Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
Az r-pool oldala megfeküdt.
Most már megy khm. -
Garsza
veterán
Nekem is gyanús. Azért is jegyeztem meg hogy fél órája megy. Egyébként nem folyamatos 120 watt. Ingadozik 260 és 120 közt.
De én is azt várom hogy majd az ethermie statjamnál mit fog mutatni. -
GabeE3e
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Valószínűleg gyakran LHR lockol a kártya, mert ezzel a fogyasztással fizikai képtelenség, hogy 90+mh/s-en menjen . De jelenleg a 70mh/s a nagyon max, amit kilehet hozni egy LHR 3080-ból legjobb tudomásom szerint. De inkább 65.
A poolnál látni fogod majd, hogy a "valós" mh/s jóval kevesebb lesz, sajnos a legújabb nbminer false sebességeket ír.
Néhány napja többek között én is benéztem. -
Garsza
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Google -ba írd be, hogy nbminer dovnload és ott lesz egy github oldal ott minden le van írva. Nem vagyok per pill gépközelben. Nem tudom elküldeni a batfile tartalmát.
A lényeg 39.5 nbminer. És bele kell írni két parancsot
-lhr 100
-lhr -mode2 -
Garsza
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ez most csak egy próba. Eddig nem bányásztam.
Fél órája megy. Etherminere ethereumot, nbminerrel.
Közben már 98MH/s tart. -
Frozen
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Szerintem tapasztald ki rendesen melyik kártya mennyit bír és hol vannak az édes pontok....

ha lehuzod a power limitet minek hozzá babrálni a gpu orajelet?
vagy fordítva...Mondom nálam ,hogy van kalibrálva windows alatt
3070 // 810Mhz(756mv)// +1153 memory //pl 54% //fan 75%
60,97Mh 116W (mindig ennyi nem ugrál sehova ez egy strix)3070// 765Mhz(743mV)// +1191//pl42%//fan 70%
61.24Mh /115W
hozzáteszem egyik sem fut maxon és még van a kártyákban pár mh....
többet nem tudok segíteni -
Immy
őstag
Sziasztok,
Bányászik még valaki errefelé Sapphire 6600 xt nitro kártyával?
A sima (nem nitro) sapphire kártyától nem voltak elájulva a külföldi honlapok, de erről a gyárilag minimálisan tuningolt verzióról nem sikerült még neten találnom leírást.
Esetleg valakinek nincs hozzá hiveOS setup-ja? -
x_pnK
tag
Ez szerintem valami hálózati hiba szüleménye a pool és a miner között, nekem is jelentkezik egy idő után AMD-nél, és Intelnél is.
szerk.:
Szerintem nem kell vele foglalkozni, ez csak annyi, hogy a statisztikák nem pontosak, attól függetlenül a túrás megy tovább úgy ahogy eddig. Én békén hagyom, és nem volt eddig gondom ebből.
-
2018
senior tag
A share count mismatch hiba mi lenne ? Zen 3 batch fileokkal az osszes gepemen jelentkezik egy ido utan.
-
Frozen
addikt
válasz
Winzsolt
üzenetére
Lefele kell huzni az oct nem felfele omg

780Mhz kb a minimum frekije a kartyanak felesleges 1200-1500 on jaratni a mag orajelet.

Javaslom a +800-1000 (hive os alatt a duplajat a memorian kilrobalni es a mag orajelet visszavenni es ugy probalni,meg szerintem az orakelet is lejebb kellene huzni)
A tap boven eleg ha az oc elszabadul akkor mar nem. De a nem stabil windowson nekem meg 1x nem volt ilyen.

-
Garsza
veterán
Helló! Mit lehet jelenleg kihozni, egy LHR 3080 -ból?
Felraktam a 39.5 nbminert, -lhr 100 paranccsal, de össze vissza ugrál a hashrate meg a fogyasztás. Ez normális? Vagy valami beállítási gond? -
Winzsolt
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Másik riser esetleg? hiveOS frissítés, t-rex frissítés, vagy sok az OC,
1100mhz gpu clock-al megy nekem nagyon rég, memória nálam több, de ha kipróbálod 1500mhz-en és úgy is problémázik akkor kizárhatod, hogy az OC miatt van.
Tápegységnek elégnek kell lennie.. -
animatrix11
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Hiveos alatt megy a bánya, csak ott tudom szabályozni, állítólag az stabilabb mint win10 alatt
stabil és 61+mh 3070 esetén 1200 fix gpu, 2300 ram, 125w pl, 110-115w-on mennek
De még miundig nem tudom, hogy a táp elég neki? 5x 3070 + 2x 3080 + rig 2 db evga 850 gold, elivleg elégnék kéne lennie, most az egyik 3080 rá lett rakva egy server tápra, de azóta is elszállt két kártya újra kellett indítani
illetve van egy satás venti szabályzó ami néhny tápnál bekavarhat -
Frozen
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
sok az oc húzd vissza a kártyákat ( 750-900mv "fixmv) közt kell megkeresni a stabil pontot 750-1Ghz közti értéknél,gpu órajel nem kell az eth turáshoz csak melegiti a kártyát és a ramokat )
és az ab vel szabályozd le ne a minerrel -
animatrix11
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Elvileg 1500mhz az alapóraje ha jól tudom a 3070-nek, elsőre -200ra raktam, 1100 volt elsőre de úgy sokszor fagyott, de csak annyira, hogy miner restartal ment utána, kipróbálom majd a 800at, de kevésnek tűnik
5xkb 110-115w= 550-575, + 2x kb 220w =440 1000w kb + rig, asrock h110 pro btc+ i3 6100u -
Kiskokó
veterán
válasz
Pietrosz
üzenetére
Hát ez nagyon jó. Kp-s vagyok de direkt nem is raktam be annyi pénzt. Még jó, hogy volt másik kártyán annyi.
Az összeadja dolgon akkor változtathattak.? Igaz említettem már, folyamatosan vannak változások, én már februárban igényeltem.
Ezt a Binancen magán olvastam anno, hogy az egyenleget nem vonja le külön cryptokból. Tehát egy azonos "nemből" kell meglennie az összegnek. Ha a legfelső nincs meg annyi, de az alatta lévő igen akkor kifizeti persze. De ha csak többől van meg összesen a szükséges összeg elvileg azt nem fogadja/ta el. Legalább is régen ezt olvastam a binance card leírásban valahol.Na mindegy csak morcos lettem mert direkt azért raktam át pénzt a kártyára. 3% cashbackem van akkor már miért ne ezzel fizessek...Erre ráb..sztam

Köszi
-
kenwood
veterán
válasz
laychi
üzenetére
Arra akart utalni, hogy feleslegesen pazarlod az energiadat. Szerintem annyira nem kritikus, mert kb. minden banyasz tudja, hogy nincs non lhr 3080ti.
Egyebkent lehet jelenteni a hirdetest.
Nekem volt olyan, hogy az 1024x768 plazmat 768p lcdnek hirdette az ember. Irtam neki, hogy nem az,visszairt,hogy ne okoskodjak
Jelentettem a hirdetest,es atraktak a megfelelo kategoriaba, plusz eltunt az 1366x768 is. -
Kiskokó
veterán
Hello
Volt már téma másnál, hogy nem tudott nagyobb összeget fizetni Binance Visa kártyával.
Nekem fél éve van meg 20+ tranzakció és soha nem volt probléma. Volt netes és bolti fizetés is. Netes vásárláskor már 150ezer Ft- értékben is fizettem. Viszont boltba eddig ilyen 30ezer volt a max. Mindig jó volt elsőre!
Ma viszont az Auchanban 125Ezer Ft-ot nem sikerült 3 próbálkozásból sem fizetni.
Több módon próbálva, sehogy sem ment. Semmi hibakód vagy név csak hogy "declined" és kész.
