Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Msi Gaming X Trio 3090-t használ valaki? Gyárilag rendben a kártya memJunctemp és hasonlók vagy problémás, mint a 3080-as kártyájuk?
-
Frozen
addikt
[link]
reméljük eltolják még jobban a post
-
Kapar itt valaki 6900 XT-vel?

Ha igen, akkor le tudná írni, hogy mivel, mit és hogyan?

-
válasz
fahrii
üzenetére
De ez akkor teljesen normális mert elfogy a power limit és visszavesz a kártya. Ha megnyitsz egy GPU-z-t ott a szenzoroknál szépen fogod látni hogy full "vrel"-en fut a kártya.
Megoldás, emelj a PL-en.
Bár szerintem nem érdemes mert LHR ugye, csak feleslegen növeled a fogyasztást. -
válasz
Hohocali
üzenetére
Nincs bevett forrásom. 3x vettem mert másnak is padoztam. Elsőnek ebay-en talátam elfogadható áron, még kora tavasszal amikor felkapták egyre jobban ezt a padozás dolgot, aztán 2. alkalomra Amazonról vettem, legutóbb meg már idehaza hirdette egy srác az aprón. Relatív drága volt, de már kintről is az lett volna, így úgy voltam akkor mindegy ha itthonról veszem.
Amúgy sajna ez ilyen, vadászgatni kell, elég hamar elmennek ha valahol kikerül jó áron. -
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én azt írtam, hogy a léghűtőjéhez képest csendesebb.
Most a kedvedért odamentem és csekkoltam
, 62%-on jár a vízhűtő két gyári ventije. Hangossága fülre kb. megegyezik a 2db Arctic Bionix 120 és 140-es backplate-et fújó ventillátorokéval (1500 rpm). A vízhűtő ventijének mélyebb a hangja, az Arctic-é magasabb, azt hallottam jobban, amelyikhez közelebb hajoltam. Ezekhez képest a léghűtő 3 ventije üvöltött (70-80%), amire egyből azt mondtam, hogy a szobámba be nem rakom (nyitott PC ház, gamer gép).Abszolut értelemben nem mondanám csendesnek, de ez relatív. Ezeknek a hangja mellett el lehet lenni. Van ezen a gépen riser-el kiemelve egy Palit 3070 Gamerock is, na azt már csendesnek mondanám.
-
Emperor_
addikt
-
-
Emperor_
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Konkrét adatokkal nem tudok szolgálni
.Power limitet le kell vinni 60-70 körülire.
GPU: lehető legalacsonyabb órajel és fesz (itt visszakanyarodnék T-rex-hez
, mert abban van olyan funkció, hogy a fixálod az GPU órajelét, ami kisebb fogyasztást eredményez!)
RAM: lehető legmagasabb érték
A venti és hőfok nekem szemre jónak tűnik, de mivel ezt a konkrét típust nem ismerem, várd meg a típust jobban ismerők válaszát.Egy fogyasztásmérő sokat segít, hogy a falból felvett teljesítményt lásd
.Az a cél, hogy a lehető legmagasabb hash rate legyen, a lehető legalacsonyabb fogyasztás mellett és nem boruljon meg a bányaprogram hetekig tartó futás mellett sem
. -
törölt tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Majd, ha lesz kedvem megpadozom a giga wf 3090-et. Azzal most 115MH/s-nél és 92-94foknál tartok. Csak hűtőbordákkal és kettő házventivel. Padokkal tuti lemegyek 90 alá.
Héten jön 2 evga vizes 3090. Kíváncsi vagyok azokkal mit érek el.
Aztán, ha kijátszottam magam mennek eladásra.
Engem ez a hőelvonásos mókolás jobban érdekel mint a bánya. -
omfgk
veterán
Founders 3060Ti/3070/3080 non LHR. Az is volt és az is maradt.
Founder 3070Ti/3080Ti LHR, szintén az volt, most is az.Ez kavarta meg a fejekben ,hogy most mi az LHR és mi nem.
Hogy a kezdeti kártyák non LHR kártyák maradtak a Founders Edition esetén. Ott nem módosított semmit az NV. -
-
Immy
őstag
Kicsit off: 3080ti-ról hogyan lehet megállapítani hogy LHR vagy nem LHR verzió bekapcsolás előtt ha nincs ráírva a dobozra semmi hasonló felirat?
-
-
llacee
őstag
eddig vagy ötször próbáltam eth-n az árfolyamon nyerni, de kb kétszer sikerült a többinél nem, úgyhogy ennél az egynél abban maradtam, hogy majd jövő nyáron ránézek.
-
Újabb ether ath, jó, hogy tegnap eladtam 4600-on
ilyenkor mindig emelkedik, bezzeg ha vettem volna tuti beszakad 4k alá. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Emperor_
üzenetére
#74835Pietrosz
köszi a válaszokat. közben igen sikerült youtube+google vonalon elindulva rájönnöm ezekre. mint mondtam új még nekem ez
lhr-es a kártya. a minerstatban átállítottam, hogy ott is lolminerrel szedjen. így már itt is megvan a 45-46 mhs úgyhogy boldogság.
viszont még annyiban kérnék segítséget, hogy a kártya undervolt/underclock meddig ésszerű? van-e értelme még lejjebb menni gpu mhzben és feszültségben?
jelenleg itt tartok:
gpu: 1400mhz @ 0,787v
mem: 8450mhz
így 65%-os venti fordulaton (kb. 1900rpm) a gpu hotspot átlagban 61 fok, a gpu power pedig átlag 126 W hwinfo szerint. nem tudom ennek mennyire lehet hinni.
nemtudom ez mennyire elfogadható. arra emlékszem, hogy maga a memória hőmérsékletéről nincs infó. -
Pietrosz
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
A minerstat az nem bányász program, csak egy keretrendszer, az elindít egy másik minert ami ha nincs rendesen bekonfigolva akkor nem fog max sebességen menni. Maradj a lolminernél vagy nézd meg az nbminert de ennél több mh/s-re ne nagyon számíts, 45 körül van a max azzal a kártyával.
-
warcat
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Baromság, betarthatatlan, igazolhatatlan.
Evga még anno 2018-ban belevette a feltételeibe, hogy bányászásra használt kártyára nem érvényesíthető a gyártói garancia.Ennek bevezetésekor egy ideig még rákérdezett az ügyfélszolgálat, és ekkor az volt a hatalmas mentális kihívás, hogy benyögd, hogy nem/vagy: mi az a bányászat??.
Tavaly már csak az volt a lényeg, hogy le legyen szűkítve a kártyára az érzékelt probléma, aztán küldjed, javítjuk,cseréljük amíg nincs fizikai sérülés rajta.EU fogyvéd mellett a social media is élve nyúzná meg őket.Mi van akkor, ha a saját grafikus tervezőprogramod hasonló terhelést csinál?Vagy azt hallottad, hogy erősen terheli a memóriákat a bányászat, és kíváncsi voltál a hőmérsékletekre, kellhet-e erre figyelni játékok alatt (ha 90 fok bányában akkor játék alatt sose lesz annyi)
Baromságokat azért nyilván érdemes elkerülni. Pl: beregelni 30 darab 3060Ti-t az Asus fiókodba.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szvsz ez továbbra is urban legend.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Bocs a noob kérdésért:
Igaz, hogy LHR kártyáknál ha bányaalgoritmust indít valaki, bebillen egy flag és ezzel meg is szűnt a garancia? -
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Teljesen új userként ragadtam ma csákányt egy 3060ti-vel, de inkább csak "koca bányászatnak" nevezném. Akkor fog pénzt keresni a gép ha nem vagyok itthon.
Mint laikus kérdezném, hogy az létezhet, hogy 2 különböző programmal ugyan azt bányászva majd 10 mhs az eltérés?
lolminerrel ~45 mhs
minerstattal pedig ~33 mhs
mindkettő eth -
Frozen
addikt
válasz
k1raly
üzenetére
Eladtam a kártyákat, lapossal túrok csak 66,30mh/105w,Nem lesz ebből megint semmi decemberben....de abból a pénzből most kijön 2 db 3090 es és még nyerek is vele. hiszen ezeket később jobb áron el lehet paszolni és+20mh val jobban kijövök +marad is egy pár százas.Tél is biztos lesz ,meg leárazás is csak idő kérdése,mindig ezt mondtam és tartom is.
-
Frozen
addikt
Dualminingnél lehet szabályozni hány % os arányban menjen az egyik algo?
Szóval ha a kártya tud mondjuk 50 mh/eth ban lhr esetén akkor megoldhato hogy mondjuk egy minimális ergo menjen még mellé hogy ne befolyásolja az eth tempot? -
nagyonjjo
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Most visszaraktam régi 16.4-re.Trexet még konfigolni is kéne+több fogyasztás és melegedés.
Hát eleddig max 2-3% ha volt.
De most meg a minimum csak annyi.És már megy 2-3 hete a gép.
De most meg folyamat lookolva marad 3060ti.És 25mh/s körül marad.Hiába megy percekig 40+t az elején.Ez se volt eddig. -
Emperor_
addikt
válasz
lacusht
üzenetére
Én 2 hónapja a flexpool-on vagyok.
Az utóbbi pár napban valóban volt némi visszaesés. A rig-ben semmi nem változott nálam; az nbminert használom, a legutolsó vagy az előtti verziót. Ha érdekes megnézem.
#74809 optikart
A paypal egy ritka szemét társaság. Sok éve vagyok regelve, jellemzően net-es vásárlásokra használom.Történt egyszer, hogy a fiam akart venni az egyik e-sport-ban egy skint, amit paypal-al lehetett kifizetni. Küldtem neki 2000 Ft-ot és tárgyba azt írtam "póló".
Erre ezek a marhák letiltottak
, hogy felül kell vizsgálni, stb. Gondolom bekapcsolt a védelem, hogy a fiam biztos kereskedésre használja a fiókját. Engem vegzáltak, aki küldte a pénzt.Több napos levelezés után engedték vissza fiókomat.
-
mihione
őstag
Masnal is beesett az eth termeles?
Ethermine napi 0.0007 most ~42mh/s-re, par napja 0.0008 kornyeken volt inkabb.
Megint jott a szokasos "korrekcio" az arfolyam emelkedesre vagy poolt kene valtsak?
-
Frozen
addikt
3090 el mennyit sikerült kihozni eth alatt 1700-1800 as memóriával akinek van?
-
Frozen
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
és szted ezzel ki fog foglalkozni,hogy 5 percenként megszakadjon a net? semmit nem érsz el vele ,max annyit,hogy nem lesz termelés. Az hogy lefüstőljön a kártya szerintem naponta csinálhatod 1 hónapon keresztül is
De a diagramon meg úgy is látni fogják hogy valami nem kerek,hogy ilyen sürün disconect van a bányában..... -
optikart
csendes tag
eddig paypalt használtam hogy névtelenül tudjak pénzt fogadni
erre van más lehetőség?
paypalnál úgy működőt csináltam egy kamu paypalt es egy rendeset
a kamura fizetek nekem es onnan küldtem tovább a rendesre
viszont pár hete tiltva lett a rendes is azzal az indokkal hogy szexuális szolgáltatásra használtam
vagyis most egy ideig a paypal mint lehetőség nem jöhet szoba
tudnátok más lehetőséget ajánlani erre? -
-
Frozen
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
ha a kártya 100-110 fok lenne akkor elképzelhető ,egy bizonyos idő után amit mondasz,de ki fog vajon erre időt szánni ,hogy kihúzogassa 5 percenként a netet?
Játék alatt sokkal jobban felhevúl maga a gpu is,mint bánya alatt, és egy nap alatt van aki több alkaolommal indit el játékot játszik egy órát majd fél óra múlva másikat a kártya még jobban felhevül és visszahül semmi baja nincs ,ha meg van simán ott a garancia ha nem volt buherálva a belseje... De egyébként én kötve hiszem hogy ettől olyan nagyon hamar bekrepálna az a kártya ahogy mondod. Föleg egy vadi új kártya ,mert egy régebbi kártyánál könyebben elöjöhet ez a hiba mikor vetemedik a forrasztás és a nyák picit (akár csak századokat vagy tizedeket is)
-
pn4hvq
senior tag
Szerintem ne bonyolítsd: kérd írásban (te vagy a megbízó céged) a kamerás cég vezetésétől és utána hagyasd jóvá a megbízó cégeddel, hogy az a két leltári számú/gyáriszámú pc a munkavégzésükhöz szükséges. Ha van papírod, hogy maradhat, akkor innentől semmi dolgod azzal, hogy bányászik, encode-ol, egyebet csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- VR topik
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(kép nem saját, de akkor mentettem amikor tervbe volt egy 6900XTH vétel)
, 62%-on jár a vízhűtő két gyári ventije. Hangossága fülre kb. megegyezik a 2db Arctic Bionix 120 és 140-es backplate-et fújó ventillátorokéval (1500 rpm). A vízhűtő ventijének mélyebb a hangja, az Arctic-é magasabb, azt hallottam jobban, amelyikhez közelebb hajoltam. Ezekhez képest a léghűtő 3 ventije üvöltött (70-80%), amire egyből azt mondtam, hogy a szobámba be nem rakom (nyitott PC ház, gamer gép).
.

,de azért majd meglátom mit veszek elvileg most már bármit is veszek jól járok

, hogy felül kell vizsgálni, stb. Gondolom bekapcsolt a védelem, hogy a fiam biztos kereskedésre használja a fiókját. Engem vegzáltak, aki küldte a pénzt.