Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
llacee #85290 üzenetére
Igen, SMR-t csak akkor szabad venni bárkinek, ha nincs pénze
Nekem van SMR, elég szépen akasztja a rendszert ha sok torrent letöltés fut párhuzamosan. Írás közben lehet a teljesítmény para. Olyan mint amikor az SSD meghajtónak ki kell olvasnia egy nagyobb területet csak azért hogy egy kis módosítással együtt az egészet visszaírja a flash-be. Mikor még a hőskorban nem volt triviális a TRIM működése bizonyos rendszerekkel, meg SSD-kkel.
-
-
Frozen
addikt
válasz
llacee #84656 üzenetére
Azért ezek a shitcoinok nagyon jók arra ,hogy egy egy kiadott cpu szériának a piacát felpörgesék vele.Ha nem kapod el a legelején akkor igazából nem sokat tudsz rajta nyerészkedni csak ahogy a múlt héten is írtam kb akkor ha ép van egy olyan géped és nem egy új beruházást csinálsz.
-
xzeebyt
tag
válasz
llacee #84659 üzenetére
Nem néztem délután óta, akkor nem állt túl fényesen, de a nyári állapothoz képest így is a többszöröse. Egy keveset én is adtam el belőle
Ne aggódj, másnak is van érzéke az ilyesmihez! Én pl jó pár usdt-t pakoltam át anno ust-be, mert jó kamatot adott rá.... majd pár hét múlva volt az a LUNA-s buli.
Vagy volt a DAPS, vettem 100 dollárért, 1 hónap múlva felment az értéke 1200-ra. Aztán nem adtam belőle el egy kanyit sem, mert masternode-t akartam indítani vele. Végül az árfolyam többet nem érte el azt a szintet, és a daps is elsüllyedt a tó fenekére. -
Narancs81
tag
válasz
llacee #84632 üzenetére
Nem tudom melyik pool a jó. Mondom, nekem a miningocean kicsit kevesebbet hoz és nem tudom miért. Lehet több időt kéne adjak neki. Az ekapool, meg a hero-val jobb tapasztalatom volt. A miningoceant ki akartam próbálni mert PPLNS elosztást használ PROP helyett, ami szimpatikusabb.
-
Narancs81
tag
válasz
llacee #84626 üzenetére
Ahogy én teszteltem hash/W szerint az 5900x/5950x 3.8GHz@1V környéke a leghatásosabb. De ha nem használod másra a gépet ryzen masterrel még mehetsz egy picit lejjebb is. Ebben az állapotban a szintetikus tesztek már elhasalnak, de a bánya még épp megy. Sőt jellemzően a második CCD-ben lévő magok nem bírják a strapát annyira, ezért annak a CCDnek órajelét kicsit lejjebb érdemes venni mint az elsőét.
@berzebub
nekem az a gyanús vele, hogy lassabban jön össze ugyanannyi coin mint pl a hero-n. Pedig a kalkulátor ugyanazt jósolja. De biztos csak optikai csalódás... -
válasz
llacee #83224 üzenetére
ezt nem ebben a topicban kellene kibeszélni szvsz... (főleg off gomb megnyomása nélkül)
1-2 nap és jön Binance-ra (IS) az ETHW.. én továbbra sem érzem benne az erőt (győzzön meg valaki
)
ERGO-nál folyamatosan csökken a network hashrate, a reward meg a diff ugyan olyan szar -
-
Attix82
addikt
válasz
llacee #82714 üzenetére
Ha tényleg hibamentes lesz és sikeres az eth 2.0 , akkor csakis többet fog érni. De ezt senki se tudja előre...utolsó napokba kell figyelni az árfolyamot, és ha biztos akarsz lenni egy részét váltsd be euróba vagy USDT. Én más coinba nem váltanám, ha az ETH süllyed mind fog.
-
Morph76
senior tag
válasz
llacee #82706 üzenetére
Én végigolvastam és a fele kínai.(nekem) Persze én csak egy "kocabányászó" vagyok, de érdekel mi lesz.
Valaki 2-3 mondatban összefoglalná ez mit jelent? Értem azt, hogy például, ha van most tokenem (ETH), ezeket el kell adni 15.-e előtt, vagy tartsam? Illetve az eth túrásnak vége, lehet más coint túrni majd tovább( nyilván nem akkora nyereséggel, vagy veszteséggel)? A kérdés az, hogy érdemes-e? Valami érthető magyar link esetleg, ahol ez kiderül? -
EQMontoya
veterán
válasz
llacee #82654 üzenetére
Amugy fura, hogy kint most folfele mennek az arak.
Aki tervez vasarolgatni, most tegye itthon.Sokat lovoldozok nemet ebayen, par heten vettem kint referencia 5700xt-ket samsung chippel, es meg ilyen 300 eur korul megalltak (akkor meg az eur se volt 400 folott lenyegesen).
Most mar 350 alatt eselytelen, inkabb 400 az ar, amiert mennek, mikozben a forint is gyengul az eurhoz kepest.
Szoval amint elfogy aprorol az itthoni banyaszkinalat, szerintem vege lesz a nagy olcsosagnak.5700xt pedig, hogy miert most?
Mert 2w/MH alatt fogyaszto rigem van beloluk.
Ha at kell allni etc-re, es megno a diff, az osszeg regebbi kartyat hasznalo ember es meg a 3080/3090-ek is boven hamarabb fordulnak at vesztesegesbe, mint en ezzel. -
Frozen
addikt
válasz
llacee #81656 üzenetére
Sztem várjuk meg a mergét végre és majd meglátjuk mennyi is lesz az a kártya mikor érdemben semmit nem fogsz tudni bányászi vele max veszteségesen. És lehet hinni hogy lesz új másik projekt viszont ez nem valószínű ,hiszen pont az energia felhasználás ellen megy a világ trend ergo egy új projekt alapból bukó lenne + évek mire fel is futna addigra persze meg az elöbbi véget lenne neki kereszt.
-
sakal83
addikt
válasz
llacee #81304 üzenetére
Igen. Rogton eladas. Vhogy szamolni kell. Es ez az elfogadott a "szakma" szerint. Mindig a beszallopont a viszonyitas. Szep is lenne ha egy 90ben vett panel eseteben az akkori beker ar lenne a hozam alapja kiadasnal:) jo olcso albi lenne. De mostanaban eszrevettem hogy sokan meg nem valtottak az uj helyzetre pl az ingatlan teren sem. 8-10%os kamatkornyezetben egy 80nm lakas 120m
pont havi 1m a tokekoltseg. Mar a 80m 3%nal is necc volt de az havi 200e ft volt. Ez siman 5x novekedes mondjuk 3/4ed ev alatt. Realis...
Csak ne lepodjon meg senki a végén es senki me sirdogaljon ha bukik (nem a bányászokra gondoltam, en is duplaztam)
-
válasz
llacee #80478 üzenetére
Ez alapján 30 évnyi működést számolva, nem figyelembe véve termeléscsökkenést meghibásodást, végig szaldóelszámolással 30 év utáni teljes leselejtezéssel. A mostani áramdíj 3x számolva. Későbbi normál áramelekdést nem érdemes számolni, mert nagyjából inflációkövető lesz.
35% éves hozam várható. -
KaqXar19
tag
válasz
llacee #78650 üzenetére
Hi - Please see below,
---On 18 March, an attacker stole 49,800 TONCOIN from icemining. The attacker was able to reduce all miner balances to 0, while increasing their balance to 49800 just before an automated payment. They were refreshing their balances from a couple of IP's (VPN details below) to monitor the process and immediately moved the funds to ETHBridge.IPs used to view their account:156.146.59.170138.199.36.155
https://tonscan.org/address/EQB2cUodScAsdA9K0cSxjjV5vK2GgGlQEnMuhRbjXwnMicY2
The funds are now sitting on Uniswap:
https://etherscan.io/token/0x582d872a1b094fc48f5de31d3b73f2d9be47def1?a=0x5f0d8fc6057a959e79f7f79f8dbf12f29f9a9f34
This account holds $277k USD worth of TONCOIN that dates back 210 Days which should give some clue to the origin of the attacker.
What have we done?Analyzed the attack and found a backend vulnerability (thanks k1) Identified the attackers wallets and where they moved funds (thanks Nik1ta)Patched the vulnerabilityIn the mean time, we have disabled automated payments. For now payments will be run manually and at random times more frequently while checking user balances
What else will we do from here?We are also now conducting a full end-to-end security audit on our platform. We have verified all our similar backend services are immune to this form of attack, but will continue a deep dive on all services this week
Will we be able to compensate for the loss?We have no way to recover these funds unless they can be frozen and returned. I reached out to Uniswap today and they told me, "if they never touch CEX there isn't much you can do. if they send funds to a CEX you can contact that CEX to freeze funds" - BOR4 (I encourage anyone to take on this action of tracking the funds to a CEX if you have the resources...)
Should I continue mining?The pool never stopped finding blocks. The attack vector was the scheduled payment with huge balance and good timing. The wallet is not compromised. Our profit speaks for itself. There are always risks in crypto, and only you can decide your own risk/reward.The wallet is not compromised. Our profit speaks for itself. There are always risks in crypto, and only you can decide your own risk/reward.
lol, GG.
-
viharhozo
addikt
válasz
llacee #77967 üzenetére
Kb. 20 ora futas utan a TRM is felmelte 62-re az ETH-t. Kenytelen voltam most ujrainditani, persze megint 55 lett.
Az elmult 24 oraban banyasztam az Iceminingre es a Tonpoolra is. Utobbin adott hash-ert 13%-kal tobb TON-t kaptam, viszont a TRM 20%-ot dob a hash-en, tehat jobban megeri a TRM+Icemining.
-
nagyonjjo
tag
válasz
llacee #77907 üzenetére
Köszönöm.Akkor azért még használható lesz,csak kérdés megéri-e.
Én se hiszem,hogy lesz bármi hasonló profitos,legalábbis egy db.-ig.
Így is folyamat tiltják a coinikoat,meg tervezik.
Csak remélem,hogyha bejön eth 2.0,akkor feloldják dolgokat,és emelkedésnek indul az érték. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
llacee #77718 üzenetére
Igy lottem be en is.
1500 core, 750 core voltage, memoria amit bir (1100 es 1170 kozott valahol).
Igy olyan 800-850 MH TON, 32 MH ETH es 80W korul.
100W powerlimitet raktam ra amugy, neha valami bug miatt mint ha a 750-es fesz nem allt volna be, es evett 130-140W-ot. De ezt csak nemelyik csinalta. A powerlimit ezt megoldotta, attol szepen beallt 80W kornyekere az osszes. -
BeZol
őstag
válasz
llacee #77648 üzenetére
tonwhales.com esetén alternatív szervercímek a telegram-csoportjuk szerint:
https://ton-pool-server-p3agi.ondigitalocean.app
https://pool.services.tonwhales.com
https://server1.whalestonpool.com <--- alapból ez van, ezzel újraindul a miner fixen. -
válasz
llacee #77648 üzenetére
én átmentem ton-poolra..
tudom 0 helyett 5% a fee.. viszont annyival is több a hashrate-m.
jelenleg 6 órája fut stabilan a miner vele..egyébként a watchdog-ban ki lehet kapcsolni a timeout funkciót és akkor nem fog bezáródni windows alatt persze
hive alatt egyből újraindul a miner. -
Pietrosz
addikt
válasz
llacee #77466 üzenetére
Egyszerre. Ott az oldalon minden info, csak keresd ki a 6800-at vagy mégjobb ha egyszerűen kipróbálod. A bat file ki van töltve gondolom a dev címével, csak el kell indítani és látod is mennyivel megy. De a power limitet meg a clock-ot meg kell emelni, hogy hozza az ott írt értékeket.
-
warcat
veterán
válasz
llacee #77402 üzenetére
Van ott sok probléma, mert az is 'kifelejtette' , hogy a 0.75 eth kibányászása után még meglenne a videókártya is 2 év garanciával a polcon stb stb
Ennek ellenére én sem ajánlom bánya építését mert ez jóval komolyabban meghúzott határvonalnak tűnik, mint korábban amikor lebegtették.
-
Frozen
addikt
válasz
llacee #77387 üzenetére
Szerintem az,hogy mit írnak egy dolog ,elvileg már decemberben si akartak egy nehézségi frissitést ami végül nem történt meg. Amit kiadtak hivatalosan,hogy jövő nyárig elvileg lehet túrni. Hogy utána mi lesz egy nagy kérdőjel, ha nem is indul el nyáron az eth 2.0 akkor sem garantált ,hogy nyár után még túrható marad az eth. Szóval túl sok a kérdőjel és túl nagy a rizikó.
Minden esetre 1 kártyára jutó kibányászott eth mennyiség folyamatosan csökken ergo a megtérülése egyre lassabb.Én tuti nem fektetnék kártyába már max a 40xx szériába/rdna3 év végén és abból is csak 1 darabra ha esetleg addig még valami csóda folytán lehetne túrni.Szerintem jelenleg nagyobb üzlett venni etheriumot. Gondoljunk bele a jelenlegi árfolyamon 1 Eth vag ymég drágább egy 3090 es kártya. Ennyit a 120 Mh val nem kaparsz ki 1 év alatt sem.
(130Mh kb 0,72 Eth 1 év alatt áram nélkül szóval 1,5-2 ével lehet számolni olcsobb kártya meg nem is igazán van már ami hasít)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Politikai mémek
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest