Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem az LTC nagyot ugorhat, ha összejön minden, amire számítok. BTC szvsz sokkal feljebb a lélektani 1200-1300 USD-nél nem fog menni. De az LTC a többszöröse lehet a mostani árfolyamnak. Főleg, ha nem lesz célhardver, vagy ha lesz, akkor sovány lesz, nem lesz olyan erőteljes, mint a BTC hardverek. Én is LTC-be tárolok. Ha a BTC bukik, úgy is vele bukik minden. Altcoinok rövidesen bebuknak, én személy szerint max kettőt látok az LTC-vel együtt esetlegesen. Hogy az LTC mellé mi fog beállni, passz. De heteken belül kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest