Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Az igen, nálam vagy 8 perc alatt jóváírták a kutyát cryptsy-n.
-
Valaki elmondja röviden, mit kell csinálni ahhoz, hogy Lottocoint tudjak termelni? Úgy látom, egy HD6850 270khast-t tud. Ez kb 3$ haszon naponta a CoinWarz szerint. Ez tényleg így van? A megtermelt dollárt hogy lehet forintosítani?
-
HSM
félisten
Viszont egy ilyen karikatúra, meg poén az rövid életű, jött, megosztják páran röhögnek és ment is. Viszont egy ilyen altcoin? Érdekes szitu.
A kifejezést a Doge esetében valóban az említett cég használta nyilvánosan először, ugyanakkor nem tudhatjuk, valóban ők találták ki, vagy ők is csak felhasználták. Többek között emiatt is egy ilyen netes mém esetén számomra korántsem olyan egyértelmű a lopás, nyerészkedés ténye, mint amikor valaki nevét/képét és hírnevét szőröstűl bőröstűl bevetnek. Az se véletlen, hogy a doge esetén semmiféle jogi balhé nem volt tudtommal, míg itt igencsak.
Számomra így, hogy az esetleges tulajok se tiltakoznak, a doge elfogadható, míg a Coye az egyértelmű nyerészkedéssel és a tiltakozás ellenére való elindításával egyértelműen nem.
-
Zlcsi
senior tag
ha két r9 280x van a gépben, azt összekössem?
-
dmon
aktív tag
válasz
ngabor2 #7390 üzenetére
Ez is a baj ezekkel a shitcoin-okkal. Nekem a FastCoin-jaim 1,5 nap alatt érkeztek meg a cryptsy-re, és akkor döntsd el a pillanatnyi árfolyam függvényében mit bányászol.
És akkor arról még nem is beszéltünk hogy a legtöbb hülyecoin-nál durván sokszorosa a reject mondjuk egy stabil LTC-nek. LTC nél 0.5-1% hülyeségeknél nem ritka az 5% vagy fölötte. Az is csökkenti a profitot.
-
ngabor2
nagyúr
Utaltam vagy 500 DOGE-t közvetlenül egy poolból a Coins-E-re kb. 2 órája. A poolnál azt írja, hogy confirmed, de a váltónál nyoma sincs... Előtte mindenképp ki kellett volna küldeni tárcába, vagy csak ilyen lassú a doge?
-
Attix82
addikt
Elindult a CGminer 3.7.2 verzióval. HD5850 725/4000 (Gyári)
Viszont csak 250 KH/s
Beállítás:
-w 256 -v 1 -I 13 -g 1 -l 1 --thread-concurrency 7200
I 14-re téve se gyorsul csak akad a gép használata. Mit lehetne még kicsit optimalizálni rajta?
-
dmon
aktív tag
válasz
Reggie0 #7371 üzenetére
Az nem valami fényes. Ennek a dupláját csináltam az elmúlt pár napban csak a LOTTO-val.
A stratégiám egyszerű volt : 0.00000025 fölött auto eladás, 25 alatt tartás és mikor visszament fölé kézi eladás. Magyarul nem adtam el 25 alatt. A vevői oldalon látszottak a támaszok, sok pénz volt, tudtam hogy mindig visszafog menni. De ennek is vége mert valamelyik kínai váltón közben bevezették a LOTTO-t úgyhogy a támaszban lévő pénzek odavándoroltak.A Lotto-ban volt potenciál, valamelyik szerencsejátékos coin fent fog maradni, könnyű rá infrastruktúrát építeni. Lotto coinnal is már most lehet játszani egy csomó oldalon.
Tisztán látszott mind a nethase rate ugrálásán mind az eladói oldalon mikor fordultak rá a multipool-ok a Lotto-ra.
-
Érdemes még gpu-val bányászni? Az áram elvileg ingyen lenne. Egy Hd6850-es kártyával mennyi bevételt lehet elérni egy hónap alatt?
-
Twom4000
csendes tag
válasz
DeusHun #7379 üzenetére
Nem teljesen olyan, az enyémen 2 venti van emlékeim szerint
De úgy gondoltam nagy különbség nem lehet a kártyák között (ennyi legalábbis szerintem sok). Szerintem ilyenem van.
-
AAntii
őstag
Aki politikusokról készít gifeket, karikatúrákat és felteszi a netre és az oldalán, ahol megjelenik csak egy google reklám is van, ugyanúgy az ismert ember arcmásával nyerészkedik, mégsem indít senki jogi hadjáratot az ilyen oldalak tulajdonosai ellen, amíg megmaradnak egy bizonyos határon belül.
Azért nem fogok példát mondani, hogy mi az elmúlt pár évből az, ami már átlépte ezt a határt és mi az, ami még a vicc tárgya szerint sem lépte át azt (mert ha átlépte volna, akkor nyilván megtette volna ő is a jogi lépéseket), mert nem akarok politikai vagy közéleti vitát generálni.
Kezdetben ennek a coinnak az emblémája sem úgy nézett ki, mint most, ez pont a tiltás eredménye és ahogy írtad is, úgysem tehetnek ellenük semmit. Ha meg valami ellen felesleges harcolnod, akkor jobb, hogyha te irányítod, nem?Gondolom a doge-t sem bányásztad, mert elég valószerűtlen, hogy az abból befolyó pénzből akár egy centet is juttattak a coin megalkotói vagy épp bányászai a kifejezés megalkotójának, a Homestar Runner alkotóinak. Innentől kezdve pedig az is erkölcstelen nyerészkedés.
-
folditomi
tag
Ehhez mit szóltok?
Engem konkrétan a sírás környékez a nevetéstől :")
https://bitcointalk.org/index.php?topic=396068.0 -
TTomax
félisten
Fiuk,a váltásról,ajánlott váltókról,és a váltás menetéről hol olvashatnék bővebben?Sikerült csinálnom egy rossz depositot,és látszólag pár száz FSt bánta...
-
HSM
félisten
Szerintem meg ez egy gusztustalan nyerészkedési próbálkozás, hogy poénnak álcázva, egy ismer személy nevével képmásával és hírnevével próbálnak egyesek méltánytalan anyagi extraprofitra szert tenni, arra alapozva, hogy úgysem lehet ellenük mit tenni, és úgysem lesznek felelősségre vonva. Gyakorlatilag egyszerű internetes bűnőzés. Számomra ez felháborító, és úgy gondolom, ez a BTC jóhírének és megítélésének sem fog jót tenni.
Én ha 5X annyit hozna, mint más altcoin se bányásznám ezt a szennyet. A másra érdemtelen kitalálója pedig jobban tenné, ha valami etikusabb megélhetés után nézne. -
AAntii
őstag
A middlecoinhoz hasonló helyek szerintem abban játszanak szerepet, hogy kiegyenlítik az altcoin piacot, tényleg nincsen kiugróan alacsony diffel rendelkező az árfolyamhoz képest és kiugróan magas árfolyamú sem a diffhez képest, amint az utóbbi pár napban néztem, jellemzően a termelhető dollár-érték 10-15 coinnál is egy dolláros sávban van egymáshoz képest egy mh/s-re vetítve.
Szerintem ez azt hozza magával, hogy ami még poénnak sem jó, az tényleg egy-két nap alatt süllyesztőbe kerül, amelyik azonban legalább ennyi pluszt tartogat magában az még fent is maradhat. Ha ugyanannyit hoz nekem egy szimpatikusabb coin, mint az ltc- akkor azt bányásznám és ha legalább annyira tartósnak érezném, akár az árfolyamát akár a fennmaradását, akkor azt is tartanám meg, hátha egyszer sokat ér alapon.
Amit bányászat szempontjából problémának érzek az az, hogy némi rizikóval már nem lehet az átlagosnál többet "keresni".Kanye pedig jobban járna, hogyha elfogadná az arcmásával díszített coint, mert ahogy a közösség emelte a vállaira és tette milliárdossá, úgy ez a közösség el is fordulhat tőle. Én a helyében csinálnék egy twitteres képet, amin egy koronával a fején ül egy trónon, hogy azt a képet felhasználhassák a coinra, engedélyezném, hogy megjelenjen a váltókon, gyorsan bevásárolnék, aztán a rendelkezésemre álló médiagépezet segítségével csinálnék belőle egy kis aprópénzt.Ha rólam akarna elnevezni valaki egy coint, akkor én biztos nem ellenkeznék, csak megpróbálnám úgy terelni a dolgot, hogy poéncoin helyett a rólam elnevezett coin legyen az első olyan, amit egy ismert emberről neveztek el és bekerül a köztudatba. Az egojába beleférne egyébként is.
-
baji
tag
Nekem 2MH/s-al eddig így hozott, de ebből még nem lehet messzemenő következtetést levonni, majd pár nap után:
http://middlecoin2.s3-website-us-west-2.amazonaws.com/reports/16uztMcAhsFdXA9PLDHYWRtVZuqkPYdk7T.html
-
Geller72
veterán
válasz
Reggie0 #7371 üzenetére
A 18 az nagyon kevés 24 óra alatt. De nem lehetetlen. A mai eddig nekem is siralmas, igaz elég sok az unex.-em. A balance-ban 0.011-nél járok, de majdnem 0.03 az unex. Ha minden unex.-em megkapom, akkor már most 0.04 felett lennék, de ilyen úgy sme lesz. A tegnapi (igazából mai) egyenlegem 0.04 BTC körül lett.
-
Reggie0
félisten
-
TooCool
aktív tag
Azt mondjuk nem tudom, h miert 0,6Mh/s-t ir ki nekem eppen
Ugy 1,6MH/s-el 0.016BTC-t szokott ejjel atkuldani amugy.
-
Attix82
addikt
Találkoztatok már olyannal, hogy Windows 8 OP és nem akar csatlakozni a coinotron.com-hoz. (GUIMiner 0,04)
Megvan adva minden adat, start és nem történik semmi...kis idő után leállás / bezárás.
Pingelni próbáltam a www.coinotron,com-ot de nem tudta.
Otthon a Win 8.1-el simán megy.
-
gcsordas
csendes tag
válasz
Geller72 #7349 üzenetére
Hasonló az én taktikám is. Azt bányászok, ami főleg a cryptsy-in az LTC marketben váltható. Figyelem a diff-eket, hashrate-eket, stb. Amikor jó áfolyam van, beváltok LTC-re. Így nem kell 70 féle coint figyelni az altcoinok közül, és az altcoin/LTC árfolyamok sokkal stabilabbak is.
-
-
Geller72
veterán
Szerintem az LTC nagyot ugorhat, ha összejön minden, amire számítok. BTC szvsz sokkal feljebb a lélektani 1200-1300 USD-nél nem fog menni. De az LTC a többszöröse lehet a mostani árfolyamnak. Főleg, ha nem lesz célhardver, vagy ha lesz, akkor sovány lesz, nem lesz olyan erőteljes, mint a BTC hardverek. Én is LTC-be tárolok. Ha a BTC bukik, úgy is vele bukik minden. Altcoinok rövidesen bebuknak, én személy szerint max kettőt látok az LTC-vel együtt esetlegesen. Hogy az LTC mellé mi fog beállni, passz. De heteken belül kiderül.
-
RAMBÓ
aktív tag
Srácok!
Middlecoin cgminer beállításnál user name pl. a wallet címe, de mi a password?
Csak simán x?
Wallet-et vagy egyből váltó oldalt érdemes beállítani? -
Twom4000
csendes tag
-
Tenken
őstag
válasz
janos666 #7336 üzenetére
Én maradok és megvárom a média reakcióját a launch-ra. Ezen a pár nap doge bányászaton már nem fog múlni a havi áramszámla.
Kicsit off lesz, de nekem az alábbi a véleményem a helyzetről:
Első hallásra egy újabb bőr-nek tartottam a Doge mintájára, ami egy olyan viccre épít, amivel átlép egy határt. Nyilvánvalóan a jogi izgatásra építkezik. A média pedig rá is cuppant annak rendje és módja szerint a botrányszagra.
Alapvetően ez nem más, mint egy scamcoin. Teljesen esélytelen bármilyen távon. Mégis, kijár neki a 15 perc hírnév és ami még fontosabb, ezzel szélesebb körben ismeretséget kaphatnak a cryptopénzek is. Érdemes megpróbálni elpasszolni valahogy még exchanges megjelenés előtt, mert nem biztos, hogy mindenki belefér az indulási rohamba a várható túlterhelés miatt. 1-1, 1-2 be aki el tudja cserélni doga-ra már jól járt vele.Másrészt, ami számomra vonzóvá teszi a dolgot az a cenzúra nyomására való ellenállása. Gyakorlatilag egy főpróbának is lehet tekinteni, hogy mire mennek a jogászok a crpytopénzek ellen. Képesek lesznek-e leállíttatni, megszüntetni? Ez elég sokat jelent a btc jövője szempontjából is. Ha a coinye életben marad, -érjen akár 1 satoshit épp- az egy üzenet lesz mindenkinek aki aggódik a btc-ért és csak idő kérdése, hogy újabbat katapultáljon az árfolyam.
A választás is tökéletes. Viszonylag komoly branding-el rendelkezik, de alapvetően egy üres giccs. Egy lufi. Beáldozható, ha arról van szó, hogy a btc technológia jövőbiztosságáról szeretnénk tájékozódni.Ha elbukik és soha egyetlen váltóra, shop-ba, se sehova nem fog kikerülni is úgy fog bevonulni a cryptotörténelembe, mint az első csapás a jog diktatúrája ellen. A BTC mainstreammé válása előbb-utóbb "háborúhoz" fog vezetni a meglévő és új társadalmi/pénzügyi berendezkedés között. Emlékezzetek a nem olyan távoli kínai eseményekre. Ilyen formán pedig már önmagában is presztízst és exluzivitást fog jelenteni a coinye birtoklása.
Vagyis összefoglalva, az tiszta sor, hogy ez a coin nem az aminek látszik. A kérdés csak az, hogy "ki nevet a végén" valójában?
-
válasz
ngabor2 #7343 üzenetére
Úgy értettem, hogy talán eleve fel sem veszik a váltók emiatt.
Én egyébként már most el akarom sózni, amim van. A nagyobb gond, hogy nem tudom ez pontosan mennyi és hogy mikor lesz mozdítható. Kb. fél órát toltam indulástól addig, míg kifagyott a pool, és azóta sem tért magához a webes rész, tehát lehet 0, lehet kazalnyi coin-om is náluk, amit vagy megkapok, vagy sem.
Mire váltottam, már magas volt a dif, aztán még magasabb, úgyhogy middlecoin. -
-
adrian360
őstag
válasz
DeusHun #7337 üzenetére
a rejected szám folyamatosan nő, az arány nem mindegy. az rejected / accepted legyen 1-1.5% körüli. de ez attól is függ milyen szerveren bányászol, annak milyen a net elérése.
Egy kérdés : egy adott coinnak hol lehet lekérdezni az aktuális diff-jét ?oké hogy coinwarz-on fent van, de ők is szerzik valahonnan.
-
baji
tag
Sajnos igazad van, de én látok egy icipici fényt ebben az alagútban. Mert ezek az oldalak lerombolják a kis altokat de csak addig amíg már nem éri meg bányászni, akkor átállnak ezek is pl. ltc-re, és ekkor talán újra erőre kapnak a kicsik. Persze utánna megint rárepülnek és beindul az ördögi kör, vagy nem... Az is lehet megerősödnek a most össze-vissza ugráló kicsik amiket ezek a poolok nem vesznek figyelembe. Bármi megtörténhet...
-
DeusHun
őstag
Helló mindenki!
Kis segítséget kérnék tőletek egy konfig összehozásában.
A 6950-es kártyámon elkezdtem játszani a cgminer-rel mert a GUIMiner "általános" beállításai nem tűntek a legjobbnak. Most ezekkel fut a program:
--thread-concurrency 7040 -I 16 -w 256 -g 1 --lookup-gap 2 --auto-fan --gpu-engine 800 --gpu-memclock 1250 --gpu-powertune 20 --temp-cutoff 90 --temp-target 82 --no-submit-staleNekem jónak tűnik, mert 78 fokon most 385 khs-sel megy (50 khs-sel több mint amit 15-ös intenzitás mellett 82 fokon a GUIMiner produklált).
Valahol azt olvastam, hogy a Rejected érték mellett ne álljon nagyobb szám mint 1, akkor jó a konfig. Na nekem ott 34 van. Mit lenne érdemes módosítanom a beállításokon, hogy kevesebb elutasított csomag legyen? -
-
ngabor2
nagyúr
a coinye-t valahol váltják már? Kőkemény 250kH-val beálltam
-
WiZARD
addikt
Ez részben igaz.
Más felől az altcoinoknak én nem látom jövőjét, főleg így hogy pár hetente van egy újabb.Ott van nagynak a BTC, az is kérdéses jövő előtt áll, de tegyük fel befut.
Kisebbnek ott az LTC, ami még BTC befutása esetén is kérdéses, de akár lehet esélye, aránylag nagy már most is a kapitalizációja.De a többi kisebb? Mitől futna be bármelyik jobban mint az ezer egyforma másik? Én már most se értem, hogy mitől van bármi értékük. Persze a BTC és LTC értéke is megkérdőjelezhető, de még ha azokat el is fogadom, a többi apróléké akkor is érdekes, és elgondolkoztató.
talán leginkább az usa otc piacon kereskedett centes részvényekre hasonlítanak, amik jóformán semmit nem érnek, centekért kereskednek velük. Nagy ritkán 1-1 ki tud törni... -
dmon
aktív tag
válasz
Pttypang #7329 üzenetére
Ok, de nem fogod tudni őket bányászni mert olyan lesz a diff ha nem lesz a mostani diff terítés a shitcoin-ok közt.
Egyébként én a bányászott összeg zömét nem szórom ki most "fiat"-ba, LTC be gyűjtöm és bevarrom a párnába, szvsz egy éven belül még 100$ körül lehet, a BTC meg 2000$ dollár körül. Az LTC növekedése előtt nagyobb a tér.
-
-
dmon
aktív tag
Mégegy autoswitch multi pool, LTC autochange -el : switchercoin.com
Van még pár nagyobb belőlük.Szvsz paradox módon ezek fogják lerombolni a bányászatot hamarosan, tönkre verik gyorsan az auto öntéssel a kisebb coinok árfolyamát, nem lesz bennünk pontenciál a spekiknek ezért nem lesznek többé profitabilisek mert nem fog tudni az árfolyam elrugaszkodni soha. A vége az lesz hogy marad pár coin amiben lesz kereskedői volumen, ezért csak azokat fogja megérni bányászni, de a koncentrált horror diff miatt azokat sem fogja megérni.
-
-
Tenken
őstag
Lol, doge-osok meghekkelték az egyik hivatalos coinye oldalt.
-
Telegdy
aktív tag
-
válasz
Telegdy #7319 üzenetére
Nekem elég soványka kifizetés jött most, de ahogy néztem a címem, több unexchanged maradt bent, mint amit kiutalt, és volt még némi immature is. Szóval minimum 48 órát kell nézni, inkább az első 24 után még másik 48 átlagát. De én hajnalban kiálltam West-ezni (ahogy majdnem minden nap beletolok egy-egy órát valami induló kiscoin-ba, hátha bejön).
-
Telegdy
aktív tag
Én is hasonlóról tudok beszámolni a middlecoinnal kapcsolatban. Mondjuk még néhány napig tesztelni kell, ezért is jó ez a "napról napra" táblázat.
Lehet én is elkezdem írni, kíváncsi lennék ugyanaz lenne-e az eredmény -
-
Tocso76
tag
Rá startoltam a coinye-re.
A:8000 R:10000 ezmiez, gáz
Máshol jó volt ez a konfig, rejected 2-5%.
Másnak ilyen probléma? -
Imafett
aktív tag
Megjött az első updatelt EU_Middlepool összeg! Már be van írva a táblázatomba!
-
Dexar007
veterán
Na,kibanyasszuk kanye west-et?
-
szmissz
senior tag
Az normális, ha 2 gpu -nál úgy indul a cgminer, hogy az egyiknél írja, hogy "thread 1 disabled"? Tök ugyanaz a konfig, két workerre osztva és a másiknál nem disabled.
-
Tenken
őstag
Nem nincs, és a jelenleg kialakuló félben lévő zűr miatt ez elég bizonytalan is. Azonban éppen emiatt keltette fel az én érdeklődésem is. Ez az egész hajcihő egy óriási reklám az egész cryptopénzes társaságnak. Ha soha egyetlen hivatalos helyen sem lehet majd elfogadtatni, akkor is nagyságrendekkel több emberhez lehet eljuttatni a technológiát vele a híreken keresztül. Ha más nem is egy "epic-moment" lesz a történelemben és exluzívnak lesz tekinthető a birtoklása. Nekem azt súgja a 6. érzékem, hogy ezt most nem szabad kihagyni.
-
Nakivagyok
tag
válasz
Mesterlovesz #7305 üzenetére
3. pont:
go to http://coinye.suchcoins.com/index.php (im on it to provide the frontend right now) and login with your credentials of suchcoins.comAzaz erre az oldalra be tudsz majd lépni a suchcoin-os accoddal, és itt láthatod majd a coinye termést, valamint itt állíthatod be majd a payment address-t is hozzá.
(a 4. pont pedig kéri, hogy erre a külön oldalra ne regelj pluszban, mert törölve lesz)
-
Mesterlovesz
aktív tag
Ez úgyis csak akkor derül ki amikor ténylegesen elindul a coin és tényleg lehet bányászni. Akkor majd lehet látni, hogy mennyien vetik rá magukat és hogy milyen sebességgel lehet bányászni.
Elolvastam a suchcoin leírását. Addig világos, hogyha most ráállítom a bányászokat akkor most doge-t bányásznak és amiko indul a coinye akkor átvált automatice arra. DE: ha mondjuk megadtam egy wallet címet a doge-nak akkor azzal mit csinál? Oda nyilván nem tud conyie-t küldeni! És mi van akkor ha nincs wallet megadva és bányásztam sok sok Doge-t?? Azzal mi lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest