Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
default.
üzenetére
Szerintem itt írta feljebb a kolléga hogy megy. Ne tipródj, próbáld ki. 8 gigás pendrive elég, zsinóros netet szereti. Ha utóbbi nincs, próba szerencse, van hogy a gagyi stickkel megy, márkásat nem eszi. Pendrive-ról bootolsz, ha nem jön be vagy nem megy, kihúzod és újraindítod a Wint.
-
default.
őstag
Bocs, még annyit kérdeznék a HIVE OS-sel kapcsolatban, hogy AMD-re is alkalmas?
Írtátok, hogy Nvidia-val stabil. Ez azt jelenti, hogy AMD-vel nem az? Vagy milyen problémák merültek fel?Köszönöm!
Üdv -
Teszteltem a PhoenixMiner 3.0c-t MPH-on ethash alatt.
Beállítások ugyan azok:
- 1080 Ti: 70%/+100/+825 + Pill (~55 Mh/s)
- 1070 Ti: 65%/+0/+700 (~32 Mh/s)A töredékekből összejön +3 Mh/s Claymore-hoz képest, ami ~1% javulás, ráadásul PhoenixMiner-nek csak 0,65%-os dev fee-je van, ami 0,35%-al kevesebb, mint Claymore-é. Tehát összességben elvileg ~1,35%-al gyorsabb.
Köszönöm az ajánlást V!ck-nek.A 1070 Ti-k 65% TDP helyett 60%-on változatlanul hash-elnek 30W-al kevesebbet kérve falból. Köszönöm a tippet Yany-nak.
-
Yany
addikt
Nem mindig kifizetődő a legújabbat tolni. Én direkt mindig lemaradtam néhány verzióval (driverben és minerben is), mert azok kiforrottak voltak és ha volt is valami bajom/kérdésem, már bőven voltak hozzá infók. Sokkal több esett ki az early adoptereknek a szívások miatt, mint az az esetlegesen icipicit magasabb hashrate, amit nyertek vele. Nekem maximálisan bevált ez a kivárósabb/türelmesebb türelmesebb megközelítés. A Harvester 2-es ugye EVGA 1070 Ti kártyákkal megy, és a 65% és 55% TDP között gyakorlatilag totálisan elhanyagolható volt a hashrate difi. Egyébként rejected-re csak azért, mert csökkentetted a power limitet egyáltalán nem kell számítanod, annak semmi köze hozzá. Ugyebár vagy azért utasítják vissza a csomagot, mert beelőztek, vagy invalid. Beelőzés inkább performancia-függő, míg a hibás csomag overclock.on múlik, de a power limit egyáltalán nem bizonytalanítja el a számításokat, csak egy on-the-fly gpu által számolt fogyasztási keretnek megfelelően pihenteti a gpu-t, illetve veszi vissza az órajeleit. Vagyis a power limittel való játék totál biztonságos minden szempontból.
-
55%-nál leesett 29-30 Mh/s-re a kártyák sebessége. 60%-nál viszont maradtak ~32 körül, pont mint ahol 65%-nál voltak, és kb. 30W-al kér kevesebbet a RIG falból mérve. Nem tudom hosszú távon így milyen, pl. nincs-e nagy ritkán rejected/incorrect share. Meglátom, most egy kicsit futtatom így. Köszi a tippet.
Gigabyte GeForce GTX 1070 Ti Gaming OC 8GClaymore-ból már van v11.8 is. Biztos a 11.0-hoz képest tele van optimalizálva, hiba-javítva, én biztos mindig a legújabbat használnám, úgy mint az NVIDIA driver-ből is.
-
Jelenleg ETH tartozik a 17020-as ethash coin switching porthoz MPH-on. És mivel ETH az Auto Exchange coin-om is, ezért ebben az esetben azt tartja, nem konvertálja.
Nem akarok lemaradni esetleg egy kis ETC pumpról, így ha coin-t is vált a fenti port, akkor majd konvertálja ETH-be, remélhetőleg több profittal, mintha nyers ETH-et túrtam volna. -
Iginotus
addikt
válasz
default.
üzenetére
Ez egy pendrivot csinál kb 5 perc alatt, amit beteszel a gépbe és arról inditva elő is jön egy Linux felület.
Ahova be kell írni a rig számát és a jelszót, amit a HIVEos.farm oldalon létre kell hoznod a regisztráció után. (ingyenes 3 rig-ig.)Beirod a rig számot és a jelszót és onnantól már mindent a a web-es felületről irányítasz.
Walletet beállítása után, már csak ki kell választani hogy mit bányásszon
Tehát nem kell semmit külön installálni be van építve és mindig frissítik. Még a kapszula is benne van 1080 TI-khez. -
V!ck
senior tag
Nem muszáj Claymore-t használnod, ott a Phoenixminer, csak 0,65% a devfee és gyorsabb (kicsit), mint a Claymore. Az 1070Ti nálam stabil 33.08Mh-sel kavar.
Továbbá:

Én is kipróbáltam mindent... Nicehash, Zpool, Zergpool, stbstbstb, egyik sem hozott annyit, mint MiningPoolHub-on direktben az ETH.
-
HIVE OS-t használok én is mióta a 3GB-s 1060 kártyákon nem ment az ETC bányászat windows alatt. Szerintem jópofa.
-
default.
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Megnéztem egy videót a HIVE OS-ről, de nem úgy néz ki, mint a té képeden. Azóta fejlesztették?
Egyébként ez a videón lévő is baromi jónak tűnik.
-
default.
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Húú, ez mekkora májerség a Claymore-hoz képest. Minden egyben szépen összeszedve..
Eddig miért nem néztem meg ezt a cuccot? : )De akkor kell hozzá Claymore? Nem vágom ... : ))
Akkor ez nem egy Windows-os, hanem egy Linux alapú alkalmazás? Vagy ez maga egy operációs rendszer (OS)?
Bocs, tényleg ennyire tájékozatlan vagyok.. mostanában kezdett el igazán érdekelni mindenféle, többek között a bányagépem is..

-
Iginotus
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Ha "Olcsó" az áram igen

Egyszerű gyors felhasználó barát nem fagy 7/24 ben megy...
Ja és csak AMD kártyáknál van gond Nvidiával megy szépen az undervolt is.
Jelenleg is 8 darab 1060 6gb-s 700W alatt...Elvileg már megy AMD-vel is mióta kijött ez az opció:
"Aggressive undervolting (set OC for each DPM state) "
De még nincs mellettem a gép (szerverteremben van.) addig nem tesztelem. -
válasz
vazee00
üzenetére
Igen, a 0%-os pool fee vonzó most MPH-on, viszont ott van Claymore dev fee-je, ami 1%, szóval NiceHash-en 2%-os, és most 30-áig MPH-ra 1% az ethash Claymore-al összességgében, nem akkora nagy különbség. És sajnos annyival nem is gyorsabb Claymore, mint az Excavator ethash alatt. Kb. hibahatáron belül van az eltérés, de az új Excavator-al már csak NiceHash-re lehet bányászni.
Végigpróbáltam már minden multi-pool/algo váltó alkalmazást, de nagyon változó volt a tapasztalatom. Volt amikor jól hozott, volt amikor kevesebbet, mint NiceHash. Persze nem reprezentatív az észrevételem, mert különböző napokon történtek a mérések.
Egy kicsit kezdek belefáradni a folytonos figyelésekbe, hír/fórum olvasásokba, konfigolásokba, coin/algo váltásokba. Elején jó móka volt, de borzasztóan időrabló.
-
vazee00
tag
Én MPH -ra szavazok. Most 30 -ig 0% a fee is. A nicehash üzletpolitikája se szimpatikus számomra, így eleve igyekszem kerülni, de használtam huzamosabb ideig teszt képpen, és nem győzött meg. Az éppen kiírt bevétel nagyon ingadozik, kb csak viszonyítási alapnak jó. Ha külön pool -on bányászol, és ügyes vagy, figyeled az árfolyamokat... sokkal többet ki lehet hozni, mint a nicehash, hiába váltogat. (Ez nyílván kényelmes....) A nicehash mindig az aktuális árfolyamon ad el, ha jól tudom, ez nem éppen előnyös általában.
-
fireman123
őstag
Nálam ma szinte egész nap Lyra2Z-t túr a 6*1070Ti rig Nicehash-en, ....elég gyatra (sőt nagyon) jövedelmezőséggel, ..az elmúlt napokban volt néha "fellángolás" és átállt Lyra2REv2-re, de csak pár óráig hozott jobban, majd egy kis DaggerHashimoto és megint vissza Lyra2Z-re, ...elég inséges időket élünk
-
Iginotus
addikt
válasz
default.
üzenetére
Minden kérdésedre igen. Bár az 1200W 8 kártyával necces.

Nálam így néz ki a tuning.
Nálam 13 kártya 2000W
Sajna egy amit még nem sikerült az a fogyasztás csökkentés következő upgréd az lesz, mert most már van rá opció...
Ha bármi lenne amivel nem boldogulsz HIVEOS mindenre van megoldás. Bios frissitésre tuningra OC-ra memtesztre
-
válasz
golya87
üzenetére
Azt tudom, hogy miért épp CNV7-et számol NiceHash-re. Bárcsak tudnám miért az a legjövedelmezőbb most épp ott
Persze nyilván azért, mert valaki adott le egy szép nagy megrendelést rá, de hogy áll-e mögötte valami, vagy egyszerű spekuláció, az már jó kérdés.Azóta már váltott, és ethash-t számolnak a 1070 Ti-k:
Szerintetek maradjon NiceHash-en többségében ethash-t túrni, vagy túrjam magamnak MPH-on az Ethereum-ot?
Azért szimpatikus NiceHash, mert lehet részesülni egy-egy nagyobb (akár túlzó) megrendelésből, egyébként meg azt hozza, amit máshol is ha direktbe túrnám. Én ezt vettem észre. -
mepet
addikt
válasz
Ryan_Sanchez
üzenetére
Te jó ég, attól, hogy gazdag, még hülyeségeket beszél. Persze, hogy az a lényeg, hogy durrog, az a bitcoin csörgése a kipufiból.

-
default.
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Szeretném beállítani/optimalizálni a rigemet úgy, hogy nyugodtan beleférjen a jelenlegi tápomba.Rig:
* RX 470/4GB x3
* RX 570/4GB x5
* FSP Aurum PT 1200 (1200 W)1.) A Hive OS helyettesíti az összes OC szoftvert (Overdrive'n'Tool, MSI Afterburner, stb...)?
Tehát a VGA drivereken és a Claymore-on kívül csak ezzel az egy programmal megoldható az OC és minden beállítás?2.) Ha igen, ezt csak letöltöm, telepítem, és látom is a kártyákat benne?
3.) Milyen beállításokat javasolnátok, hogy a fent említett kártyák bőven "elférjenek" az 1200 W-ban?
Nem közvetlenül a fogyasztásoptimalizálás a cél, hanem csak annyi, hogy ne legyen túlterhelve a táp, és ezzel párhuzamosan a lehető legnagyobb teljesítményt hozzam ki a kártyákból.
Lesz még pár külön (fél)ipari hűtő ventilátorom a rigbe szerelve, ami plusz hűtést fog biztosítani a kártyáknak, de majd akkor újraoptimalizálnám a beállításokat.
Köszönöm mindenkinek előre is,
Üdv! -
koko52
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ez egyáltalán nem biztos. Az, hogy nem bővítik a gyárakat nem kartellezés (mintha neked azt mondanák, hogy meg foglak büntetni mert nem építesz magadnak még egy műhelyt, hogy többet gyárts). Ezt egy ügyvédbojtárral is megnyerik. Nem véletlen, hogy most is tovább drágul a ram. Ha paráznának nem mernék megcsinálni. Kivan ez találva, tanultak a régi esetből - volt már ilyen,- most okosan csinálják. (mi meg szo.unk)
-
Ciccuka
veterán
800 millió és 8 milliárd dollár közötti büntetést kaphatnak a DRAM gyártók
Talán majd idővel csökken

-
Azért az elég szomorú látvány, amikor a 1070 Ti-k CryptoNightV7-et bányásznak NiceHash-re. Tudom miért van ez, de akkor is...
Ti mit csináltok ilyen ínséges időkben? Én azon gondolkodok, hogy NiceHash-ről átmegyek MPH-ra Ethereum-ot bányászni, mert talán most nem BTC-ben érdemes fizetést kapni.
MPH-on most egyébként is 0%-os pool fee van, míg NiceHash-en 2%-ot von le a belső számlára jóváíráskor, ha jól emlékszek.
Mit gondoltok, megéri átállni 3db 1070 Ti-vel? -
mepet
addikt
Újabb bányászellenes flame cikk: Túl drága lett a memória a VGA-k optimális frissítéséhez
-
Iginotus
addikt
Mennyire lehet nyektetni 1060 6gb-set (evga) ram ügyileg?
-200 core +300 rammal hajtom öket 21,5 mhs ETH alatt.
-160 core +600 rammal már 23,5 mhs de itt már annyira nem stabilak
Kérdés, hogy +300 (esetleg +400) árt-e vagy inkább hagyjam a kártyánként 1-2 MHS-t?
Fogyasztás egyébként franko 70W/kártya. (linuxon vagyok nem tudom mennyi %)
-
golya87
őstag
Lehet, hogy pacebo, vagy a hideg miatti boost, de Vega + 16.1 + xmr-stak-nál ha kikapcsolom a comp_mode-ot, akkor szálanként plusz 20-40h/s-t kapok.
Ez másnál is így van? -
Zoli986
tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Lehet,hogy a "vegyes" rig okozza a problémádat.
Nekem amikor nv kártya is volt a gépben,vagy csak az alaplapi intel hd kártya nem volt letiltva és megjelent eszközkezelőben,valamint az afterburnerben is,nem lehetett feszültséget állítani.
Nem tudom mi az oka,de ez sajnos így van. Nem tudom az 580-480 párosban is előfordulhat e a probléma,de ha kipróbálod őket külön külön,azaz csak 580-akkal és csak 480-akkal megy a feszelés akkor az lesz a probléma.
Ugyan az a tipus más gyártótól nem okozhat problémát. -
zsolti_20
senior tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Nekem Windows 10 pro van a bányászgépen aminek a verziója 1709, a rendszer buildszáma pedig 16299.125.
Az adrenalin driver verziószáma pedig 18.1.1 és az overdriventool 0.1.7-et használom. Itt az adrenalin drivernél compute módban van az összes VGA. Ezekkel mennie kell nálad is. Windows ne frissítsd és tiltsd le ahogy a fentebbi hozzászólásban írtam.
-
rolko
őstag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
315ös faláttörés + ipari venti
bár most van ebben a hidegben kb 35 fok... 
És most nem fűtőkábelként működik az AC betápkábel sem
Ki kellene cserélnem a villany órától 25 vagy inkább 50 mm2 re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fireman123
őstag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Nekem családi ház alatti szuterénben (~70 m2-es garázsban) van április közepe óta, tegnap volt a legmelegebb lent, 23 C fok, ablak-ajtó nappali melegben csukva, éjjel (sűrű rácsos) ablakok nyitva, ...de ma ezzel a lehűléssel a garázs is lehűlt 18 C fokra, mert most itthon vagyok és mindent kinyitottam, ...lehet be kell fűtenem a garázsba, hogy le ne jegesedjen a rig

-
Eclips21
őstag
válasz
zsolti_20
üzenetére
Eddig azt hasznaltam, de az uj win frissites ota nem tolti be a peofilikat es meg manualisan sem jo. Probaltam block chain meg a legujabb driverrel( a legujabb beszart es eltunt a comoute mode kapcsolo....) aaaa kiakaszt xD ujra kell rakni egy szuz rendszert minden keppen sajnos :/
-
shteer
titán
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Meg kell előzni, dobd ki te az asszonyt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
golya87
őstag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Pénz számolva, asszony...

Nekem tetőtérben 0-24 nyitott ablak, délután full kereszthuzat, esetleg kis klíma. Erősen nézegetem a pincét, csak ott se áram, se hálózat.
De a szétpakolás és szekrény tetején tárolás is jó iránynak hangzik. -
golya87
őstag
Szerintem azért nem lesz ez elengedve, mint a sokat emlegetett tulipánhagyma, mert a technikai oldala viszont nagyon jó, használható. Én valami olyasmit vízionálok, mint ami anno volt a közösségi oldalaknál. Kezdetben volt a MySpace, iWiW, MSN, majd egyszer jött valaki szép csöndben összegyúrta őket és csinált egy jobbat, komplexebbet. Most pedig kb senki nem tud élni nélküle. A konkurensek (MS, Google) pedig pislognak. Szerintem nem a BTC lesz ennek az egésznek a nyertese és az ETH-ra sem fogadnék nagy összegben.
-
KerekesLevi
tag
Hy!
Ti hogy oldottátok meg a hőséget?
Én akárhogyan próbálom ventillálni, kényszerszellőztetni, felfő a szoba. Tegnapelőtt a számítógép szobában 37 fok volt :-)
A ruha gyorsan megszárad a környéken...
Fogtam, és szétültettem a fiúkat: vendégszoba, gyerekszoba, kazános, mindenhol 1-2 számítógép. Így jók a hőfokok. Csak az Asszony fog kidobni félvezetőkkel és üres dobozokkal együtt...
Levi
-
koko52
nagyúr
ETH -10%
-
Eclips21
őstag
válasz
Zoli986
üzenetére
Valamiért 480 és 580 egymás mellett nem a legjobb vagy csak balfasz vagyok nem tudom Az AB nem állítja be a feszültséget rendesen néha vagy egyáltalán nem. Ha jól emlékszem Giga 580-t nem tudtam egyáltalán állítani (most nem próbáltam). Vegyesen vagyok 4db MSI 480 gaming x, 1db Giga 580 gaming és 1db Asus 580 gagyiság, szerintem ezért nem jó valamiért a Claymore, bár lehet más oka van, de az 580akat simán lehet állítani benne.
-
Dexar007
veterán
Na ez a vihar nem lesz jatek

-
szazbolha
addikt
Az hogy mikor éri meg a kisebb/nagyobb TDP% nem csak az adott kártyától függ, hanem a nettó bevétel és az áramköltség arányától is.
Ha a melegedés nem számítana akkor jól termelő esetben maxra tolnám a TDP-t, mert minden +wattra eső költség kevesebb, mint a bevétel növekmény. Ha viszont a helyzet olyan mint most, akkor megkeresném az ideális TDP-t, ami alá menni már nem érdemes. Nem stabil és/vagy a fogyasztás csökkenésnél nagyobb a bevételcsökkenés. -
Zoo123
senior tag
Ne foglalkozz a Whattomine értékeivel, az szerint állítsd be a kártyáidat ahol NEKED a leghatékonyabb!

Minden kártya más, x kártya 60%-os power limittel a leghatékonyabb teljestímény/fogyasztást tekintve, y kártya meg lehet hogy 65-70%-on, mit számít mi van a Whattomine-on, úgy állítsd be ahogy te jónak látod. -
Változtak WhatToMine-on a kártyákhoz írt OC beállítások? Korábban 1070-től felfelé általánosan +150/+500 with 65% TDP volt, most pedig 75% TDP-t írnak (1080 Ti-nél ez esetben változott a +150 +125-re).
Hát nem tudom, én eddig a jól bevált +150/+500/65%-al nyomtam, és szerintem nagyszerű volt a hatékonyság 1070 Ti-vel és 1080 Ti-vel, viszont ezzel a 75%-os TDP-vel 14%-al többet fogyaszt RIG, de csak 5,5%-al hash-el többet.
Szerintem nem éri meg így. Vagy valamit rosszul értelmezek?A tápom platinum, és a legoptimálisabb sávban (50% load, 94% efficiency) van fogyasztás.
-
Mining Pool Hub-on most 0%-os pool fee-vel lehet ETH-et bányászni június 30-ig:
Intel security patching has completed. Pool will lower ETH pool mining fee to 0% until 30, Jun.Különben 0,9% lenne, hátha számít valakinek. Sok kicsi...
-
cuko
aktív tag
válasz
Darthforce92
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ez tipikusan az a kérdés, amit sokkal gyorsabban és egyszerűbben kiderítesz 3 perc Google kereséssel.

A: Google -> "rx 460 mining power consumption"
B: Google -> "rx 470 mining power consumption"6*A + B = X
X-et keresed.Ha pedig a pontos márka, típust is beírod, lehet még pontosabban meg tudod becsülni, de mindenesetre biztos jobban és sokkal gyorsabban, mint itt várni, hogy valaki megsaccolja.
-
Darthforce92
tag
Sziasztok!
6 db rx 460-nak és 1db rx470-nek mennyit kellene fogyasztani eth only alatt falbó mérve?
Az 570 watt nem sok egy picit ? Mindegyik 825mv alul feszelve, core levéve 1000mhz-re.
104-et hashel egyébként. -
shteer
titán
járt nálam egy Gigabyte 1050 Ti OC ver1.2 vga a múlt héten, 8db (!) Elpida vram-mal szerelve - ránézésre is fura volt, mert eddig nem láttam a hátoldalon memót egy 1050Ti-n se
kipróbáltam, +300-ig ment csak, 13MH/s ETH-ra. kerüljétek

-
válasz
melkah
üzenetére
Én inkább arra voksolnék, hogy most nem fog jönni.
Minek jöjjön? Túl nagy konkurencia nincs jelenleg az NV részéről.
A Vega is csak megszorongatni tudja őket, ide-oda billeg a mérleg nyelve játékoktól függően, de a TI-t sehogy sem képes befogni.
Az NV így meg még bőven kiszórhatja a jelenlegi készleteket, minimalizálva a veszteségeket. -
shteer
titán
válasz
KerekesLevi
üzenetére
3200 > 3400 ez még nem elszállás
-
KerekesLevi
tag
Hy!
Az ETH-nak csúful elszállt a difficulty... Csak nem beindultak az ASIC-ok?
Levi
-
Speed®
titán
válasz
default.
üzenetére
Lehet, de azokat nem fogod PWM jel által vezérelni, állandó maxon mennének. Melyik 3 PIN: a kialakítás miatt egyértelmű, 1 állásban lehet rádugni. Mondjuk ez az egész téma inkább a ventis topikban kellene fusson a kezdetektől.
-
szazbolha
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Megszépülnek az emlékek.... tényleg csak 60 millió USD volt. Nade forintban!!!!
-
default.
őstag
válasz
Bathalsar
üzenetére
Bocs, még azt szeretném kérdezni, hogy erre 3 pines ventit is lehet kötni, vagy annak más a lábtávolsága/kiosztása? Illetve ha lehet, honnan tudom, hogy melyik három érintkező lesz jó neki? (Azzal tisztában vagyok, hogy a 3 pinesen nincs fordulat szabályzás)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár most van ebben a hidegben kb 35 fok...

De ez is egy opció, én is ennek szurkolok.