Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
TooCool
üzenetére
Sot meg tobbet is
De sehol nem mondtam, hogy a multban elsz, viszont a jovobeni arfolyamokat nem lehet osszehasonlitani, mivel meg nem leteznek. Tehat, ha neked nem felel meg a jelenlegi arfolyamok osszehasonlitasa, akkor mar csak a multbeliekre van lehetoseg. Logika.(#6195) gergomiho: Mert lopnak. Az egyik baratom penze lazan eltunt naluk es csak igergetnek. Nem sok penzt, kb. fel misi.
-
gergomiho
tag
Miert nem btc-e.comon valtotok ? Egesz korrekt az arfolyam, nincs verifikacios hulyeseg. Szamlara minimum 1000$ annyi a hatranya. Van paypal is 500$min, csak ott 7% a levonas.
-
Imafett
aktív tag
-
Reggie0
félisten
válasz
TooCool
üzenetére
Tolem ossze lehet hasonlitani a 2 honappal ezelotti piacot is, csak sok ertelme nincs, mert a jelenben elunk. Majd ha tudok idoutazni, akkor erdekes lesz a kerdes.
Ahogy nezzuk. Te a 90%-at kapod meg, en meg most is a 100%-at. Hiszen az elkuldott 0 BTC-nek 100%-a megerkezett.

-
szurmakotium
tag
Igen először én is azt gondoltam ... elsőre nekem az lett volna a racionális ...
De ha az előző grafikonon bekapcsoljuk a litecoin-t, akkor láthatjuk, hogy a tranzakciók száma 1/10 része a DOGE-nak, és kb. 1/5-e a BTC-nek ... ami azért nagyon kevés ...A DOGE pont a viccességével tud/tudott vírusszerűen elterjedni és egyre több embert involválni és kipróbálásra ösztönözni, ellentétben a BTC-vel ami az exponenciális értéknövekedésével, vagy éppen beszakadással tudott egyre többször a médiákba bekerülni és ezáltal magára irányítani az emberek figyelmét.
A tetejébe, pont azért mert a DOGE-t senki nem veszi komolyan, az emberek anélkül ismerhetik meg a crypto pénzek működését, hogy bármit is kockáztatnának saját vagyonukból. Ennek ellenére persze, mint minden poén csak egy ideig lesz vicces és eljön az idő amikor már nem lehet több bőrt lehúzni erről a poénról és valószínűleg a DOGE-t el fogják hagyni, majd meg a levesbe ...Viszont addig az átlagemberek széles köre megtanulja, hogy akár bankok nélkül is lehet pénzügyeket intézni, és nem kell fizetni extra kamatot, tranzakciós illetéket, átutalási költséget stb., a tetejébe órán belül eljut a címzetthez az összeg ... és valószínűleg ez a legfontosabb, az embertömegek gondolkodásmódjának átalakításában lehet jelentős szerepe a DOGE-nak, ami egy hosszabb távú átalakulás első lépcsője is lehet ...
-
Reggie0
félisten
Ja, csak rosszul mondtad: "All verifications which are not in Japanese, English, or latin script will be reviewed within 20 or more business days."
Azaz minden olyan iras ami NEM japan, angol vagy latin. De most nezem, modositottak a 10 napot 20-ra.
(#6184) Zlcsi: De decemberben nem volt 20 munkanap szerintem.
(#6180) TooCool: Az, hogy csak napi 6.6 BTC a forgalmuk. Mtgox forgalma heti 10000 folott van, az napi 1428 BTC.
(#6182) TooCool: Ezzel az a gond, hogy ha bedobok 1.4 BTC eladast, akkor szepen megboritom az arfolyamot. Mtgox 820$, karen 750$. Az olyan 9.33%, ami nalam mar jelentos.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
tényleg? azt hittem rovás írunk...
egyébként nem vagyok perfekt angol de nekem a megfogalmazásból nem az jön le hogy latin betűk bár a franc sem tudja, a krakenen egyértelműen leírták, hogy latin betűst küld mert a többit sokkal tovább tart.
"or latin script" mondjuk igazad van más nem jelenthet
-
Zlcsi
senior tag
válasz
szurmakotium
üzenetére
hát ha már nem btc akkor miért nem ltc?
Szerintem a doge egy marha nagy lufi minden szempontból, egy ideig eljátszadoznak vele aztán megunják.
-
szurmakotium
tag
Egy érdekesség:
http://bitinfocharts.com/comparison/transactions-btc-doge.html
Ha a három hónapos időintervallumot nézzük akkor jól látható, hogy a DOGE-val, bár alig 1 hónapja él, már kb.2x - 2,5x annyi tranzakciót bonyolítanak mint a BTC-vel...
Nincs is más crypto, ami ezt az tudná produkálni ...Ennek valószínűleg az a hihetetlen iramban bővülő (új generációs) összetartó közösség az oka, akik napi szinten használják egymás jutalmazására (lásd Reddit). Jelentős többséget jelenthetnek azok, akik 700 USD/db feletti áron már nem kívánnak beszállni a BTC-be, a DOGE viszont tökéletes alternatívát ad nekik hogy megismerjék az egész rendszert, illetve annak működését szinte ingyen. Lehetséges, hogy a crypto pénzek adoptációja nem a BTC-n keresztül fog megtörténni, hanem valamelyik altcoin-on? Pl. DOGE?
Ha a kettő közül azt tekintjük pénznek amelyik, jobban áramlik, akkor a DOGE előnybe van a BTC-vel szemben... A BTC-t inkább gyűjtik az emberek és ülnek rajta várva, hogy felmegy az árfolyam ... A DOGE-t meg használják... Persze, a legdurvább az egészbe hogy egy buta mémre van építve, ezért még szürrealisztikusabb, hogy ez valaha jobban el fog terjedni ...
Kinek mi a véleménye? -
Reggie0
félisten
válasz
szurmakotium
üzenetére
Ezt nem lehet tudni. Szerintem amig nem terult meg a befektetesed addig biztosra menj.
-
szurmakotium
tag
Úgy látom a DOGE árfolyama eléggé lecsúszott .. Mit gondoltok, érdemes tartogatni és várni a diff emelkedésre és akkor eladni, vagy inkább most kell megszabadulni tőle?
-
AAntii
őstag
válasz
TooCool
üzenetére
A már meglévő egyenlegem még megvan náluk, szóval az nem tűnt el. Eddigi holdas pályafutásom nagyon impozáns, kezdetben felét kaptam meg, mint amit termelnem kellett volna, hála a kiváló poolválasztásnak, aztán most elveszett szintén valamennyi és az a szomorú, hogy ezek ellenére is sikerült btc-ben számítva annyit termelni, mintha mondjuk ltc-t termeltem volna. Ja, az elejéről ne is beszéljünk, mikor pont a legfontosabb időszakban egy kisebb poolon kezdtem, ami összeomlott, így a 0 körüli diffről is sikerült lemaradni

-
AAntii
őstag
Még hajnalban küldtem a walletemből moont a coinexre, természetesen pont akkor sikerült küldeni, mielőtt lehalt az egész, azóta sem érkezett meg. Még szerencse, hogy csak két óra termése úszott le.
@Reggie: ahogy a chatet nézem elég sokan jártak hozzám hasonlóan, kíváncsi vagyok, hogyan kezelik ezt a kisebb kellemetlenséget a váltó üzemeltetői.
-
-
Ez a Moon bányászat valahogy nekem nem jön össze. Az rendben van, hogy az 1Mh/s-ért járó elvileg 300000 körüli coin nincs meg, de hogy 300k helyett csak 140k van?!
Nem igazán értem. Pedig nagy pool, van blokk is rendesen, mégsem jön a cucc. -
Reggie0
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Mast szamolt.
(#6015) dmon: Multiporton van, nem akar foglalkozni vele.
(#6024) janos666: Hat igen, az az igazi, ha sajatod van. Nekem bevallt a multipool.
(#6025) flashx10: Valoszinu ennek az az oka, hogy random a reward egy megadott tartomanyban, a poolok meg szerintem a maximalis 2000000-val szamolnak.
(#6153) Geller_1972: Azt, hogy elarvult a blokk, igy nem lesz confirmed soha es emiatt a felsorolt kifizetesek megsem tortentek meg.
-
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Fogyasztás
Nincs jelentős különbség. -
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Nem, ha 1100-on megy még kevesebb a hashrate, mintha alacsonyabb core clockot ad meg neki az ember. 66%-os ventivel 70 fokos (szobahőmérsékletű környezetben). Újan tudsz annyiért?
HSM: nekem mióta megvan egyszer nem állt meg, hw errorom sem volt a 700 kh/s-re belőtt kártyával, nyilvánvaló, hogy van nála jobb 280x-es kártya, de ha az ember nem hibásat fog ki, akkor ezzel sincs az égadta világon semmi baj. A linkelt képnél épp vmi beállításgond volt, nem volt a legjobb választás, az tény, csak erre reflektáltam: " 700 viszont simán benne van."
(#6148) Nestor16: örülök, hogy neked is sikerült megragadnod a lényeget.
-
Geller72
veterán
Az a baj ezzel, hogy ennyit egy 7970 is megy és egy dcu2-nek szerintem jobb a hűtése. Az én egyik 7970-em 3 kártyahelyes, 700kh-et tud alapon, de alig pörög a venti, a max hő 76 c. Ha lehetne venni, mindenképpen jobban örülnék a 7970-nek..egyrészt, mert elvileg olcsóbb. Már amikor még lehetett kapni én 70k-ért vettem, akkor is soknak tartottam az árát. Most annyira már nem..
. Amúgy lehet, hogy tudok 85k körül..ahogy nézem, ennek a frekije a boost-tal 1100 GPU-ra vonatkozólag, és effektíve 6000 a ram. Akkor ennek többet kellene mennie 700-nál. Nem? -
Geller72
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Az a mennyiségű BTC az vagy 400k coin volt. Tegnap ennyit sikerült a multi összedőlése miatt összeszednem. Az nekem egy napi "termés" volt. Én egy kicsit...na jó...nem kicsit ideges lennék..
. 40 dodó már idegesíthet..
.Kérdés. Van valakinek itt ilyen VGA-ja? Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 GV-R928XOC-3GD R1.0 Ha igen, hogyan teljesít mindenféle szénné húzás nélkül? Gondolom, simán megy 700kh-t, annyit egy alap 7970 DCU Top is megy. Gyanúm, hogy megy az közel 800-at is..

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Igazából szavad sem lehet. Ott van a logóban, hogy BETA. Nem mint ha eleve nem saját felelősségre használnád bármelyiket, de itt tényleg szóltak, hogy akármelyik percben összedőlhet a kártyavár.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem csak ilyen 0.05 BTC körüli összértékű portfólió lehetett bent, de az nekem is eltűnt. Nincs ott semmi, ami Sell vagy Buy Order volt, de nem került vissza mint Balance sem.
-
Geller72
veterán
ŐŐŐ..ilyenkor mi van? Ha mondjuk pont bent volt eladáson 3-4 BTC-nyi coinom?..
. Mit tölt vissza a backupból?.
: -
Nestor16
senior tag
Ezen én is néztem egyet, hogy mennyiért adták el, de az szinte 0 mennyiség, úgyhogy csak trollkodnak

Amúgy erre a coinEx.pw oldalra hogy lehet átutalni? Gondolom itt is kell generálni egy kulcsot "or generate a new key" címszó alatt? Aztán a többi meg ugyanaz, hogy megadom a poolon a key-t és már mehet is az utalás.
Nálam ez a 350-500-as Kh/s sebesség szerintem azt a fajta taktikát kívánja, hogy raktárazzam el a coinokat és úgy kereshetek vele a legtöbbet, mint bárki más csak nagy a kockázat nagyobb összegnél de nekem aránylag kevés a befektetett coinok száma.
-
Geller72
veterán
A coinex halott..csak a chat él, sehol a support..fasza..még jó, hogy csak itt váltják ezt a szart is..az árfolyam harmadára esett azonnal..
-
Geller72
veterán
válasz
gergomiho
üzenetére
hmm..most, hogy mondod..pedig eddig igen..akkor ez nem bug, hanem valami fjúcsör..
.
sőt, azóta sem változik a "kép"..
..valami gáz van..15 perce cca nem volt adásvétel..de csak moonból..
..megállt minden, de most elindult..van orders is...valszeg megfeküdt egy kicsit.. -
janos666
nagyúr
válasz
TooCool
üzenetére
Ez egyébként szerintem nagyon is jó ötlet!
És tervezni sem nehéz, már elmondtam a trükköt: hosszú távon (min+max)/2, aztán vagy szerencséd lesz vagy nem, de egy nagy pool szerintem egész közel visz a félúthoz pár napos távlatban is.Remélem erre később jön majd rá a CoinWarz, és a multiport-os pool-ok, addig én bányászom és adom el apránként.

-
TooCool
aktív tag
-
janos666
nagyúr
"nehogy megsértődjön valaki/valamelyik felekezet"
Ugyan már. Mire eljut a hír a pápához, vagy dzsihadot hirdet valaki, addig már nem csak mi tűnünk el a TOR-on át úgy, ahogy jöttünk, már a coin is rég halott lesz, úgyhogy az öngyilkos merénylő is túléli a szent küldetést, mielőtt elindul a keresztes hadjárat.Na, ki tud itt wallet-et programozni és ki ért a PhotoShop-hoz?

Írjon privit, aki benne van egy HollyCoin-ban!
-
HSM
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Hűha... Ha jól tudom, úgy van, ha akarsz venni 10 X-et 5Y áron, de valaki kínál 2db-ot 3Y áron, a többi eladásra kínált pedig 5Y-ért van, akkor venni fogsz 2db-ot 3-ért és 8-at 5-ért, és megmarad 4Y-od.

Ez talán az A/1, ha jól bogarászom ki.(#6092) TooCool: Oké, értem, csak akkor mivel magyarázod, hogy többen is akkor akár még 0,00000005-ös árfolyamot is láttunk, amikor Te 0,00000015-ért adtál el?

Én is 015-ért adtam el, amit termeltem, expressz átutaltam, mikor láttam fogyni az árfolyamot, de a végén már az utolsó adagért akkortájt már csak 012-t kaptam, és annak is örültem, nyoma se volt azóta se 015-nek, bár most javult picit estére.(#6094) Sotho: Be kell csalogatni a minereket, és némi önerővel támogatni a projektet, és máris megy a dolog. De medvére nem mehetsz el gumibottal vadászni, érted...

(#6095) PesiHUN: Hol látsz két blokkot? Én 0 blokkot látok most, 0 aktív usert és 0,000Kh/s-et. Ennél a 4670K-s procim is többet bányászik szólóban....
Bocs, komolytalan ez így.(#6114) TooCool: Ha veszed a minimum és maximum átlagát, az hosszútávon be fog jönni.
Csak jó pool kell hozzá, ahol nem hetente találnak blokkot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy asszem a kutyus is ilyen.... Azért is gyanús, mert onnan lett copy-pastelve a moon...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AAntii
őstag
válasz
TooCool
üzenetére
Vagy ajándékozd el hátrányos helyzetű gyerekeknek, konfiggal együtt. A fémhulladéknál még mindig jobb.
Január végére szerintem stabilizálódni fog a helyzet annyira, hogy egy 10 darabos vásárlási tétel ne roppantsa össze a kínálati oldalt.@(#6112) janos666: igen, azzal lehetne még bankot robbantani, bár a vallásokat nem erőltetném, nehogy megsértődjön valaki/valamelyik felekezet.
-
TooCool
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Jó, akkor most ezt felvetetted neki. Kitalálja, hogy megvalósítható-e. A multipool szolgáltatásait, ha meg tudná oldani, úgy hogy működik is, akkor nyilván oda sem toltam volna a képem, és nála holdozok.
Viszont eldöntöttem, hogy valamikor januárban, közepén/végén elkezdek fejleszteni, (kb +50%) de nem kell félnetek, ugyan nagykerből tudok vásárolni, mégis használt kártyákban fogok gondolkodni, nem viszem el az 280-290-es kártyákat. És veszek is hozzájuk mindjárt átmenő csavart is, hogy 2-3 év múlva mehessenek fel szépen a falra. .-)
(persze nem, csak érzékeltetni akartam, hogy ha mégse lesz mit számolni, mennek fémhulladéknak)
-
KERiii
tag
megérné most belekezdeni egy 280x-el a bányászásba? Nem igazán követtem az eseményeket litecoin téren se bitcoin téren.
-
janos666
nagyúr
válasz
TooCool
üzenetére
Csak egy kósza ötlet, de ha már egy magyar pool-t próbált indítani valaki, akkor kapásból egy dinamikusan bővíthető (akár autoswitch-es) multipool-t kellett volna fellőni. Akkor nyugodtan bányászhattunk volna ott mindent az utóbbi hetekben WDC-től DOGE-n át MOON-ig. (Bár én még akkor is elmentem volna cicázni, de az össz-vissz két napig bányásztam.)
-
-
janos666
nagyúr
Pedig van egyszerű válasz: ha véletlenszerű a reward, akkor veszed a minimum és maximum középértékét, és ahhoz képest már egyéni szerencse szerint lesz csak szórás, de az mindig is megvolt valamilyen mértékben.
Ehhez látszik igazodni (#6096) Geller_1972 eredménye is: durván a fele (hosszabb távon szerintem pont a fele lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De sehol nem mondtam, hogy a multban elsz, viszont a jovobeni arfolyamokat nem lehet osszehasonlitani, mivel meg nem leteznek. Tehat, ha neked nem felel meg a jelenlegi arfolyamok osszehasonlitasa, akkor mar csak a multbeliekre van lehetoseg. Logika.
a 2 óral alatt 850ezer az hatalmas makk volt,

Nincs is más crypto, ami ezt az tudná produkálni ...

..vagy inkább a logikát a generációváltások közt...
Fogyira? Kb mint a 7970-esek? Ugye, mint említettem, hogy nekem a komplett gép, amiben ez a 7970 benne van 8 gb rammal, hdd-vel, 3225 procival konnektorból mérve 250W a max.

700 viszont simán benne van.
. 40 dodó már idegesíthet..