Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Beszéltem beszállítóval, január 13.-a előtt nem várható szállítmány. (280X) (Ők szállítanak a ramirisnek (akiktől az ipon is rendel)). De könnyen lehet, hogy a harmadik hétre csúszik. Azt nem tudta megmondani, hogy melyik gyártótól fog előbb beérkezni.
-
HSM
félisten
válasz
Geller72 #6297 üzenetére
Akkor idővel semelyik itthoni webshopból nem fogsz tudni vásárolni, mert mind ilyen. A rosszabb helyeken mégcsak nem is azt, és nem is akkor kapod, amikor ígérték. Egy személyes vásárlást pedig nem lehet az online-hoz hasonlítani.
Hivatalosan úgy tudom, addig nem is él semmiféle rendelés, amíg vissza nem igazolták amúgy.
Azt se egészen értem, minek mentetek érte, mikor rendelésre van abban a boltban minden, semmit nem tudnak azonnal adni... -
Geller72
veterán
Én sem látom értelmét, csak elfosta az agyam magát. Ennyi. Ezer másik hely van, ahol lehet shoppingolni. Nekem eggyel kevesebb. Ha ilyen a rendszer, akkor kijelenthető, hogy szar a rendszer. Kb, mintha mennél a tescóban, kosaradban az utolsó karton sörrel és jönne a széftií és kivenné a kosaradból, majd átnyújtaná másnak. Én így látom. De mondom, leszarom....
To (#6296) Tenken:..azonnali, bankkártyás fizetést választottam, már úton voltak a kártyáért, ahogy írtam.2 perc múlva ott is voltak érte..
-
HSM
félisten
válasz
Geller72 #6273 üzenetére
Nem mindenhol működik ugyanúgy a rendszer. Ennél a webshopnál akkor foglalja be neked, ha megrendelted. A legtöbb webshop amúgy ilyen. Lehet szidni őket, de értelmét nem sokat látom. Sokmindent vettem itt, és eddig semmi gondom nem volt velük, mindig minden pontosan megérkezett, időre.
-
Imafett
aktív tag
nem temetjük, csak azért azt te is belátod, hogy ha telegdy kollégánk elment volna, az abban a pillanatban 9MH/s-os teljesítményből kiesik még -2... nem maradtam volna a 7MH/s-os poolban... ígyis a jelenlegi rossznak nem mondható 20MH/s-al is brutálisan hosszú egy unluck kör, ennek ellenére mégis kitartok lassan már 2hete
-
LLam
senior tag
Ejj bányászkollégáim! Hát szabad ilyet csinálni? Temetitek a legrégebbi nyílvános magyar kriptopénz poolt?
Jelentem, a pool él és virul, van amikor többen, van amikor kevesebben bányásznak nálunk, de megyünk előre rendületlenül és ami fontosabb, leállás, kiesés és egyéb nyalánkság nélkül. Kinyiffan a doge a cat a moon a nem tudom én még mi és majd szépen visszatér a hashrate.
Amúgy beterveztünk egy autoswitch (like multipool) cuccot is, de ilyen kevés emberre nem látom értelmét kijönni vele. Úgyhogy marad a WDC WDC WDC
-
-
-
Ki volt az botcointalk-on, aki a CAT topicba beírta, hogy "Orbán will be reelected?"
-
Geller72
veterán
Nos, uraim 405k moon lett a vége egy 24 óra alatt cirka 2.6-2.7 Mh-el a bit34-en. ez a valós. Az oldal szerint 2.47 Mh-re 1 millió 200 ezret kellene kapnom, azaz még a harmada sem igaz..(mert nem 2.4 mh-el, hanem 2.7-el minertkedem.)
-
Geller72
veterán
De ilyen b+ nincs egy komoly cégnél. Ha én belerakom a kosárba, akkor addig az enyém, amíg vagy meg nem veszem, vagy az időkorlát (általában 15 perc) le nem jár. Befoglalja nekem, addig másnak nem elérhető. De itt nem volt 10 mp !!! Beraktam, és fizettem volna.Bent volt a haverom 5 perc múlva, az üzletben csak hebegett, habogott a gyerek.
-
dArk-
tag
válasz
Geller72 #6273 üzenetére
Azert vette ki a kosaradbol szerintem, mert kozben megvettek. Ugyanigy hoztam el toluk masfel hete egy 280x-et. Par percre felkerult nehany 7950 amik aztan el is tuntek, es valami ket hettel korabbi idopontot irt az oldal, hogy utoljara kinalatban volt. Akkor ledumaltam veluk emailben, hogy ami megjelenik az oldalon az epp rendelheto, es keszleten van.
Raktam raktarfigyelot az osszes 280x-re, es ahogy megjott az email rendeltem is megfele. Miutan megrendeltem megint eltunt az oldalrol, de ket nap mulva a kezemben volt a kartya.
-
Reggie0
félisten
-
Geller72
veterán
Az elmúlt percekben lezajlott párbeszéd az IPON és köztem.
A webshopban volt Sapphire 280x 81 ezerért, azonnal vihető státuszban. Beraktam a kosárba többet, majd fizettem volna bankkártyával, de már hívtam őket, nehogy félreértés legyen. Persze, nem vették fel. Írtam mailt, amire a következő választ adták annak ellenére, hogy a termék AZONNAL elhozható státuszban volt, nemrég került vissza a kínálatba (ma).
A válasz:"Tisztelt xy
Sajnos az említett termék nincs raktáron egyik üzletünkben sem.
Cégünk rendelésre dolgozik így rendelés esetén az összes termék, mely
megtalálható az oldalunkon, legtöbb esetben egy napos rendelési
határidővel beszerezhető.Rendelését a webáruházunkon keresztül le tudja adni egy gyors regisztráció után.
Tehát ha ma éjfélig leadja rendelését, akkor az oldalon és a
visszaigazolásban feltüntetett időpontban (holnap délután) át tudja
venni, az Ön által választott üzletben.Jelenleg csak 1 db rendelhetó az említett kártyából."
A vga már a kosárba volt, fizetnék kártyával, erre visszadobja, hogy az ön kosara üres, Miafasz??
Mail ismét, kérdés WTF?
Válasz:
"Tisztelt XY!
Ahogy kollégám is írta egy utolsó darab volt a termékből amit Ön előtt
valaki megrendelt, ezért nem tudta Ön már megrendelni.Tisztelettel,
Bertók Orsolya
iPon Computer Kft"Most nem ganyé egy faxxopó banda? Még hogy nem tudtam megrendelni, amikor bent volt a kosárba és már fizettem volna, meg írok egy mailt még az elején nekik, hogy kell az a kibaszott kártya és írja is a droid, hogy akkor vegyem meg, mert ez az egy van...erre kiveszi a kosaramból??
Azóta ismét kirakták, hogy dec 02-óta a termék nem rendelhető, miközben 5 perce még bent volt a kosaramban.. -
válasz
Geller72 #6263 üzenetére
Nem csak a reward a random (~50%, de mégis szerencse kérdése), de a difficulty retarget is gyors. Szerintem pont most lenne kár abahagyni, mert az árfolyam még 10 mBTC felett, de a diff relatívan egész kellemeset ment le.
Én most 24 óránként ~0.055 BTC-vel számolok, de a diff váltás és a a tiédhez hasonló felháborodások miatt jobb is lehet. Igaz, a DOGE is kb. pont ezt tudja, de ha már bent vagyok a PPLNS csapdájában, akkor nem fogok ugrálni jó indok nélkül. -
Geller72
veterán
válasz
TooCool #6261 üzenetére
Azt is megnézted, hogy mekkora mennyiségek ezek? Tegnap én is linkeltem ilyen "tűhegyeket". Ez biztos, hogy a rendszer, vagy a vásárló megbízásából automatizált valami cseszhette el. Mert épeszű magyarázata nincs. Amúgy most már biztos, hogy nem lesz meg még a 400k-m sem, nem hogy az 1.3 milla, amit a rendszer számol. De mint mondtam, azért érdekes ez így, mert amikor beszart a multi majd fél napra, akkor meg 383k -t bányásztam és most, hogy fullba mennek a gépek, most meg nem jön össze..
-
válasz
TooCool #6261 üzenetére
Ha akarod, akkor csinálok én neked újra egy 0.0002 BTC-s csúcsot is a CoinEx grafikonra. Megveszem ennyiért a minimálisan forgalmazható MOON mennyiésget. Bár a CoinEx mintha jobban reagálná ezt le, mint a Cryptsy, ott hónapokra visszamenőleg se nagyon veszik ki az ilyet a grafikonokból.
-
Geller72
veterán
Hoppá..81-es diff a holdon..
.
-
Geller72
veterán
válasz
TooCool #6252 üzenetére
Ahhoz képest jó kártyák, már fényeztem őket egy korábbi postban..
. Nem azt mondtam, hogy szarok, hanem azt, hogy a 6870-nél jobbak. Gondolkodtam ebben a vga-szegény időkben, hogy veszek kettőt belőlük. Mégiscsak hoznák a közel 800kh-t ketten és kijönne 50k-ból a kettő, ha mákom van. Még mindig nem vetettem el ezt az ötletet..
-
AAntii
őstag
válasz
Reggie0 #6248 üzenetére
Gondolom a fogyasztás nem szempont
A beszerzési árhoz képest pedig jól muzsikál. -
agentJ
tag
Üdv.
Rajtam kívül használja itt még valaki az ltcrabbit-ot?
Én kb 1 hete kezdtem el,eddig korrektnek tűnik.
Valakinek esetleg tapasztalata vele?
-
ati012
őstag
Mit érdemes bányászni jelenleg egy HD6870-el?
-
AAntii
őstag
Sajnos náluk megesik. Meg sem érkezett, be volt rakva megbízásba és onnan tűnt el, vagy honnan? Mert ezt a kettőt ha jelzed a chaten, akkor utánanéznek. A dolog érdekessége, hogy a chatre csak 3 nap reg után lehet írni, így például én nem tudtam jelezni az effajta problémámat.
-
a coinex-en eltűnt 22000 moon coinom
-
deadwing
addikt
A másik gépben valamiért 5-10k-val kevesebbet mennek...
(#6235) TooCool: én 90k környékén vettem őket, számlával nem tudok játszani, szóval kiskerben ennyi bruttóért.
(#6236) Tenken: ezzel is maximálisan egyet kell értsek. A több gép miatt maradtam inkább a 280x-ek mellett. Igaz ugyan, hogy riserrel a több gép számot is lehet szépen csökkenteni
-
Tenken
őstag
válasz
TooCool #6230 üzenetére
Elvileg jobbak a kis vga-k eladhatóság/áramfelvétel szempontból.
Ami ellenük szól, hogy így több pcie slot-lap-cpu-ram kell. Valamint szeparáltabb is lesz a tőke (bár ez előny is lehet eladáskor). Szvsz, ha ez utóbbiakból nem gond a beszerzés, akkor jobban jársz a kisebb vga-kkal. -
Reggie0
félisten
Na korrigaltak multipoolon a becslest, mar helybol feleannyit ir.
(#6227) TooCool: 7950 nekem olyan 610kH/s huzas nelkul. 6970 huzas nelkul 455. 7870-nel nincs tapasztalatom, de az olyan 400 korul megy.
-
TooCool
aktív tag
valahogy nincs humorom vegignezni az aprot, ezek kozul mi eri meg az arat?
ASUS EAH6950/DCII/2DI4S/2GD5: 30.800+áfa
ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2: 47.900+áfa
ASUS HD7950-DC2-3GD5: 65.000+áfa
előre is köszönöm a segítséget
-
ZolaMan
tag
Kicsi technikai téma:
Az hogy a búbánatban lehet, hogy a 280x-em az accepted sharek száma alapján nem csak a hashratek arányával gyorsabb a 7950-eseimnél, hanem még azon felül kb +20%. Tehát mintha a 280x 735kH/s-sel kb. 30%-kal gyorsabb lenne, mint egy 7950 650kH/s-sel.
Lényeges(?) különbség még, hogy a 7950 eket 1 szállal nyúzom, a 280x-et meg 2 szálon. -
Geller72
veterán
válasz
deadwing #6219 üzenetére
A cryptsy fórumját ostromolják a kéréssel és valahol az indokaik közt van is igazság. Amit több 10 gh-el bányásznak annak van létjogosultsága..most még..reakciókat még nem láttam, a moon twitterén vannak igéretek, gondolom, nekik is az lenne a jobb, ha minél több, nagy váltó foglalkozna vele.
Azt viszont nem tudja valaki, hogy a vircurexen mikor lesz usd/euro withdraw?
-
TooCool
aktív tag
hehe, a bit34 beaggódott:
"You have exceeded the pools configured MOON warning threshold. Please initiate a transfer!"
küldött sms-t a bank, megjött a 2013-as év utolsó bevétele, amit 30-án adtam fel.
-
deadwing
addikt
No, bekövetkezett nálam is az első rejtélyes hiba... Filmezés/bánya közben hopp lekapcsolt a gép, és csak áramtalanítás után állt fel újra. Nem gyengén leizzadtam...
Más: jó lenne tudni mikor akarja bevezetni a kripci a moon-t. Egyáltalán vannak ilyen irányú törekvéseik vajon? Van valakinek infója esetleg?
-
TooCool
aktív tag
válasz
Reggie0 #6208 üzenetére
Amit te találsz ki, abban nem fogsz belekötni. .-)
De most én kötekednék, a nagykereknek online árlistái vannak. Azt bármikor meg tudod nézni, rendelni bármit. Ugyan ma nem dolgozok, de rendeltem a Ramiból 2 tápot. Aki listát küld, az max az előrendelős cégek, de ott meg kb 2 héttel előre kell rendelni, cserébe a jobb árakért... Azaz amit jövőhét szerdán rendelnek, abból jan. végére lesz vas.
-
Glynch
csendes tag
Egy 5 kártyás rendszer (250w/kártya) esetén alsó hangon 1500 wattra van szükségünk. Egy 1500w táp 100 lepedő alsó hangon. 2db FSP 750 Raider 40 lepedő + 20 dolcsi egy ilyen. Ezt csak azért írom, hátha valaki nem ismeri ezt az alternatívát.
-
HSM
félisten
Smiley a végén... Ne vedd komolyan, csak mókásan jött ki így a dolog.
Én is azt írtam, hogy 700-ra jó lesz.
(#6150) Geller_1972: A régebbi 7970-esek jobban be voltak lőve gyárilag, és a Giga kártyán se épp drága, csúcsminőségű VRM van. Nem véletlen, hogy pl. az Asusod fénykorában 120k-ba kerül, míg a Giga 280x 80k-n nyitott. Nyilván, valahol spórolni kellett. Az se véletlen, hogy egy magasabb minőségű kari, pl. a Sapphire Toxic is 90-95k, ami barátok közt is legalább 10-20%-al drágább....
(#6152) Geller_1972: Semmiféle generációváltás nem volt... Ugyanaz a csip dolgozik a 280x-en, mint a 7970-eken, csak még lightosabb specifikációval, olcsóbban...
(#6165) Reggie0: Hogy 130Mh/s?
Ott állt neki 130Mh/s csak úgy, és győzködni kellett, hogy használja őket valamire? Kajak nem értem...
Vagy mire lehet még ekkora kapacitást használni bányán kívül?
-
Reggie0
félisten
-
Telegdy
aktív tag
Mit érdemes most bányászni ahol nem fél naposak a blokkok és kevésbé kiszámíthatatlan, mint a MOON?
A WDC jó, de most a magyar poolban kb senki nincs és így elég szánalmasak vagyunk -
Geller72
veterán
A moon diffje eközben 103-ról 122-re ugrott..viszont....az egy 24 óra alatt megkereshető majd egy milla helyet úgy nézem, örülhetek, ha annyi összejön, mint amikor állt a multipool. Akkor 383k-t szedtem össze. Most, hogy a 75%-án járva 316k-nál tartok, most még az sem biztos, hogy meglesz a 380k. Pedig most nonstop mentek a gépek. Ebből jelen pillanatban 40k unconfirmed..
-
Glynch
csendes tag
válasz
TooCool #6197 üzenetére
Off
Uraim erősen off ha a szavak gyakorlati és elméleti jelentéséről vitatkoznak. Ennél sokkal fontosabb, hogy nem is túl konstruktív. Maxiumum ki nevet a végén játék sülhet ki belőle, aminél garantált ,hogy senki nem fog nevetni.On
Mindaddig amíg a Doge, Moon szárnyal ha csak pár napot/hetet, addig mindig lesz egy új coin ami ezt a folyamatot megfogja lovagolni. Így szvsz nem kell nagyon sírni vagy kötődni a hullócsillagokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest