Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem tegnap ugyanez volt, ráadásul elég kellemetlenül érintett mert egy bitpay-es fizetésnél játszotta el. A bitpay invoice 15 perc múlva timeoutolt, pedig ott volt a blockchainben a tranzakció, csak 0 confirm-el (ez mondjuk a bitpaynek soha nem volt gond eddig). A kereskedő meg azt mondta hogy *****z a seggembe. Éppen elkezdtem volna írni a könyörgő e-maileket, amikor úgy 2 óra múlva lett hirtelen 2db confirm, a kereskedőtől meg jött egy automatikus e-mail hogy köszi a vásárlást, itt a termék. Elképzelésem sincs, hogy hogy jött ez így össze, és hogy/miért rendeződött utólag. A nagy szerencsém az volt, hogy nem kapkodtam, és nem vettem meg kétszer-háromszor a cuccot még pár próbálkozással.
-
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Nekem is hasonlo a helyzet de en igy futom be a haz hatso reszet ami nyarihaz kent funkcional.
Antminer van meg par gep picit zajos ugyan de a tel megerkezteig kivaloan futenek 
Aztan mikor beuut a -15 -20c fok akkor mar azert ra kell segitenem. Azon gondolkodtam kene meg banyagep,hogy effektivebb legyen a futes
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Régen divat volt ~3kW fűtőszálas "hőtárolós" elektromos kájhákkal fűteni egy-egy szobát, amik az olcsóbb "éjszakai" árammal (<1/2 nap üzem) melegítettek fel egy adag téglát, amiket aztán termosztát vezérlésű ventilátor szellőztetett.
10db Polaris kártya mindennel együtt durván 2kW, nálam 9db a padláson már nyári hőséget képes összehozni (épp azon gondolkozom, hogy lehúzok egy csövet a régi kéményben, és lefújatom rajta egy ventivel a meleget, így a zaj fennmarad, a meleg lejön...).
-
P3Dr0
senior tag
zCash-nek kb. ennyi? Gondolom "elvegezte" a feladatat, hatalmas penzek ide-oda, megszedtek magukat a kozeleben allok es mostmar magara hagyjak,hogy ujabb sh*tcoin legyen. Vagy rosszul gondolom? Par nap es egy dollart se fog erni

-
-
janos666
nagyúr
107 új üzenet pár nap alatt? Hát tényleg itt az új nagy lufi?

Én is hazahoztam még pár Sapphire 470-est a hétvégére, de egyelőre pont az van, amit előzetesen sejtettem. Durván annyival lassabb, amennyivel kevesebbet fogyaszt és amennyivel olcsóbb a vételára, de legalább nehezebb belőni a BIOS-át. Persze ez szerencse kérdése is, de személy szerint elég gyorsan ráéreztem a 480 tuningra és pár iterációs pontból találtam egy olyat, amivel elégedett voltam (biztos lehetne még picit csiszolni, de nem érzem fontosnak), míg itt egyelőre kvázi gyári szinten tartok (pontosabban bármit szerkesztettem eddig a 480 analógiájára, még nem lett stabil akkor sem, ha nagyjából a gyári sebességet hozta vele, csak más felállásban).
-
BRIKLY
veterán
Egy 750Ti-t mire lehetne befogni? Mondhatni ingyen árammal menne ismerősnek.
ETH-re próbáltam,de 1.2Mh/s-t amit produkál azt keveslem.
ZEC-re meg nem akar csinálni semmit.. Na meg amúgy is zuhanórepülésben van most szegény..
-
Dexar007
veterán
Na,ki mit kapal? Eleg nagy lett a csönd.

-
Sziasztok,
Ha jól tudom, LTC-hez technikai okok miatt nem készül(het) lite kliens, igaz?
-
P3Dr0
senior tag
Nemtudja valaki,hogy csak a poloniex-en van 24 confirmation mire jovairodik a ZEC vagy mas valton kevesebb is eleg? Mert ez a 24 conf. majdnem 1 ora varakozasi ido......
Nem mintha sietnek is barhova is 
-
-
LLam
senior tag
latom mindenki zcash lazban eg, engem viszont az eth esese erdekel. stabil 11 € volt most lejott 9,5re. van valakinek infoja miert?
-
-
rolko
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Fogyasztás miatt egyenlőre jobb egy kicsit, de majd kiderül ez hamarosan melyik a jobb.
Ubiquiti mPower -t használok, ezzel tudom ki be kapcsolni ha netán kellene, tudom vele mérni a fogyasztást amit monitoroz is, betudom állítani a kW értékét is így azt is számolja mennyi egy hónapban a költség. ETH alatt 450W 2.1A volt átlagosan, így 370W 1.8A átlagosan. -
-
rolko
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Most nézem a grafikont, már kb annyit termelek 75sol-al mint tegnap 20al

Egyébként 3db 470 4GB, az ETH-ra módosított BIOS-al 1265/2000 órajellel 52-54Solt megy, húzás nélkül 43-47 körül mentek. A fogyasztás pedig 100W-el csökkent ETH-hoz képest. [kép] Viszont azt vettem észre hogy ettől a klienstől a WattTool meghülyült, nem vezérli normálisan a kártyát. Így Trixxet kellett visszatennem.
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Megérkezett Bittrex-re a kemény 0.00215298 BTC-m amit össze kapirgáltam.
Át is állítottam ide a GPU-t is.
Most :
7950+2500k ,Celeron B820, és egy T7300 dolgozik rajta. Az oldal szerint kb 7.4 USD / Day jön be, villany fogyasztás meg kb 500Ft/nap. Nem lenne rossz,ha ez hosszútávon így maradna
-
BRIKLY
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Passz, itt az enyém, próbáld meg ezt. [link]
Nekem meg a GT610-el nem akar összejönni a dolog.

-
válasz
Overlocker
üzenetére
flypool-on keresztül megy, i7 3537u -val, 9,3 sol.
-
-
-
Dexar007
veterán
Bizony: [link]

-
ff-thomas
aktív tag
a claymore topicjában olvastam, hogy készíti a fejlesztő a zec minerjét is. ha publikálja, linkelni fogom.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Nekem igy van most. Maradtam a suprnova oldalnal. Vegulis sikerult tisztazni az elveszett coinokat es bar a banyaszat folyamatos az oldal le le allogat de tegnap mar kuldtem ki rola penzt a poloniexre es rendben megerkezett.
Kar,hogy androidra nincs miner progi. Van egy Galaxy S7 azt is befoghatnam banyaszatra
De annak orulnek a legjobban ha lenne egy tisztesseges GPU miner AMD-re.
-
BRIKLY
veterán
12 sols/s reális a 7950-el? 2500K meg kb 5 sols/s. (sajnos nincs húzva a proci)
-
Xpredi01
tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
a start sse2 bat fájlra, jobb klikk, szerkesztés
majd bemásolod: nheqminer_x64_SSE2.exe -l eu -u ide másolod a pénztrácád kódját.Workerx -t 4
a szám a végén sz, hogy hány szálon akarod futtatni
ezt lemented, majd duplakattal elindítva megy is a bányászás.
nyomon követni itt tudod magad: https://www.nicehash.com/index.jsp?p=miners
úgy, hogy a pénztárcád kódjával rákeresel magadra -
Xpredi01
tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Egyből kell váltani BTC-re, akkor az adott illető már nem nagyon tudja megszívni.
Persze józan paraszti ésszel: valakinek meg kell fizetnie ezt a sok pénzt, amit a komolyabb parkkal rendelkező bányászok most elraknak, elraktak.. Ennyit egyszerűen nem érhet egy 'kis' pc számolgattatás..
BRIKLY: próbáld meg ezzel, ami ennek a lírásában van. [link]
-
Dexar007
veterán
Egyaltalan nem veletek van bajom,hanem sokkal inkabb a ZEC coinnal,es a 10BTC-s araval.Valami büzlik..de eddig is büzlött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BRIKLY
veterán
-
Xpredi01
tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Ez mindig azt bányássza, ami a legtöbb profitot hoz, jelen esetben ez a ZEC. A bányászott érmét pedig aktuális árfolyamon átváltja BTC-be, ez kerül a NiceHash-es számládra, ahonnan bizonyos időközönként elküldi az összeget a coinbases pénztárcádba.
A miners/sellers fülön meg tudod nézni, hogy aktuálisan hogy áll az egyenleged.
Dexar007: ha már megszólítottál
, én is vegán csatornáján láttam ezt a dolgot, onnan keveredtem ide (keresgélve a neten). Nincs bányászgépem, csak a puszta kíváncsiság hajt, most egy pár éves laptopon tesztelem a dolgot. Aztán ki tudja egyszer majd egy újabb 'szuper' coin megjelenés előtt beruházok a technikába. -
Dexar007
veterán
Miert erzem azt,hogy valami brutal nagy kamurol van szo?
Topikban sosem latott emberek is elkezdenek banyaszni..mindenkit meggyözött a 10 btc-s,azaz kb 7000 dollaros ar. 
-
-
ff-thomas
aktív tag
én most a Mesterlovesz kolléga által is írt coinsforall.io -pool-t és a https://bitcointalk.org/index.php?topic=1660023.0 minert tesztelem AMD kártyákkal, 64bites WIN 8 és 10 alatt, eddig stabilan fut ~1 órája, 300sol/s power-rel.
a 2.2-es verzió nálam működik. a silentarmy-s exe-t elindítva leáll a miner, a simával fut stabilan.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszi,ez úgy tűnik működik. coinsforall.io már jelzi is,hogy kapirgálok.

(#20025) Xpredi01: Nem, 64bit-es
Megvan. És ez már alapból ZEC-t bányászik? -
P3Dr0
senior tag
Van valami megoldas AMD-re vagy csak nVidia es CPU?

