Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
válasz
madgie
üzenetére
Pixinfón olvastam róla tesztet, ott végignéztem a tesztfotókat és azok tetszettek, a mostani gépemhez képest klasszisokkal jobb képeket csinál
A másik dolog, ami tetszett benne, az az EVF volt, valahogy engem taszít a nagy kijelzőn valő témakeresés. A videózás nekem sokad rendű dolog, nagyon ritkán használom azt a funkciót. Köszi, hogy említed a RAW fotókkal kapcsolatos dolgokat. Általában JPEG formátummal dolgoznék, csak a fontosabb dolgokhoz használnám a RAW-ot, tehát ez is még belefér.
Mennyire érzed kényelmesnek a kütyüt? Hosszútávon nem válik kényelmetlenné a használata?
Esetleg tesztképeket tudnál küldeni számomra?
Megnézném, hogy nagylátószögön és telén mit nyújt a kicsike adott témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Docker konténerizálás
- LEGO klub
- VPN topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik dolog, ami tetszett benne, az az EVF volt, valahogy engem taszít a nagy kijelzőn valő témakeresés. A videózás nekem sokad rendű dolog, nagyon ritkán használom azt a funkciót. Köszi, hogy említed a RAW fotókkal kapcsolatos dolgokat. Általában JPEG formátummal dolgoznék, csak a fontosabb dolgokhoz használnám a RAW-ot, tehát ez is még belefér.
Megnézném, hogy nagylátószögön és telén mit nyújt a kicsike adott témáról.