Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Mivel kaptál emailt, használod/használtad az oldalt. Ha múlt idő, akkor te mosolyogva fizeted havonta a 0.0001 BTC-t a semmire. Értem...
Nem tőled várom a választ, de ismétlem:
"Volt a küldött emailben lehetőség arra, hogy a "szolgáltatást" megszüntesd, lemondd, hogy mentesülj a "fizetési köteletezettség" alól?"
Ez ugyanis tudtommal kötelező érvényű lenne. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Nem tudom, mennyire állná meg a helyét bármilyen jogi szituációban az, hogy pénzt kérnek a miért is? Milyen szolgáltatást nyújtanak cserébe?
Volt a küldött emailben lehetőség arra, hogy a "szolgáltatást" megszüntesd, lemondd, hogy mentesülj a "fizetési köteletezettség" alól?
Az, hogy kb. 2018-ban egy emaillel regisztráltam egy weboldalra, számomra kötelező érvényű lett, hogy azt az emailcímet azóta is folyamatosan figyeljem? Mi van, ha már nem létezik? Mi van, ha a nicehash-től érkező leveleket automatikusan törlöm, mert évek óta nem veszem igénybe az oldalukat, így irreleváns volt a tőlük érkező üzenet?
Hogy van az, hogy szinte mindig te mész egyedül szembe az autópályán? -
berzebub
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Havonta portlanítom a radiátorokat mert az összes kártyám vizes. GPU 40-44fok, memória max 72fokos.
Ne izgulj minden hónapban veszek coint is eth bánya vége óta.
Mondd el mit csináljak a plusz 7000kwh villannyal amit termelek..
És ne csak elherdáljam hanem ténylegesen legyen is értelme annak hogy elfogyasztom! -
-
k1raly
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Tegyük fel van évente 7000kwh plusz termelésem, ezt a szolgáltató jobb esetben visszaveszi 4ft/kwh óra áron. Az 28000 Ft, de ha ezt elhasználom és lesz belőle mondjuk napi 3$ és ez napi 12kwh fogyasztás ha a gép óránként eszik 550w-ot, így éves szinten 5000 kwh megy el a bányászatra, akkor vajon jobban jöttem e ki azzal hogy járatom a gépet meg a kártyát amit megvettem másra és ez csak egy másodlagos használata.
Nem is kérdés, de már megint kár volt válaszolni neked úgyis bele fogsz kötni valamibe.. -
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Az, hogy megosztottam mi történt nem sírás. Kérdést tettem fel ki merre menne ilyen ügyben, illetve okulva belőle áthelyezik a tőzsdéző coinokat más szervezethez. Ha ezt képtelen vagy felfogni az a te bajod. Hozzád egy szavam nem volt eddig sem és ezután sem lesz. Görgesd nyugodtan tovább vagy tilts le bánom is én! A lottó és CB belső lopás hasonlatod szintén bizonyítja, hogy csak egy troll vagy és fogalmad sincs arról miről van szó.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
"40 btc tartalmazo tarcat nyitot ki 2 hacker es 32 maradt a tulajnak"
Elképzelem, hogy időt, energiát nem kímélve hozzáférnek és csak a 20%-át viszik el az ott lévő pénznek, pedig pont ugyanaddig tartana 8 helyett 40 btc-t elutalni. Bizonyára valami vallási okokból vagy "jófejségből" döntöttek így
.
Kicsit szkeptikus vagyok az információd kapcsán. -
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Ez játszós pénz volt, adtam-vettem, árfolyam függően. A nagy összeget kivettem + hardwalletben van. Ha neked természetes hogy egy váltó ilyet csinálhat akkor csak sajnálni tudlak. Amúgy meg a te figyelmeztetésed és hozzáértésed számomra full irreleváns mert szart se tudsz az egészről csak egy károgó troll voltál itt mindig is.
-
htc07
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
kicsit hazabeszélek mert személyes kedvencem a projekt és elfogult is vagyok iránta, de a Theta májusban indítja az edge cloud feature-t élesben (bétában megy pár éve az edge node szoftver), aminek a lényege (laikus szemmel) hasonló, mint a bányászás, csak itt valós AI feladatokat számít a GPU, és azért kap kriptót.
ha egész nap megy a gép üresjáratban meg amúgy is ott a napelem a tetőn, szerintem érdemes jobban körüljárni a projektet.
https://medium.com/theta-network/theta-edgecloud-ushering-in-a-new-era-of-ai-computing-ba5fa23dff22
szerk. mivel most még bétában van, inkább jelképes összeget fizet, szóval nem ebből lesz meggazdagodás két hét alatt

-
EQMontoya
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Utolso alkalom, hogy valaszolok Neked, mert akkor suletlensegeket kommentelsz, hogy a holdrol is latszik, de:
[link] itt a kalkulator, ez jelenleg 16kh/s-re 4.12 USD/napot mond.Ha 200W-ot fogyaszt a geped, ami kurva sok egy 5950x-tol, akkor az 16ft/ora, ami 384ft/nap.
Gyors matekkal napi 3 dollar maradt.Ha 3 dollart adsz nekem 285Ft-ert, akkor irj egy szamot priviben, kerlek, ejfelre ott vagyok, piros Mazda 3 MPS, viszek 2M kp-t.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Tovabbra se megy tul jol a matek.

Egy 5950x napi 4usd-t hoz, abbol 3 folott van a profit, ha 70ft-os villannyal szamolunk is.
Ez kb. havi 35k egy hasznaltan 140 korul beszerezheto procival, ami jelenleg 4 honapos ROI. Ha hosszacsapod a sallagot (lap, huto, memoria, tap), akkor 6-7 honap.Viszont egyelore minden hardware normal aron van, tehat itt nem arrol van szo, mint amikor 400k-ert vettek az emberek az 5700xt-ket, tehat ha veget er a buli, ez a hw nem sokat fog vesziteni az ertekebol.
Szoval ha fel ev mulva a hw a mostani ertekenek 75%-at megtartja, akkor az eleg nagy win volt mar.Az epyc arak amugy szepen elindultak felfele.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
fúúúúúúú, annyira tudtam. Komolyan mondom, annyira!
Azért vettem mert kell, utána profitot hozott!! Miért adnám el!!! ??????? NE ŐRJÍTSETEK MÁR MEG

Ha egyszer a fenti leírás alapján NEM opció a Coin vásárlás, onnantól fogva fel sem merülhet az, hogy eladjam a VGA-t, hogy coint vegyek.... nem értem, hogy teszitek ezt össze fejben...(de tudom, tipikus esete a saját vélemény másra való erőszakolása) arról nem beszélve, hogy az ingyen áram akkor szintén kuka!
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Ha jól tudom a Raptoreum-nak az adta a végső lökést a pusztulás felé, hogy a nagy CPU farmok elkezdtek átállni rá, és a megtermelt coin-okat azonnal eladták. Ez komoly eladói nyomást gyakorolt a piacra, és az ára elindult lefele.
Bányánál mindig abból indulsz ki, hogy újonnan meg kell venni a hardvert, a napelemet, meg el kell adni a coint egyből. Ekkor valóban kuka a bánya.
De van a másik oldal, a hardver megvan, a napelem megvan, és a coint nem most adod el, hanem majd ha felment az ára. A bánya a téli fűtést is megoldhatja. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Annak idején pozitívan álltál a Raptoreumhoz, hogy gyorsan fejlesztik meg ilyenek. Most hogy elbukott, hogy megváltozott a véleményed..
A "coin vásárlósok" meg azt felejtik el, hogy nem lehet tudni, melyik coin lesz a befutó. Utólag könnyű megmondani, hogy igen, ha azt vettél volna, akkor most gazdag lennél. Mint a tőzsde. Olcsón megvenni, drágán eladni. Milyen egyszerű, nem? Szóval melyikből kéne venni, és mikor? Ezt soha nem teszitek hozzá..
Ha rossz coin-t veszel (vagy rosszkor), bukod a pénzed. Ha rosszat bányászol, akkor nem kerestél, na puff. Átállsz másra. A bukott pénzeden már nem veszel mást.
Ma már napelem kell a bányához, áram ingyen van. Egy több éves kártyának meg minimális az amortizációja a mai algókkal, amik keveset fogyasztanak. Nem kawpow-t kell nyomatni, szerintem ilyen alapú coin nem lesz befutó. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Akkor most senki se banyaszik? De akkor ki banyaszik? A diff. folyamatosan novekszik (KAS, DNX).
ETH-val is akkor lehetett keresni, amikor nem erte meg, sok kijott, eltetted, felment az ara. Aki akkor allt neki, amikor sokat hozott, az addig jutott, hogy a hw ara visszajott, es vege. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Aki bányászni akar, az bányászik, aki tőzsdézni akar, az tőzsdézik. A kettő nem zárja ki egymást, egyszerre is lehet csinálni őket.
Most rigre beruházni necces, de ha megvan a rig, és ingyen megy, akkor miért ne? Ingyen termel. Bármikor átállhatsz másik coin-ra. Télen fűtésnek is jó. Ma már a coin-ok nem hőkazánok, nem kell pasztázni, meg szétküldeni a kártyát. Így a fentartás/amortizáció is kevés. Eladni sem érdemes szerintem a kártyát, mert a következő felfutásban fel fog menni a áruk.
Pontosan melyik érmét kéne venni, hogy ne bukd el a pénzed? És mennyit? Te ezt látod előre? Akkor ne tartsd magadban...
Bánya esetén ha nem találod el, akkor nem került semmibe, tőzsde esetén elbukod a pénzed.Volt itt egy tag, aki talán 2 évvel ezelőtt fogadott a haverjával, hogy ki keres többet: haverja bányszik, ő meg BTC-t vett 43k körül. BTC-n biztos bukott, a bánya szerintem legalább kitermelte magát.
-
törölt tag
válasz
Frozen
üzenetére
Én csak itt Magyarországon dolgoztam a postán (PFÜ), de nekünk nagyon nem volt időnk csomagokat bontogatni, meg Ledgereket hekkelgetni, utána meg zsugorfóliázni, borítékolni, pecsétet hamisítani, csomagcímkével, stb., stb. De nem csak időnk nem volt erre, hanem lehetőségünk sem, mert be volt minden kamerázva. Feltételezem, a DHL-nél sincs ez másképp.
Természetesen én élek álomvilágban, nem te, aki 2 mp alatt minden fenti dolgot pikk-pakk megcsinálna kamerák össztűzében (MPL-nél biztosan nem fogsz csomaggal sehova sem menni anélkül, hogy azt kamera ne látná, majd biztos a DHL-nél meg igen). Már csak azt nem értem, hogy eddig miért nem jelezted a Ledgernek, hogy súlyos biztonsági kockázatot (nincs matrica!) véltél felfedezni a termékükkel kapcsolatban? Egészen biztosan megajándékoznának legalább 100 ETH-val (tényleg, nem tőlük kaptad a múltkor?), valamint tuti kineveznének fő matricaragasztónak is, hisz onnantól kezdve biztonságossá válna a termékük.
-
Reggie0
titán
válasz
Frozen
üzenetére
Nem is kell lennie minden cegnel. Ezekre nem random cegek mennek ra, veletlenszeruen, hanem olyanok akik tudatosan erre utaznak. Mintha azt mondanad, hogy az autot nem fogjak elvinni, mert kulcs van hozza es nincs minden embernel autofeltoro keszlet. Boven eleg, ha azoknal van, akik erre utaznak.
-
törölt tag
válasz
Frozen
üzenetére
A kifogás az, amiket te írogatsz. Ha nem tetszik, akkor ne használd, ennyire egyszerű ez. Rajtad kívül mindenki másnak tökéletes a Ledger.
Nem a zsugorfóliára kell szakosodni, hanem erre az egész mutatványra. Ez nem 1 emberes meló, vagy ha igen, akkor az a futár, aki ezt megoldja 2 mp alatt (ahogy írtad), ő minimum egy Superman. Egyáltalán hol gondoltad ezt az egészet? Átveszi a cégtől, beül az autóba, és ott helyben kibontja a csomagokat, elvégzi a műveletet, utána zsugorfóliázza, majd visszaragasztja a csomagot/borítékot nyomtalanul? Teljesen hihető.
Csak azt nem értem, hogy akkor 3 db nyomorult matricát fölragasztani mitől lenne már bonyolultabb? -
törölt tag
válasz
Frozen
üzenetére
Ha valakik annyira keményen tolják, hogy direkt erre szakosodnak, hogy míg közvetlenül a gyártótól a vevőig eljut a cucc, eközben kibontják/meghekkelik/visszacsomagolják azokat úgy, hogy azt senki se vegye észre, akkor majd biztos nekik fog gondot okozni 3 db matrica...
-
GAbre
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Nem ezzel van a bajom,annyira bonyolult és új nekem,hogy fáj a fejem,ha használom.
Nem is értem miért kereskednek itt,,mikor megvenni bőven jobb áron tudom simán az oldalon,mint amennyiért 1esek árulnak.Így ki akar venni a piacterükön vagy min?
De nem,hogy 4%-ot,de még csak 4 eurót se kaptam vissza. :S Nesze neked true reklám.
És azóta is chat supportosok egymásnak adogatnak,meg várjak beszél a csapattal,meg újra a csapatra várok... (És 10 perc után újjab továbbítás)
Csupa profizmus látszik.
Coinbase ehhez képest menyország

-
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Az energia ár be fog zuhanni, a piac fel fog robbani. Ez egy hullámvasút. Lesz bánya és coin boom is. A VGA-ról amit írtál egy hülyeség. Ha megnézed a régi kártyáak perf/wattban ugyan ott voltak vagy jobbak mint az újak. A 4xxx kártyákon is ugyan az a hulladék dddr6x van mint a 3xxx-en. Forró, de leagálabb sokat zabál. Majd nézz rá mi áramot zabálnak a mostani kártyák! Az utolsó percig az 5700XT volt az egyik best buy bányászkártya (100W/55Mhs). Na meg az 580 8GB. Eközben a 3080ti meg tudott 260W-ból 100Mhs-t 100+C-os vrammal.
Amit megtatrottam én is azok a közepes kártyák. 3060ti/3070, ezek 60Mhs/120-130W-al elkegyegnek 30% ventivel 70C alatt. -
fireman123
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
ez nem biztos, hogy ész kérdése, inkább a szerencsé-é (persze utólag rá lehet fogni, hogy "volt esze"
), én nyár közepén eladtam a kártyákat, majd az alaplapot, tápokat...és így a rig ára is már régóta kriptóban van, részemről véglegesen véget ért a 4,5 éves bányászat, ....végülis jó móka volt a bányászat amellett, hogy anyagilag is jövedelmező befektetésnek bizonyult a túrás (a haszon egy jelentős része pedig kriptóban várakozik ledgeren a következő (2024-25-ös?) bullrunra ....aztán majd kiderül mi lesz belőle
-
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Ha körülnézel akkor láthatod hogy gazdasági világválság van. Senki sem fektet most bizonytalanba. Az arany is félre ment. Várjuk ki a végét. 2024 még a válság elmélyülése lesz. A VGA-k ára meg valahogy nem esett be a "100k-ért 3090ti SLI" szintre. Én is járatnám most 12k Kwh pluszom van (lenne), csak eladom a szomszédnak, jobban fizet.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
A SEC pont annyira tudja leszabályozni hogy a VC-k ne pumpálhassák/shillehessék büntetlenül a coinokat agyba főbe. (a VC-k nagyon nagy része USA-n belüli) Ugyanis ők kezdik el ezt a folyamatot, majd mire beindul a hype megy a retail is, ekkor meg a VC-k eladják a bagóért presale-en vett coinokat.
Nah pont ezt (többek között ezt is) fogja a SEC megakadályozni... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
És akkor végülis hova lettek azok az emberek akik szerint én személy szerint is egy hülye voltam amikor azt mondtam hogy ETH-POS-al ennyi volt ez a sztori.
Én most picit még tovább megyek (és nem, nem a piaci medve hangulat beszél belőlem hanem az amt látok, mi zajlik a háttérben) szvsz nem biztos hogy valaha lesz újra Kriptó bullmarket. (nem BTC!)
Továbbra is állítom amint a BTC-n kívül a SEC minden kriptót securities -ként fog szabályozni (akár még idén, de a következő bikapiacig biztosan) onnantól nem fogunk több kripto bull marketet látni (olyat mint eddig biztosan nem), -- talán ha egy marék coin ami maradni fog akik el fogják indítani a regisztrációs folyamatot. Azon kívül minden az enyészeté lesz. -
-
Reggie0
titán
válasz
Frozen
üzenetére
Mondom, olyan nincs, hogy 1.4kW/ora. A kW eleve ido alapu mertekegyseg, azt jelenti, hogy mennyi energia fogy idoegyseg alatt, amit ha beszorzol az idovel, akkor megkapod, hogy az alatt az ido alatt mennyi energia fogyott. Ezert is kWh-t ir ki a villanyora, mert az mar energiat jelol. Olyan van, hogy kWh/ora, de az pont a kW lesz, ami a teljesitmeny. (Abba mar ne is menjunk vele, hogy az SI prefix az k es nem K).
-
Kiskokó
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Bele olvasgattam az utolsó oldalba, és csak érdekességként osztanám meg a saját tapasztalatomat.
Nálam a vendég szobában fut (most nem mert nincs annyi napenergiám) 3VGA-ból álló rig.
1x 3080, 1x 3070 és 1x 2070.
Nálam a házban hővisszanyerős szellőztető rendszer van, és amikor megy a bánya 2 Fokkal melegebb van az egész házban tőle, ahogy a szellőztető átforgatja.(140m2)Amióta kikapcsoltam meg fázok
Na jó nem. De lehet vissza kapcsolom, az áram árát megspórolom a gázon + jön egy kis ETC vagy valami.Csak gondoltam mint plusz infó megosztom.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Valszeg egy het alatt be tudnak tiltani az egeszet, ha lenne hozza kedvuk. Errol volt egy jo kiszamolo cikk par evvel ezelott:
,,Csak hogy tudd, meddig tart betiltani a bitcoint: az amerikai kormány a pénzmosás, terrorizmus finanszírozás, drogkartellek és a zsarolóvírusok miatt kötelezi a nemzetközi utalásokat, a SWIFT hálózatot üzemeltető céget, hogy ne szolgáltasson olyan pénzintézetnek sehol a világon, amelyek banki szolgáltatást nyújtanak kriptotőzsdéknek és egyéb elfogadóhelyeknek.
Ekkor a bankok dönthetnek: megtarják ügyfélnek a kriptotőzsdéket és megszűnnek banknak lenni nemzetközi utalás hiányában vagy kidobják a kriptotőzsdéket és onnantól senki nem fogja tudni valódi pénzre váltani a coinjait egyetlen országban sem, majd csak cserélgetik egymás között az ilyen coint az olyan coinra. De ezt csak így zárójelben azoknak, akik azt gondolják, hogy a bitcoint nem lehet betiltani. Nem is kell, elég ha pénzre nem lehet váltani őket. S azt ilyen egyszerűen el lehet intézni. Csak akarat kérdése és onnantól egy nap az egész." -
Attix82
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
A jövőt senki se tudja. Te pl december környékén eladtad a VGAidat jó pénzért, Ft-ba tartottad akkor az kb fele annyit ér mivel az árak szerintem duplázódtak. Ha meg ETht vettél abból, akkor most fele annyit ér ugyan csak. Ha euróba hagytad akkor az mondhatni jó. Érted.
-
Attix82
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Az emberek nagy rész nem megy bele abba, hogy 1 millióért vesz kriptót. Nem bírja látni, hogy ég el a pénze (ha meg megy fel abba bízik hogy még még feljebb aztán már bánkódik hogy nem adta el ). VGA-t meg ugye a kezébe tartja és ha jelenleg most vesz felét biztos, hogy fog érni később is. Sőt szerintem jelenleg elérte a kb az alját.
Van ismerős nagy napelem parkkal rendelkezik, 4 Gh/s még mindig tolja ingyen. 1 évbe 4 hónap gyenge napelem termelésbe, de a 8 hónap bőven kitermel mindent neki. Ő se nagyon tőzsdézik mert nem bírja....vannak ilyenek. Jobban szereti kis léptékbe, és látja mit hoz havonta...majd eladja ha felmegy az árfolyam.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Frozen
üzenetére
Amerikában 100e km után dobják el a kocsikat.
Amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom lassan 20 éve, talán mondhatjuk, hogy tudok pár dolgot a témakörben, és erre alapozva egészen biztosan állítom, erről sincs halovány fogalmad se!
Csak pár példa, hogy tudd, megint blődséget írsz: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Duning és Kruger ismét röhög a markába..
-
válasz
Frozen
üzenetére
főleg ha a tieid hozzászámoljuk.
ugye az megvan, hogy amerikában a kilóméterszámolás annyira elterjedt mit a kéziváltó?légyszives jelentkezz politikusnak, mert bizonyítottan, 110%-ig semmihez (is) nem értesz, de ez ellen határozottan tiltakozol vagy egyetértesz, és bőszen bizonyítod naponta, hogy mégse, vagy mégis!!!4!!négynégy!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest