Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Kirívó eset, ez csak azt bizonyítja, hogy üvegen tolták neki és sült a kártya mint a keszeg a tóparton
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel kented újra?
Cimke eltávolító.. ez leszedi majdnem az összeset, van amit elken...

-
Iginotus
addikt
Pasztázzuk vagy nem kell újra pasztázni? Kérdésre:
Került hozzám egy 470 4gb-s nitro kártya. Kb 1 éves.
ETH turás közben 100% venti 71-72 fokos.
Leszedve letisztítva újrapásztázva azután pedig 49%-os venti és 59 fok.
Ezek után van még kérdés? -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Simán el tudja költeni a tolvaj, hiába figyelik a címet, beküldi valami kisebb tőzsdére (ahol nincs KYC), aztán kiszedi monero-ban. Vagy ha lusta, akkor valamelyik coinmixerben "mossa tisztára" a coinokat. A bitcoin fungibilis, magát a coint nem tudod követni, csak az egyes címeken lévő egyenleget, tehát ha valaki nagyon akarja, akár kézzel is tud annyit utalgatni ide-oda, hogy a végén senki meg nem mondja, honnan erednek a coinok.
Amúgy a Nicehash is csak 60 millió dollárt vesztett, nem értem mi ez, hogy hirtelen mindenki elkezdte keverni a milliót és a milliárdot.
-
Danex
addikt
-
Tamás9x
őstag
válasz
default.
üzenetére
Kényes téma, eredetileg nem, de ha a csavar le van ragasztva (amit eredetileg nem tehetnének meg) ééés netalántán sérül akkor oda a gar.
Vagy olyan helyen van a garanciát igazoló jelzés ahol megsérülhet, és meg is sérül... azonnal hivatkozhat arra hogy nana... Rengeteg kártyám ment régebben a (játékos korszakban) vissza garba, pasztázva, hűtő cserésen... nem volt probléma, ez csak mostanában szokás. 1080ti-ből 2-3 darab amin nem volt gar cimke, pasztázva volt, meg grap pad cserélve, visszament garba, nem szóltak érte, kaptam másikat.
De ezeken nem is volt igazoló cimke... a mostani szériámon van... na itt már picit aggódom. -
szazbolha
addikt
válasz
koko52
üzenetére
Ahogy süllyed a hajó egyre több ilyen lesz. Szerintem...
80%-ra teszem, hogy ezek mind önlopások. Ha nem is direktbe, de biztonsági infók kiadásával és pénz visszaosztással.
.
Egyébként az nem úgy van az, hogy a kriptovilágban lekövethetőek az utalások?
Elvileg kéne tudni melyik számlákról hova ment a lopott coin.Ez már 6 éve sem működött, és tavaly a Nicehash 63 Milliárdos lopásakor sem.... vagy csak nem akarták hogy működjön. vagy tudják hol van, csak nem fér hozzá senki?
-
koko52
nagyúr
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Amíg van miből kártalanítani...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
koko52
üzenetére
Híradó...
31 millió dollárról van szó. Állítólag a Bithumb saját tőkéjéből kártalanít.
Amúgy kijött egy ilyen a Tetherről.
-
koko52
nagyúr
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Futtatás -> gpedit.msc-> automatikus újraindítás letiltása bejelentkezett felhasználók számára : engedélyezve
frissítések konfigurálása : 2-es lehetőség
a windows ne kapcsolódjon semmilyen internetes update webhelyhez : engedélyezve
illesztőprogramok kihagyása : engedélyezveEzután csak kézzel tudod frissíteni. De ha gondolod a services.msc-ben is le tudod tiltani a windows update
service-t teljes mértékben.Feladat ütemezőt nyisd meg, updateorchestrator alatt mindent tilts le és a windows update alatt is.
futtatás -> gpedit.msc
windows update beállítások
és ott van pl frissítések konfigurálása
engedélyez, 2-es lehetőség
illesztőprogramok kihagyása -> engedélyez
automatikus újraindítás letiltása a bejelentkezett felhasználók számára -> engedélyez
a windows ne kapcsolódjon semmilyen internetes update webhelyhez -> engedélyezNekem ezek vannak össze írva, elvileg ha ezeket megcsinálod nem képes a windows frissíteni. Legalábbis nálam nem tette 7 hóna alatt egyszer sem.
-
Eclips21
őstag
Sziasztok egy win frissites(elmeletileg ki kapcsoltam)szetbarmolta az egesz rigemet, ujra kell tennem. Elkezdett fagyni meg a feszultsegek beallitasa is gondok vannak minden elromlott.
Milyen win10et ajanlotok es tudtok valami bomba biztos modszert hogy ne frissitsen soha az eletben?
Elore is koszi
-
Yany
addikt
Ha van itt valaki, aki 6db 1070 Ti-t hajt, írja már meg légyszi, hogy ethereummal mekkora fogyi/teljesítmény mutatókat ért el. Nekem 192 MH/s és 630W együttese megy most a Harvester 2-esen.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
default.
üzenetére
- Itthon is lehet kapni ilyet egyébként? (A szállítási idő nekem most túl sok lenne..)
Könnyen lehet, hogy itthon is kapható, keress rá.
- Ha jól értem a leírást, akkor az alaplap CPU fan 4 pin-es csatijára kell tenni a PWM szabályzáshoz a cuccot..
Teheted oda is, de bármelyik másik 4-tűs csatira az alaplapon.
- Mennyi teljesítményt bírnak áganként ezek a csatlakozók? Pl. több db 3-4 W-os ipari jellegű 120mm venti is ráköthető? (7 db komolyabb ventin gondolkodom, és egy db fogyaszt vagy 3-4 W-ot azt hiszem.)
Erre a cuccra rákötheted az összeset, mert 4-tűs molex csatiról veszi az áramot. Az alaplaptól csak a PWM jelet kapja meg.
- A tápomon melyik csatiból kell megtáplálni ezt az elosztót? Mert látok rajta molexnek tűnő aljzatokat, de azok 5 pinesek, nem teljesen értem...
A tápra, ránézésre nehéz megmondani, hogy melyik csatlakozó lesz a jó, de a kábelek között keresgélj, és olyat keress, aminek ilyen a vége:
-
default.
őstag
válasz
Bathalsar
üzenetére
Lehetne pár kérdésem feléd/felétek?
- Itthon is lehet kapni ilyet egyébként? (A szállítási idő nekem most túl sok lenne..)
- Ha jól értem a leírást, akkor az alaplap CPU fan 4 pin-es csatijára kell tenni a PWM szabályzáshoz a cuccot..
- Mennyi teljesítményt bírnak áganként ezek a csatlakozók? Pl. több db 3-4 W-os ipari jellegű 120mm venti is ráköthető? (7 db komolyabb ventin gondolkodom, és egy db fogyaszt vagy 3-4 W-ot azt hiszem.)
- A tápomon melyik csatiból kell megtáplálni ezt az elosztót? Mert látok rajta molexnek tűnő aljzatokat, de azok 5 pinesek, nem teljesen értem...Nagyon szépen köszönöm előre is,
Üdv! -
Tamás9x
őstag
válasz
default.
üzenetére
Senki nem mondta, elméletben nem árt, de gyakorlatban a bordára rá van feszítve a nyák, gyakorlatlan kezekben kárt lehet okozni, csavarbontást már csak nagy hőmérséklet eltérés esetén... addig meg sűrített levegő.
Óvatosan a levétellel.
De ez csak az én véleményem megkövezni nem kell érte.
Báár egy pár vegát most dobhatna hozzám valaki ingyen 
-
Bathalsar
aktív tag
-
Janou
őstag
Ez a dolog mennyire működőképes?
-
-
szazbolha
addikt
-
default.
őstag
Sziasztok. Tudom, hogy már volt sokszor, de azért kérdezem meg megint, hátha azóta van újabb tapasztalat:
VGA (RX 470) újrapasztázásához milyen pasztát ajánlanátok, ami itthon is kapható? Nem feltétlenül a legdrágább érdekelne
...És esetleg van valami videó vagy leírás, hogyan kell ezt a műveletet végrehajtani?
Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
szazbolha
addikt
válasz
adi mester
üzenetére
hmm.. a mostani 140W körül megy 520 SOL-t nyom. ETH-ban nem volt olyan jó, talán nem is érte el az 40-et.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
adi mester
üzenetére
Az a 1080 ti lesz, a simák 40 körül mennek a pirulával.

-
adi mester
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Gratula hozzá!
Jó választás pl.: 50 - 55MH/s 220W TDP mellett Etherium esetén, 4W/1MHs,A 1060-asok is ezt tudják, mondjuk 23MH/s 95W TDP ~4W/1MH/s, csak ugye több kell belőlük, nekem meg még egyenlőre ez az út tetszik jobban, aztán meglátjuk, mikor futunk ki a DAG fájllal a 3 GB-ból

-
szazbolha
addikt
válasz
adi mester
üzenetére
Helyette inkább 1db 1080. Már egymagában is gazdaságos.... elvileg nekem most jön a második, nem bírom kivárni az NV új szériát.
-
adi mester
aktív tag
Szia.
Az OC még most következik, remélem leírások / videók / tp alapján sikerülni is fog a 24MH/s.
#cuko:
A Hynix kártya akkor felejtős lesz, saját kárán tanul az ember. Körbefotózom, kap egy hirdetést, addig meg kerítek egy másik jószágot. Addig kap egy kis MSIAB-t, 17 - 18MH/s remélhetőleg kijön belőle addig.
#subaruwrc:
Az lesz, az a 30-35% elég sok mínusz azért, hogy benne legyen a gépben, ugyan akkora TDP-vel.
Köszönöm a válaszokat!
-
subaruwrc
félisten
válasz
adi mester
üzenetére
köztudott hogy a hynix ilyen gyenge
engedd el
-
cuko
aktív tag
válasz
adi mester
üzenetére
"Ennyire gáz lenne ETH-t bányászni Hynix chipes GTX1060-asokkal?"
Röviden: igen."2 db ugyan ilyen kártyával dolgozik egy miner rigem, a két kártya hozza a 19,7MH/s-t, húzás nélkül" - ha azok nem Hynix ramosok, akkor mégsem ugyanolyan.
Megpróbálhatsz végigzongorázni pl. MSI AB-ben powerlimit/core/ram arányokkal, hátha találsz egy a kártyádhoz passzolót, ami tud pár százalékkal többet, de ETH-ra a Hynixes 1060-asok kukák általában (a jobb ramosokhoz képest). Én a helyedben megnézném equihash alatt mennyit tud, vagy eladnám aprón valakinek, akinek játszani kell és tök mindegy a ram típus.
-
tisn
veterán
válasz
adi mester
üzenetére
nekem a zotac 3gb-osok samusak voltak, kellemes 24mh/s-el
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
A héten befutott hozzám egy Zotac GTX 1060 3 GB kártya, 2 db ugyan ilyen kártyával dolgozik egy miner rigem, a két kártya hozza a 19,7MH/s-t, húzás nélkül, a most érkezett Hynix chipes Zotac viszont csak 15,8MH/s sebességgel bányászik ETH-t. Tesztekben az FPS pár százalék eltéréssel ugyan annyi.Cseréltem már Risert, bedugtam a lapba is, PCI-e 2.0-nak ismeri fel a kártyát, de akkor is 15,8MH/s, bios a Samsungokon 2016-os, a Hynix karin pedig 2017-es. Lehet a bios a ludas?
Vagy a topikot visszaolvasva, láttam, hogy más is belefutott a történetbe...Ennyire gáz lenne ETH-t bányászni Hynix chipes GTX1060-asokkal?
Köszi a válaszokat, jó a topik, sok mindenben segített már, köszönet érte!
-
Zoo123
senior tag
AMD kártyával melyik NiceHash miner verzió működik valakinek CryptoNight V7 algoritmusra?
Konkrét verzószámot mondjatok nekem ami működik Win10 alatt.Előre is köszi a segítséget.
-
golya87
őstag
Hello
MPH-ról való kiutalásra LTC-nél olcsóbb opciót tudtok? Kraken, Coinbase lenne a végcél.
Előre is köszi!
-
Janou
őstag
Állított már be valaki Speedfan progit H81 Pro Btc r2.0 alaplapon? Mert ahogy láttam youtube-on, na úgy nem lehet.

-
Vektast
aktív tag
válasz
golya87
üzenetére
Lehet hogy jönnek de éterre nem fognak tudni olyan ASIC-ot gyártani ami jelentősen jobb lenne mint a VGA, plusz azt nem lehet csak úgy tovább adni mint a VGA-t ezért ott mindenképp maradni fog a videókari vonal, főleg ha megérkeznek a GDDR6-os memók. Viszont a többi coin F'CK.
-
mepet
addikt
Bytom miner 3.3 windows: ugyanúgy szarráfagy nálam. Próbáltam már 25%-tól 100%-ig mindenféle powlimmel, mínuszra vett core-al és memóriával, végigpróbáltama -C és -M kapcsolókat, próbáltam a GUI-t, midnent. Mindenhogy kifagy. Én feladtam a bytomot, többet hoz bármi más, ami nem naponta 2-szer fél órát megy...
Bytom hodling kalkuláció: azért ésszel, mert már most is 29., ha hirtelen négyszerezne, akkor már Monero/Dash szinten lenne, amit azért ugye hosszabb távra nem tudok elképzelni, mivel azok már tényleg valódi sokak által használt, tömegek által ismert és elismert, folyamatosan fejlesztett istencsászár altcoinok.
-
Vektast
aktív tag
Hát a Zec bányászatnak kb annyi...Meg a többi shitcoinnak is mert arra meg ott lesznek az FPGA-ak. Marad az Ethereum és társai a kis embereknek.
-
Dr. Romano
veterán
Z9? Már elavult, ez köröket ráver sajna... bitganaj meg csak pislog hogy waaat?
-
mepet
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
ZEC difficulty bomb: nem májusban érkezett az első batch az Antminer Z9 miniből? Persze lehet, hogy rosszul emlékszem. Nekem az 6x 1060 nvidia rig majdnem fél éve stabil 0.2-0.5 USD/napos profitot csinál (illetve csinálna) ZEC-en, szóval a helyzet szerintem csak változatlanul szar...
-
butch3r
senior tag
-
Danex
addikt
-
Tamás9x
őstag
ZEC fronton hallott valaki valamit az asic-ről? mármint ténylegeset, mert látom emelkedik a network... csak kérdés miattuk-e.
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Miota kijött a V7 ezzel kezdtem de ez meg random leállt. Aztán Claymore.

-
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Hwinfo
-
KerekesLevi
tag
Hellóka!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi annak a programnak a neve, amivel le lehet ellenőrizni, hogy mennyit hibáznak a videokártyák?
Előre is köszi: Levi
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Sajna azt nem tudtam megnézni de visszaváltottam jce_minerre. Érdekes ez nem irja hogy bannolva lenne az IP-m

-
default.
őstag
Szervusztok,
ASUS Z270-P alaplapon honnan lehet külön plusz hűtőventilátorokat megtápolni?
Egyelőre csak tesztelni szeretnék pár picike (1 W-os), 3 pines ventilátorral, amiket itthon találtam, hogy mennyit hűtenek (gondolom semmit), de a közeljövőben tervezek beruházni komolyan ventikbe, amik már 3-4 W-osak is lehetnek egyenként. Hova kell kötni, és hány W-ot szabad kötni "egy ágra"? Illetve ezek max. fordulaton mennek, vagy valami szabályozza őket?Köszönöm szépen,
Üdv! -
Bossp
addikt
sziasztok.
Arra esetleg van valakinek ötlete hogy ETN-t túrok a Rizsámmal de egy idő után olyan hiba üzenetet kapon hogy bannolva van az IP-m. Ez mitől lehet? Gyenge teljesitmény? Ha más poolon próbálkozom ott is ezt az üzenetet kapom amig az ip-m meg nem változik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)