Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
golya87
üzenetére
Nanopool-ra próbálok most bányászni Electroneum-ot, de köze nincs a pool-on látott hashrate-nek az Xmr-Stak-ban látottal; 2500 H/s körül kéne lennie, helyette csak valami 400 H/s-t lát, és a miner progiban is iszonyú lassan lesz csak accepted share. Máshol (NiceHash, MPH) nem volt gond.
Most akkor sima cryptonight-al, vagy cryptonight_v7-el kell ETN-t bányászni? Volt valami gebasz a fork körül, és úgy olvastam visszaállították a sima cryptonight algóra.
Szerkesztés: azt hiszem értem Nanopool-t. Iszonyú magasra tették a diff-et, ezért csak ritkán van beküldött share.
-
AAntii
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Megtartjátok a most bányászott etn-t, vagy egyből váltjátok valami kurrensebb árura?
-
golya87
őstag
Beindult az Electroneum bányászat, diff a padlón, egyelőre szépen hoz. Electronero is már a váltókon, de eléggé shitcoin áron. (1*10^-7 btc)
-
warcat
veterán
Ezzel egy picit lemaradtál,már vagy másfél hete megy a Lyra2REv2 boom, elvileg 51%-os támadás volt az ezen az algon futó coinok ellen és Nicehashen béreltek hozzá számítókapacitást,de ezt csak pletykaszinten olvastam, azóta is megy a szekér és időnként extrán belódul.
Volt pár órás időszak,amikor az 1080Ti "régi" időket idézően 0.0006 BTC/nap felett volt fizetve
equihashnál elvileg már futnak a későbbi szállításra beígért ASIC-ek az nyomja lefelé.Tuningbeállításoknál érdemes a levett powerlimit mellé 150-200 coret adni,a memóriának meg semmi tuning,nem hat rá.
-
Yany
addikt
Tyű, néztétek whattomine-on, hogy a Lyra2 hogy beindult? 1-2 napja még az equihash volt a nyerő nicehash-en, most a Lyra másfélszer annyit ígér. Mona indult meg? Mindjárt meg is nézem...
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan weboldal ahol egy adott valuta árfolyama és difficultyja egy grafikonon látszik naponkénti bontásban?
Vagy esetleg letölthető excell, és onnan már megy a grafikon varázslás értelemszerűen?
Köszi előre is. -
mepet
addikt
-
subaruwrc
félisten
mitől esik be a hashrate eth alatt?
sima r9 390 gpu és 28.5 helyett 25.4-gyel poroszkál pedig látszólag minden ugyanaz mint előttesorry ha már volt
-
Iginotus
addikt
300-600 kbps és a ping 90-110ms között elég bányászni?

Mobil stick ennyit bír. -
mepet
addikt
BTMiner_NebuTech 2.0: már nem 100% a prociterhelés, de sajnos 6 kártyával továbbra is CUDA error, továbbá lefagy pár óra után. Az 1.3 jobban bírta, bár a 6 kártyára ugyanezt írta...
10%-os feeje van a nebutechnek, ha azt levonom, lehet, hogy még mindig a minerOS lenne a nyerő... -
Enter65
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Még most!

-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én 2013-ban mikor még 150$ volt leszedtem a bányászprogit, de úgy voltam vele, hogy havi ~35$-ért nem hajtom 24/7 az SLI-s laptopomat.
Tavaly decemberben azt meghagyva havi 4K $-ért ment volna a 1200$ laptop

De ezen felesleges bánkódni, ugyan így a lottó 5 számjegyén is idegeskedhetnénk
-
Dr. Romano
veterán
-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az más, itt gyakorlatilag a google hírdetésekre kattintottunk egymás oldalain.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
szazbolha
üzenetére
Tarccsad megfele, jövőre már BMX is lehet belőle

Danex
jaja ne is mond. 2010-ben kolléganőm ezekkel a hirdetéses kattintós baromságokkal fárasztott. Összekattingatott egy nap egy halom reklámot, majd lett 0,1 cent. Kifizetés 50$-tól
Szerintem soha nem érte el egyiknél sem a limitet... -
szazbolha
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Azta.... ezek nem tudják, hogy az árfolyama 3 hónapja 0 körül stagnál?
Vagy lemaradtam valamiről... és már gazdag vagyok.
Még az elején bányásztam hógolyót, meg a töredék BTC-met váltottam át. -
AzŐsgén2
tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Igen, a játszós gépemen, egy 6700K-val. A bányász masinán viszont nem tudtam 570 h/s-nál többet kisajtolni belőle, gondolom azon csak 1X a PCI-E busz. Az i3-as sem dolgozik 50%-nál többet, szóval csak az lesz a szűk keresztmetszet.
A kiutalást nem tudom, ott még nem tartok, de engem is érdekelne.
btm.f2pool-hoz tud valaki egy linket? Ahol látom hogy mit műveltem eddig? Csak valami kínai oldalt találtam, de az nem mutat semmit, abban sem vagyok biztos, hogy jó az oldal, lehet valami mást dobott ki a gugli.
Megvan... benne van az elérési út a 2.0-ban.
-
Vigilante
őstag
Illetve lenne még 1 kérdésem: Bytom-ot, hogy tudok később kiutalni magamnak? BTC-be, vagy ether-be pl coinbase címemre?

-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Régen mikor manuális bányásztuk a click-eket, volt, hogy 1.2euro-t ért 1 klikk, még MSN messengerben is kitettem a nevem mellé az oldal linkjét, hogy kattintsanak rá
.Amúgy ott is mikor kezdődött ez a netes hirdetési biznisz terjedni, magyar oldalakon ilyen 30-35Ft-ot is értek a bankos hirdetéseken a kattintások, aztán mikor már kezdett befutni a hirdetésközvetítőknek úgy csökkent 7-10Ft-ra is 1 kattintás, illetve elkezdték szűrni kik "bányászták" a kattintásokat.
Persze kitaláltuk a megoldást erre is de ez már titkos
és leálltam vele. -
golya87
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Inkább az bosszant, hogy Abu ennyire szűklátókörű és a pH! kihagyott egy nagyon jó alkalmat a bővülésre. De valszeg már mindketten tele vannak pénzzel még a 2009-10-es BTC bányászatból...

-
Dr. Romano
veterán
válasz
szazbolha
üzenetére
Poénkodsz itt a hóbogyóval, más a GPU farmját állítja rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
golya87
A kattintást így kell bányászni. Ott is van valami árfolyam hogy x klikk mennyit ér, csak ott talán nem olyan ingadozó a piac
-
golya87
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én pl ezért haragszok Abu-ra és a pH!-ra. Simán nyithattak volna ennek egy részleget mondjuk az ITCafe-ban. Ezáltal tényleg szakmaibb lehetne, nem pedig félpolitikai ismétlőoldal. De valóban egyszerűbb volt három-négy cikkel előadni az ártatlan, egymásra uszítani két nagy tábort és a kattintások után bezsebelni a gyors pénzt. Kratuálolk!

-
-
Yocee
aktív tag
kijött a 2.0-ás windows minder hozzá. Nem lett gyorsabb, de állítólag stabilabb.
-
Yocee
aktív tag
pont mint nálam. Intensity változtatás nem számottevő, de egy kis afterburner tekergetés után 280 körüli értéket produkál. De ahogy beindult a szcéna, pár nap, és lesz rendes wines miner.
A wallet meg kb 7 órán át szinkronizálta a blokláncot, és utána látta a tegnapi termésemet.
-
mepet
addikt
-
AzŐsgén2
tag
Letöltöttem a hozzá való user manualt, és az ott leírtak szerint akartam végig csinálni, de már az elején elakadtam, a parancssor nem ismeri fel a "chain_id mainnet", "chain_id testnet", és a "mining" parancsokat sem. ( A bytomd-windows_amd64.exe-t kicseréltem a BTMiner_NebuTech.exe-re, mivel ez van a win-es verzióba, amit letöltöttem, gondolom ez kell, de így sem működik.)
Valamit biztos rosszul csinálok, de most mennem kell melózni, éjjel majd megint neki esek, ha hazaértem. -
AzŐsgén2
tag
A weboldalon alul van valami update, azt is fel kell telepíteni? Vagy csak a régebbi wallettel rendelkezőknek? Nekem nem egyértelmű, azt írja hogy ellenőrizzem a legfrissebb verzió van-e fent, az pedig az 1.0.2-es. Szóval akkor most mi van?
Kicsit elvesztem... -
mepet
addikt
bytom: uupool fél napja nem számolja a sharejeimet, pedig a minerOS azt írja minden ok.
Úgyhogy ideje kipróbáljam a windows bytom minert!
-
cuko
aktív tag
Na akkor a dobozolás témához visszatérve, Redditről: album + thread.
53 GPU-s rendszer (~6kW) egy grow tentben, ránézésre pár méter csövezéssel, és 2-2db 8"-os ventivel (pontos típust nem írt).
70 fokos target tempen 40-65% közötti ventikkel.
Előtte-utána mérés nincs, amit nem értek - hogy vághat bele valaki egy ekkora projektbe anélkül, hogy tudja mérni a tényleges változást? -
Dr. Romano
veterán
Sumo ment Ryo jött.
-
szazbolha
addikt
XMR-nél volt diff változás?
Tegnap du. megnéztem mennyit megy az egyik gépem. OK is volt, de estére már 10%-al kevesebbet kapart. -
Yocee
aktív tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Én az antpoolt, az f2pool-t, és az uupool t találtam. Az utóbbi kettőt ki is próbáltam, az uu utalt tegnap, az f2 nél még nem értem el a limitet. Bár az uu-s utalás sem érkezett meg, a windowsos bytom walletembe, talán azért, mert még szinkronizálja a hálózatot?
Win 10 alatt 265 H/s amúgy a sebessége a 1060 3gb nek, de fele annyira sem hangos a gép, mint linux alatt, így azt gondolom, nem hajtja ki a maximumot a gépből.
-
JohnyBlue
addikt
Halihó

tudnátok mondani, ajánlani valami értelmes BTM poolt?
-
#!/bin/sh
csendes tag
válasz
#!/bin/sh
üzenetére
megtaláltam közben:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3921500.0 -
szazbolha
addikt
válasz
AzŐsgén2
üzenetére
jaja... kezdetben én is jól szórakoztam. Aztán voltak megoldhatatlannak tűnő dolgok meg csökkent a profit is.
Aztán kiszámoltam hogy mennyi órát töltöttem el az építéssel és karbantartással... hát sok.
Ma elment 3 óra azzal, hogy egy gépből kivetem egy VGA-t és másikat raktam a helyére. Ettől másik kettő teljesítménye a felére esett. Érthetetlen.....
.
De hajrá! Nem beszélnélek le semmiről. -
-
AzŐsgén2
tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Szeretek bütykölni, mindig építgetem a gépem, vízhűtéses, itt igazítok egy kicsit, ott cserélek valamit, stb... ez a hobbim. Szóval gondoltam kipróbálom a rigépítést, jó mókának tűnt.

Másrészt meg ahogy elkezdtem utána olvasgatni még márciusban, hogy mi is pontosan ez a kriptovalutás dolog (bár régebben hallottam már bitcoinról, programozó haverok beszéltek róla, de egy kukkot sem értettem belőle), és láttam hogy egyre többen, és egyre komolyabban foglalkoznak vele, gondoltam én sem maradok ki ebből, úgyhogy beszálltam, ennyi. Megbánni biztos nem fogom, mert ha bukok is a hardveren pénzt, letojom, mert közben jól szórakozok, amíg építgetem, és ha később még esetleg hoz is valamit a konyhára, akkor még jobb.

Valszeg nem ebből fogok megélni, de hát kitudja?

-
Dr. Romano
veterán
Az AEON most forkolt ki asic alól, lehet rámenni gpu-val ha jól hoz.
-
#!/bin/sh
csendes tag
Az a régebbi amit leszedtél.
Ezt töltsd le, aztán kicsomagolod és futtatod a run.sh -tAz address.txt-ben tudod megadni a címed ha odáig fajulna a dolog

-
Emperor_
addikt
Abban futottam bele, hogy a OverdriveNTool nem indult egy összedőlés, DDU-zás és a legfrissebb 18.5.2 driver telepítése után.
Elég sokat kutattam mire meglett a megfejtés, itt olvasható.
-
Yocee
aktív tag
válasz
#!/bin/sh
üzenetére
Kiváncsi vagyok. Meg tanácstalan hagyjam a BTGt, ugyis van már annyi, hogy ha valaha meglódul az ára, lesz belőle profit, vagy ketyegjen még. És ha menjen, mit csákányoljak helyette.
Apropó, hiveOs ben wgettel leszedtem az említett tömörítvényt:
wget http://7fvi19.com1.z0.glb.clouddn.com/btm-miner-1.0.tar.bz2Parancsal, de innen hogyan tovább? Elég láma vagyok linuxon.
-
V!ck
senior tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Most is? Kicsit elmozdultunk felfelé... az elmúlt pár hét tényleg gyenge volt, de azt ki lehet bekkelni azzal, hogy nem váltod át, amíg normálisabb lesz az árfolyam. Én legalábbis így csinálom.
Nekem jelenleg (ha jól számolom) a villanyszámla 3,3x-osát hozza. A te megközelítésed szerint 100Ft-ra ~230Ft.
-
szazbolha
addikt
válasz
AzŐsgén2
üzenetére
Egy hónapja vágtál bele?
Érdekelne miért. Hatente párszor ránézek a dolgaimra, de nekem valahogy nem éri meg.
100 Ft villanydíjra max. 110-150 Ft bevétel jön. (épphogy nem veszteséges)
Egyébként a legjobb VGA-m még mindig a GTX1080, annál majdnem elérem a 200 Ft-ot (de az a fiam gépében van.... ő meg sokat játszik) -
#!/bin/sh
csendes tag
-
Yany
addikt
Skacok, Lyra2rev2-ben melyik miner a leghatékonyabb 1070eseken?
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Természetesen minden ment a rig-en, nem bírtam magammal, mondom kipróbálok egy másik drivert...
Azóta nem megy a claymore. Volt már minden, DDU csökkentett mód, nem csökkentett mód, Blockchain driver, sima driver, semmi... A GPU-Z hibával indul és bizonyos mezők szürkék. BIOS mod van a kártyákon, patch-eltem a drivert, de se felkiáltójel, semmi. Látszólag jó, de mégse
-
mepet
addikt
ETC diffet megforkolták!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez a