Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mesterlovesz
aktív tag
Sziasztok, ti tudtok küldeni Fedorát a Coinedup-ra? Mert nekem azt írja ki, hogy address not found!! 8(
-
Dexar007
veterán
Fedora coin.:
~ 1.1 millio coin --2.6 mh -- 1 ora alatt
~26.4 millio --24 ora alatt
Doge-ra valtva 0.0023-as arfolyammal .: 60.000 kutya per napCoinwarz szerint 24 oras kutya atlag ugyanezzel a sebesseggel .: 68.000
-
2 gép van.
Az egyikben két kártya, a másikban 1.
Mindkét lapon 2 16x pcie van, meg vannak 1x-esek.
Nekem most bent van két 16x-16x, azok tökéletesen működnek a 2 kártya alatt.
Most jönne még 1 kártya, de a kisebbik gép mellett egy 400W-os chieftec van (12V-on 360W-ot tud...).
Már lepróbáltam egy 6870-el és egy 5850-el simán ment fél óráig, nem melegedett, nem kapcsolt le semmi.
A nagy gép mellett viszont egy 650-es CM van, az jobban elbírná a 3 kártyát.
Ezért nézegetem ezt az 1x-16x átalakítót.
Csak neten láttam valahol, hogy ha 1x-es foglalatba 16-es VGA-t akar rakni az ember, akkor a foglalaton (riseren) összekell kötni 2 érintkezőt. -
-
Egy 5850-es kártyával kb mennyi idő egy ltc? Ma vettem meg végre, beszerelés folyamatban. Eddig a 6850-el bányásztam pár órát, de még elég sok kellett volna egy ltc-hez.
-
janos666
nagyúr
-
Fogalmam sincs milyen a sín.
Azt tudom, hogy így jönnek a lapon a foglalotok:
pci express 1x
pci express 16x
pci express 1x
PCI
pci express 16x
PCI
PCI
A két 16x-esbe már van kártya, most a két 1x-es valamelyikébe szeretnék még 1-et rakni.
Feltétlenül kell az az átkötés?
Az biztos, hogy jobb a forrasztás, azt is meg tudom oldani. -
HSM
félisten
Én nem gányoltam bele azt az átkötést...
Különben is az tök béna, a slotot is kinyírhatod, meg ha kihullik, le is zárlatolhatod vele a lapot. Minimálisan igényes megoldás az lenne, ha a jóember szépen beleforrasztja a riserbe. Igaz, ahhoz egy hangyányival messzebbre kell menni tudásban és felszerelésben, mint holmi kábelmaradék lapba gyömöszölése. Gondolom, akkor kell amúgy, ha "sínváltós 16/8" második a slot, és abba rakod az egyszeres risert, de ebben nem vagyok biztos, meg kéne nézni wikin a lábkiosztást.
A kábel tudása éppen annyi, amit a neve sejtet, 1-16 riser...
-
Valaki el tudja mondani a pcie 1x-16x riser kábeles tudását?
Sima riser kábel, nem powered. Minden esetben kell az alaplapba a kis vezetékes átkötés? -
Geller72
veterán
Szóljon valaki, ha a 10 mh-el egy nap alatt valóban kiperget 2 BTC-t. Mert ez nekem kissé hihetetlen.
-
dmon
aktív tag
TradeMyBit-en hamarosan indul a MiddleCoin-hoz hasonló LTC/BTC AutoPayout, azaz nem kell a sok beragadt shitcoinnal görcsölni cryptsyn. Érdemes lesz bepróbálni mert amíg nem olyan nagy böhöncök mint a middle értelmesen tudnak kisebb coinokat is betámadni.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
De Holly Grail Coin még nincs.
Ha még pénteken se lesz, én Isten bizony nekilátok.
Amúgy is kiötlöttem magamban egy diff retarget rendszert, amit szerintem még senki sem használt. Akkor pusztán csak azért lapátoltam össze fél perc alatt, hogy kicsit görbetükröt mutassak azoknak, akik már megint forkolni akarják a CAT-t, hogy bárki bármikor megálmodhat egy ilyen módosítást. De azóta elkezdett érdekelni, hogy vajon hogy viselkedne kint a piacon.

Noha bár viszonylag egyszerű, a saját C++ kódolási képességeimet valószínűleg azért meghaladja (úgy neveztem el, hogy "multi layer smoothing with failsafe").

-
Geller72
veterán
..ugye anno beszéltük a hell coin-t..hát most már az is van. Lecsúsztunk..
. A fedora oladaláról van link. Pre. 
-
janos666
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Hát a 42-t nem ajánlom helyette. Mióta ráálltam, azóta össze-vissza ugrál a network speed, így teljesen kiszámíthatatlan, hogy mennyi jön ki egy nap alatt. De az alapján, hogy mennyi eddig a confirmed+unconfirmed, nagyon nem fog tetszeni a 24 órás eredmény. Persze ez még attól is függ hol áll majd akkor az ára, mert egyelőre gyakorlatilag be van fagyva a kereskedés, a Crypsy sincs felkészítve olyanra, hogy valami 1 BTC-től többet érjen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexar007
veterán
Most akkor adja ez a fedoracoin?
Mert akkor atrakom a gepeket. -
janos666
nagyúr
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Le is állt az egész

-
-
-
Zlcsi
senior tag
eszméletlen a middlecoinra be lett linkelve egy tweeter ablak, és infok is vannak benne
fejlődés... -
janos666
nagyúr
válasz
flashx10
üzenetére
Csak azért zavar, mert kicsit több, mint egy héttel ezelőtt rendszeresen rákattintottam a 42 fejlesztőjének a bitcointalk-os adatlapjára. Valahogy éreztem, hogy elő akar majd lépni valami érdekessel. De pont akkor esett ki a látóteremből, mikor bepostolta végre a coin-ját.

-
flashx10
tag
válasz
janos666
üzenetére
noh igen, általában én is ezzel szúrom el, épp ezért kihasználva azt hogy még 2 hétig nincs meló, próbálok résen lenni az újonnan debütáló shitcoinokkal.

most én is rátoltam a konfit ennek a 42c bányászatra, de furcsa, hogy a 11mh-re is 0.001-et ír, és a 4mh-re is, a pool írhatná a becsült értéket kicsit több tizedes jeggyel.
szerk: egyébként a minimális eladási tét a cryptsyn 0.01 nem? az lehet hogy kicsit sokára lesz nekem meg..

-
-
flashx10
tag
-
janos666
nagyúr
Figyeltétek ezt a 42 coint?
Buy Orders
Price (BTC) 42 Total (BTC)
251.00000000 0.00001438 0.00360938
-
flashx10
tag
válasz
Imafett
üzenetére
nekem meg az elmult 5napban, 0.061BTC, 550khashel...
ne nevettessetek mar emberek, probalok segiteni..Szerk.1:
ha nekem lenne ekkora szerencsem, hogy tobb mhs-el tudnek banyaszni, vagy november elott be szaltam volna, most nagyon orulne a fejem.. szerencsere jelenleg nem dolgozok, boven van idom a shitcoinokat tesztelgetni, ugyhogy higgyetek el, hogy a TIPS meg eri, nem veletlenul szoltam mar a Moon lazadasnal, hogy en biztos nem megyek at, akkor meg 0.00000025ert valtottak, es alacsonyabb volt a diff.. (10-12milla/nap)Szerk.2:
Aki nem hinne, pont szilveszter delutanjan sikerult 20-30ora alatt 0.07bitcoint csinalni, mindossze az en sebessegemmel. -
Imafett
aktív tag
Közben kifizettek egy "csomó" unexchangedet szóval nem lett rossz nap annyira

-
Imafett
aktív tag
Itt a mai nap eredménye volt ugye egy kis üzemzavar, nőtt sokat az unexchanged, de nem érte el a kifizethető termelésem a 0,01et úgyhogy ezért 0ás a mai nap
remélem a holnap visszahúzza szépen 170% környékére! További szép napot mindenkinek// most hozzácsapták az unexchangedből kb a felét, lehet lesz mégis kifizetés, ha igen, updatelem a táblázatot
-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Szerintem pedig csúcskártyára csakis vizesblokk való.

Bányászkártyára pedig a legolcsóbb (gyak. a refhűtés), ami épp csak elviszi.
De amúgy ha veszteség nélkül sikerül kijönnöm a CAT-ből (könnyen 1-1.5 BTC bukó lesz a vége), és/vagy nem kezd el bedögleni a bányászbiznisz, mielőtt tavaszodni kezd, én tényleg körbe fogom csövezni a 290-eseket. Amúgy is szar a refhűtő már játékhoz is, így szerintem még eladni is könnyebb lesz úgy őket, az pedig kizárt, hogy nyáron ne legyen durva downclock refhűtővel.

Kötök majd rá egy kamionból selejtezett és befoltozott radiátort, egy ipari ventilátort, és egy központi fűtéshez használt szivattyút, aztán lesznek a kánikulában 40 fokos GPU-im, mikor mindenki vagy visszateker vagy leégeget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Imafett
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
rátennék én akármit, ha tudnék venni kártyákat
-
janos666
nagyúr
Igen, bitcointalk.org-on BTC-ért is postázza valaki az USA-ból. De a kínai forrást nem találtam, hogy esetleg onnan rendeljek olcsón. De amúgy is jobb szeretnék 16-16 riser-eket, ha vége az altcoin mókának, vagy akár közben ha épp kedvem lesz és pont szar a diff mindenhol, még szeretnék majd picit bohóckodni egy 3DMark-al és Unigine bench-el is (a CFX max 4 kártya
). 
-
Imafett
aktív tag

:d hát én lezsibbadtam 290x "noise" tesz szabadtérent és szobában beépítve -
Zsef
tag
Hát nekem most megjött a kedvem egy kicsit valami máshoz mint a middle...
Lehet, hogy átcsoportosítok kicsit a Fedorara -
folditomi
tag
EZ az alaplap Riser kábelekkel tudna kezelni 5 Videokártyát szerintetek?
ha igen, mekkora mennyiségű memória szükségeltetik? -
folditomi
tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Procit nem találja kevésnek, bányászat közben úgy, hogy ment a TeamViewer is, Windows 8 alatt 39 % volt a maximum CPU használat..

-
TooCool
aktív tag
Megmozdul a middlecoin graf.
-
flashx10
tag
Fedoracoinbol nekem meg mindig 0.01BTC mindig jon naponta minimum, 550khashel
majdnem 3hete csak ezt csinalom.naponta kb. 8.000.000Tips, arfolyam: 0.00000005LTC, es ltc-bol aki akar, btc-t csinal!

-
TooCool
aktív tag
Bár 0 elfogadott blokkal nem tudom mit is csinálnak....
-
Imafett
aktív tag
Valakinek van itt 290x-e érdekelne, hogy mennyit meg, mert nem bízom a netes táblázatban.
-
Middlepool:
"Stats are stalled on the website for another hour or so. Profits are not affected."
Elvileg akkor csak a statisztika nem megy, de ez a termelést nem érinti?! -
jozsef8
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Ezt az 1500 USD-t honnan veszed?

-
Mesterlovesz
aktív tag
#LLam, befektetni nem tudok( mert vagy gépet építek, vagy befektetek), inkább bővítem a gépparkot, szépen lassan, egyelőre a 2 Mhs a cél, ezt 4 kártyából el tudom érni, után már csak a bevételből vásárolnék.
Ez a terv, de hogy mi lesz belőle, azt még nem tudom! 8) (De azt igen, hogy februárban 1500 USD lesz a BTC!!)
-
LLam
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
2012. áprilisa előtt az 1000 dolláros btc is puszta vízió, sőt még az sem, volt..
tudod mit? teszek rá még egy lapáttal: szvsz az LTC 25.000 dollárt fog érni. mikor? pont akkor amikor 1 BTC 1 millió USD-t fog érni.
(#7909) nos azt viszont én nem hiszem hogy az ltc bármikor is 1/10-ét fogja érni a BTC-nek.
-
Geller72
veterán
..nekem nem kell 100 dolláros LTC..elég, ha beváltják 0.1 BTC-ért darabját..
A többit kivárom.. -
Memora
senior tag
Bitbar-hoz mit szóltok?
-
LLam
senior tag
aki nem kockáztat soha nem is fog nyerni..
amúgy nem értem ezt a sok sírást itt a fórumon. amikor 100 dodó lesz az LTC akkor majd mennyire fogja a tökeit csavargatni az aki most kiszáll a hihetetlenmegabrutálóriás diff-ek miatt??

(#7903) Mesterlovesz ez jó duma, de ne felejts el egy keveset be is fektetni BTC-be!

-
Mesterlovesz
aktív tag
Pár hete én is azt mondtam, hogy azt a 450ezret amit néhány közepesen jó bányászgépre költenék, inkább közvetlenül BTC-be fektetném. Az akkori 750USD-s árhoz képest jogos volt az elképzelésem, de aztán elkezdtem egy vga-val bányászni és izgalmas, jó kis móka ez, mivel én 0-ás vércsoportú vagyok, így szeret vadászni, mindegy mi az csak izgalmas legyen! 8)
A megtérülést nem lehet előre kiszámolni, csak a pillanatnyit és erre kockáztat aki belevág a bányászatba. Aki a biztosat szereti annak ez nem való.

-
Dexar007
veterán
Nalam most ez a helyzet,es tobb nem igen lesz,kiveve ha visszater az 1 hettel ezelotti allapot--vagy pont most kell nagyot lepni,mert senki sem mer?
.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Mivel óránként kb 300 kh-el 0.00323 LTC/h a "sebessége" a vga-nak. Azaz két hét alatt tutira megvan..
.

Különben is az tök béna, a slotot is kinyírhatod, meg ha kihullik, le is zárlatolhatod vele a lapot. Minimálisan igényes megoldás az lenne, ha a jóember szépen beleforrasztja a riserbe. Igaz, ahhoz egy hangyányival messzebbre kell menni tudásban és felszerelésben, mint holmi kábelmaradék lapba gyömöszölése. Gondolom, akkor kell amúgy, ha "sínváltós 16/8" második a slot, és abba rakod az egyszeres risert, de ebben nem vagyok biztos, meg kéne nézni wikin a lábkiosztást.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. A fedora oladaláról van link. Pre.

ne nevettessetek mar emberek, probalok segiteni..