Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Újabb Agnitum promó: Outpost Security Suite Pro 7.5
Ezt a kódot kell használni: 54YP8-BPAWD-GK48G-KWGC8-GCC4C
-
Arki
tag
Magix Movie Edit Pro 15 Silver - promó.
Korlátozások: automatic scene detection, MPEG import trim edits and other functions are disabled in this version. Completed videos may only be exported as WMV files with a maximum resolution of 640 x 480. -
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44 üzenetére
Viszont valamit elbénáztam. Invalid vagyok, az e-mail címem is, meg a szériaszámom is.
-
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #42 üzenetére
Regisztrál, letöltés vezérlő letölt, telepítő letölt, majd ez az exe készít bootos eszközt ha jól látom?
-
Az enyhe kifejezés, hogy jó, egyszerűen elképesztően jó.
Kipróbáltam, egy boot-os pendrive-ot hoztam létre, WinPE alapú, amiről egy lebutított W7 Ultimate x86 indul, akár netezni is lehet alóla. Funkciók tárháza, minden témakörben, pl a jól ismert hal.dll hibát is javítja, de ez csak csepp a tengerben. Számomra ez igazi kincs, egy helyen van minden és erre a progira is igaz, hogy amit ezzel nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani.
Én mindenkinek javaslom, hogy éljen a promoval, mert igazi "ékkő", és ha eddig nem is volt szüksége ilyen jellegű progira, a jővőben még jól jöhet.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #40 üzenetére
Köszi, ez jó cucc!
-
Ez egy olyan progi, ami igen hasznos lehet bizonyos helyzetekben, hihetetlen gazdag funkcionalitással.
Wondershare LiveBoot 2012
Gyári oldal
promo oldal -
Ha itt megadod az e-mail címed, az O&O elküldi neked a Media Recovery 4 programjukhoz tartozó licence kódot.
-
Augusztus 15-ig ingyen letölthet/regisztrálható a Tipard Registry Cleaner
-
Roxbury
őstag
Végre megtaláltam a topikot.
-
Szintén augusztusi Cyberlink akciós program a PhotoDirector 2011 13'778.-Ft.
Bemutató videó:[link]Ingyenesen frissíthetsza a PhotoDirector2012-re, és kapsz mellé egy 1évre szóló AVG Anti-Virus 2011 licence-t.
-
Ha augusztusban veszel egy CyberLink PowerDirector 9 Ultra64-et, 13778.-Ft-ért (Hogy mit tud nem írom le, inkább nézzétek meg: [link].) , az ajándékba megkapja
- a Cyberlink MediaEspresso 6.5 ATI/nVidia GPU támogatással rendelkező videókonvertert
(értéke 6'884.-)
- a CyberLink Holiday Pack Vol. 3 DVD menü gyüjteményt
(értéke 5'693.-)
- a CyberLink PowerDirector 9 Tutorial Book-ot, ami egy 267 oldalas e-book
és
- 1éves 1 gépre szóló AVG Anti-Virus 2011 licence-t
(értéke 3'390.-) -
HZoli87
veterán
-
Esetleg ezt a promot próbáld meg, lehet ehhez nem kell az a speciális telepítő: [link] (nem tudom, milyen időszakra szól a promo, meg azt sem hogy nelyik Agnitum termékhez,
csak úgy "kísérleteztem", amikor "véletlenül idejutottam".
Működni működik, vagyis kulcsot ad...)
-
-
-
A Photo Scissors Pilot egy program, mellyel képek méretét, vagy arányát lehet megváltoztatni, valamint objektumokat lehet a képről eltávolítani, anélkül, hogy fotomaszkolással dolgozna. Helyette kivágja az objektumot a képből és helyét a kép környezetéből pótolja.A program használható Adobe Photoshop és ezzel kompatibilis képfeldolgozó alkalmazásokkal pluginként.
