Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
t.imi
üzenetére
Ha az én példányom nem lett volna decentralizált, valszeg a kedvenc objektívem lenne. Nagyon szép, fém tubus, tényleg éles volt, a színek is rendben...
Fel is ajánlották a cserét mert még 14 napon belül voltam, csak lakásfelújítás is elhúzódott és mivel láttam, hogy a tedd próbára példánya bár szép egyenletes képet adott, csak sokkal életlenebbet, így nem mertem bevállalni, mert nem volt ennyi időm. Ezeket a teszteket elég sokáig szoktam, aprólékosan csinálni, nem fért volna bele.
Ilyen ez, azért voltak elsőre is hibátlan objektíveim, pl. az M.Zuiko 60 az valami brutális, milyet karcol és akárhogy is nézem, nem tudok belekötni, a 9-18 pedig nyitva is annyira éles, hogy egymás mellé raktam a 12-es képeit, amit rekeszeltem is és komolyan élesebb volt még úgy is az a zoom. Szóval abból meg valami átlagon felüli példány kerülhetett hozzám.
Vigyázok is rá rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vigyázok is rá rendesen.