Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Na ja, de a vita inditó az volt, hogy mibe mennyire természetes belenézni. Ez mióta racionális kérdés?

Amúgy ezt a távcsöves hasonlatot meg végképp nem értem. Azért a fotózás nem olyan mint a favágás, ahol csak az a fontos, hogy a végén dőljön a fa. Sokan nem csak a végtermék miatt fotóznak, hanem mert szeretik a folyamatot, szeretik magát az alkotást. Ilyen szempontból meg nagyon nem mindegy, hogy egy fényképezőgépet szubjektíve milyen érzés kézbe venni, milyen azt használni.
Egy EVF-be és egy OVF-be pedig nagyon más érzés belenézni. És az nagyon szubjektív dolog hogy a két teljesen más érzéssel ki mennyire tud együtt élni. Én nem veszem a bátorságot ahhoz, hogy ezt a szubjektív döntést mások helyett kategorikusan meghozzam.
Ami az én álláspontomat illeti azt már ismeritek. Szerintem jobb érzés egy OVF-be beletekinteni, de mégis végeredményben az EVF-et választom, mert élvezem a vele járó előnyöket és ezekről már nem szívesen mondanék le.
De ez én vagyok, ettől még tiszteletben tartom azok véleményét is akik OVF pártiak és/vagy csak simán nem tudnak megbarátkozni az EVF-fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest