Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ha szeretnétek alacsony nehézségen ETN-t szedni akkor eljött az idő

-
tisn
veterán
erdekes dolog tortent az mph-n, mivel eth vacakol, atraktam az auto exchanget bitcoinra es igy felugrott 500$ korulire a havi income
pedig 4 kartya mar uton a vevokhoz, basszus, kar volt eladni 
-
Kkitti78
kezdő
Aranyoskáim kéne egy kis helpike (
)
Volt egy oldal ahol kb kismillió coin volt feltüntetve a hozzá tartozó algókkal. Elveszett és nem találom újra meg. És lám az előzményeimben sincs

Ennek volt ilyen oldala . [link] megszűnt? -
CoDWaW07
őstag
Csak én nem pánikolok és vagyok pozitív hozzáállással?

Szerintem fel fognak menni az árfolyamok, csak ki kell várni, persze aki ki szeretne szállni, annak most van itt az ideje, mert ki tudja mi lesz pár hét/hónap múlva, lehet tényleg bedől az egész. ( de bízzunk benne hogy ne így legyen)
-
-
Ciccuka
veterán
-
lafaty80
addikt
Nos, hiveos beüzemelve... elsőre kicsit macera volt nekem, de saját hülyeségeimen túllépve már egészen kis pofás cucc ez

Ami érdekes, hogy rx570 hozza a szintet, viszont 1060 3gb-ok csak 22-vel kaparnak dualclaymore-ban.
70tdp / -400 core / 775 mem 75% venti. (Windows alatt ezekkel 23,8-24,1 között hozott) Ez normális vagy valamit nem jól csináltam? -
aleister
veterán
válasz
Kripke
üzenetére
Szerintem tökre nem átverés.

"Helló.
Köszönöm a vizsgálatot.
Sapphire Radeon NITRO + RX 580 8GB Ár: 250 Eur
A fent említett kártya teljesen új, a gyártó dobozában zárt, teljes tartozékot tartalmaz, a teljes árat az áfa terhei tartalmazzák. Mindannyian 12 hónapos garanciával jönnek, és minden termékünkre 90 napos visszaküldési irányt adunk.
Jelenleg 20.000 darab áll rendelkezésre értékesítésre raktáron
Hány darabot szeretne vásárolni?
Üdvözlettel
Értékesítési vezető" -
tisn
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Állítólag elviszi, de címet még nem irt

-
aleister
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én csak az Asus ROG strix RX 560-akat adogatom el, de ez már korábban is tervezett volt. Kettő már elment, egyre van már vevő, egy még van.
Tudom szentségtörés, de azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy megtartom ...játékra.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mepet
addikt
Kijöttek a FINOM bérbányász szolgáltatás árai.
https://cloudmining.finom.io/
Úgy nézem drágább, mint a hashflare, nem éri meg. Ráadásul 10% elővásárlási akciót adnak, mikor a hashflare évente 5-ször szokott 30%-ot elengedni... -
tisn
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
0.5
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Azt nem tudom de en nem bannam ha maradni ilyen alacsony meg par napig akkor lehet vennek meg par kartyat jo aron

-
Dr. Romano
veterán
Ki mennyi kártyát adott el ma?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AAntii
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha a Nagypéntek és Húsvét vasárnap relációban gondolkodunk, akkor reggelre 2500 lesz, vasárnapra meg 25000. Aki figyel az észrevehette a furfangot, miszerint évet nem írtam.
Hétfőn meg el kell menni locsolni a kártyaterminállal a zsebünkben és a locsolóvers mellé előadni hogy elszegényedett bitcoin károsultak vagyunk. Aki kevésbé finnyás Erzsébet-utalványt is elfogadhat

-
AAntii
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Az a baj, hogy Gyuri bácsi már a vagyona jelentős részét átadta az alapítványainak, így rájuk nem számíthatunk, de Lali még elnézhet egy pár nullát.
Egyébként sincs világvége, napi 30 centjével hamar visszajön a bekerülési költség, csak figyelni kell, hogy nyári éjszakákon mikor az ember szellőztet az 55-60 fokos szobában ki ne szökjön az ablakon az extraprofit
Ha az ember nem tud saját magán nevetni, az a vég, szóval még nincs veszve semmi, jelenleg még megy. -
AAntii
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Épp most néztem meg az egyik vígjáték sorozatból egy részt, nem volt rossz, néha mosolyogtam. Utána ránéztem a chartra és elkezdtem nevetni
Nem hiába, az élet a legjobb forgatókönyvíró.
Megmondom mi az ellenszere annak, hogy felkelve és ránézve a számokra ne menjen el az életkedved. Nem szabad lefeküdni, probléma megoldva. -
-
-
-
aleister
veterán
Ó, édes faszom!
398 az ETH.
Vajon megy majd 300 alá is? -
Dexar007
veterán
válasz
AAntii
üzenetére
Baszki pont most akartam irni..mar csak a hülye nem latja,hogy megvolt az ajjja.Szoval akkor: [link] Most hallottam a radioban...na mondom a bitcoint biztos ütik.

Az a jo most ebben,hogy titanium support van 6-7ezer kornyeken.Aki el akarta adni,az mar kipanikolta magat februar elejen 5800-nal. A tobbiek pedig hodlerek,meg en,akit nem tudnak megingatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dare2Live
félisten
válasz
AAntii
üzenetére
"Novemberi árak akkor lesznek, ha vagy teljesen befuccsol az egész és a nagyhalak is kiszállnak (100+ kártya), vagy a kisker új árak is a novemberi szintre esnek vissza. "
A jelenlegi ETH árak mellett kb hülye aki most belekezd. Igen vagy nem? És akkor nem kalkuláltál avval, hogy a trend is szar és ASICre is van esély.
Így az lesz mint szept, oktober, november elején. Az árak szépen beállnak novemberi MSRPre. Hogy ez 1hét vagy 3hét múlva jön el az elsősorban kb a következő konténertől függ.Ha viszont befuccsol az egész nagyhalak elkezdik bedobálni 100+asával a kártyákat akkor nem novemberi árak lesznek hanem tapétázni lehet. A jelenlegi kiskerben még 155.000Ft 1070, 500$ alatti ETH mellett is azt eredményezte, hogy egy használt 1070 nem 190-200kért megy mint 1hónapja hanem 130-140 közt. (1.5-3év garival persze)
Itt most kb egy remény van. Hogy ETH elindul fel.
más: Egy nagykerben van ismerősöm ők nov-dec-jan elején a szokásos forgalom/darabszám 3*át értékesítették vgaból! Az éves forgalmuknak általában ~70% van ebben a 2 hónapban. Ha más nagykerben is uez volt és ennek csak a fele piacra kerül akkor a piac be fog omlani.
Tényleg utoljára nyilatkoztam a témában, meg amúgy is lehet holnap ETH elszáll és minden happy és lehet menni boltba vgat venni, új rigeket építeni.
btw van köztünk nagyhal aki legalább egy 50+ kártyát üzemletet, leírja áfát északa északai árammal megy.... ésatöbbi? Jó lenne látni/olvasni ő hogy látja.
-
AAntii
őstag
A kártyák 75-80-ért talán elmennek, (de inkább az előbbi) meg xy ezer az apró, attól függ mi van alattuk.
@tom120514: igen, a mérleg másik oldala, hogy bizonyos ár alatt amíg termel az ember járatja, majd elrakja a fiókba és ha aktuális lesz, előveszi megint. Nyilván úgy, hogy a felét nagyjából visszahozta már ezt könnyebb megtenni. Novemberi árak akkor lesznek, ha vagy teljesen befuccsol az egész és a nagyhalak is kiszállnak (100+ kártya), vagy a kisker új árak is a novemberi szintre esnek vissza. Egy bizonyos szint alatt már egymásra licitálni sincs értelme (lefelé), mert ha nem kell, akkor nem fog kelleni 5 ezerrel olcsóbban sem. Persze ettől függetlenül ez fog következni, ilyen a piac és az emberi természet működése.
-
Kripke
tag
Szerintetek ez ennyiért átverés?
[link] -
tom120514
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Azért vannak csak hirdetők mert így kalkulálnak. Nem ér annyit, annyiért hirdetik, a többiek mennek utána.Ha el akarsz adni használt hardvert, szerintem nem új áron kell, illetve semmiképpen egy mesterségesen előtt árral számolva. A tavalyi normál árakon szerintem elmenne, aki a legmagasabban vett és most ki akar szállni, bukott szerintem csak még nem hiszi el és hirdetget.
-
LLam
senior tag
Arról volt már szó, hogy mitől 120W a fogyasztása 6db 580-as kártyának úgy hogy a rig be sincs kapcsolva?? Ahogy lehuzkodom a kártyákat úgy csökken a fogyasztás egy egészséges 7W körüli szintre (hp 1200W szervertáp, a kártyák 6pines táplálást kapnak)
-
Ha az aprót veszem alapul a kártyák alja 80-85K körül van.
Vegyünk egy átlag 90K-s árat, meg a körítést mellé ami ismerete nélkül megint csak saccolni lehet, de kb egy komplett RIG így olyan 600-700k környéke, e felett elég sokáig árulós.
Természetesen mondom, ezek átlagos alkatrészekre lebontva (H81, cerka, 4g, kicsi ssd/hdd, keret, riserek, valami 800 körüli gold táp) -
Gyerekek erről hallott már valaki valamit?
ASUS MINING-RXVEGA64-8G
Most láttam feltűnni az egyik nagyker kínálatában érkező státuszra, az ára sem lenne vészes túlontúl.
No HDMI, no DP, 1 DVI van, ami viszont érdekes az az, hogy 3év garos nem 90 nap.
Kinézetre meg 1-1 ROG szériás VEGA.szerk:
Úgy látom ASUS-ék aktívan részt akarnak venni a bányászatban ugyanis ilyet is látok
MINING-RX580-4G-S (ahol az S a Samsung memóriát jelöli)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig 4 kartya mar uton a vevokhoz, basszus, kar volt eladni
)