Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
köszi a megerősítést!
Azért kérdeztem, mert megfordult nálam egy canon 700d kit és többek közt elvégeztem ezt a komoly tesztet
Ha nem néztem be valamit durván a LR-ban akkor arra jutottam, hogy ez a 700d bocsánat a helyén való kifejezésért egyszerűen szar. Hiába a manuál obi, belenagyítós élességállítás, mégis életlen, vagy inkább nem elég éles a képe. Míg a 4/3-os képe tökéletesen éles. Ezen kívül hiába 18mpixeles, az olympusom meg 10, mégis kevesebb a részlet. Úgy tűnik, hogy középen éles, szélek/sarkok felé egyre rosszabb. Ezért is croppoltam le az apsc képet hogy biztosra menjek. Ugyan azzal az obival&rekesszel a 4/3-os cuccom kíválóan teljesít. Ennek mi lehet az oka?
Csak egy lehetséges dolog jutott eszembe, hogy marhára érzékeny a beesési szögre. De így használhatatlan a régi manuál obikkal.
Majd belinkelem az eredeti rawokat, jpgket hogy hitelesebb legyen az észrevételem. Pedig adtam egy esélyt a váltásnak, de ezek után szóba sem jöhet. Megmarad a jó kis 20-as obi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem néztem be valamit durván a LR-ban akkor arra jutottam, hogy ez a 700d bocsánat a helyén való kifejezésért egyszerűen szar. Hiába a manuál obi, belenagyítós élességállítás, mégis életlen, vagy inkább nem elég éles a képe. Míg a 4/3-os képe tökéletesen éles. Ezen kívül hiába 18mpixeles, az olympusom meg 10, mégis kevesebb a részlet. Úgy tűnik, hogy középen éles, szélek/sarkok felé egyre rosszabb. Ezért is croppoltam le az apsc képet hogy biztosra menjek. Ugyan azzal az obival&rekesszel a 4/3-os cuccom kíválóan teljesít. Ennek mi lehet az oka?