Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz
TooCool
üzenetére
Az jó. Kb 80 ezret csinálsz óránként a kapacitásoddal, azaz 10000 MOON / MHS / óra jött most ki neked.
Ha így marad 80 000*24 = 1 960 000 lesz egy nap alatt neked, de sztem kevesebb.Nekem az elmúlt 7,5 órát visszaosztva 50 ezret termelt 6 MHS óránként. 8400 MOON / MHS / óra
Szvsz valahol 8000 -10000 MOON / MHS / órával lehet kalkulálni óránként, mondjuk a 9000 lehet egy jó átlag egy szerencsés poolban.

-
TooCool
aktív tag
-
Geller72
veterán
6 órája bányászom..Elvileg a pol szerint a 2.6 Mh-re 1 millát ír. Legyen igaz ennek a 3/4 része..800 k/nap..most 200k lenne az ideális eredmény..ezzel szemben egész pontosan 121k..

-
dmon
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Block rewards:
Blocks 1-100,000: 0-2,000,000 MOON
Blocks 100,001-200,000: 0-1,000,000 MOON
Blocks 200,001-250,000: 0-600,000 MOON
Blocks 250,001-300,000: 0-350,000 MOON
Blocks 300,001-350,000: 0-175,000 MOON
Blocks 350,001-375,000: 0-100,000 MOON
Blocks 375,001-384,400: 0-50,000All future blocks are a fixed 29531 MOON.
Nem lehet kiszámolni előre pontosan, tök véletlen az adott sávban mennyit kap a pool egy adott blokkért.
Linkeltem korábban én is találtam két blokkot, az egyik 180 000 a másik meg 1 300 000 coint ért.
Én 6 MHS el valahol 1 - 1,5 millió között fogok kapni 1 napra. Ez még mindig nagyon nagyon jó. Jelenleg ver minden mást jövedelmezőségben, de én már nem adok el belőle egyet sem amíg nem kerül fel a többi váltóra és a coinwarz-hoz hasonló profitability oldalakra, akkor szvsz ugrani fog durván a diff, és remélem az ár is.
-
Geller72
veterán
Azért kíváncsi vagyok...eddig 130k moon jöt össze. Hogy fog összejönni 8-900 k 24 órában?? Szerintem sehogy..
-
HSM
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Azért gondoljatok bele, mennyi BTC van a világon már kitermelve, és mennyit érnek.... Ehhez képest ezek az altcoinok... A váltásnál beleőszülök a tizedeshelyek meg a nullák számolgatásába...

Amúgy is a móka vége a betett USD/EUR.... Amit valaki betett és BTC-t vett rajta. Szóval van itt körfogás.
-
PesiHUN
csendes tag
az a 4 ember akik reggeltek poolba, aktívak már mind jöhetnek bányászni

http://newbiepool.szimre.net -
janos666
nagyúr
Ezen már én is gondolkoztam, hogy ha 1 és 10 közt skálázódik valaminek az árfolyama (legyen mBTC, de mindegy, mert fiktív példa) a Sell Orders listán, és valaki betol egy Buy Order-t tetszőleges mennyiségre 5 áron, akkor:
A/1: először az 1-ért eladásra hirdetett coin-okból kap 1-ért váltva, és halad egyre 10 felé, míg el nem érte a kért ANN mennyiséget (tehát kerül vissza hozzá BTC is)
A/2: "-", míg el nem fogyott az összes BTC, amiért vásárolni szeretett volna akármennyi ANN-t (vagyis elkölt minden BTC-t, amit akat, csak több coin esik le neki, mint "várta")
B/1: legelőször a kerekítés szabályai szerint az 5-höz legközelebb eső áron kiírt Sell Order-ből kap, és halad lefelé (és így kb. pont annyi ANN-t kap kb. épp annyi BTC-ért, mint ahogy várta), a különbözetet pedig a váltó nyeli le
B/2: -"- , a különbözetet pedig visszakapja BTC-ben
B/3: -"- , a különbözetet pedig visszakapja ANN-ben
C: Csak és csakis azon az 5-ös áron kiírt Sell Order-ből kap a vevő ANN-t, mikor épp kitesz valaki valamennyi ANN-t pontosan azon 5-ért (sem többért, sem kevesebbért), míg el nem költött a vásárló minden kiírt BTC-t (tehát az eladóknak kell reagálni erre, és ha nincs eladásra ANN azon az áron, akkor ki kell írniuk pont annyiért, míg el nem fogy a vásárló minden meghirdetett BTC-je, különben csak pang magában az irracionálisan jó ajánlat is).Nekem egyébként a C tűnne leglogikusabbnak, mert csak így lenne mindig előre kiszámítható, hogy pontosan mennyi BTC fog pontosan mennyi ANN-t érni, mindegy egyéb esetben kezelni kell valahogy valamelyik oldalon az eltérést.
Persze ez a legkellemetlenebb mind a vásárlóknak, mint az eladóknak, mert kézi beavatkozásra, emberi reagálásra lehet szükség, hogy mozogjon a piac, nem elég megmondani az annyit és várni. -
AAntii
őstag
-
Geller72
veterán
Végül is úgy tűnik, hogy jogos. Már csak az a kérdés, hogy hol van annyi BTC, amennyit eddig átváltottak doge, moon, cat és hasonló kamu coinokkal BTC-re..gondolkodtatok már ezen?? Ezt ki szabályozza? A váltók milyen központi kapcsolatban vannak a felügyelő rendszerrel? Mi van, ha a büdös életben nem is lesz annyi BTC, amennyit már eddig eladtak??
-
AAntii
őstag
Az a jó ezekben az új coinokban, hogy a hashrate jobban eloszlik, így nem emelkedik úgy a diff. Már kicsit unalmas a sok újdonság, de ha belegondolok, jöjjenek csak.

-
PesiHUN
csendes tag
3 ember regisztrált hozzám poolba, az accountjuk aktív, csak volt 1 kis gond mailserverrel, többiek meg jöhetnek bátran ^^ http://newbiepool.szimre.net
-
Geller72
veterán
ezek szerint, ha kirakok akármennyi moont, lehet, hogy megjön rá egy palimadár?.
. Amúgy eladtam és a btc is megérkezett.
. Lassan készítem a következő tranzakciót.
. -
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Mert a BAMT képfileban több partíció is van. Nyitsz egy CMD-t admin joggal:
diskpart
list disk
select disk X (ahol X a pendrive a méret alapján)
clean
create partition primary align=1 offset=4096
format quick fs=fat32 unit=16kVagy esetleg hardware ID alaján megkeresheted, hogy rajta van-e a stick a Linaro flash card survey adatlapon a gyári offset és unit size paraméter (célszerű pont azt, vagy esetleg nagyobbat, de nem kisebbet használni, példának most olyat írtam, ami valószínűleg jó).
-
PesiHUN
csendes tag
Pool sikeresen áttért mooncoin bányászásra. kérlek gyertek tesztelni

http://newbiepool.szimre.net -
dmon
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
AOMEI Partition Assistant a barátod.

-
Geller72
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Ok. Más. Volt egy 8 gigás pen, amire BAMT-ot raktam, de már nem kell. Leformáztam és nem is figyeltem, de csak 525 megásra formázta a win, azóta sem tudok a másik felével win alatt kezdeni semmit. A lemezkezelő látja, de mint nem lefoglalt 6.94 GB-ot, de semmilyen hozzáférést nem enged. Any idea? Vagy csak linux alól tudom particionálni?
-
LLam
senior tag
A pool-ról meg csak ennyit:
All Time Found:100 / Valid:100 / Percentage:107,56% / Amount: 5000 WDC

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Ha az ajánlatod ott áll a Sell Order lista tetején, akkor azt elkezdi csipegetni, amint fut be Buy Order >= árfolyamon. Amíg nincs >= vevő, addig pihen, ha jön, akkor pedig beérkezési sorrendeben fog elkopni abból a Sell Order pakkból a mennyiség, míg van rá igény. Ugyan ez megy visszafelé is, ha Buy Order-t raksz ki, csak persze <= értelemben, ahogy a lista is fordítottan van rendezve. (Tehát aki előbb iratkozik fel egy árfolyamra, az előnyben van a később licitálókkal/kikiáltókkal.)
-
gcsordas
csendes tag
Na most mintha gyorsabban tekerne... köszi
-
Geller72
veterán
Nekem a coinexen az a fura, hogy ha van egy nyitott trade-em, mondjuk 0.00000011-en, akkor ha annyi az árfolyam, miért nem megy el? A vircurexen, ha a sell árfolyamán indítottam egy trade-t, azonnal elvitték, ahogy a relase-re nyomtam.

-
LLam
senior tag
BUÉK Bányászok, 2500 dolláros BTC árfolyamot kívánok nektek (meg magamnak
)!Kérek mindenkit, akire igaz a 12 napos folyamatosság a poolban, jelentkezzen privátban! (A 0% fee miatt.)
LLam
pool.1f.hu admin -
janos666
nagyúr
válasz
Nestor16
üzenetére
Csökkentett módban nem töltődik be a VGA driver (ahogy a legtöbb driver sem, csak ami alap rendszercucc és MS készítmény).
Linux?
A Xubuntu 13.10 + x11vnc nekem végre bevált.
Vagyis a legújabb 13.12 driver nem megy fel, de a 13.11-el is jobb, mint Windows 8.1-en valaha.@gcsordas
De. A .conf fileba megadhatod a pool-ok IP-it, mint addnode.
-
gcsordas
csendes tag
Worldcoin walletbe nem lehet felgyorsítani a "szinkronizálás a hálózattal" folyamatot? napok óta megy az alkalmazás alján, és még 1/4-nél se jár.
Egy csomó wdc-t kértem rá, de úgy tűnik, hogy a szinkronizálás végéig nem kapom meg... -
TooCool
aktív tag
0.00000015BTC a moon....
-
Nestor16
senior tag
Amúgy van annak akármi értelme, ha csökkentett mód + hálózattal bányásznék?
Múltkor megpróbáltam, de nem működött.Még a holdra szállás visszaszámlálásánál nem mertem én is belevágni, nekem tök új volt hogy egy új coin stb, de most kipróbálom ezt is, lehet hogy már késő, de egy keveset én is bányásznék, aztán ha tényleg felmegy az ára legyen mit eladni, ha már az első körből kimaradtam, de ki tudja ezzel is mi lesz.
Hát eléggé furcsa elsőre... feltűnik rögtön pár dolog, ami nem ugyanaz mint a WDC-ben (nem nem arra gondolok hogy miért nem WDC-t bányászok
), tehát itt vagy 10 blokkal "le van maradva" a rendszer mivel a blokk menüpontban ez az utolsó blokk 01/01 13:01:14, amikor maximum fél óránként van blokk, de még a Dashboard alatt is ezt írja Current Block 3835. Gondolom ez nem tragédia azért... 
A másik pedig hogy azt látom hogy a (done: 126.3%) mégis mennyi, de ha egyszer az elején kezdtem bele az egészbe, 23% körül szálltam be, akkor ha még nincs meg a blokk hogy van hogy már osztott ki nekem is pénzt a rendszer? Csak a blokk után kéne tudtommal.
-
Geller72
veterán
Keresnék 5970-et vagy 7970-et, ha valaki esetleg nagyobbra váltana és el akarja adni, keressen meg privátban.
Köszi. -
gyuszaa
őstag
válasz
PesiHUN
üzenetére
Moon-nak van esélye, WDC/Doge már le van fedve. Többi meg annyira instabil (meg lehet nézni mennyi ideje vannak jelen a piacon, és levonni a konklúziót), hogy nincs értelme ilyen kis közösségnél próbálkozni + a network diff is rákontrázhat.
Az idő meg majd eldönti, hogy mennyire életképes,ha elfogadják több váltónál is. Viszont ha csak hasonló profitot fog termelni mint az előbb említett kettő, akkor se nagyon számíts sok emberre, maximum az újdonság varázsa. Plusz bizalmat kell szerezned, hogy stabil és megfelelően működik/optimalizált a pool (tagok nélkül meglehetősen nehéz tesztelni élesben
), hajrá.(#6033) Sotho
Én is örülök, remélem egyre inkább bevett szokás lesz minden gagyicoin-nál az LTC-re való váltási lehetőség is (a nagyobb váltóknál). Én hosszútávon neki szavazok bizalmat egyedül a BTC-n kívül, hadd nőjön a market cap és az elfogadottság.

-
flashx10
tag
Fedoracoin 4ever

-
Sotho
őstag
Vótmá? Cryptsin van doge-->ltc elvileg.
Nyehe legutóbb 0.000001btc ért dobtam fel a bteren doge-t ez alatt volt az árfolyam kb 25%-al , azt pár nap múlva valaki mégis elvitte.
Pedig ahogy látom azóta is megy lefele. -
PesiHUN
csendes tag
Srácok valakinek lenne igénye magyar mooncoin poolra?
-
flashx10
tag
Én nemtuom mi van ezzel mooncoinnal, de szerintem gázos. mindeggyik poolon sokkal többet ír ki estimatednek, mint amit kapok... jelenleg 348.000* az estimated coin bit34-en, és 4órája 6205+6829 (confirmed+unconfirmed) ír.
-
janos666
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Én sem panaszkodom az eddigi MOON->BTC profitomra (a tegnapi "nem tudom mit lehetne helyette" az egy utalás volt, hogy nem igazán akad jobb, de azért féltem, hogy hamar megtörténik, és tényleg nem is bírta sokkal tovább az árfolyam, hogy meginduljon a lejtőn) de ezek a multipool grafikonok számomra sem túl átláthatóak, illetve tényleg erősen tájékoztató jellegű az, hogy mennyi "lesz" a 24 órás termelés. [link]
Miután a multipool először összeomlott, aztán pedig úgy tűnt, mint ha leszakadt volna egy saját blokkláncra (nullás diff-et írt a cgminer, nulla reject-el), akkor egy darabig a coinium-nál bányásztam, de később mégis visszajöttem, mert a viszonylag kis pool-okkal mindig balszerencsém van (ott is 70% alatt volt a pool hatékonysága indulástól a kilépésemig).
A coinium-on úgy 630k MOON jött össze, szóval eddig ~1M-et adtam el úgy 0.18BTC körüli összegért. -
HSM
félisten
válasz
siemenss65
üzenetére
Az csak a beírást könnyíti, szvsz, nem kell bíbelődnöd sok-sok nullával, hanem csak beírod hogy 12 és kiválasztod, hogy mBTC.

(#6022) jozsef8: Csak azért légy résen, néha nem árt utánanézni, megvan-e a termés. Bár engem még szerencsére sehol sem rövidítettek meg, bár szar, félrekonfigurált poolt annál többet találtam, szerencsére ezt fél órán belül látod az adatokból.

-
HSM
félisten
válasz
siemenss65
üzenetére
Az mBTC nem csak a BTC megfelelően kicsi része?
Fura lenne, ha ehhez külön adress kéne?! 
-
siemenss65
tag
én vagyok a balek hogy nem tudok sehol mBTC deposit addresst csinálni (amely cím tuti hogy m-el kezdődik)?
-
Geller72
veterán
válasz
jozsef8
üzenetére
Az a baj veled, hogy egy kibaszott hsz-el feljebb már nem vagy hajlandó elolvasni semmit. És ezt már privátban is elmondtam. Én többet nem segítek, mert baszol egy kis hajlandóságot mutatni. Írok egy privátot és a két pm-el azelőttit nem olvasod vissza. Eszemfaszom megáll, komolyan. Meg is sértődhetsz egész nyugodtan. Az ilyenektől durranok el.Részemről ennyi. Nekem többet privátot se írj.

-
Reggie0
félisten
Na baratomat addig cukkoltam a banyaszassal, mig elinditotta a gepeit. Mar 55MH/s megvan

-
dmon
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Akkor fog indulni. Felkerül coinwarz-ra meg a többi hasonló oldalra. De ez is csak megérzés.
Viszonylag stabilan tartja magát a network hashrate-je 5 GHS körül, a bányászok egyelőre hisznek benne, az öszes lejérató ellenreklám ellenére, és a hit a lényeg, ha sokan hisznek benne hogy értéke lesz akkor lesz is.
-
Geller72
veterán
A bit34 az egy órával ezelőtti 1 gh körüli értékről 1.4 gh-re hízott..
. -
Geller72
veterán
Most adtam el 400k-t 11-en.
-
dmon
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Miből gondolod ?
Én éppen erősen gondolkodok egy komolyabb bevásárláson, ezen az áron. Ha cryptsy-n bevezetik simán duplázódni fog ez az árfolyam, de ahogy olvasgatok van aki szerint 4-5 szörös emelkedésig is könnyen elmehet majd cryptsyn.
Az első nap ezen a pici CoinEx en 900 milliót adtak el belőle, táraznak be a kereskedők. Most épen húzzák le az árfolyamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi erővel szólózhatnék is...

... sorba áltam 400e moon-nal eladásra eladott belőle 28000-et majd másét kezdte el adni ... mert nekem még mindig megvan a többi 
szerintem bárkivel előfordulhat, hogy elbambul, mondjuk szerencséjére nem nagy tételt vett, így nagy kár nem érte.
Amikor .11 az árfolyam?
..nem, nem te, hanem aki az oldalt írta..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Múltkor megpróbáltam, de nem működött.

És ezt a kapacitást csak nem hagyta eddig állni?