A program tulajdonságai:
- Objektumok eltávolítása a képről
- A szükséges és szükségtelen objektumok megjelölése
- Az eltávolítandó rész irányának kiválasztása (vizszintes, függőleges)
- Az eredeti méret visszaállítása az objektum eltávolítása után
- A kivágott rész pótlása- A megmaradó képrész kijelölése
- A megmaradó rész mentése a kivágás előtt
- A kis, szükségtelen elemek eltávolítása a képről
- A szinek manipulálása
- Kép kivágása
Az ingyenes licensz regisztrálása a ezen a weblapon, az adatok kitöltésével igényelhető. -
Brown ügynök
senior tag
Aki szeretne HD Sentinel-t, örökös licenszel, 3200 Ft-ért az erre fáradjon: [link]
-
-
A Wondershare Video Converter Ultimate 5.4.3-as verziója ingyenesen beregisztrálható ennek az ürlalapnak a kitöltésével. (Nem az aktuális 5.6-os!) Levélben elküldik a regisztációs kódot, és a letöltési linket.
Ebben az akcióban nem névre szóló kódot kapsz, hanem egy általánosat, mindenkinek ugyanazt küldik ki:
Product name: Wondershare Video Converter UltimateVersion: 5.4.3
Licensed e-mail: nfs@wondershare.com
Registration code: EA198724F2B251215A79A7179BA61526
License type: Single-User Personal License (Giveaway)
License number: 1
Download URL: http://download.dvd-ripper-copy.com/dvd-converter-studio_full495.exe -
xKacsax
aktív tag
Jó és hasznos topik, csak így tovább
-
g.gergo
senior tag
TrustPort 2011 3 hónapos promó. (A kapott serial jó a sima AV-hez is, és a 2012-es kiadásokhoz is.)
-
g.gergo
senior tag
Panda Cloud Antivirus Pro 6 hónapos promó (like-olni kell)
Panda Antivirus Pro 2012 6 hónapos promó (like-olni kell) -
fatal`
titán
Jó topic.
-
Esetleg még az alábbi oldalt tudom ajánlani
Aki esetleg nem ismerné: oldalról mindennap le lehet tölteni egy-egy shareware programot jogtisztán, teljesen ingyenesen.
-
Auslogics BoostSpeed 5 SE érhető el ingyen egy rövid (ingyenes) regisztráció után. Telepítéskor kell megadni a INCISIVE0810 promóciós kódot.
-
törölt tag
Ez egy jó topic
-
po1son
addikt
már hiányoltam egy ilyen topikot az oldalról, de most már végre van ilyen is.
-
Kaspersky Internet Security 2012 [1 PC - 1 év]
még 3 napig 58%-os kedvezményKaspersky Internet Security 2012 [3 PC - 1 év]
44% kedvezményBitDefender 2011-es termékek - kiárusítás
[link]
2011-ről lehet upgradelni 2012-es verziókra (amelyek hivatalosan mától lesznek elérhetőek), de a BD szerverekről már letölthetőek: [link]) -
Végül is jó gondolat.
Én is hébe-hóba szoktam linkelni promokat, de néha átsiklanak a más topikokban rajta a versenyzők, főleg ha pörgösebb az adott topik és nincs kedve valakinek sokat visszaolvasni...
Aomei Partition Assistant Professional Edition [GIVEAWAY] 3.0
Gyári oldal
Promo letöltés (előre aktivált, csak telepíteni kell)avast Internet Security 6.0 - 270 napos kulcs
Promo link: http://www.my-avast.de/AVAST-Aktion-com-so-gehts
Német proxy kell hozzá, használjátok valamelyiket: [link] | [link]ESET Mobile Security - 6 hónapos promo
Gyári oldal
Promo - Sorban-> vezetéknén, keresztnév, email, katt a gombon
A kapott serialt regisztrálni kell - az 1/2/3/5 mezőt kell kitölteni, amelyek sorban serial/vezetéknév/keresztnév/email, majd katt a gombon. Ezt követően fog megérkezni a felhasználónév/jelszó páros és a lejárati időt tartalmazó email -
Arki
tag
Nem láttam hasonló témát, csak egyes témaköröknél láttam aktuális promó belinkeléseket, szerintem jó lenne egy helyen értesülni ezekről. Vélemény? :].
iolo System Mechanic 10.5: karbantartó program | 30$ USD-ral kevesebbért, egy licenccel a család összes gépére telepíthető, most csak 20$ USD. Kupon: TEN5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest