Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tenken
üzenetére
És engem hol kellene, hogy érdekeljen a kiépített banxektor? A bankokat érdekli az én boldogulásom? Nem, csak az, hogy hol tudnak lenyúlni. Ha az állam fél a virtuális pénztől, akkor üljenek össze a nagy fejek, és találják ki, hogyan tudnák a jövőben várható lehetőségeket kihasználni. Amíg veszélyként tekintenek rá, addig bizony terjedni fog, betiltani nem igazán tudják.
Hivatalos fizetőeszköz: mi a helyzet az Erzsébet utalvánnyal? Vagy a Sodexo utalványokkal? Esetleg az egyes éttermek ebédjegyeivel? Az is fizetőeszköz. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Fizetőeszköz az, amivel lehet fizetni valamiért. Az, hogy az állam nem lát belőle semmit... lehet, hogy ez volt a cél?
-
HSM
félisten
válasz
Tenken
üzenetére
Bizony, itt van az igazság. Nem a BTC protokol rossz, hanem a GOX pancser. Teljesen érthető, hogy leállították a kifiztéseket BTC-ben, így simán le lehetett őket húzni, ha valaki erre rájött.
Ugyanakkor, ami a Gox közleményt illeti, látok benne némi szándékosságot, hogy direkt félreérthetően fogalmaztak, direkt hétvégére sütötték el meg hasonlók.... Valaki nagyon be akart olcsó coinokból vásárolni....
-
HSM
félisten
Áhh, így már értem, mi ez a bálna-dolog...

Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni.
Mindenesetre aludnom kell rá egyet, fáradtan nem jó a scam-szaglásom.
Mindenesetre van pár ingatag, gyanakvásra okot adó részlet, leginkább Mr bálna motivációi a nyilvánosságra lépésre...(#8955) janos666: Ezen a videón szakadtam....

-
janos666
nagyúr
Ez a videó sokkal szórakoztatóbb.

MR. WOLONG & THE MASTERPLAN FOR DOGE -
HSM
félisten
Tartok tőle, hogy egyikünknek sincs 100%-ig megbízható tudomása a miértre, és attól is, hogy mindkettőnknek megvan a maga verziója. Én leírtam az enyém: [link]. Most Te jössz.

Tényleg érdekelne, mert jelenlegi árfolyamon több, mint egy BTC-nyi kutyám van, soknapnyi befektetett bányászással, nem esne jól bebukni....
(#8911) Geller_1972: Kb. egy nap alatt "tűnt el" 10Gh/s az LTC-ből...

(#8912) janos666: Egyfelől szívja be a kapacitásokat, másfelől feleződni fog a blokk reward, ami bárhogy sül is el, érdekes lesz.
Amellett kapásból fele lesz a jövedelmezőség, vagy mindenki hirtelen otthagyja és bezuhan az egész, vagy hirtelen felszökik az ára. -
janos666
nagyúr
Silk Road 2.0 DOGE Edition?

Valaki >=100 BTC-nyi DOGE befektetés után megunta a kutyát és most felpumpálja addig az árat jórészt önmagával üzletelgetve, hogy viszonylag jó áron kiszállhasson?
Poénból a DOGE-n kezdték tesztelni az egyik nagy tételű ASIC próbagyártás termékeit, de még nem dobták azonnal rá a piacra, így megcsappant az ellátás?
Több tippem most nincs. -
HSM
félisten
"De persze, az összes tizenéves együgyü amőba abban bízik, hogy wolong bálna hátán fog tudni új életet kezdeni a holdon."
Maradjunk annyiban, hogyha ezek az együgyű amőbák 50-100-150BTC értékű eladási falakat tudnak felzabálni, +50Gh/s-nyi extra kapacitást a hálózatba vonzva, akkor talán mégis tudnak valamit.

Ami pedig a valóságot illeti... Itt kereslet/kínálat van, nem valóság. Ez egy piac.
(#8906) janos666: Ha megdöglik kicsit az nem baj, legalább bányászhatok még kicsit normális nehézségen.
Ez a 800 feletti annyira már nem tetszik... 
-
HSM
félisten
Ez tény, hogy az egymillió forintos munkaállomás kártya minden szempontból tartósságra van tervezve. Ezzel szemben a gamer kártya nem 24/7 100% üzemre van tervezve, így az nem fog olyan tartós lenni. De erre van a garancia, ha meghal, mert silány, cserélik.
A beüzemelés 0 szakértelemmel bír 1-2 bányászgép esetén. Épp ez a lényeg, hogy az egyszeri user is össze tud dobni kis kapacitást a pincében, ha akar, anyagi beleszakadás és irreális kockázatvállalás nélkül is.
Ezzel szemben otthoni körülmények között, vagy akár kisipariban is, lényegesen nehezebb egy mondjuk 10-30 gépes parkot üzemeltetni, mintha akár 50-100 ASIC_ot tennél le. Probléma a GPU-nál az áram, a hűtés, a felügyelet. Azt nem lehet nagyban olyan könnyen tolni. Erre gondoltam. Szerintem ez pont a legnagyobb előnye volt az LTC-nek.(#8459) gergomiho: Azóta nekem is lett két Toxic-om. A szem ártalmatlan, szóval 1 lovaggal és 1 harcossal nyertem.

(#8460) dmon: Ismét maximálisan egyetértek veled, én is így látom, sajnos, és nem örülök az ASIC-oknak.

-
dmon
aktív tag
"Másrészt meg abszolút értelmetlen ezen sírnotok, mert ha nem lehetne asic-ot fejleszteni, szerinted meddig emelkednének az amd kártyák a jelen körülmények mellett? Db-ot nem tudnál venni kontinens szinten mert ugyanazok, akik megtudják venni az asic-ot elvinnék és ezekkel üzemeltetnék a farmjaikat."
Na itt tévedsz, pont az a lényege az ASIC nak (és ezért veszélyes a decentralizáltásgra) hogy megnyitja az utat a nagybefektők, az igazán nagy és könnyen menedzselhető farmok előtt, az Alpha nem véletlenül rack-es kiszerelésben készíti. Egy cex.io méretű farm nem fog VGA állítgatással tökölni PC-kben, nem is lehten megvalósítani sem és gazdaságosan üzemltetni sem.
Hol láttál te december előtt (azóta tologatják be a kínaiak a chipeket) ekkora méretű farmokat, már 50 - 100 MHS is nagynak számított, senkinek nem volt egy kézben 2000MHS-e mint most (ennek egy részét Middle-n járatják).
(#8436) Tenken : Közel sem annyira mint hamarosan leszünk.
-
HSM
félisten
Hulladék? Ugyan már... Az hogy nem 10 évre van tervezve, hanem csak 3-ra, még nem hulladék. Ugyanarra a bemenetre ugyanaz a kimenet jön ki rajta OpenCL-ben, és ez a lényeg. Persze, gamer kártyákból vannak hulladékok is, de nem azt kell megvenni és kész.
Szerintem amúgy éppen, hogy a GPU-s bányászathoz kell nagyobb szakértelem, tapasztalat, pláne nagyobb méretekhez. Épp ez a kulcsa, hogy elosztott maradhat, mert 0 tudással is össze tudsz dobni egy gigantikus ASIC farmot, míg a home user jó, ha egy gépet tud üzemeltetni, de ilyenből viszont jó sok van....
(#8450) Geller_1972: Ha eladtad a karijaid, úgy persze, vége... Nálam még temrelnek.

-
Reggie0
titán
Lepusztult hulladek
Ezen jot rohogtem. Tudod, hogy kb. ugyan ilyen lepusztult hulladekokat raknak oriasi HPC farmokra, amivel filmeket renderelnek, vagy a CERN LHC meresi adatait dolgozzak fel?Pont az a helyzet, hogy a sok ASIC a hulladek, mert hozza nem erto csoportok is fejleszteni akarnak, aztan sikerul, ahogy sikerul. Majd ha valamelyik nagy IC gyarto csinal ASIC-ot, akkor vissza lehet terni erre a temara.
-
HSM
félisten
Nem értek egyet veled.
A Bitcoinos érában mit hoztak az ASIC-ok? Mi lett a kisbefektetőkkel? Késések, bukták, átverések.... A VGA-t bárki fogja, bemegy a boltba, és tud bányászni. ASIC-ot meg előrendelsz egy nevenincs cégnél, aztán vagy megkapod időben, vagy nem, vagy működik, vagy nem.... Köszönöm, én ebből nem kérek. Be akartam anno szállni BTC-t bányászni egy "olcsó" (Csak 100 000 forintnyi, nem 1 500 000) ASIC-al, de abból se lett semmi a késések, és brutál nehézség emelkedés miatt.Én nem valószínű, hogy maradni fogok, ha már nem lesz profitábilis a VGA-kkal tolni.
Nekem a BTC-s ASIC cirkusz kösz, de nem hiányzik.(#8433) dmon: Pontosan így látom én is sajnos.

-
dmon
aktív tag
Nem leszel igazából része semminek, elhanyagolható jelentéktelen rész leszel pár gigantikus szolgáltató mellett, az egész koncepció halála.
Sztem tök mindegy hogy milyen kinézetű gépek adják a számítási kapacitást, a lényeg hogy nagyon sokan legyenek és sok helyen, ettől peer to peer és ettől biztonságos. -
N.Ferry
senior tag
Én nagyon osztom a véleményed,pontosan ezt gondolom és várom én is...
Anno btc-nél lassú voltam,és nem kezdtem bele akkor már,mikor már annyira nem érte meg,azóta a btc értéke hatalmasat nőtt.
Most hogy kicsit kocázok az ltc-vel pontosan ezt várom,hogy sokkal nehezebb legyen bányászni ezáltal sokkal nagyobb lesz az értéke,nekem rossz lesz,de azt a kis mennyiséget amit eddig kiturtam remélem sokkal többért tudom majd eladni.

-
gergomiho
tag
Persze ertem en, de arra is kivancsi leszek hogy mit szolnak majd ha 50%+ hashratevel doublespendingelhetnek, barmelyik tranzakciot visszafordithatjak, megakadalyozhatjak hogy bizonyos tranzakcio confirmalva legyen. Pont arra epult a rendszer hogy ez ne fordulhasson elo, persze mara megvaltozott, es egyertelmu hogy az ASIC ipar fellenditette az erteket, de azt be kell latni hogy ugy indult az egesz coin táma hogy egy decentralizalt piacot hozzanak letre a készpénz mintájára.
-
HSM
félisten
Az otthoni kis vacak decentralizált űrlényvadászós kártyákon futó bányászatos coin sokkal biztonságosabb, mint amikor kis helyen, kevés ember által pillanatok alatt 50%-nál magasabb kapacitás összerakható ASIC-al. Gondolom tudod, mi történhet, ha valakinek több, mint 50%-a lesz? Gyakorlatilag úgy írja át a blokkláncot, ahogy nem szégyelli....
-
HSM
félisten
Szerintem ez nem vicces... Olyan, mintha azon röhögnénk, hogy ellopták az autódat, feljelentést tettél, de röhögünk, hogy úgyse lesz meg a tettes, és jobban tennéd, ha beletörődnél...

(#8301) flashx10: Jelenleg olyan cuccokat tudtommal venni még nem lehet. Táblázat se nagyon van, csak hírmorzsák.
-
AAntii
őstag
Igen, csak ahogy te fel tudsz hozni 10 érvet a doge mellett, ugyanúgy van aki fel tud hozni 10-et ellene,tehát amellett, hogy maga a stratégiád tudatos, a végeredményed ugyanolyan bizonytalan, mint az enyém, amit a vagy bejön vagy nem shitcoinkutatás eredményez.
Érdekes az is, hogy mikor kicsit jobb az árfolyam, akkor a cryptsys deposit sem ér oda fél nap alatt sem, mikor szr, akkor meg 10 perc alatt ott van. Nyilván sokkal nagyobb a forgalom jó árfolyam mellett, de egy jó adag sumákságot is belelátok az egészbe.
-
Tenken
őstag
És ezt nem a mostani emelkedés miatt mondom. Ez csak a middlecoin meg a hasonló pool-ok beváltatlan termelése miatt van. Vagy fél napnyi mennyiség hiányzik a piacról és "pánikvásárlás" van, azért emelkedik jelenleg.
(#7616) AAntii:
Ez is egy megoldás, de azért a "hátha bejön"-nél kicsivel több szempontot is figyelembe lehet venni.
-
AAntii
őstag
Nincs semmi.
Este termeltem egy kis batet, ki tudja alapon, azóta én is doget termelek, nem azért mert a doget érzem a megváltónak, hanem mert jobbat nem tudok jelenleg. Három-négy napot lottoztam, de olyan szinten ugrál a diff, hogy naponta 4-szer kerül a szakadék szélére, ahol már senki nem fogja bányászni ezért két nap múlva megszűnik. Gondolkodtam a Coyeban is (az ltc-nél még a fórumos eladás mellett is jobban jövedelmez), de szerintem soha nem lesz elfogadott coin, így még a batcoin is jobb.
Aztán hátha ma is megjelenik valami érdekesség
Most épp megint első a lotto, mire végeztem az hozzászólással, vicc az egész

Ami még biztos, hogy inkább termelek valami "középcoint" vagy épp szemetet vagy be jön vagy nem alapon, mint hogy a middlecoinnal megelégedjek a középszerrel. -
-
janos666
nagyúr
Á! Bitcointalk-on is gyakran beírom minden új coin devnek, akinek benézek a topicjába, hogy ilyen nyamvadt világrengető dolgok konkretizálására használjuk már a standard UTC időt.
Tudom, én vagyok a béna, de mai napig mindig elfelejtem, hogy angoloknál melyik az AM és a PM, és nehezen bányászom elő, hogy szerencsére nem angol, hanem latin szavak, nem még akkor ezek a három betűs istenkáromlások, hogy melyik parton melyik irányból kel fel a nap, ha a kalóznak a bal lábán nő a gomba...
-
Zlcsi
senior tag
azért ennyire nem kell vészmadárkondi
nyilván jókorát fog csökkenni a jövedelmezősége a dolognak, de nem olyan terméket vesz amit aztán soha többet nem lehet használni.
Ha minden kötél szakad, és teljesen értelmetlen lesz akkor is el tudja adni a kártyákat 30-40% veszteséggel, ami persze nem túl jó üzlet de mégsem arról van szó, hogy kidobta az ablakon a pénzt.
Arról nem is beszélve, hogy attól még hogy csökken a jövedelmezőség lehet jövedelmező a dolog, csak nem ennyire mint most. -
Imafett
aktív tag
egy mozi helyén van a lakásunk, tisztában vagyok vele hogy egy átlag szál 16A/4000W kiszámoltuk apummal a dolgokat, az áram teljesen elegendő, és biztonságos, hiszen üzemel nagyteljesítményű gép már a lakásban, mint pl, szolárium. van ipari áram is, a gép pedig egy a házhoz nem kapcsolódó "beton"építményben üzemel ahol rendes szellőztetés van
de tényleg köszönöm a jótanácsokat mindenkitől, átgondolom a dolgot, ha nem is 10-12db 280x, de bővíteni 100%hogy fogok,
//flashx10 az más kérdés, ha nekem lenne 10-12 280x-re pénzem, én először 2-3db-ot vennék, és várnék addig míg be indul a dolog, és vissza jön a pénz, aztán jönne a következő adag.

-ezzel az a baj, ha addig várok míg megtérül a mostani befektetésem, akkor már 100%hogy az egekben lesz a diff.. -
dmon
aktív tag
Ráadásul a képlete nekem úgy tűnik mintha az áram és a hardware is ingyen lenne és a bányászott lóvé tiszta haszon.

Simán benne van nagyon durva diff növekedés, durva árfolyam esés, de akár az is hogy omlik a BTC mert a kormányok behúzzák a féket és omlik vele a többi altcoin is.
-
-
HSM
félisten
-
Dexar007
veterán
Tudom,meg is kaptam az 5000 coint ami meg jart volna..Csakhogy,en azt beleszamitottam a 130 ezerbe.Ezert nem ertem.
Vegigneztem az osszes gepet,es 4db 7950esnel olyan ertekeim vannak,hogy : 800.000 accepted,es 17-18-23-20 ezer rejected mindez 24 ora alatt. 7790nel 400.000 accept es 3500 reject,a 280x-nel pedig 1millio accept es 4000 reject.Lehet az elso reszevel van egy kis problem? -
Dexar007
veterán
-
janos666
nagyúr
Fárasztó videó, de ma úgyis korábban akarok lefeküdni.

Az nV kártyák amúgy miért is villognak ezen?
A DOGE költözik át prímszám keresős alapokra, hogy Tesla kártyákat kelljen venni hozzá, vagy az új nV chip akar majd rágyúrni az integer matekra is, netán ez egyáltalán nem érdekelte vagy zavarta a klipp készítőit? -
gyuszaa
őstag
Azzal a tdp keretet szabályozhatod, ha leveszed akkor visszavehet az órajelből (mert kifut belőle, monitorozva láthatod, hogy ugrál-e), ekkor meg hatással van a teljesítményre.
Feszültséget jól látod, de senki nem fogja megmondani neked pontosan, hogy mennyi lesz a csökkenés.
Szivárgási áramtól függ egy adott gpu-nál, hogy mennyit fogyaszt egy bizonyos feszültség/órajel kombinációval. Ez eltérő példányonként, a te alap feszültségedből induljál ki, és abból vegyél el fokozatosan addig, míg stabil marad. -
janos666
nagyúr
Szerintem kár volt offba tenni.
Függetlenül attól, hogy ki ért vagy nem ért vele egyet (és hogy én mit csinálok vagy sem ezután a kutyapénzzel), azért öröm látni, hogy van aki úgy gondolkozik, hogy mi itt a prohardver olvasói csak cseppek vagyunk a tengerben, úgyhogy teljesen nyugodtan leírhatjuk egymásnak a véleményünket. Ezzel az sem veszthet érdemben, akinek "tuti tippje" van (nem még csak egyéni meglátása, megérzése), de esetleg segíthet pár magyar társának. Ennek a topicnak valahogy így kéne mennie. Pontosabban a kutyapénzről is írhattak volna már itt többen hamarabb, akik rátaláltak és úgy érezték van benne potenciál. Úgysem a Ph közösség nyomta volna fel a network diff-et, és most sem mi itt vesszük el egymás elől sem a DOGE-t, sem a BTC-t, vagy épp a $-t...
-
AAntii
őstag
Pont visszanéztem ma, hogy ki említette meg először a doge-t, és láttam, hogy már akkor láttál benne fantáziát, amikor még nem kellett a kutyának sem (humordíj esély?
), remélem sikerült egy kicsit megforgatni általa a coinjaid, már csak az előrelátást jutalmazandó is.
Ami számomra hosszabb távon gyengíti a doge felemelkedésének esélyeit, hogy bárki (már aki ért hozzá, szóval például én nem, mert akkor a nyancoint is lehetne már bányászni) csinálhat egy hasonlóan cuki coint, ami ha még aktuálisabb, akár napi szinten szereplője a különböző internetes fórumoknak lenyomja a bodrit. -
janos666
nagyúr
Tetszik ez a megélhetési bányászat megfogalmazás.

Én is ezt csináltam a dogival: kis szeletekben multipool->cryptsy-autosell(Highest)->BTCDe én ezt nem hülyeségnek mondanám, hanem óvatosságnak.
Persze. Ha most lennénk ott, hogy indul az LTC, akkor ez baromság lenne, mert később jó eséllyel a többszörösét érné majd a most még könnyen kitermelt mennyiség. De ma már annyi alter koin van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Szerintem ezt mi sohasem tudhatjuk már, hogy mi lesz az ilyenek sorsa a rövid kezdeti szárnyalásuk után. Lehet, hogy két hét múlva már a kutyát sem érdekli, hogy mi van a kutyapénzzel és nem meggazdagszol, ha ülsz a coin-okon, hanem egyszerűen kidobhatod őket az éterbe. Most viszont az autosell is bizonyosan jövedelmezőbb rövidtávon, mint bármely másik coin esetén (legalább is még ideig-óráig).
De amúgy én is leállítottam már az autosell-t és termelem még addig, míg le nem süpped a coinwares listán. Akkor visszaállok WDC-re, a többi dogi pedig megvárja mi lesz hetek-hónapok múlva.
Így biztos megkaptam azt a BTC mennyiséget, amit a dogi helyett WDC-t bányászva kaptam volna (nem para, ha bedől az egész), de azért marad is, ha esetleg felszökik az árfolyama (kevésbé szívom majd a fogam, mint ha mindet azonnal eladtam volna).(#3544) Geller_1972
Ha mindenki így gondolkozik, akkor semmi.
Ha előtúrnánk magunkból egy kis magyarságot, és Ph-sságot, hogy összefogjunk innen mind, akkor annyit nyernénk, hogy itt van az anyanyelvünket beszélő üzemeltető, aki szóba áll velünk, ha baj van, és ha ő biztosítani tudja, hogy stabil a kapcsolata a külföldre is, akkor nekünk már csak a belföldi internetelérésünk minőségével is elég foglalkoznunk (itt felém vidéki szolgáltatónál néha meglassul külföld, bár ez inkább tavaly volt jellemző, de előre félek a karácsonyi szezontól, mert akkor szokott baj lenni). -
csaba951
veterán
>valami olyan mögötte ami birtoklási vágyra késztet valamilyen szinten
Most arra a pletykára gondolsz, hogy a kínaiak ide menekítik ki a pénzüket a BTC-ből? De miért pont ez? Sokkal logikusabb lenne az LTC. Vagy ha azt nem akarják, akkor korábban létezett CNC ChinaCoin is, most feltámaszthatnák. Ezt csak nem tiltaná be a kínai kormány!

-
-
janos666
nagyúr
Igazából nem segíti az átláthatóságot.

Nem véletlenül találták ki a fórumokon az Új mellé a Válasz opciót, amit általában rögtön linkekkel formáz meg a fórummotor, mert így könnyen követhetőek a párhuzamosan zajló beszélgetések (rögtön látszik, hogy melyik hozzászólás melyikre válaszol, vagy épp új témát vet fel, illetve egyszerű és kényelmes kattintgatással követheted vissza az egyes beszélgetéseket).
Ez a hülyeség, hogy egy válaszban válaszolj három különböző ember kérdéseire, és te írd bele kézileg, hogy mikor melyikre válaszolsz (ó, netán még linkelgesd is manuálisan
) amit utána ugyan azok erőltetnek, akik az előbbit szépen megcsinálták, csak tönkre vágja ezt a logikus és átlátható rendszert.Persze egyes fórumok megtudták valósítani okosan ezt az új divatot is. Egyszerűen rákattintasz minden hozzászólásra, amire válaszolni akarsz, mindet beidézi neked, aztán az idézetek közé kattintva sorba válaszolsz, és esetleg kitörlöd az idézett szöveg irreleváns részeit, hogy rövidebb legyen.
-> De ez a prohardver-en nincs, sőt nagyon messze is áll tőle, hisz eleve nincs automatikus idézgetés se. (De van Válasz funkció..., amit nem szabad használni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre aludnom kell rá egyet, fáradtan nem jó a scam-szaglásom.
Mindenesetre van pár ingatag, gyanakvásra okot adó részlet, leginkább Mr bálna motivációi a nyilvánosságra lépésre...

A Bitcoinos érában mit hoztak az ASIC-ok? Mi lett a kisbefektetőkkel? Késések, bukták, átverések.... A VGA-t bárki fogja, bemegy a boltba, és tud bányászni. ASIC-ot meg előrendelsz egy nevenincs cégnél, aztán vagy megkapod időben, vagy nem, vagy működik, vagy nem.... Köszönöm, én ebből nem kérek. Be akartam anno szállni BTC-t bányászni egy "olcsó" (Csak 100 000 forintnyi, nem 1 500 000) ASIC-al, de abból se lett semmi a késések, és brutál nehézség emelkedés miatt.