Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Imafett
üzenetére
"csak azt a 0,0002feet vonta le"
Ez a szám honnan jött? Nekem LTC-nél és BTC-nél is egyaránt ezt írja:
Commission: 0.001 BTC
De ezt már megpróbáltam levonni.
Ó, lehet hogy ez lesz a baj:
Date Amount Balance Type Comment
2014-03-19 03:19:46 -3.79987942 LTC 0.00100000 WITHDRAW 0
Akkor a 0.001-et talán nem is kellett volna kézileg levonnom.
Viszont ez úgy tűnik, hogy be van ragadva.
Csak nem tudom, hogy ez most egy olyan sikertelen próbálkozás, amiről esetleg az email sem jött meg, vagy egyszerűen csak a legutolsó próba, ami még várja, hogy visszaigazoljam -> de mikor ezt megteszem, akkor hibát dob, hogy túlköltekezem.
A balance jelenleg is 3.80087942 -
Manson
csendes tag
válasz
Imafett
üzenetére
hát a core i5 nem jelentősen nagyobb áron jön mint az i3.
Egyébként a cél az lenne, hogy a most indult webáruházunkhoz adjunk támogatást a vásárlásnál.
Tehát pl. kibányásztál LTC-t, helyette BTC -t kapsz, ez a tiéd 0% fee.
A maradék hardver viszont amit saját pénzből beleteszünk, az a Pool tagjainak ad extra elkölthető BTC-t a tagság után, a saját webáruházunkban. ( remélem így érthetőbb )Szóval a cél egyben a bolt fellendítése is lenne. Amit így elégetünk, az pedig marketing költség, nem pedig veszteség, de a nyereségből leírható ... talán így tudnánk versenyképe és lojális közösséget építeni.
Igazából ezért is kérdezek itt körbe, hogy mi a véleményetek.. szóval minden komment számít.
-
t72killer
titán
válasz
Imafett
üzenetére
Á, ez a cerka új, amikor legutoljára néztem, még nem volt cerka 1150-be. Biztos a bányászok kedvéért adták ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Imafett
üzenetére
időközben annyi történt, hogy 4 darab működik, több nem. régi riser meg ezek kombójával üzemel most minden kártya. végre! nem az igazi a 10ből 4de egyelőre ennyi. addig be sem kapcsolt a gép, míg az egyik kártya nem az alaplapba volt dugva közvetlen, kártya nélkül. utána már tudtam szórakozni és szépen 2-2-t sikerült "elindítani" csodás : ))
külföldi ircen írták, hogy:
<+Kingdom> install bamt - https://litecointalk.org/index.php?topic=2924.0 not smos, and join #litecoin-bamt.kb tök ugyanaz, mégis más. ha lesz masik pendriveom, akkor felhuzom kipróbálom, de a probléma azzal van, hogy már a biosban a board explorer sem látja őket

-
t72killer
titán
válasz
Imafett
üzenetére
Itt kell még eldöntenem, h intel v AMD. Eddig az intelhez húzott a szivem, egy G3220-as procival gondoltam meghajtani a rendszert-ez SzVSz könnyebben eladható, mint egy Sempron/Athlon cucc.
A 970 ex4 tényleg komoly lapnak tűnik, de valóban megy benne 6 GPU? Pár helyen olvastam róla, hogy 3 fölött gondjaik akadtak.
-
t72killer
titán
válasz
Imafett
üzenetére
Ha 4-5 kártyás rendszert üzemelek be, akkor mindenképp 2 táp kell, uis a karik 290-esek lesznek, azok meg elég sokat zabálnak. 290-esből max 3-at bíznék rá 7/24-ben egy 1200-as tápra.
Ahogy nézem, 4 és főleg 5 kártyás lapok olyan 20eFt körül indulnak, kivéve a bányászlapot. (ebből rögtön adott pár variáció, mert az Asrock kiadott egy 1155-ös és egy 1150-es változatot is, ill a Biostar is jelentkezett egyel - bár az utóbbi Európában elérhetetlen). A rendszer kompaktsága és egyszerűbb szoftveres felügyelete (kevesebb alaplap->kevesebb OS) a sok-karis rendszer mellett szól, viszont nem tudom, mennyire lehet biztonságosan 2 tápról üzemeltetni a riget? Úton van már egy add2psu egység, de soha nem használtam/láttam még ilyet.
A riserek egyértelműek, már úton vannak Kínából. Rendelek még, mert eredetileg azt terveztem, hogy 1 karit benne hagyok az alaplapban, de sztem hülyeség, hatékonyabb a hűtés, ha ki van emelve. (esetleg egy karinak hagyok egy bumfordi x16->x16-os risert)
-
deadwing
addikt
válasz
Imafett
üzenetére
Nálam ugyanez volt, -vga venti full fordulat, win nem ismerte fel- annyi különbséggel, hogy elégett egy lába. A képet linkeltem is, mikor az eset történt. Az nálatok épen maradt? Nézzétek már meg! Megforrasztás után másik lapban megy. Szóval én ezt laphibának gondoltam akkor, de ha nálatok is történt égés, akkor nem biztos.

-
HSM
félisten
válasz
Imafett
üzenetére
Akkor viszont nem értem, mire a hőbörgés, hogy nyúlják a lét, az unex ugrálása alapján.
Ezekszerint csak valamely át nem váltott coin árfolyama ugrál csúnyán, és rángatja az unex pillanatnyi értékét fel-le.(#13502) janos666: Ilyen certifikált varázsgömb nekem is kell, most!

-
csaba951
veterán
válasz
Imafett
üzenetére
CARDS LIMITS
Single transaction limit: 1000 EUR / 800 GBP / 1300 USD
Total loading to the card in a calendar year: 2500 EUR / 2100 GBP / 3500 USD
The maximum balance of the card at a time: 2500 EUR / 2100 GBP / 3500 USD
Daily withdrawal limit (for ATM cards only): 150 EUR / 130 GBP / 200 USDAzért ez az éves limit nem túl sok, kb. 5,38 BTC! Ha meg egyszer elkezd száguldani az árfolyam...

-
janos666
nagyúr
válasz
Imafett
üzenetére
Ezen agyalgattam, hogy miként regisztráljam, mert egyik nyilvánvaló okból nem szerencsés a valódi nevemre, másik oldalról viszont, mikor egyszer a magyarországi OTP-s HUF kártyából küldött nekem frisset a bank lejáratkor, én pedig nem is foglalkoztam vele, hogy bármit csináljak azon túl, hogy a régit szétaprítom és kidobom, az újat pedig használom, akkor előbb-utóbb belefutottam egy pénztárgépkezelőbe, aki nem volt hajlandó lehúzni a kártyát, míg nincs aláírva. Ráadásul épp egy benzinkút volt, ahol nehéz lett volna visszatenni a gázolajat a polcra, ha nem lett volna nálam készpénz, vagy nála alkoholos filc (50l-től kevesebbért nem állok meg). Ezt továbbgondolva viszont, ha hamis nevet írok rá jobb kézzel (a szokásos bal helyett), onnantól okirat hamisítás, és ki tudja mikor lesz valaki olyannyira túlbuzgó pénztáros, hogy még a személyigazolványom is elkéri mellé (mondjuk ennek nem lenne nehéz utánanézni, hogy ezt megteheti-e, de talán igen, ha már névre szóló a kártya).
-
HSM
félisten
válasz
Imafett
üzenetére
Jót nevettem először, majdnem minden VGA-ra jut egy tűzoltókészülék. Fő a biztonság.
Szóval csak az a fura, hogy nekem eddig nagy luxusnak tűnt nem rakni ventiket a VGA-k közé. Nálad nem hiányoznak? Nincs melege a kariknak? Nálam jópár fok mínuszban a VRM-en csak ha hűtöm a hátuljuat, azt is nagyon szeretik.
Amúgy korrekt kis farm, elfogadnám. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos666
nagyúr
-
-
Geller72
veterán
-
kicsiii
tag
válasz
Imafett
üzenetére
Nalátod!
Tudtam én, ezért nem értettem a viccet 
.bat file ban hogy lehet olyan megoldást, mint a .conf file ban, hogy ha esetleg megáll a pool egy időre, akkor autómatikusan átugorjon a másikra? Vagy a .conf file ban semmi másnak nem kell szerepelnie, csak a pooloknak és akkor az megoldás?
-
Geller72
veterán
válasz
Imafett
üzenetére
..van lila nyákos vga...
-
janos666
nagyúr
válasz
Imafett
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy valószínűleg még így is gyorsabban kaptuk meg, mint ha EMS portával jött volna, mert mikor végre feladta, a DLH-nél már repült az ajtómig, míg EMS-nél simán ül rajta annyit a posta (akár több nagyobb gócponton is külön-külön), mint a mi kínaink várt azzal, hogy átadja a DHL-nek.
A hátrány inkább az, hogy meg kellett magyaráznom a vámosoknak, hogy miért nem kell rá vámot pakolniuk, mert a futárszolgálatok ugye rutinból beküldenek mindent, ami postán simán átsiklik szó nélkül a 28$-os matricájával.

-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Imafett
üzenetére
Aliról rendelted te is?
Mert akkor lenne egy kérdésem. Az oldalon azt írja, hogy 2pcs/lot. Akkor az azt jelenti $30ért 2 kártyára elegendő van benne? mert 3500ért nagyon jó lenne venni egy jó párat! Összedobjuk fedexes postára és itt van 5-8 nap alatt.Geller, ez is tetszik vagy csak az "ebay"-es jöhet szóba?
-
oleslie
aktív tag
válasz
Imafett
üzenetére
az nekem 130-es utazótempóval pályán 150x2 + 104x2 1 tank (<39L), cca 15~16khuf
mondjuk, ez már összemérhető azzal, amit nekem most /nap termelnek a gépek, ha a 3 (hehe ... aztmondták ... írásba is adták? mondjuk az sem ér semmit
) vagy 1 nap kiesés között kellene választanom ... 
-
-
oleslie
aktív tag
válasz
Imafett
üzenetére
most, hogy kimentek a csajok a konyhába, beszéljünk az adózásról

be lehet vallani, lehet SZJA-t, EHO-t fizetni (ha vállalkozol, akkor nem áll meg ennél a kettőnél, de a költségek leírására is több lehetőség kínálkozik), ha van egy értelmes könyvelőd, az segíthet abban is, hogy a villanyszámla erre eső részét le tudd írni (bár ehhez val'szeg kell külön mérő is, az persze megint kiadás, de hosszú távon megéri ... sőt, nem is kell években gondolkozni), azért egy 100-200eFT -os villanyszámla mellett már marad is
(és orsós vityáéknak is jutott) -
HSM
félisten
válasz
Imafett
üzenetére
Hát ez zseniális!

(#11902) Rolly: Ja, végülis csak egy masszív 30% esés, meg némi 110 dolláros mélypont 10 000 BTC forgása mellett. Teljesen mindennapos.
Azért itt akkora spekulációk vannak, hogy majd besz@rok.
Venni azért nem mertem, tegnap még 710-en beváltottam USD-re a bentlévő fél BTC-m. 
(#11903) musztii: Ha jól vettem ki a híreket, pont az nem működik, azért az esés, elvileg.

-
-
Flojd
csendes tag
válasz
Imafett
üzenetére
Egyszerűen semmi! 2. napja próbálok hashelésre bírni egy szinte 0 km-es teljesen új R9 270-et. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy semmilyen, de tényleg semmilyen! beállítással nem megy!
Jó mondom induljunk tiszta lappal: windows 7 újrahúz, 13.11 catalyst fel, minden friss jaj de jó akkor indítsunk. Elindítom 270-eset, 4 másodpercre rá összecsuklik a vga driver és kék halált dobott be. Ekkor már kezdtem csipkedni magam hogy álmodom-e, a slusszpoén erre az volt, hogy az eddig hibátlanul maxon hashelő 7770-es is elkezdett kifagyogatni. Itt már nagyon ronda szavakat eresztettem a térbe..
Ezután 13.11-es catalyst uninstall és 13.12-es felnyomtam. Na itt kis jó jel, hogy helyrejött a 7770-es.. Viszont a szokásos kifagyások és újraindulások a R9 270-nél megmaradtak..Az utóbbi két órában annyit változott a helyzet, hogy most már nem mindig kapásból fagy ki cgminer ill. guiminer, hanem minél lejjebb viszem int.-et és TC-t annál tovább megy. De sajnos ez sem haladja meg a 2-3 percet. Már letettem int-et 17-re és TC-t 12000-re, tök jól és könnyen elindul a hash, aztán a szokásos tünet: 2-3 perc után a kártya elkezd szinte max-on hűteni, mint akinek nagyon melege van és ott helyben megáll a cgminer ill. gui. Ha meg ki akarom nyomni az ablakot, akkor rögtön windows fagyás vagy kék halál.
Próbáltam megcserélni is a két kártyát, a 270-et áttettem a pcie3.0-ba a 7770-et meg a 2.0. Eredmény: A windows 640*480-ban töltött be és elkezdett illesztőprogramokat telepíteni mind a két kártyának?!?! (miközben van telepítve catalyst) Nem baj feltelepítette őket, azt mondta minden okés.
Elindítottam a konfigot amivel eddig legalább ment 2-3 percet. Elindult a hash és visszatértünk a probléma kezdetéhez.. ismét kapásból fagyás és újraindulás. Újraindulás után megint 640*480-as képernyő, megint telepíteni kezdett a win, de most már a 7770-hez.. kapaszkodj! Nem talált megfelelő drivert!

-
válasz
Imafett
üzenetére
történet lényege, egyik ismerősöm most teszi először kp-ra a litecoinjait és ha működik a dolog, akkor belevágok én is mert eleinte nem akartam hinni ennek, dióhéjban akkor ez lenne, hogy multi GPUs rendszer minerkedik az addressemre egy poolból és azt jutalmazzák lite/bitcoin formájában, amit kraken oldalon felvitt balanszomról a bankszámlaszámomra tudok utalni a funding\withdraw menü alatt... Ugye?
Ilyennel kezdenék bele:
- FRACTAL DESIGN Define XL R2 Black Pear: 30.000,-
- THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-1050M 1050W: 71.500,-
- MSI R9 280X GAMING 3GB: 88.000,-
- ASRock Z87 Extreme4 (Intel s1150): 32.500,-
- INTEL Celeron G1820 2.70GHz 1150 BOX: 10.000,-
- RAM DDR3 Kingston 8GB/1600 HyperX Blu KIT: 19.000,-
- SSD Kingston 60GB SSD KC300 Series (SKC300S37A/60G): 15.990,-
- Win 7 64bit OS: 20.000,- -
flashx10
tag
válasz
Imafett
üzenetére
ne hogy azt hidd, hogy jó kedvből írtam le
ránéztem ma reggel a coinwarz oldalára... háát..
aztán pedig a váltókra is 
nah de reméljük ez megint csak ilyen átmeneti helyzet.. én most LEAF coin-t tépek napi 0.008BTC-ért 500khash-el a mozgó konfiggal, a másik 800khash meg megy fedorát kaparni..
-
szurmakotium
tag
válasz
Imafett
üzenetére
Hát pro és kontra nagyon sok érv van ... én nem igazán értek hozzá, de érdekel a téma és az is, hogy ki mit gondol róla ...
Talán abból a szempontból jó a DOGE-nak, hogy elég sok coin eltud veszni (hdd crash, haláleset, elfelejtett pass-ok, paperwallet-ek) amelyek kieső mennyiséget így tudják pótolni és ezzel párhuzamosan úgymond a bányászok "érdeklődését" is fent tudják tartani hosszútávon ... (Nagy kérdés, életben maradhat-e egy mémcoin, még ha egy ilyen erős, eltökélt és gyors ütemben bővülő community áll mögötte ... ja és persze, hogy egyáltalán mennyi ideig érdeklődnek majd a coin iránt ...)
Megoldás lehetett volna az is, hogy a plafon megmarad és megemelik az átutalási díjakat, de úgy tűnik ez nem lett volna szerencsés mivel a DOGE elsősorban a microtranzakciók lebonyolításra használják/kezdték el használni ...
Ahogy olvastam a monetáris infláció nem egyenlő árinflációval, tehát az, hogy pótlódik a "pénz" mennyisége, nem jelenti azt, hogy a "pénz" értéke csökkenni fog. Sőt, ha az érdeklődés fennmarad, akkor ugyanúgy növekedhet az értéke, de tény, hogy nem fog olyan értéket elérni, mint egy deflációs "pénz".
Mondjuk ebből kifolyólag még inkább alkalmasabb lehet a "pénz" szerepének betöltésére, mivel nem fogják annyira gyűjtögetni ... Fene tudja. Aki csak azért vett/bányászott DOGE-t, hogy majd eladja ha 1 dollárt fog érni, azt most ez a hír szíven ütötte az tuti ... (me too
)Azért azt érdekes lenne kiszámolni (ha egyáltalán ki lehet), hogy miután mind a 100 milliárdot kibányászták, mennyit USD-t, vagy BTC-t kellene érnie egy DOGE-nak, hogy megérje bányászni a coint úgy, hogy blokkonként 10.000 lesz a reward ...
-
Geller72
veterán
válasz
Imafett
üzenetére
. Nekem Netgear van, eléggé sokat kap, van kb 10+ eszköz, ami konnektál vele folyamatosan, wifin és UTP-n is. Nekem eddig még nem volt gondom vele, folyamatosan frissítem a softját. Délinkekkel sokat szívtam, a kommersz része nem valami "hűdefasza" kb olyan gyatra, mint a belkin. Használok szviccset is. Azzal sincs bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fedora Linux
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek örülök. Aztán rakd el egy részét a szebb napokra is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

asszem, lesz pár failover multi berakva..:-D

és erre megy közvetlen a váltóról a pénz?

aztán pedig a váltókra is