Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Az első népszerű magasabb képfrissítésű okostelefon tudtommal a Razer Phone volt, de néhány hónappal korábban már megjelent a 120hz-es iPad Pro 2017-ben.
Oled kijelzőnél hasonlóan, az Apple watchban már benne volt ~2015-ben.
Mindkét esetben megfigyelhető hogy csak akkor lett bevezetve az új technológia mikor már “jól használható lett”. A 90-120Hz megette az üzemidőt kezdetben Android oldalon. Kisebb volt az akkumulátor, fix képfrissítésen ment minden tartalom (nem volt még LTPO). Ráadásul nagyobb volt a hardverigénye, jobban melegedett a készülék.Az Oled technológia kezdetben nagyon szenvedős volt, zöldült, beégett.
A Foldnál hasonló a helyzet. Valószínűleg a szilícium szén aksira is váltani fognak, folyamatosan növelik a gyorstöltést.
Persze lehet mondani hogy visszafogják az innovációt, csak a profit számít (igaz). De ha beletenyerelnek egy új technológiába ami kezdetleges akkor meg az lesz a baj. Az ázsiai piacon nem gáz, de a nyugati piacokon ez számít.
Lassan 10 éve jelentették be az Apple AirPowert. Nem tudták úgy megcsinálni ahogy akarták. Kidobhatták volna félkészen, nem tették meg. És lehetne sorolni.
Ja és azzal remélem tisztában vagy hogy egy telefonon nem lehet rendesen zenét hallgatni, legalábbis akik ilyen arrogánsan szoktak hozzáállni a zenehallgatáshoz azok ezt mondják.
-
Micsurin
nagyúr
Natúr Titán ftw, kérjük vissza...
-
helixP
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Szégyen, hogy az Apple mutatja meg az embereknek, hogy léteznek színek a világon.
-
joey04
titán
ok. és fekete lesz?
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk ha már ismét terítéken van egy bordó/piros árnyalat, akkor esetleg újra lehetne Product Red kiadás is, mely keretein belül kiállnak különböző ügyek mellett.
-
hemaka
nagyúr
A vilagosabb bordo jol nez ki, a tobbi felejtheto kb.
-
janeszgol
félisten
Nekem nem igazán jönnek be ezek a színek. A 12-13-14 erősebb színei szépek voltak, de nekem nagyon bejött a 15-16 vonal halványabb színei. Oke a 15 kéke sokszor fehér volt, de pl a zöld mindig zöld. Aki fogta érti mire gondolok.
Ezek hányások, akár a narancs iPhone is. A kék 17-es Pro még csak-csak. Az tetszik.
-
scdlsc
senior tag
Tényleg nem unjátok még?
-
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére

Pár kínai gyártó másolgat róluk, mert ők a piacvezetők. Na nem azért mert ők a legjobbak, hanem mert nekik a legerősebb a marketin csapatuk.
Illetve jók abban, hogy újrafeltaláljanak. -
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Mint például a készülék teljes szélességére széthúzott kamerasziget?
-
Krisszer
aktív tag
uhh, nekem irdatlan mód tetszik mind a bordó, mind a lila.. kár, hogy iPhone

ezek a jó színek jöhetnének valami fasza, közép-felső kategóriás közép-kompakt androidba is egy pár év múlva, hogy ne fájjon a szívem addig, hát most vettem a X15-öt
-
judas13
veterán
Amúgy ezek a színek bejövősek.
-
Lajmund
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Igen mint annó az amoled kijelző és a 120 hz és a fold vonal. Hatalmas innovácó állandóan.
Vagy inkább unalmas buta zárt rendszer és nagyon jó marketing? Én is bekajáltam már régen de igazából szar sajnos. Még LDAC sincs és nem tudsz rendesen zenét hallgatni egy fél-1 millás telon. Gyenge fos amit megesznek sokan mint a mekis kaját. Tini lányoknak jó instát pörgetni és tiktokot és beállni a sorba hogy ne nézzék ki de kb ennyit tud semmi mást de azt nagyon. Rendes testreszabhatóság beállítás nem is volt. -
Bareszotron
aktív tag
Szégyen hogy mindig az Apple kell megmutassa hogy mi a jó.
-
ultrasound
tag
A lila szint Újpesten csipázni fogják az ultrák!
-
Tschubi
aktív tag
És akkor egyúttal láthatjuk a jövő évi Huawei készülékek színeit is.
-
Teljesen rendben van ez a vörös szerintem. Narancs iPhone-t sokat látok, valszeg elég népszerű lett az az árnyalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy inkább unalmas buta zárt rendszer és nagyon jó marketing? Én is bekajáltam már régen de igazából szar sajnos. Még LDAC sincs és nem tudsz rendesen zenét hallgatni egy fél-1 millás telon. Gyenge fos amit megesznek sokan mint a mekis kaját. Tini lányoknak jó instát pörgetni és tiktokot és beállni a sorba hogy ne nézzék ki de kb ennyit tud semmi mást de azt nagyon. Rendes testreszabhatóság beállítás nem is volt.