Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz madgie #12724 üzenetére

    Ejjejjejj, egy várdai ezt nem tudja. Életemben nem rúgtam be annyira, mint ott, igaz alma és szilvapálinkából. Várdai szobatársaim voltak a koleszban :DDD .

    A szőlőpálinka esetében a szőlő, mint érett gyümölcs van cefrének erjesztve, és abból jön a pálinka, hordozva magában a szőlő minden cukrát, zamatát, színét és ízét. A törkölypálinka szüretkor, a préselés után megmaradó törkölyből készül, amelyből már hiányoznak az igazi értékek (azok ugyebár a préselés révén mentek a mustba, és lesz belőlük bor), ellenben arányaiban jóval több a nem nemes anyag (pl. szőlő héjja és magjai).

    Bocs, hogy dslr júzerként idepofázok.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák