Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicehash kivétel müködik már?
-
echterion
nagyúr
Coinbase-en error dob, ha venni akarok. Mi a...?

Jólvan, csak lassan ment át a tranzakció. Most várok.

-
-
malacka87
őstag
Binance 50euros kivételet így soha nem érem el.
Kis 1070 29-el kapirgál. Havi 100eurot számol rá. -
Agyrák666
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
MTP-vel levetted a feszt?"
Eloszor ugy probaltam, de azt nem szerette. Igy inkabb mindent hagytam ugy ahogy van, kiveve a powerlimitet. Azt gyarilag csak -7 es +15 kozott lehetett tologatni, most mar -50ig is le lehet menni, ugy 80W kornyeken eszik, de beesik a MH 42-43ra.
Falbol 150-160at ker, i7 10700 van a gepben + egy m2 ssd.:
[link] -
Agyrák666
aktív tag
6700 XT, egy kis tuning utan.:

Gyarilag nem engedi ilyen alacsonyra tenni a powerlimitet:Persze meg igy sem egy moddolt 5700.
-
Hát ez szép kis nap volt és még nincs vége, lényegébe a termelés vissza gyorsult a múltheti szintre.
Remegett a kezem a beváltáson, de végül kibírtam és jól tettem ahogy látom.
-
viharhozo
addikt
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Napkozben sokkal nagyobbat esett az ETH-nal, de ott volt, aki megvegye az esest. Meg van mogotte meg sztori. Meg szombaton en is beszalltam, es nem akarnak velem kbszn.
-
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
ETH is már mindjárt 2700 szóval tényleg szép rally van

-
Wolf Rambo
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy a MATIC hogy bírja ennyire ezt a szarcunamit?
-
válasz
kenwood
üzenetére
De mint mondtam, akinek volt pénze 6+ RTX 30xx kártyára az nyilván nem küszködik megélhetési problémákkal, nem is fogja pánikszerűen eladni a gépét. Az 1-2 kártyás emberek már esetleg, de jellemzően ezekből van sok, de messze nem annyi, hogy ha ezek egyszerre tennék ki apróra akkor az megváltoztassa az árazásokat drasztikusan. Plusz jó példa erre 2018 amikor több mint 6 hónap kellett, hogy normalizálódjon a helyzet. És akkor nem volt globális ellátási probléma sem ami most fennáll.
-
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nyilván nem esik jól, ha negatív a portfólió de, ilyenkor türelem kell, nem kell pánikolni.
Az a baj sokan, ebben csak a könnyű pénzszivattyúzást látják és erőn felül is befektettek ebbe, mert úgy voltak vele, hogy ez csak felfelé mehet úgy is.
Ezek szaktokák elsőként elhagyni a süllyedő hajót. -
BeLucZ
addikt
-
kenwood
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Marmint hogy haladunk ?
1000 dollaron is pluszos a banyaszat, Apr. kozepen volt a 2500$ all time high.#66071
Szazalekban nem lesz nagy difi. Ha beesik 2-300 dollar ala az eth,es elarasztjak a hasznalt kartyak a piacot, akkor szinte mindegyik kartya ugyanugy 60-70%ot fog esni.
Sem az 50, sem a 80 nem tunik nekem realisnak.
3070-nel az 50% meg mindig 250k lenne, mig az 580-nal a 80% 25-40k. -
demmer123
őstag
Ha így haladunk lesznek dögivel vgak a piacon
-
válasz
tototos
üzenetére
Én attól se tartok, hogy ha tartósan mondjuk 1000-1500 lenne az eth, mert az új AMD és RTX kártyák nem fognak úgy elértéktelenedni mint anno az RX 470/480/570/580 karik.
Aki viszont RX 570/580-akat vett most ilyen 180-200-ért az annyira talán nem boldog, meg szerintem az a srác sem aki mesélte, hogy 4200-on vett milliókért eth-t a megtakarításából.
De addig amíg ki nem derül, hogy lesz e megoldás az LHR kártyák védelmének megkerülésére addig számottevően nem hiszem, hogy változna a kártyák ára. Ha nem lesz rá megoldás sokáig, akkor a régi kártyák még drágábbak is lesznek vagy lehetnek
-
warcat
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Sőt a bolti áraknál meg hónapoknak.
2018-ban jóval kisebb volt a hiány mint ami most van, illetve az akkori goldrush jó indulattal is max 3 hónap volt.
Emlékeim szerint olyan 4-6 hónappal később voltak ismét jó bolti árak (nyár vége-ősz)Továbbra sem várok idén 'normál' árat, maximum amazonon ismét elcsíphető lesz talán pár kártya majd.De aki nem rakja bele az időt ugyanúgy nem fog tudni vásárolni.
Igazából minden rá lett kenve a bányászatra, de hatalmas igény volt már szeptemberben is rájuk.Szerk.: talán annyival jobb a helyzet, hogy most konkrétan nincs készlete a boltoknak, ami beragadhatna és amit nem hajlandóak eladni veszteséggel.De eléggé esélyes, hogy betáraznak majd és aztán fityisz az olcsósításnak amíg már a sarki büfében is VGA-t kínálgatnak, ami nem most lesz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
RealTedMosby
üzenetére
500 MH/s, irtam lentebb. Ezert mondom, hogy ez dobbenet hozam.
-
válasz
tototos
üzenetére
Az a baj, hogy szerintem instant buy rigeket még nem lehet venni ennyi után.
Lehet lesz pár kártya vagy valami kisebb rig, és relatív friss hal aki bepánikol és szabadulni akar gyorsan a dolgoktól, de én már átestem 2018-as "crashhen" most a szemöldököm se rándul meg ezen. -
válasz
tototos
üzenetére
Az, hogy ez a kártya árakon meglátszódjon még hetek kellenek alsó hangon is.
Akiknek legalább van 6db RTX 30xx kártyája vagy AMD 68xx azok nem fognak rohanni, és pánikolva eladni mindent. Nullszaldó alatt is jó. Attól, hogy esetleg már az áram ára sem jön ki, attól még a coin termelődik. Ha van elég türelmed és pénzed, és megvárod a következő felfutást, akkor meg baromi nagyot kaszálhatsz.
Szóval nálam akkor is fognak futni a kártyák ha már az áram se jönne ki. Valamilyen szinten ez is jó lehet, mert akkor legalább esne a diff mert eddig nem látni beszakadást még a mai után sem igazán. -
tototos
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Nekem elég hasonló a szituáció mint a lakás piacon. Ott is várta mindenki hogy majd esnek az árak mert Covid van nincs állás stb. Igaz ott a sok támogatás a mozgató rugó mögötte, a felújítási támogatás is felvitte az árakat milyen meglepő.
Szerintem egy ideig még ezekkel a VGA árakkal kell együtt élni, de ne legyen igazam
-
-
EQMontoya
veterán
Hiveon pool 500 MH/s-re jelenleg 97 usd/napot prognosztizal, jelen arfolyamon.

De a reggeli kifizetes ota is majdnem 0.01 ETH-t hozott.
-
-
aerosmith
őstag
most tartunk április végi árfolyamnál, remélem még esik
-
válasz
shteer
üzenetére
Most nézem új hsz-t írtam, pedig neki akartam címezni, mert az utolsó oldal vele van tele, meg a "fődbeáll" dolgaival.
Essen is nyugodtan, akkor legalább az 1-2 kártyások kiszálhatnak, meg amúgy is a kurva anyánk ugye, mert miattunk nincs kártya, legalább akkor most vehetnek a gamerek is. (úgy se fognak még ha rogyásig lenne az apró, mert ez volt 3 éve is akkor is csak a sírás ment, hogy nincs kártya, amikor meg elöntötte a piacot a sok olcsó kártya már érdekes nem volt tolongás a kártyákért
) -
Frozen
addikt
válasz
shteer
üzenetére
amit te is ,jó befektetést ,meg a fiúk ép lent dolgoznak a bányába egy ideje
Nézzük a jó oldalát ,mielöbb összemegy az árfolyam annál jobban nem fogja megérni majd túrni a hobby kockáknak. És lesz olcson kártya bővíteni a csákányok számát és a reward is jobb lesz .
Tudod vgaból soha nem elég
azért fél áron csak duplát kapnék nekem sem mind1.
Nagy üzlet volt eddig minden kártya mivel az új szériás kártyákkal csak fékkel lehet majd túrni és kitudja,hogy mikor lesz hozzá törés a 3060 is csak tipikusan 1db driverel megy.... -
Dare2Live
félisten
válasz
Frozen
üzenetére
legalább megshortoltad?
amúgy nem mostanában vettél egy valag vgat? Ha bemegy 500ra nem hinném nagy üzlet volt....
más: ahogy én huzogatom a vonalakat 2800$ fölött kéne zárjon, hogy ne törje a trendet vagy max holnap visszamennie afölé. Nincs nagy esélye de megtörténhet.
-
Szerintem 2000 $ megállítja az ETH--t.
Egyébként meg vicces, hogy 30 nappal ezelőtti árfolyam felett vagyunk, de sokan a végét jósolják.
Én azt mondom HODL.
Sőt ha volna játszós pénzem akkor BUY.
Nem pénzügyi tanács!
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Azért érdekesen nyilatkozol: kijelented, hogy menni fog lejjebb (tudom, ott a mikor: holnap? 1 év?), de leírod, hogy "tudás az nincs", csak varázsgömb, mert az egész egy lottó. Akkor mi alapján jelentesz ki tényként bármit is, amikor bármi bekövetkezhet és az ellenkezője is?
No offense, csak ezek ilyen neszesemmifogdmegjól hozzászólások... -
RTX kártyákat veszek féláron, fixen bukó minden adjátok elfelé amíg lehet
Ugyanitt pórázzal sétáltatható, ivartalanított házi krumplibogár ingyen elvihető. -
Kiskokó
veterán
válasz
thomeef
üzenetére
Ja, az átlag ember így tesz, ezért jönnek létre ilyen DIP-ek... én is sajnos elherdáltam most.
Ha foglalkozok vele és kiszállok 55K BTC meg 3800-4000 ETH... hát most csináltam volna egy laza 20K$-t most meg várhatok, hogy vissza menjen.
Vártam a korrekciót de azért ez már tényleg necces ami itt van ma...
Ha most itt vége az egésznek az csúnya lenne... (bár várok én éveket is ha kell nem arról van csak na) -
Frozen
addikt
válasz
tototos
üzenetére
a btc és az eth is megöntötte a csúcsokat és azóta fokozatosan lefele megy mindegyik én ebből kiindulva mondom ,hogy idő kérdése és elérünk megint arra az árfolyamra amikor nem fog érni sokat egy érme sem. Lehet ,hogy lesz korrekció meg még egy picit kitart ,de mint írtam ez így lottó.
venni eladni min100 euro felett érdemes és az is csak akkor hozz valamit ha több mint 10% a kilengés ,mert a tranzakcios díj elviszi a nagy részét. -
F_Balazs
aktív tag
Kezdem sejteni, hogy miért lett fagyasztva NH-n a withdraw....
-
azért az kemény hogy konkrétan minden szétfagyott
polo, coinbase, revolut... -
AeSDé Team
őstag
Fú mi megy most. Bojler eladó / csere 3080-ra

-
Frozen
addikt
Eth 1500 euro mingy megvan 500

most nagyon durván megindult le a btc is már csak 25 ezer euro ez az igazi rally eladtam mindent
Majd bevásárolok pár szász ezuros áron 10x annyit
-
under 2k... lassan lehet vásárolni

-
tototos
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Féláron megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kis 1070 29-el kapirgál. Havi 100eurot számol rá.

HODL 4EVER