-
asaca
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nálam is rettentő lassan jön (2 db 390) .Én most ezen akadtam fel. [link]
atomreaktor

-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
No, egyelőre az egyetlen stabil miner EZ , a baj vele az, hogy egy ismeretlen ember műve és csak a coinsforall.io poolon működik. (config.txt-ben kell átírni a tárcacímet és a rig nevét) Legalábbis én úgy láttam ez így van. A trükk az, hogy a 2.0-ás verziót kell használni, az e feletti valamiért nem működik, de lehet csak nálam. Én tegnap este 7 óta bányászom 4 kártyával, 68 sol a sebességük együtt és mostanra lett 0,005 ZEC-em. Amit bizonyára tudtok, hogy az elején 0,015-ről indul a blokkjutalom, és 34 nap alatt éri el a 12,5 ZEC-es (125.000. blokk) értéket, majd a 850.000 blokknál feleződik a blokkjutalom.
Egy másik fórumon valaki kiszámolta, hogy év végére 330.000 db ZEC lesz kibáynászva, jövő év végére pedig 2,8 millió, tehát az infláció magas, de az össz érme mennyiség nagyon lassan nő, így valószínűleg sokáig magas lesz az ára, de közel sem az az 1 btc/ZEC amit egyesek gondoltak.A második befutó a neqminer ami viszont csak NVIDIA kártyákra és CPU-ra van. Én a rigeken elindítottam a cpu bányászatot is.
-
Teta1
csendes tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból megpillantottam a zcash bányászatot. Hát mit mondjak E7400 (3.5 ghz-re húzva) procival áramot fizetve szerintem nem érdemes...
zcash.flypool.org -on bányászva 0.001 a minimum kifizetés, 0.00002 a kiutalási díj.
Nos a kiutalási díj megvan 20 óra alatt. a 0.001 zcash 120 óra alatt.
Tehát 5 nap alatt 270 Ft-ot nyernék rajta mostani árfolyamon ha nem kellene áramot fizetni...Fentebb kérdezte valaki a beállítást. Nekem így megy:
innen letöltve a programot: http://zcash.flypool.org/
Bat:
nheqminer.exe -l eu1-zcash -u zcash cím helye -t 2Szerk:
Ráadásul átmentek most offline-ba.
Szerk2:
Visszatértek
lehet instabil az oldal 
-
butch3r
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
3300btc/zec. Wtf vmi bug volt vagy tenyleg volt kereskedes ennyiert? Kicsit lemaradva mar csak nezem az esemenyeket

-
-
Xpredi01
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
ezt letöltöd, telepíted, mellette csinálsz egy coinbases felhasználót, a pénztárca címét pedig bemásolod a programba. Ennyi. Grafikus felületen végigcsinálható, az is egyértelmű, hova kell bemásolni a címet.
Ez BTC-ben fizet, tehát ha esetleg később még feljebb megy a ZCASH rosszabbul jársz. Viszont windows alá más stabil megoldás jelenleg nem nagyon van, de a nálam jobban tájékozottak majd kijavítanak.
Az i7-eseddel jelenleg pár dollárt egy nap alatt meg lehet keresni, jelenlegi árfolyam mellett. De ez percről percre változik, nagy valószínűséggel durván fog csökkenni, bár ki tudja.
-
-
Xpredi01
tag
Akinek nem megy supernva, próbálja a nicehash-es megoldást, az egyből BTC-be váltva küldi a lóvét a walletbe.
Ahogy nézem, akinek normális hardverparkja van, szépen meg tudta szedni magát pár óra alatt is.. Én sajnos nem tartozom közéjük..

-
BRIKLY
veterán
Megkérhetlek titeket,hogy linkeljetek egy jól működő minert Zcash-hez, és hozzá egy .bat-ot,mondjuk ide beállítva? genoil-zec-miner-t próbáltam, indulna,de összeomlik a VGA driver.

-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Mivel próbáltatok zcash-t bányászni? Minden bányász programhoz kell a 8gb memória?
Ez az ár eléggé elszállóban van.
Ez a Suprnova akkor valami csalás? -
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Remelem azert janos kivette 10-nel..en mar kineztem egy 5x2 csillagos szallodat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Jol erted..most,hogy igy beszelgettünk kereshettünk volna 10 btc-t..mert amikor meg linkeltem a bitmex-es dolgot,akkor meg 1.5-ön volt.
Na nezzük,bedöl e hirtelen a bitmex. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rolko
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Én bírom a csávót
Régebben is láttam már videókat tőle, mikor elköltözött Connecticutból Floridába. Ha jól emlékszem valami infós cége volt ott, aztán eladta és földet vett belőle hogy önfenntartóvá váljon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kezdek panikolni........... 
Nekem a 12 kártyás rig fűti a garázst..
Antminer van meg par gep picit zajos ugyan de a tel megerkezteig kivaloan futenek 
Szerdán tudok publikálni optimális wattool-ossetup-ot is a többieknek, ha van rá igény
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)