Világító alma helyett világító tok és szíj az almákra

Megjelent a Glow 2.0, a Nomad fluoreszkáló iPhone védőtokjának és Apple Watch szíjának második generációja.

Egy évtizedig voltak világító logók az Apple laptopjain, melyeket csak azért ejtett a cég, hogy tovább vékonyítsák a MacBook gépeket. Viszont van megoldás azok számára, akik világító Apple termékekre vágynak, ezt pedig a Nomad kínálja. A tartozékokkal foglalkozó vállalat tavaly mutatta be a Glow szériát, ami fluoreszkáló anyagból készült tokokat és szíjakat tartalmaz. A mai nappal pedig beérkezett a Glow 2.0, ami fehér helyett zöld színű, és a Nomad szerint háromszor olyan fényesen világít a sötétben, mint elődje.

(forrás: Nomad) [+]

Az összes Apple Watch órához jó szíj fluoroelasztomer (FKM) anyagból készül, az egyelőre csak iPhone 15 Pro és 15 Pro Max mobilokhoz való tok pedig TPE szilikonból. Állítólag ez 2,4 méteres magasságból való ejtéstől is megvédi a telefont, oldalán a gombok fémből vannak, és a MagSafe valamint Qi kiegészítőkkel kompatibilis.

Az óraszíjak ára a Nomad európai webshopjában 60 euró, ez rendelhető. A telefontokokért pedig 45 eurós ár van feltüntetve, viszont a limitált kiadású iPhone-védő a hír írásakor elfogyott státuszban van a webshopon.

Előzmények

Hirdetés