- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
válasz
madgie
üzenetére
Pixinfón olvastam róla tesztet, ott végignéztem a tesztfotókat és azok tetszettek, a mostani gépemhez képest klasszisokkal jobb képeket csinál
A másik dolog, ami tetszett benne, az az EVF volt, valahogy engem taszít a nagy kijelzőn valő témakeresés. A videózás nekem sokad rendű dolog, nagyon ritkán használom azt a funkciót. Köszi, hogy említed a RAW fotókkal kapcsolatos dolgokat. Általában JPEG formátummal dolgoznék, csak a fontosabb dolgokhoz használnám a RAW-ot, tehát ez is még belefér.
Mennyire érzed kényelmesnek a kütyüt? Hosszútávon nem válik kényelmetlenné a használata?
Esetleg tesztképeket tudnál küldeni számomra?
Megnézném, hogy nagylátószögön és telén mit nyújt a kicsike adott témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A másik dolog, ami tetszett benne, az az EVF volt, valahogy engem taszít a nagy kijelzőn valő témakeresés. A videózás nekem sokad rendű dolog, nagyon ritkán használom azt a funkciót. Köszi, hogy említed a RAW fotókkal kapcsolatos dolgokat. Általában JPEG formátummal dolgoznék, csak a fontosabb dolgokhoz használnám a RAW-ot, tehát ez is még belefér.
Megnézném, hogy nagylátószögön és telén mit nyújt a kicsike adott témáról.