Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Van egy EVGA SuperNOVA 1000 G3 tápom. Ezen 5 VGA bemenet van, meg lehet oldani valahogy, hogy egy hatodik kártyát is rá tudjak kötni?
-
fireman123
őstag
-
lenox
veterán
Es most mi az eses oka?
-
Na most vajon mikor lesz meg az alja?

-
Zotya984
senior tag
Köszi. Rakok gépet össze havernak. Nem bányász, de rájöttem hogy ami bányászatra jó az több mint elég játékra is.
THX a válaszok. -
cuko
aktív tag
válasz
Kkitti78
üzenetére
Ugye most csak viccelsz?
"Neoscrypt solo mining tutorial" -> [Guide] Solo mining for Feathercoin and Neoscrypt
-
Kkitti78
kezdő
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a SOLO bányászást. Viszont nem-sok- semmit lehet róla találni a neten. Neoscrypt alapú coint nyomnék. Hogy kell eszt megoldani? -
default.
őstag
válasz
Pioneer
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítőkészségedet, de egyrészt szerintem ez nem javítható, másrészt a gari már gyakorlatilag így is-úgy is ugrott, mert mikor átadtam a kártyát a boltban, akkor észrevették a hibát, bekerült az átvételi és a szerviz jegyzőkönyvbe is. Tehát innentől valószínűleg ők offolják a garit és ennyi. Utána már hiába mutogatnám nekik

-
default.
őstag
Szervusztok!
A szokásos ethermine-on lévő Average-Reported hashrate ügyében lenne kérdésem.
Visszakerestem mepet kolléga egyik összefoglalóját, amiben azt írja, ha az Average tartósan a Reported alatt van, akkor valószínű invalid/stale share az oka. Na most nekem néhol 10 MH/s-kel is alulmarad az Average hashrate, ami ha jól számolom, jelen helyzetben kb. 12%-os hatásfok csökkenés.
Viszont: Invalid share=0%, Stale share=6%Esetleg lenne valami tippetek erre?
Köszönöm előre is! -
default.
őstag
Köszönöm mindenkinek!

Amúgy annyi változott, hogy a bizonyos 470 pci-e érintkezőiből egy megsérült és így valószínű ugrik a gari...
Szerk.: Jesszus, ezek pofátlanul drágák. Szerintem megoldom házilag. Eladni már úgysem tudom ezt a karit normális áron...
Köszönöm még egyszer a segítséget! -
cuko
aktív tag
válasz
default.
üzenetére
Mi változott 2 héttel ezelőtt óta?

Emlékeim szerint akkor valaki linkelte is a gpufanreplacement.com-ot, illetve ebay-aliex is említve volt.Amúgy meg továbbra is ez a leggazdaságosabb megoldás szerintem:
"ASUS FanConnect features 4-pin GPU-controlled header connected to system fans for optimal thermal performance."
4db gyorskötöző: ~40 Ft
neked tetsző 80/90/120-as venti: 700 - 7000 Ft -
default.
őstag
Szevasztok!
Asus Strix RX470 OC 4GB kártyához való hűtőventilátort szeretnék venni, kicserélni a gyáriját, mivel az elromolott. (Gari erre a kártyára nincs már.)
Lehet kapni gyárit esetleg, vagy milyen van, ami biztosan passzolna rá?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv -
cuko
aktív tag
válasz
shteer
üzenetére
Köszi!
Angol kulcsszavakkal próbáltam, úgy nem dobott ilyen cikket. Mondjuk tavaly májusi a HVG cikk, ami egy Mashable cikkre hivatkozik, ami az egyetemi hírre, de azóta nem találtam frissebb update-et (megintcsak gyors Google keresés után). Így a "Most dolgoztak ki" azért kicsit erős erre; dolgoznak, talán, vagy inkább most kísérleteznek. Persze ettől függetlenül jöhet a csoda bejelentés jövő héten bárkitől - de én nem állnék azért addig féllábon. 
@V911: csak én nem értem a szerkesztéses konteót? Szerkeszthetsz egy hsz-t a beírás után 5 percig ("Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.") - így jópár fölösleges dupla kommenttől megkíméli magát a PH.
De az eredeti hsz-ben ugyanúgy benne van a B-L-A-C-K által idézett mondat.
Meg úgy en bloc nem értem, hogy ez a kiragadott mondat mit lenne hivatott bizonyítani. Illetve, hogy miért látsz mepet 'nem számoljuk ki helyetted' kommentjébe ekkora támadást és elnyomást. -
V911
tag
https://itcafe.hu/tema/bitcoin_topic/hsz_15536-15536.html
Ennyit a fejbeütésről. Az eredeti hozzászólás természetesen szerkesztve lett, de az idézet részt nem olyan egyszerű átszerkeszteni. De legalább már tudjuk hogy ha hozunk egy döntést s vásárolunk de nem a legjobbkor, akkor elszedik a pénzünket, s nem mi magunk kapkodunk képzetlenül, ha ekkor eladjuk vesztességgel
.
A hiányolt számok attól, hogy letagadjuk onnan, ott vannak, ahogy a házi erőművek adatai is, amik használatban vannak.Azt hogy a hőhasznositásról beszélgessünk, meg lehet akadályozni s erre kiváló módszer a kötekedés mert azt fogják előbb utóbb kitiltani aki a régiek kötekedése ellen szót emel, ilyen hangulat keltéséből pedig csakis vita lehet, normális beszélgetés (fórumozás nem). Ettől függetlenül meg van oldva mindkettő, gazdaságosan ez az egész ahhoz hasonlít inkább amikor a sok hülyeséget kitalálják a kriptovalutáról önigazolásképpen azok, akik nem mertek belekezdeni. Úgy néz ki ugyanez a hatás itt is megvan egyesekben, csak nem a kriptovaluta felé hanem pl. a napelem vagy a hőhasznosítás felé. Oké hogy te nem akarsz belefolyni de akkor meg kell akadályozni hogy más beszélgessen róla, ha téged nem érdekel? Nem arról szólna a fórumozás hogy egyes dolgokról beszélgetünk, véleményt, információt cserélünk? Ezekszerint nem, hanem arról hogy ha valakinek nem tetszik, hogy ezt akadályozzák azt védett helyzetből addig szapuljuk míg a reakciója miatt ki nem tiltják.
A fórumgazda hosszászólása ellen természetesen nem érvelek, mert a kamikazék ideje már rég lejárt, ha a napelem "természetes", fejlődése nem átütő siker, nem csoda, hanem lassú fejlődés, akkor megint csak így jártunk.
-
Zoli986
tag
Valaki találkozott már ilyen "hibával"?
Újra telepítettem a win10-et,a legújabb afterburnert raktam fel és 100mV-nál nagyobb értékkel nem engedte alulfeszelni a vga-kat.
Leszedtem majd felraktam egy régebbi verziót amit korábban is használtam de azzal sem működik. -
shteer
titán
Ilyen áttörő módszer meg felfedezés havonta jön amúgy, csak semmi nem lett egyikből se a vásárlóközönség számára, főleg nem elérhető áron
Az említett megoldás amúgy nyomtatásos eljárás, tesztelik
Portfolio-n biztosan olvastam róla
Én nem várok a csodára, egy 15kWp inverteres rendszerre beneveztemSzerk: nem pf, hanem HVG volt
http://hvg.hu/tudomany/20170522_olcso_napelem_muanyag_vekony
-
-
V911
tag
Sajnos lehet nem lesz időm megkeresni, mert a topikgazda rövidesen kitilt mert nem vágok jó képet a kötekedéshez s jó eséllyel azt nem veszi figyelembe, hogy se mepet kötekedése előtt se azután nem volt semmi gond. De engem tilt majd ki, csak mert mepet régi tag. Így ezt neked kell megkeresned. Ha megírod privátban az emailcimedet akkor oda el tudom küldeni.
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
43-as hibával végez driver telepítéskor, patcher után jó, próbáltam.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Akkor viszont tényleg nem érdemes vesződni vele.
-
lafaty80
addikt
Egy gyors kérdés, eredeti bios-t visszamásolva miért kell még mindig az "atikmdag patcher"?
-
Enter65
senior tag
Szia!
Esetleg értéknövelően is hozzá tudsz szólni, kérdezni a témához vagy csak szimplán betyárkodni szeretnél?
Kérlek ha a fentebb említett 2 részt nem tudjuk teljesíteni hozzá szólás, értelmes kérdezés, akkor inkább maradjunk a csendben olvasok és tanulok mozzanat sornál! Nincs szükségünk egy újabb szájkarate hősre!
Előre is köszi!

-
Dexar007
veterán
válasz
tom120514
üzenetére
10M tokevel nem nehez? Tenyleg? Hogy gondoltad? 1000Mh\s kb 4-4,5M? Valamennyi kell aramra is vagyis kb 4 milliobol szeretnel lakasba fektetni ugy, hogy pl Pesten 10 ev alatt egy 7.5 millios 30nm-es koszfeszekbol, lett egy 15 millios koszfeszek. De persze,, tu da Muuun", vagyis 10 ev mulva egyertelmu, hogy 30 millio lesz. Vagy nem..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lenox
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Szamold bele az aramot es az amortizaciot, az mindketto kb. $50 per nap, tehat -$60-ban lennel, ha igy leesne az arfolyam. Jelenleg meg kb +$50-ben lennel, tehat valoban 2-3-szor jobb, mint a lakaskiadas (ma), csak joval nagyobb a kockazat. De ez elfer egy portfolioban, csak teljesen teves azt hinni, hogy a lakas rossz ez meg jo befektetes.
-
-
V911
tag
Visszakereshetem.
Amúgy meg már megvalósították, max. nem tudsz róla mert tájékozatlan vagy.
Elég felelőtlenség manapság ilyen kijelentéseket tenni hogy valami nem megvalósítható egy olyan világban ahol sorra valósítanak meg olyasmiket amik korábban lehetetlennek tűntek. Persze nem az ilyen hozzáállású emberek mint te. -
Iginotus
addikt
EVGA GTX TITAN BLACK Superclocked 6GB GDDR5 384bit Ilyennel bányászik valaki? Kapszula ennél müködik?

nem találok infót, hogy megér-e... -
Dr. Romano
veterán
Vége a bauxitbányászatnak, esik az ESŐ és emelkedik a disznóvér ára.... megint"
-
-
mepet
addikt
LOL, miért nem vállaltam én a felelősséget? Beütötted a fejed?

Bevallom az egész elmélkedést felslegesnek tartottam, ezért is akartam elkerülni, ezek a gondolatok mindenkiben felmerültek már, hogy "azt a sok hőt jó lenne hasznosítani", meg "jó lenne saját erőmű". Gazdaságosan nem megvalósíthatóak. De nyugodtan nyomassuk csak tom120514 szavaival élve a számok nélküli vagdalódzást, soká kopik el az egérgörgő.

-
tom120514
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Csak egy vélemény az enyém is, egy a sok közül. Természetesen nincs biztos, kockázat mindenhol van, még az állampapírnak is van.
Tetszik a crypto de ingatlan helyett a világ kb. legvolatilisebb befektetésére szavazni messze túl van az én kockázatviselési küszöbömön. Mellette klassz, de ha vagy-vagy akkor szerintem ingatlan. Mondjuk 10M tőkével nem nehéz mindkettőbe belevágni, én azt csinálnám, méginkább keresnék egy harmadik lábat is. -
Yany
addikt
Akár az ingatlant, akár a bányát komolyan veszed, jó befektetés lehet. A rizikó nyilván nagyobb a bányán, bár hosszú távon már látszik, hogy a kriptovilág elfogadásán és integrálásán ügyködnek a hagyományos pénzpiaci szereplők, semmint a kitiltásán. Viszont ha befektet az ember, azzal törődni is kell, sehol nincs ingyen pénzcsap.
-
-
Danex
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Azért az ingatlanárak nem csak hasra ütés miatt emelkedtek, az alapbérek is szépen nőttek, van is valami mutató erre, hogy a bér x%-kába kerül a lakás.
És azt is láthattuk, hogy ha a valódi pénz tőzsde esik, ugyanúgy vagy jobban esik a Crypto is.
Rigeket meg most sem lehet könnyen eladni (vagyis de, a mennyit engedsz a feléből embereknek
) , hát még egy pánikhangulatban. -
hobizoli
nagyúr
válasz
tom120514
üzenetére
es mentek azok lefele is szepen nem is olyan regen, nemde?
meg pénzvilágban minden hegy utan jon egy volgy15 ev alatt akarmi is lehet amire a lakashitel kifut
pont ezt nyaltak be sokan a CHF alapu hitelekkel is itt is, meg az USA-ban is 2009-ben
rig-bol penz kell, eladsz kettot belole aztán van penzed is, meg vmi beveteled is maradt
a lakast meg csak egyben tudod eladni, de akkor mar nem termel neked semmit
a sajat arat meg 15ev alatt termeli ki, es kozben kolteni arra is kell azert neha
hitel is van lakas araban akkor a valos nyereseged a kiadasabol az a hiteltorleszto es a berleti dij kulonbsege max
ami lehet 40-50k is csak, amig a hitel ki nem fut, miközben benne all 8-10misid mar eleve
130k akkor tied egyben, ha hitel nelkul vetted meg kp-ra telibenes nem csak felfele tudnak menni az ingatlanarak, hanem lefele is, emlekezz 2010-11-re
nem tudhatod most, hogy pl 2026-ban vagy akar meg elobb is nem lesz-e vmi ujabb penzugyi nyuglodes europaban vagy globalisan, ami miatt berogyik a HUF arfolyam, es 500HUF lesz egy EUR meg 15% az inflacio...es visszala a par evvel ezelotti 2x annyi a torleszo mint a berleti dij helyzet -
Danex
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
De azt sem szabad elfelejteni, hogy a RIG-ek nem "skálázhatóak" ingyen túl sokáig.
20 righez már legalább ~15KW-os hálózat kell. Ezt már kertes házban is necces bevezetni / plusz költség.
20 righez már külön épület kell.
20 righez már épületszintű hűtést kell biztosítani, nem elég 6db 12cm-es ventilátor, valószínű klimatizálni kell ami megint jónéhány KW viszont ez a fogyasztás ugye már nem alakul át ETHra. Ha pedig átszellőztető hűtésben gondolunk, ekkora hőmennyiségnél meg nem lesz csendes.
Vagy bérelsz ami szintén egy vagyon.
---
Tehát összetettebb kérdés ez, én ha megtehetném először vennék egy lakást befektetésnek, majd esetleg mellé gondolkoznék RIGben.
De mivel a lakásbiznisznek elég nagy a beugró költsége, ellenben egy RIG-nek így nyilván ez az egyszerűbb, főleg, hogy jelenleg nagyobb (bár sokkal rizikósabb) profittal is kecsegtet.
---
Lakás mellett szól az is, hogy értéke valószínűleg csak növekszik az idő múlásával, ellenben a rigek garancia lejárta / új széria / asic megjelenésével 3-4 évente 1/3 áron a használt piacon vagy kukában végzi.
Nyilván ezt is ki lehetne számolni egy becsléssel, de ennyire nem izgat, mert nincs tőkém még saját lakáshoz sem jelenleg, nem hogy befektetési céllal

-
Yany
addikt
válasz
tom120514
üzenetére
1070-es viszonylag balance-os equihash alatt. Ram és a gpu is befolyásoló. De a visszavett power limit miatt mégis kíméletes üzemben futnak. Ethashnél viszont brutálisan ram orientált a számolás. Ezekben a meleg napokban is 60-65 fokon mennek a kártyák. A 1070Ti pedig még 5 fokkal lentebb, miközben picit gyorsabbak is.
-
tom120514
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Szerintem egy lábon nem állunk, mindkettő jó. Ha van lehetőség, párhuzamosan kell.
Az ingatlannal kapcsolatban ne felejtsd el, mennyit mentek FEL az árak az elmúlt években, nem az a kérdés hogy a feléért el tudja-e adni, mint a VGA-k esetében. Pár éve minimális önerővel úgy lehetett venni és kiadni, hogy a bérleti díj a törlesztő kétszerese, tehát már abból is marad, plusz az értéknövekedés. Mostani számokat nem tudok mert nagyon magasak az árak de biztosra veszem hogy minimum kifizeti a hitelt az ingatlan, ami egyszer a tiéd lesz, vagy várhatóan plusszal tudsz kiszállni akkor is, ha nem megy végig a futamidő.
-
szazbolha
addikt
válasz
Darthforce92
üzenetére
Nekem van normál és D-s rx560-asom is. Kb ugyanazt tudják azonos órajelen. Az nyer amelyiket jobban lehet húzni. Unlockkal nem bajlódnék.
-
-
V911
tag
Kéne menekülőútvonal hogy mit csinálunk évi 10 MWh-val, ha bedől az egész kóceráj a 20 év alatt.
Mellesleg ha ezt 3,200-ért adják (láttam 2.8M-ért is, így számoltunk kereken 2.4M el, mert 10% előre kell akkor az 240 hónapra kamatmentes hitellel havi 10 000 Ft. miután első alkalommal kifizettük a 240 000 Ft-nyi 10%-ot. Szóval ebből azért belefér néhány, igaz akkor annyiszor 10 MWh évente.... és ez havi 25 000 Ft villanyszámla esetén lenne úgyhogy visszajön havonta 15 000 Ft mert annyival kevesebb a villany.
Vagy valamit rosszul számolok? -
Danex
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
vagy Mt.Gox bácsika felrak egy kis BTC-t a farzsebből és zuhan 30%-ot az árfolyam és jön a PanicSell mindenkitől, mert már csak 2$ profitot termel 700ezres gép naponta.
Azért azt már lehet látni, hogy az idei év már más mint az előzők. Az eddigi "biztos" események alatt se ment fel az árfolyam, az átlag pistikék is erősen megütötték a bokájukat tavaly decemberben, tehát most a piac szerintem csak merő bálnák általi manipuláción alapszik, addig legalábbis biztosan amíg valahol nem lehet majd széleskörűen használni. (Aliexpress, Amazon, Ebay stb)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem terveznék vele igazán hosszútávon. Amit egy lakással mondjuk megtehet az ember.
-
Istv@n
aktív tag
A napelem témához... Most kaptam árajánlatot egy 7kW-os napelem rendszerre. 3.2Mft... És ennek a termelése 1, max 2 riget tudna fedezni, úgyhogy aki ebben gondolkodik, az eléggé zsebbe kell nyúljon.
-
hobizoli
nagyúr
ebben is van vmi, de ezek uzemeltetesenel a legnagyobb koltseg az az aram
nyilván egyre olcsobb lesza napelem rendszerek ara is, es a villanyaram meg olcsobb nem lesz hosszu tavon szoval egy ido múlva ez a ket vonal eleri azt a pontot a kepzeletbeli grafikonon, amikor metszik egymást, es megeri napemelemrol jaratni legalabb nappal
nyilván ha egy rig kitermeli 5 masik rig elektromos aramfogyi koltseget is a sajátján kivul es olcsobb azt megcsinalni, mint napelemezni, akkor nem megoldas a napelem azonos penzert, de... ez a jovoben biztos valtozni fogamúgy most ha jobban belegondolsz minek van meg ekkora megterulesi ideje meg pl a narkon kivul?

ismi aszondja vesz egy masik lakast 18-20millioert es kiadja 130k-ert
hajra
eleve lenne benne hitele is, mert annyi kp-ja azert nemvanik
szoval nem zsebbe menne az se mind, hanem reszben a hitel torlesztesereannyiert 20db rig-bol annyit lehet termelni, hogy kb semminek az arat nem kell nezned ugyanolyan eletvitel mellett
de ha csak a fele is a kp miatt, akar meg akkoris
meg dolgoznod sem kell foallasban sem akar mellette semmitcsak felkelsz délben vagy utana, ranezel a rig-kre, hogy nem fagytak-e meg esetleg, es kitalalod aznap mi rakot csinalj magaddal este
vagy hova vidd asszonyt vacsizni, vagy szorakozni, vagy 2-3 havonta vmi egzotikus helyre egy egy hetes nyaralasocskara, amit biztos jobban fog ertekelni, mint hogy a sajat rezsit nagyjabol allja az a 2. lakas, es fuuudejo, hogy van az
-
Danex
addikt
De cryptoval 1 hónapra se nagyon szabad előretervezni, nemhogy 10-20évre.
Tehát ezért is írtam, hogy csak crypto miatt szerintem nem éri meg, akkor inkább 2.5misiből vegyen az ember rigeket, amiknek 1-2év a ROI és 1 év alatt kitermeled azt amit a napelemmel 10évig tartana, és még mindig ott van a riged amit kb féláron biztos el lehet passzolni.
-
-
V911
tag
Jó csak ne felejtsük el azt az apró részletet, hogy itt nem valódi megtérülés van, hanem kamatmentes hitel 20 év alatt. Vagyis a 10 évnyi villanyt 20 év alatt kell visszafizetni, vagyis havonta feleannyit kell mint amit számolsz. A villanynak viszont relatíve a 100% át pedig megkapod kriptovalutában vagyis amennyivel olcsóbb azt havonta a markodba kapod nem pedig csak kevesebbet fizetsz. (Hogy beváltod vagy tartod az meg csak a Te döntésed, akár minden hónapban másképp dönthetsz. Vagyis ez egy kamatmentes hitel, ami nem kis dolog. A kérdés inkább az, vajon a 20 évig létezik e a bányászás illetve hogy mi lesz 20 év alatt az energiaárakkal. Ha közben megy felfele, akkor egyre több pénzt kapsz vissza havonta azzal, hogy egyre több villanyár marad a zsebedben. Ehhez persze a bányászüzletnek se kellene befulladni.
Ha egyre olcsóbbak lesznek a napelemek és a villanyáram akkor persze relatíve vesztesség lesz. De ahogy a kriptoüzletet se, úgy ezt se látjuk előre... -
Danex
addikt
Én csak azt mondom, hogy ha vesz az ember egy napelem kitet, ami egy 6GPU-s rendszer fogyasztását teljesen lefedi, ahhoz ahogy látom (néztem egy napelem szettet, beszerelés nélkül 2-2,5misi 5kWp-s rendszer).
~750W fogyasztással számolva ez egy évben 6500kWh, ami 38Ft-al számolva ~245.000Ft áramszámlát jelent egy évben.
Tehát kvázi ~10évre van szükség ahhoz, hogy pontosan ugyan ott legyél mint, ha szimplán fizetted volna a számládat.
Interverre ahogy néztem 5év garanciát adnak, tehát sanszos, hogy a 10 éves ciklus alatt számolni kell legalább 1 egységgel, ami ~400.000Ft az 5kWp-s rendszer mellé, ami papíron még 1-2évvel kitoldaná a megtérülési időt.
Így én még mindig azt mondom, hogy ha csak bányászás miatt akar az ember napenergiát és nem a zöld jóérzés, esetleg egy pályázaton nyert szaftos kedvezmény kihasználásával akarja megvalósítani azt, akkor ez nem ez a módja a bányászás hatékonyabb üzemeltetésének.
-
Yany
addikt
Én még téli kertben gondolkodtam. Apósnál fóliasátor ihletett meg, de egy sokszázezres/milliós gépet nyilván nem fólia alá tennék, kapnának rendes üvegházat. Nyáron meg mehetnek a pincébe. Egy rendes családiháznál, ahol mindez megadatik és még napelem is lehet, simán megcsinálnám, de most hogy a kis lakásomat fel kell újítani, még hova tenni sem tudom őket sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, ...közben ha bármikor megnézem az afterburneren ott mindig 2950-3000 sol/s-ot lehet látni? ...kezdő vagyok, így kérdezek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)