Viszont nem tudom mi lehetett a baj, érdekes. Az a baj Itt még nem fizettem vele egyszer sem semmilyen összeget. Így nem tudom, hogy a hely vagy a nagyobb összeg volt e a baj.
Nyilván volt rajta annyi crypto, Egy cryptoban (mert ugye összességében nem adja össze).
Valaki boltban Terminálon fizetett már sikeresen mondjuk 100Ezer+ Ft értékben ??Csak infóképp gondoltam megosztom.
-
shteer
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Log mit ír?
-
Frozen
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
húzd vissza a kártyákat és próbáld meg ugy futatni, sokkal többet hozz a konyhára egy alacsonyabb ,de stabilabb órajel mint szívni a leállások/kifagyásokkal
,
erre a konfigra az 1200w fogyasztás elég sok (kicsit lehetne rajta csiszolni,mi a bánatnak 1200 órajel?
nálam 800 körül mennek a 3070 ek (115-116w 60-61mh) 1050 en meg a 3080 224w 100-101mh )
3080/230w
3070/130w
rig kb 50w -
k1raly
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Milyen alaplap milyen CPU?
-
animatrix11
őstag
Üdv
Esetleg tud valaki segíteni, sajnos a rigem álladóan lefagy, nem simán kifagy egy kártya és reset után jó, hanem teljsen, valamikor az egész rig leáll, úgy gondoltam kevés neki a táp
2x3080, 5x3070 1200 fix órajel, hiveos, szervártápot hangosnak találtam, ezért most két evga 850w gold hajta meg a riget, kb 1200w-os fogyasztás, a két tápra elosztva kb 600w, egy ideig stabilan ment, de volt hogy el sem idult az egész, ezért arról a tápról leszedtem egy 3080-at és most a szervertápon megy külön, de fél napig volt stabil megint volt, hogy leállt két kártya
Mitől lehet, vegyek neki még egy tápot? Elvileg egy 850w gold táp 87-90%-os hatásfokkal üzelemel, a 600w-ot birnia kéne
1200 órajelet azért használom, mert a 3070-nél 110-115w a 3080-nál 220w körül van a fogyatás így és pár fokkal hűvösebb is
Köszi! -
Hohocali
aktív tag
Lehet én értek félre valamit, de a .bat file végén van pause. De ez nem segít, mivel a .bat file megnyit egy CLI-t, ami elindítja a miner programot. A miner program egy másik CLI-ben nyílik meg, ami becsukódik, ha vége a benchmark-nak. Az első CLI valóban várakozik ilyenkor, de ezzel nem vagyok kisegítve.
-
Frozen
addikt
-
laychi
veterán
Hogy tudnám elmagyarázni egy 1DIÓT4 hirdetőnek, aki úgy hirdeti a 3080Ti-t, mint non LHR, hogy minden 3080 Ti LHR?
Tesztelni nem hajlandó. Mert "akkor nem írnék igazat, hogy nem volt bányászva vele és át kellene írnom a hirdetést"
Elküldtem neki a nichehash oldalát, ahol tesztelni lehet a teljesítményt.
Írtam neki, hogy 5 perc teszt nem bányászat, ha hónapokat 0-24 -ben megy, akkor azt már annak hívják.
Erre a válasza, hogy már az is bányászat lenne, ha kipróbálná és károsítaná a hardware-t.
Jobbat nem tudtam, így a hirdetőoldal üzemeltetőjénél jelentettem.
Írhatnátok ti is neki, [link] -
Hohocali
aktív tag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy a raptoreum benchmark végén ne zárja be az ablakot?
-
Danex
addikt
A raptorueum ghostrider algoritmust használ, fent a nagyobb szöveges részben olvasható, hogy a Ghostrider az SSE@AVX2 algoritmuson alapszik.
Amit ti néztek az szerintem szimplán annyi, hogy kiírja mit tud a hardver, mit tud a szoftver és ,hogy az algo mit használ. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
nincs elírva.
próbáltam a többivel is. indul minden más, sse2, ss4, avx, avx2, avx512-->avx2 és próbáltam az sha indítókat is, arra kiírja hogy nem tudja a procim és nem indul el.szóval bat file a fenti képhez amit beraktam:
@setlocal enableextensions
@cd /d "%~dp0"
:loop
cpuminer-avx512.exe -a gr -o stratum+tcps://stratum-eu.rplant.xyz:7056 -u RCcyfPNgpG6LU8SxfBksGWgUoodgaJcRD.Bolk18
timeout 5 > NUL
goto loop
pauseFrozen: ezek szerint a sima 512-es .exe a hibás? Nekem pont a sima 512-es kellene.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Nem ez volt a kérdés, amúgy is alapból ez van a cpuminer-avx512-sha-vaes.bat fileban nincs mit rajta elrontani. Az lenne a lényeg, hogy mit ír ki neked indításkor..
Amúgy még az is lehet, hogy nem írja ki külön , de mégis használja azt az utasításkészletet.
Gabesznak kellene egy benchmarkot futtatni a sima avx2-es bat-al meg az 512-essel és megnézni hogy ugyannyit hoz-e. -
Frozen
addikt
válasz
Pietrosz
üzenetére
@setlocal enableextensions
@cd /d "%~dp0"
:loop
cpuminer-avx512-sha-vaes.exe -a gr -o stratum+tcp://stratum-eu.rplant.xyz:7056 -u RAHV8GKJ5xF6eu1EtVnpGXQXmr4s8dgdkR.i4
timeout 5 > NUL
goto loop
pauseitt egy bat file
Ha az exe más néven van mást fog futtatni.
(minden egyes battot le kell szerkeszteni)
45w ra van visszahuzva hogy az eth bányát ne zavarja a hő, -
Pietrosz
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Mégis mit írt el mikor csak annyi a teendő hogy elindít egy filet?
Az a probléma hogy elindítja a bat filet ami meghívja a hozzá tartozó exe-t és a miner mégse azt használja.
Starting miner with avx512.. valami ilyesmit kellene kiírnia gondolom. Inkább te mutass egy képet, hogy tényleg ezt írja-e ki induláskor vagy neked is sima avx2. Különben csak elbeszéltek egymás mellett.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Az meg nem látja.
-
Bazijoe73
senior tag
És a bsc scan azt mutatja, hogy sucess.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok tud valaki segíteni? Eth-át akartam küldeni Binance-tol Coinbase-ra és azt írja elment viszont nem jött meg! Ezt most el buktam vagy valahogy vissza lehet szerezni?
-
EQMontoya
veterán
Ejjel eleg szepen termelt, volt, hogy egy ora alatt 70 rtm-et kaptam.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ment nálam is éjjel a dolog.
4,2Ghz all core, nem nagyon érdemes magasabb órajelen járatni, sokkal többet sem hoz, meg fogyaszt.
Sajnos hiába írja ki hogy 90% folyamatosan a total cpu usage, gyakorlatilag alig dolgoztatja a procit. Az idő nagy részében 3000-4000h/s alatt dolgozik és nem sok minden történik, 45-50 fok között vannak a magok. Aztán néha kap olyan feladatot ami megy 8-10 Kh/s-el, ilyenkor megy fel 50 fok fölé a hőfok, ilyenkor dolgozik kicsit jobban. Így kellene mennie folyamatosan....Ezzel így óránként kb.15 Rtm jön átlagosan a walletbe, néha több, néha kevesebb.
-
Megprobalom itt is, hatha itt tobb kartya forog es nagyobb a tapasztalat:
Asus kartyat magadnak mennyire agyverzes rmaztatni?
(Valaszthatok,h egy osztrak kiskeres kartyam lesz, aki a sajat honlapjan is arra buzdit,h kuldd egybol a gyartonak, vagy nemetbol megrendelem, de akkor varok (mondjuk nem tudom mennyit), h legyen kartyam, viszont akkor casekinges garim lesz)
Elore is koszi a gondolatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már megy khm.
A memoria hofok sem stimmel, es a fogyi is minium a duplaja, de lehet meg annal is tobb egy kicsivel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)