megvettem azokat, mert mai napig utálok kijelzőn gépelni. Mindig is csak arra használtam a telefonjaimat, hogy telefonáljak, mindenféle üzenetküldő appokat használjak, böngésszek és néha lefotózzak mondjuk egy árcédulát, vagy valamit amit viccesnek tartok, és elküldöm a group chat-be + navigáció.
Ezt tudják ezek az olcsó vackok is, nyilván egy új galaxy S-hez képest mindenben lassabb, gagyibb, pontatlanabb az A14-em, a képei csapniavalóan szarok, de amire használom nekem elég. És addig szoktam használni már ezeket amig nem lesz drágább rendelni hozzá egy új kijelzőt + akkut amikor betörik, mint venni egy új telót ami lényegesen tovább fog biztonsági frissítést kapni.
Játszani (már) nem játszok telón, azért veszek Samsungot, mert bennük talán bízok, hogy tényleg adnak elég ideig biztonsági frissítést, és hogy talán komolyan veszik ezt a dolgot. Csak qwerty billentyűzetért meg nem akarok flagship árat adni, mert semmi más funkció nem érték számomra. -
zurtant
lelkes újonc
Kicsit szomorú hogy a hmd szarabb szoftverrel ugyanezt a telefont árulja csak 70k-ért
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen