Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Stabil pályára állt az Android 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Jövő héten megismerhetjük a Redmi Note 14 szériát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz
Reggie0 #7371 üzenetére
Az nem valami fényes. Ennek a dupláját csináltam az elmúlt pár napban csak a LOTTO-val.
A stratégiám egyszerű volt : 0.00000025 fölött auto eladás, 25 alatt tartás és mikor visszament fölé kézi eladás. Magyarul nem adtam el 25 alatt. A vevői oldalon látszottak a támaszok, sok pénz volt, tudtam hogy mindig visszafog menni. De ennek is vége mert valamelyik kínai váltón közben bevezették a LOTTO-t úgyhogy a támaszban lévő pénzek odavándoroltak.A Lotto-ban volt potenciál, valamelyik szerencsejátékos coin fent fog maradni, könnyű rá infrastruktúrát építeni. Lotto coinnal is már most lehet játszani egy csomó oldalon.
Tisztán látszott mind a nethase rate ugrálásán mind az eladói oldalon mikor fordultak rá a multipool-ok a Lotto-ra.
-
Geller72
veterán
válasz
Reggie0 #7371 üzenetére
A 18 az nagyon kevés 24 óra alatt. De nem lehetetlen. A mai eddig nekem is siralmas, igaz elég sok az unex.-em. A balance-ban 0.011-nél járok, de majdnem 0.03 az unex. Ha minden unex.-em megkapom, akkor már most 0.04 felett lennék, de ilyen úgy sme lesz. A tegnapi (igazából mai) egyenlegem 0.04 BTC körül lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest