Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Ááá, én már próbáltam anno, (mikor még magasabb profitok voltak), a CPU mining topicban kifejtettem, hogy már 2014-ben sem érte meg a VPS mining. Gondolom azóta még sokkal rosszabb a helyzet, persze ha sikerült beállítanod a monero bányászatot, akkor kíváncsian várjuk az eredményeket!
-
mepet
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
dummy plug témához:
Én HDMI-VGA adaptert használok dummynak (egy van pluszban is, kínai ár+postáért odaadom, ha kell). Ha a felbontás nem stimmel, akkor át kell dugni másik kártyába. Ha Win7+hekkelt drivert használsz többféle RX-el, akkor van olyan, hogy sehol sem ad képet windows alatt (ill újraindítgatja a monitort folyamatosan), viszont bármilyen remote cuccal rendben működik. Sőt még olyan vegyes RX rigem is van, ahol ahhoz, hogy bootoljon a gép, (balról, a számolást 1-ről kezdve) a 2. VGA-ba kell lennie dugva a dummynak, viszont így 640*480 lesz a felbontás átállíthatatlanul, viszont ha a másik típusú kártyába átdugom a dummyt windows alatt, vagy ha oda is dugok egyet, akkor minden rendben, a felbontás is módosítható.remote megoldáshoz:
Nálam mstsc ment anno, viszont, mióta nem csak routeren, hanem router+switchen keresztül érem el a gépeket, azóta nem működik, hiába portforwarding ide-oda. Azóta teamviewerezek. Abszolút semmit nem lassít a gépen, pár reklámablakért cserében ingyenes és nem kell regisztrálni sem. A beállításait itt részleteztem. Ha ez sem menne, a következő a dameware mini remote control lenne, mert azt ismerem, bár az fizetős. -
ff-thomas
aktív tag
válasz
madpapa
üzenetére
@Dragon1993: Ha úgyis mindegy, akkor valami MinerGate, vagy hasonló progit fel kell dobni és mehet a CPU-bánya, arra a coin-ra, amelyiket a MinerGate éppen a leginkább profitábilisnak írja egy rövid teszt és kalkuláció után (talán Monero/XMR lesz az). Be lehet állítani azt is, hogy hány szálat/magot fogjon munkára a progi.
Egyébiránt kutya fülét se lehet CPU-val bányászni, csak az áramköltség töredékét hozza vissza (tehát még akkor sem keresel vele számottevő összeget, ha valami csúcs-procival bányászol és az áram költséget nem számolod).
-
Erwinke
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Szia. Egyiket sem. Cca 5eura jossz ki 1 honapra. Leg is 1-2 oldallal viszabb volt rola szo milyen a hozamja a procinak.
-
dragon1993
addikt
Melyik coint a legjobb CPU-val bányászni?
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Felraktam, kuka.. Több feszt kérnek a kártyák,hogy stabilak maradjanak, sőt,konkrétan le sem engedi venni annyira,mint a régebbi driverekkel. Pl: RX 460: MSI AB-ben -30mV-al 800Mv-o ment. Ezzel már 900-on.
RX470-nél stimmeltek az adatok, szóval akinek csak az van,vagy újabb,tehet egy próbát,de szerintem felesleges,mert többet nem hoz vele. -
haxiboy
veterán
Sziasztok! Némileg reklám így ha a moderátoroknak nem tetszik, töröljétek nyugodtan.
Mint tudjátok készülőben van a Miner Monitor/Controller Szoftverem illetve Hardverem (mostantól Szoftverünk/Hardverünk)
Örömmel jelentem hogy mostantól ketten dolgozunk a projekten, így gördülékenyebb, gyorsabban haladunk, és mindegyőnk azt csinálja amihez ért.
Hamarosan lesz egy angol illetve egy magyar nyelvű weboldal ami a készülő projektet hivatott bemutatni, ennek indulása körülbelül 1 hónap múlva lesz, addígra már, ha minden jól megy az Alpha tesztelés is megkezdődik.
A magyar weboldal címe ahol a projekt lesz (jelenleg még intézzük a .io-s domaint így ez is angol még) https://cryptopenz.hu
Aki szeretne időben értesülni a weboldal indulásáról. Vagy csak nem követi a fórumot folyamatosan, vagy csak szereti a listákat, iratkozzon fel, ígérem nem küldök spamet, csupán az induláskor egy körlevelet.
Az eddigi támogatóknak köszönöm a bizalmat! Sok kicsi sokra megy alapon sikerült beszerezni néhány kritikus hardvert amelyek hamarosan megérkeznek (ha a kedves posta és VÁM is úgy akarja).
Természetesen a támogatók nem maradnak kompenzáció nélkül, és amint lesz lehetőség bevonunk titeket a tesztelésbe
Még jelentkezek a fejleményekkel

-
Vigilante
őstag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Köszi a tippet, csak a driver install előtt ugye kell egy DDU csökkentett módban, igazából csak azzal lehet baj. Persze nem szentírás, hogy csökkentett módban futtassam azt se, de azért elvileg úgy a tuti.

HDMI dummy-t használok, így a felbontás nem ugrál.

-
ETH-t hol lehet legolcsóbban venni?
0 kryptovaluta tapasztalatom van.
-
C64
őstag
a riva tuner statistics mire szolgál egyébként? fel kell azt tenni egyáltalán ab-hez?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Kiváncsi leszek, hogy megy-e annyira, mint a blockchain driver.
-
haxiboy
veterán
válasz
littlemole
üzenetére
470 480 580 azonos rigben, ha moddoltak a kártyák akkor atikmdag patchert futtass az új driver telepítése után

Edit : Látom közben már rég megválaszolta más, csak a telefonon nem töltötte be az egész oldalt.
-
Vigilante
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Akkor már lehet rögtön ezt lesz érdemes felpattintanom a bányáimra!?

-
Franky2Ster
senior tag
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.2
Az új GPU Workload funkció a Radeon Settingsen belül immáron lehetővé teszi a "gaming" és a "compute" GPU-optimalizálási módok közötti azonnali váltást is. Az új driver egyetlen gépen maximum 12 Radeon GPU-t támogat, ezzel gazdaságosabbá teszi a bányászok számára a munkát: több GPU-t használhatnak, kevesebb PC-vel.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Érdekes amit mondasz, hogy ha mondjuk 250 dollár körül marad az árfolyam, akkor is tolnak egy olyan 25 millió dollárt, ami azért már nem aprópénz. Ilyenkor azért mindig elgondolkodom ezen a bányászat dolgon, hogy akkor most honnét is van a pénz? Nyilván ugyanígy van a "rendes" pénznél is, digitálisan nyomtat a FED is, szinte mindegy hogy van mögötte 1-2% arany, vagy bármi más fedezet, vagy nincs.
Valószínűleg ha nem termelnék a pénzt a semmiből ezek az intézetek, bedőlne az egész gazdaság, és mindenki mehetne földet művelni, meg állatot tartani hogy legyen mit enni... -
ff-thomas
aktív tag
válasz
shteer
üzenetére
azért azt ne feledjétek, hogy a Bitcoin Gold lehet egy oltári nagy scam is! mostantól nov. 1-ig kb. 100ezer BTG-t bányásznak maguknak, utána teszik a hálózatot publikussá. állítólag azért, hogy ebből fedezzék a fejlsztési, stb. költségeket. de lehet, h csak gyorsan akarnak pénzt csinálni.. aztán megy a süllyesztőbe. és/vagy csak fel akarták pumpálni a BTC árát, de el se indul a BTG, ki tudja.. én már nem lepődnék meg semmin

-
L4mie
veterán
-
varmi2
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
Én a windows saját beépített távoli asztal progiját használom. Moddoltak a biosok? Ha igen, akkor kell az atikmdag pacher.exe utánna jó lesz a blockchain driver aug.23
-
littlemole
őstag
Valaki használ RX480 asokat bányában? megpróbáltam felrakni a blockchain drivert de akkor nem ismeri fel a win10. Csak egy régebbi driverrel. Így meg 4Mhs/s el kevesebbet számol.
RX580 asokkal nem volt ilyen gond.TeamViewer helyett van valami másik program amit távoli elérésre használtok? Mostanában gyakrabban kiakad mint kellene.
Ilyenkor ugyan megy a gép meg számol is de nem tudok ránézni ha kellene. -
aleister
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Nvidiára nem kell blockchain driver. Ez az AMD-s Crimsonok egy verziója.
Nem tudom, hogy ez milyen pool. Lehet, hogy túl sok a tranzakciós költség. Ilyen kis bányászkapacitás mellett legalábbis több nap mire eléri az ember a kiutalásra érdemes mennyiséget. Nekem 0,02 ZEC van beállítva, és jó 90 óra míg összejön.
szerk: na megelőztek

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Black-core
üzenetére
Halihelló

Menjél át egy értelmesebb poolra A poolról meg a kiutalást a polora úgy confold be be, hogy olyan havi 1x tolja ki
Mindenkinek egyszerűbb lesz az élete.Nem, nem kell blockchain drájver. ewbfel kapargassál

-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nem sokára indítani szeretném a rig-em. De mindezek előtt, tettem egy próbát egy GTX960 OC 2 GB -al Zcash ben Slushpool-nál. 60 órája bányászok. Akár melyik calculatorral számolok,mindegyik olyan havi 4000ft nak megfelelő zcasht ír, ami napi 130ft nak megfelelő zec. Ehelyett nekem kb napi 50ft nak megfelelő zec jon a Poloniex es tárcámba.
Hol rontom el a matekot? A miner 160 sol/s et ír. A pool is 160 h/s körüli értéket ír... ha ezekkel kalkulálok 0ftos árammal 4400 ft ra jön ki egy hónapra.
Köszönöm a segítséget!
Ui: Nvidia-ra is kell blockchain driver?
-
vizimento
senior tag
Simpleminerben eddig 2 bányánál szépen tudtam a core és a memory core-t is állítgatni.
Most egy újabb bányánál (ami eddig win alatt futott, és ott afterburnerrel szépen tudtam állítani) egyszerűen hiába állítok bármit az OC fülön, minden az alapon marad.
Találkozott már valaki ilyennel? És talált rá megoldást? -
Vigilante
őstag
válasz
haxiboy
üzenetére
Hmm, az valami új driver az AMD-től? Vagy másik oldalról van az a driver?

Jah látom közbe: [link] Ez az, lehet nem is ez van még fent, cska érdekes, eddig ment jól, most meg kuka!?
De mindjárt le is ellenőrzöm, hogy az van-e fönt. EMlékeim szerint ezzel még amikor kidobták, nem ment túl jól egyik bánya sem. 
-
Vigilante
őstag
Üdv, a kérdésem a következő lenne: Adott 2db 6 GPU-s RX 580-as bánya, amik 157 és 180 MH/s-t hoztak eddig. Mostanság meg már megemelt órajelekkel is csak 146 és 164 MH/s-t produkálnak. Fáradnak a VGA-k?
Vagy esetleg a tápokkal lehetnek gondok? (Mind a 2 bánya 2 tápos megoldással bír.
) -
Elbandi
aktív tag
válasz
tom120514
üzenetére
A 8pines csati felepitese olyan hogy abbol 150W-ot ki tud szedni a kartya, a 6pinesbol csak 75W-ot (szabvany szerint). az a +2 foldelesbol erzekeli a kartya hogy most 8pines vagy 6pines csatit dugtal ra, es az szerint vesz fel 150W v. 75W-ot. ha a kartya fogyasztasa nem igenyli a 150W-ot, akkor nyugodtan kothetsz ra 6-ost is.
pl kartya fogyaszt 100W-ot, akkor 2db 6-os boven jo. -
melkah
tag
válasz
erer1000
üzenetére
Az elso otletem az lett volna, hogy akar szar is lehet az oldal, de jo volt a megerzesed. GET-es hivakent ottvan a request:
GET /proxy HTTP/1.1
Host: ws021.coinhive.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate, br
Sec-WebSocket-Version: 13
Origin: https://dvsgaming.org
Sec-WebSocket-Extensions: permessage-deflate
Sec-WebSocket-Key: cBWIEe90trXQGcvkVr+WsQ==
DNT: 1
Connection: keep-alive, Upgrade
Pragma: no-cache
Cache-Control: no-cache
Upgrade: websocketMellesleg sajat weboldaluk amit te ingyen hasznalsz, miert ne tehetnenek olyan kodot oda, amit csak akarnak?
Meg az is lehet, hogy valahol benne van a felhasznalasi feltetelekben.
-
erer1000
őstag
https://dvsgaming.org
felmentem erre az oldalra, és mind a 8 mag 100% ra pörgött
arra gondoltam , mi van ha webminer-t futtatnak a parasztok?

más magyarázatot nem találok.
ez így "legális?"
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
varmi2
üzenetére
még nem ástam bele magam eléggé, de ha van új infóm, szólok. elvileg a hard fork után már lehet bányászni, a pool-okat is gondolom akkor indítják és teszik ki a beállításokhoz szükséges instrukciókat.
ha nem tévedek, akkor Equihash algoritmust használnak (majd), azt pedig AMD esetén a Claymore Zcash Miner-rel, ill. Nvidia fronton az EWBF's Miner-rel lehet csákányolni. mindkettőre ráférne egy némi fícsör ápdét és csipetnyi bugfix..

-
ff-thomas
aktív tag
készül már valaki a Bitcoin Gold bányászásra?
https://btcgpu.org/ -
bbarna
tag
I7 4765T 0,25-0,28 $/nap winminerrel....
-
sleve
tag
A kraken wallet cím az a Public Account ID?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Slider Revolution plugin, de a practicles modul bugos volt chrome alatt úgyhogy félig újra írtam.
Ha gondolod dobj egy PÜ-t, és megkérdem van-e neki eladó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)