Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
10900K rohadt jo processzor. Az L3 meretebol fakadoan ekkora az Intel CPU -k lemaradasa.
Erdekes lesz ugyan ez a 3D-Cache tipusokkal, mert ott a 64MB L3 duplazva lesz.
Wackond:
Ha gondolod, elkuldom a config file -omat. Ha kell a power, akkor nem kell visszafogni, nem az a +-40W szamit majd. Meg kell talalni a sweet spot -ot, ami 5950X -nel 4.4-4.7GHz kozott van, chiptol fuggoen. -
q765
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én is igy látom. Lehet, hogy elrontottam mikor vásároltam. (Mindíg inteles voltam, sosem volt AMD-s procim.)
Egyébként az NH is jobban működik AMD CPUkkal.
Van valaki aki használ NH-t és Raptoreumot is kapál AMD-vel? Tudna mondani valamit a különbözetekről?NH V.S. RTM?
Mert ezek a nagy AMD-s CPUk NH -en sem hozhatnak keveset..
Csak kíváncsiságból kérdezem.
10900k Nicehashen 15 centet produkál naponta, 70centet zabál. (120W falból mérve.)
-
BeZol
őstag
válasz
XP NINJA
üzenetére
True average értékeket nézd ebből a táblából és ha Undervoltolsz, akkor a legjobb adott CPU-hashrate-hez képest vegyél mondjuk -10%-ot, ennyi lesz a hosszú távú átlagod a poolokon, ezt már be tudod helyezni egy calculatorba mint ez a kalkulátor: [link]
-
XP NINJA
őstag
RTM-hez a valós hashrate-t honnan érdemes nézni? Nem találok egy értéket se ami kb konzisztens lenne
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
R-planton is megvan ugyanez. De nem is csoda, eu megint döcög.
Más.
Ment vissza W10 a W11 helyett, eth bánya alatt botrány. Sebesség megvan, de ontja a stale share-t, meg rejected is akad pár, amiből meg aztán semmi se volt w10 alatt.
Szerencse, hogy a riget nem tettem át rögtön, csak az asztalit. -
MPowerPH
félisten
-
kenwood
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
A coret addig kell csokkenteni ,amig nincs rejected share, vagy hashrate csokkenes. A crash pedig a tul magas memoriajel miatt van, igy azt a kartyat kell visszavenni, amelyik crashel.
Ez garantaltan hashrate csokkenst hoz, de ket azonos kartya eseten sem lehet ugyanolyan memfrekit adni, mert itt jon be a silicon lottery.
Nemelyik kartya irrealisan alacsony memfrekin is par naponta crashel.
Azt erdemes kulon desktop gepben egyedul jaratni, amivel a tap es alaplap problemat ki tudod zarni.
Ha ott se talalsz stabil memfrekit neki, akkor vagy benyeled, hogy nehany naponta crashel, vagy megszabadulsz tole. -
Frozen
addikt
5950x turja valaki az rtm -et milyen a bevétel /sebesség?
-
animatrix11
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Azért kérdeztem a windowst mert ebben a topicban írta valaki, hogy 800-900 van neki a cpu 61 mhs-el megy, 1100on még nem változik sokat, de sokkan instabilabb, 800 meg a hashrate sincs meg, ráadásul a fogyasztás, hőfok sem megy lejjebb, elvileg a pl nem kéne, de úgy maradt
a watchdog 1-2 naponta újraindítja az egészet, mert a gpu elszáll, régebben csak az efficiency ment lejjebb és egy áthúzott jel jelent meg a kártya mellett, a rig nem olyan régi 1-2 hóapos
az az érdekes, hogy a 3070 közül, az egyik gigabyte vígan megy 1100on, de az fogyaszt a legtöbbet -
-
MPowerPH
félisten
Nekem rplant -on is van share count mismatch.
-
Necro_Ramone
tag
Dual módban bányászóknál van olyan akinél a reported ETH hashrate-et hozza az akutális tényleges hashrate is?
3080 LHR-en 150-160 körüli ERGO ténylegesen termelődik, viszont a 30 körüli reported ETH az gyakorlatilag soha nem több mint 22, onanntól meg kb jobb ha az egész megy 70 körül etheren...
-
törölt tag
válasz
gyurma888
üzenetére
Suprnova-n nekem az jön be, hogy jelzi az adott körben mennyi coint várhatok.
(Round earnings est)Telefonról, tabletről, gépről browserben nyitva nekem mindegyik oldal megfelelően működik.
Rplant is az utolsóként megnézett wallet-et mutatja. (sütiben tárolja)Nekem mindkét oldalon az API-val van bajom. Nem sikerül full-miner adatokat kinyernem belőlük. Gondolom valamit én rontok el.
Legalsó link lenne elméletileg, de nem sikerül: [kép] -
gyurma888
aktív tag
válasz
üzenetére
Én most suprnova-n vagyok, rplant-al az volt a bajom, hogy nem lehet könyvjelzőzni az oldalt a tárcámmal, mindig újra be kell írni. Suprnova-n ez meg van oldva, viszont ott nincs átlag hash kiírva, csak a pillanatnyit írja mindig. De ettől függetlenül jobban bejön nekem.
-
echterion
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
De jó...este átváltok rplant-re, aztán megnézem, ott jobb-e a helyzet. Mondjuk ezzel a hashrate-tel nem sok értelmét látom a bányának, majd este megnézem, milyen UV lehetőségeim vannak, addig meg megy így a cucc. Végülis a víz elbírja, hwino szerint így 60W-ot csipeget be a proci, kalkulátor meg havi 30-35 dolcsira taksálja a bevételt.
Hát, ebbű' így sokára lesz ájkilences szörnyeteg...

-
echterion
nagyúr
Kipróbáltam én is ezt az RTM bányászatot. Van wallet, meg regisztráltam a southXchange-re, bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a legjobb nekem. A wallet az a honlapjukról letöltött cucc, éjjel végzett is valamikor a szinkronizálással. Éjszaka ment a bánya egy i5 10500-zal olyan 6 órát már. Mutat egy csomó stale meg rejected share-t (wallet-ban még semmi se látszik sajnos, gondolom, ez majd később jelenik meg). Mitől lehet ez a sok stale? Közben persze megy az ETH kaparás is, hibátlanul.
Ar r-pool-on ezt látom a rigemnél:
-
blue eyes
tag
Az RTM-et melyik bányász pogramokkal lehet bányászni?
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Fan glitchen kívül ismer valaki riseres unlockot RTx 3060 V1-es kártyákra? Javítottak valamit az új kártyák a teljesítményen? Próbáltam keresgélni de nem találtam semmit.

Fan glitchet használta valaki tartósan? Mennyire stabil? -
deadwing
addikt
Tudna valaki segíteni?
Nicehash miner 3.0.6.5. Az installed/internal pluginok között csomót nem találok. Ami mondjuk nem zavarna, kivéve a T-rex és Phoenix nem megléte... Utóbbit még régen uninstalltam a minerből, lehet ezért nem látszik, hiába pucoltam registryt... Na de a T-rex miért nem? Egyébként a c:\Users\xxxx\AppData\Local\Programs\NiceHash Miner\plugins_packages\ alatt ott van az összes, bezippelve. Hogy tudnám ezeket betallózni a miner kliensbe? Fura hogy nincs neki valami plugin updatere....
Vagy csak én nem találom... -
-
kenwood
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hiveos. Az alulfeszeles csak a fogyasztast csokkenti. Eloszor meg kell talalni a stabil beallitasokat.
Tapasztalataim szerint van nehany kartya,aminel egyszeruen nincs ilyen. Akarmit allitasz rajta, 1-2-3 nap utan garantaltan osszefossa magat.
Ezek a kartyak nem hibasak, jatek alatt tokeletes,talan egy masik rigben is,de te csak szopni fogsz vele,es sose lesz ilyen uptimeod,mig meg nem szabadulsz tole (toluk) :
Ezt a haverom egy ismerosenek rakta ossze,es van 1 masik, szinten negykartyas,hasonlo uptimeal. A sajat rigjeben meg 10+ kartya,es az sose huzott le 7 napot crash nelkul. Azt sem tartom kizartnak, hogy bizonyos darabszam felett mar az alaplap miatt omlik ossze a vga. Persze ha van valakinek 8-10 kartyas rige tobbhetes uptimeal, akkor johet a screenshot

-
Frozen
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
tudok igen ,mert elvileg korábban azt írták hogy a ram nem hozz annyit meg igazából kb 10% használ belőle csak a progi 16 gb nál az nokedli és most ellentétes dolgot írtál mondtál azért kérdeztem rá.
Nagyon kiváncsi vagyok mit fog hozzni enyire jól behangolva 2 nap alatt ennyi idő alatt már összedobtam volna 10 gépet azt menne mind![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az rtm stakelésrőlv an már valakinek infoja?
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
a rigbe kicsi fogyasztású intel proci van 35w os ez sokat nem hoz hiába ketyeg.
A laptopba meg ami van azt meg nem tudom maxon járatni ,mert akkor a gpu sebesség rovására megy.
Ami volt asztalim 5900x meg el lett adva. Most építeni egy új amd konfigot teljesen veszteséges lenne. A legjobb ha találok esetleg 9900k használtba és ezt rakom a rigbe ezzel vesztenék keveset és hamar megtérülne az ára is.
vagy inkább veszek 50 euroba Rtm et és shakelem -
válasz
animatrix11
üzenetére
Mindenképp hive, sokkal jobb mint a win. Nyilván ha csak bánya a cél...
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
A kérdés Hiveos vagy Win10 alatt job bányászni?
Nagyon sokan használják a Hiveos-t, én is jelenleg, elvileg stabilabb, mint a win10, viszont talán a afterburnerrel jobban alul lehet feszelni a kártyákat?
Előre is köszi! -
torma1981
veterán
Zelcore-ról hogy lehet átváltani a RTM-et? Elutalni Coinbase-ra pl. Azt használom.
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
https://minerstat.com/coin/RTM
Nem tudom valós-e de igazából nem is lényeg hanem hogy mennyin érdemes használni a procit. -
GabeE3e
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem is van pár kártyám ami állandóan lockolt és nem mentek normálisan, még félgőzzel sem. Sima ETH-on pedig 41-42mh/s-t tudnak külön ergon meg a 130-at, szóval lehet még bugos a cucc kicsit.
Itt a parancs, csak a walletet írd át,
t-rex.exe -a ethash --lhr-algo autolykos2 -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u (WALLET) -p x -w 1111 --url2 stratum+tcp://stratum-ergo.flypool.org:3333 --user2 (WALLET).2222 --pass2 x
pause -
tupacamaru
veterán
Valaki tudna segíteni a dual mining-os indítófájlban? Nekem csak fél gőzzel megy. Milyen kapcsolókat használtok?
-
Danex
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
2 modullal még nekem is ment a 2000IF, néhány Whea-val de ment. Viszont a 4 modullal már csak 1800-on megy az IF, bár kb csak bedobtam a modulokat és kerestem egy Cl16 settingst neki azt jónapot. Most bánya mellett nem szívesen szórakozok órákat/napokat teszteléssel + úgy is akkor dobná el magát mikor nem vagyok itthon
-
blue eyes
tag
Üdv
southxchange.com lett RTM váltásból 8.399187 dollárom hogyan tudom kikérni?
-
Kami11
őstag
Erre esetleg van valakinek 5lete?
-
Van igen, viszont single és dual chan kb 300 pont ugyanazon beállítások mellett a DC javára, ami meg kevesebb mint vártam.
Az a bajom, hogy a ram tudja akár a 4000 C16-ot is, viszont IF nem bírja már az 1900-at sem, így nem tudom úgy járatni ahogy akartam (1:1:1 3800-3800-3800) -
Frozen
addikt
Skizo
mi a hír a 3900x ről rtm ügyben?
milyen hűtő került rá? mennyit hozz ?
kéne az info mert vennék én is ha jó
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest