- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
sztem amit rbalint88, vagy schawo...a haveri köröm hobbifotós, átlagfelhasználó, és évek óta kitobival szaladgálnak a 60d, d7000-al, szóval sztem egy ilyennek fölösleges a csúcs aps dslr, főleg egy ff dög nagy cucc...számukra szuper háttérmosáson, (fényerős üveggel) kívül semmilyen előnyt nem jelentene egy full frame, mégis, ha meglenne a keretük rá secc pecc lecsapnának egy 5d-re, mert az a csúcs...de miért is?
ezt próbálom nekük elmagyarázni, és előre nem hittek nekem, de amióta megvettem az oly-t dícsérik folyton... egy kis mft+oly 45 sztem egy kezdőnek álomnak tűnhet, amilyen képeket lehet lőni vele, ha megfelel a gyútáv, sőt, sokáig ki sem tudja használni, a háttérmosás meg több mint elég...mindezt mini méretben, súlyban, ha oly, akkor fémvázban..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt próbálom nekük elmagyarázni, és előre nem hittek nekem, de amióta megvettem az oly-t dícsérik folyton... egy kis mft+oly 45 sztem egy kezdőnek álomnak tűnhet, amilyen képeket lehet lőni vele, ha megfelel a gyútáv, sőt, sokáig ki sem tudja használni, a háttérmosás meg több mint elég...mindezt mini méretben, súlyban, ha oly, akkor fémvázban..