Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látom megint Lyra2REv2 pump van NiceHash-en.
És valószínűleg MPH-ra küldhetik, mert elég rendesen megugrott ott a Norm. Profit ehhez az algo-hoz.
Olyan 4-8 órán át szoktak ezek tartani az utóbbi időkben.
-
Persze, ez a Mining Pool Hub nagy előnye. Bányászhatsz bármit, és kérheted tök másban a kifizetést. Mindezt automatikusan.
Költség itt is van: 0,9% pool + 0,2% auto exchange + a kiutalás költsége, ami coin-onként változikÉn pl. most Ethereum-ba kérem bármit is bányászok oda. Ha elég nagyra állítod a kifizetési limitet, akkor a kiutalás költsége annál kisebb lesz arányosan. Pl. 0,1 ETH kiutalása 0,0005 ETH, de ugyan ennyi 0,5 ETH kiutalása esetén is.
-
supportXMR.com
vagy
Mining Pool HubHa meg is akarod tartani a Monero-t, akkor fenti pool-ok mindegyikén van erre lehetőség, de ha auto konvertálnád valami más coin-ba, pl. Ethereum-ba, akkor a MPH kell neked.
-
Igen, a pool. Épp nagyon unlucky időszakában van; 200-230-300%
A helyedben én nagyobb pool-t választanék, ahol nem csak többnaponta van 1-1 blokk. Látszik van olyan, hogy 2-3 napig nem talált blokkot. Ez azt jelenti, hogy te 2-3 napig konkrétan semmit sem kerestél.
Sokan szeretik a kis pool-okat, mert kis szerencsével többet tud hozni, mint egy nagyobb. De ott az érem másik oldala is: ha épp napokig nem talál blokkot, akkor te sem keresel addig semmit. Ez hosszú időtartamban nézve kiegyenlítődik, de ilyen kis pool-nál jó kérdés mekkora lehet ez az időtartam... Biztosabb a nagyobb pool; fixebb, folyamatosabb bevétel.
WTM szerint naponta kb. 4,5$-t kéne hozni 5000 h/s-nek Monero-n.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Monerot túrok közel 5000 h/s-el. 3 hete. első két hét alatt 2* annyit hozott mint az utolsón. program ugyanúgy fut értékek ugyan annyiak. Difi nem változott számottevően. termelékenység előrejelzés is ugyan annyit mutat kb. Mi lehet a háttérben? a pool? Bohemianpool-t választottam.
-
Janou
őstag
Amúgy én ezen a kisokoson mentem végig és állítottam be. [link]
-
Janou
őstag
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Nálam semmi nem történik ha rányomok...

-
Vigilante
őstag
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Köszi, teszek egy próbát.

-
gipszklipsz
csendes tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Ez a DWSlite 1.6.722 verzió nekem egy másik, 1709-es win-en nem kapcsolta a ki a frissítést (mert nyár elején felkúszott rá a 1803), a githubos letöltőoldalon található DWS last version-t próbáljátok. Dws->utilities->disable win update.
-
Janou
őstag
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Köszi, ezt én is kipróbálom mielőtt kitalálná hogy frissíteni szeretne.
-
Vigilante
őstag
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Értem, köszi, hát megpróbálom. Remélem a 1803-asnál is működni fog ez még, mert jelenleg a legfrissebb verzión vannak a gépek.
ÉS persze ilyenkor mindig elb@ssza nekem a drivereket is a gépen... -
-
Vigilante
őstag
Fura, mert más WIN 10-es gépemen, meg nem zabál közel sem ennyit a Vram-ból.

Egyébként mi a legjobb módja annak, hogy a gépeken a WIN frissítést teljesen le tudjam irtani!? A szolgáltatásoknál az update-t letiltva még nem szűnik meg ez a probléma, hogy updatelni akar a rendszer.
-
Vigilante
őstag
-
zsolti_20
senior tag
Valaki állított már vissza eredeti BIOS-t a kártyákra? Van egy 7 kártyás RIG-em ASUS Strix RX570-el. Szerettem volna az egyik VGA-nak az eredeti BIOS-át vissza flashelni az AtiWinFlash nevű programmal. Szóval kiszedtem a másik 6 kártáymat és csak azt hagytam a gépben. Mikor betöltöm az eredeti BIOS-t és a "program"-ra kattintok, mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy "subsystemids mismatch". Valamit törölnöm kellene? VAgy vissza állítani eredeti állapotba? Még anyi hogy ez a VGA az alaplapba van közvetlenül csatlakoztatva, szóval nem riserrel használom.
-
m4rc!
őstag
Szerintetek mennyi idő elteltével érdemes újrapasztázni a kártyákat? Van pár RX480-am, amiket eleve használtan vettem és már kifutottak a gariból.. szóval lehetnek vagy 2 évesek.. Melyik pasztát érdemes használni?
-
A következő számot szeretném küldeni mindenkinek a mai nap margójára

Essemm, Süti, Fura Csé, Ra - Fel az égig
Még pár ilyen nap, és újra lehet gondolkodni milyen színű legyen a lambó
-
default.
őstag
AMD tulajoktól szeretném kérdezni, hogy ti melyik drivert használjátok? Nekem az az utolsó információm, hogy a 2017.08.08-as a legstabilabb, de ebben a videóban a srácnak például egy frissebb van...
-
default.
őstag
Kollégák, erről a videóról mi a hivatalos szakmai vélemény?
-
m4rc!
őstag
HiveOS alatt ki milyen beállításokat használ RX570-ek hez? Nálam jelenleg: CORE: 1100 DPM: 1 V: 860 MEM: 2000 FAN: 80 és 96W körüli fogyasztás/kártya... Fogyit jó lenne vhogy lejebb faragni...
-
default.
őstag
Szervusztok.
Egy RX470-RX570 riget szeretnék optimalizálni.
Az összefoglalóban található OC leírás (OverdriveNtool) még időszerű? Ezzel a progival, és e leírás alapján érdemes AMD riget beállítani?Köszönöm,
Üdv! -
Yany
addikt
válasz
tome0001
üzenetére
Valószínűleg több fork lesz, amiből az egyik asic-resist lesz.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A Zcash asic rezisztenciáról van már valami hivatalos hír?
Köszi előre is. -
Zoo123
senior tag
válasz
Szatesz.
üzenetére
Másik driver? (legújabb/kicsit régebbi, próbálgatni kell).
Win10 frissítés (amelyik elbas..ta a géped) eltávolítása?
Bios reset, majd minden paraméter újbóli beállítása, aztán DDU és driver újrarak?
Csak 1 kártya van a gépben, driver felrakod és látja majd utána egyesével hozzáadni a kártyákat?
Nem Gigabyte AB350 alaplap véletlenül? Azokkal szívtam már mint a torkosborz! -
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
A clymore ezt (No AMD OPENCL or NVIDIA CUDA GPU found) irja ki es az msi afterburner se latja a kartyakat. Mi lehet a gond? -
Zoo123
senior tag
Csákányozik még valaki ETH-t 3GB-os kártyával?
Úgy tűnik a mostantól Win7 alatt is játszani kell az eres paraméterrel, ez nem sok jót jelent a jövőre nézve: 2720MB memórihasználat van per pill. reméltem 3072MB elég lesz November közepéig, de úgy tűnik tévedtem. -
kugli81
aktív tag
Nem oldodott meg a hash problémám .Újra telepitettem a win 10 et is.MItől mehetnek az rx 470,570 5mh-el ?
-
mepet
addikt
válasz
kugli81
üzenetére
Ha nem kapcsoltad ki kézzel, akkor csinál helyreállítási pontot minden update előtt.
Help: Recovery options in Windows 10 / Go back to your previous version of Windows -
Bossp
addikt
Hova zuhan már a Monero
( -
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni ...Sikeresen update-elte magát a win 10-em és leesett 5mh re az rx kartyák sebessége.Probálkoztam mindennel driverek stb ,de nem sikerül ...Valakinek előfordult?
-
mepet
addikt
Szerintem:
fork hatása az árra (airdroptól függetlenül):
-ha a bizalom megkérdőjeleződik: félelem (pl. attól, hogy melyik lesz a chain splitkor az "igazi" lánc [pl: bch], vagy attól, hogy egy új feature miatt biztonsági kockázat merül fel [pl: segwit]): esés.
-ha a forkba vetett bizalom nagy, akkor az új featureök értékét akár előre is beárazhatja a piac (pl. ha a bitcoin fejlesztői ma bejelentik, hogy holnaptól ingyen lesz minden tranzakció, és 1 percen belül odaér majd mindenhova, és ha ez hihető is, akkor bizony to the moon már a fork bejelentésekor)fork airdroppal hatása az árra:
-fork előtt: ha az új coin érdekli a népet: mindenki veszi: emelkedés
-fork után: mindenki elad: csökkenés (lásd: ETC airdrop után az ETH értéke feleződött, igaz nem olyan gyorsan, mint az ma történne...) -
Janou
őstag
Amúgy ha van egy coin-nál fork, utána mire lehet számítani az értékével kapcsolatban? Tehát ha pl. lesz majd ETH-nál fork (valamikor) drágulni fog vagy esik az értéke? Tudom, hogy bármi lehet, de általában mi a forgatókönyv?

-
Enter65
senior tag
-
Samott
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Koszonom!
-
-
Danex
addikt
Tudom hírdetni tilos, de nem is az enyém és nem is emiatt linkelem.
Sírjatok velem együtt...
"Mindegyik VGA ki van maxolva tuningban úgy, hogy a legjobb fogasztás mellett a legjobb hashrate-t kapd. Az AMD-kbe be van égetve ez az érték. "Eközben... 6db 580 1100W-os fogyasztás !!!

Ahogy néztem most jelenleg kb 11$-t profitálna a gép naponta, de értelmes beállításokkal ez lazán 20$ lehetne... valahogy nem hiszem el, hogy ennyi időt és pénzt áldoznak az emberek a rig-ekre aztán az optimalizációt meg elbasszák.
-
Megjelent az Antminer Z9
3319 USD Z9 + 105 USD táp + 176 USD szállítás = 3600 USD
Plusz ÁFA, plusz VÁM...Hashing algorithm: Equihash
Power consumption: 1150W± 10%
Hashrate: 40.8k Sol/s ± 5%These are the conservative estimates. We expect the miners to deliver higher performance and efficiency when they are ready to ship.
-
mepet
addikt
válasz
tom120514
üzenetére
Én is maradtam egyelőre, bár tervezek pár riggel beletúrni az ETP-be.
Igen, az ETC/ETH simán korrigált az ETH esésével. Érdekesség: a régi professzionális kereskedési stratégiám, miszerint az ETC követi az ETH-t D1 charton már egy jó ideje sosem jön be, most meg éppen pont az ellenkezője történt napon belül (sőt, marha rövid idő alatt, bár én ilyen 3%-okat nem szoktam letradeelni, túl alacsony a P/L ratio). Érdemes lehet szemfülesnek lenni. -
mepet
addikt
Ki mire állt át az ETC zuhanás után: ETP vagy ETH?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Könyvajánló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát nem lenne rossz megkerülni Cryptopiat
az oldalukon csinalok egy Acc-ot és lesz ilyen beállítás? Sounds cool
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ÉS persze ilyenkor mindig elb@ssza nekem a drivereket is a gépen...

Weird...

(Még mák, hogy már tavaly is minimum 8GB-ba gondolkoztam.
)
Úgy informálódtam, hogy évente 1,73 szorosával növekszik a DAG size. Nem tudom ez mennyire lehet reális!?

(