Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
válasz
varmi2
üzenetére
Ha van is akkora mákod, hogy te cpu-d találja meg elsőnek a nonce-ot, még mindig ott a tény, hogy ha többen is eltalálják akkor a hálózaton legkorábban publikált lesz a nyerő. Mennyi a pinged mondjuk a szomszéd node-hoz pl? Szerinted van esélyed a nagyobb poolok 1ms alatti idejével szemben, amiknek nem 1 saját node-juk van/lehet?
Szvsz a 6 év szépen mutat elméletben, gyakorlatilag 0 az esélyed.
-
-
varmi2
nagyúr
Le tudjátok írni azt a képletet, ami alapján ki lehet számolni, hogy solo mining alatt, mennyi időnként lehet blockot találni? Előre is köszönöm.
-
Zoo123
senior tag
válasz
milszab
üzenetére
Bányászprogiban (mondjuk Eth-ra Claymore) megadod a nicehash server nevét és a portszámot meg még egy-két paramétert (Bitcoin címed ahova a kifizetést kéred) és már működik is!
Nicehash oldalán találsz részletes leírást hogy mit kell beírni a bányászprogi.bat fájlba ha oda akarsz bányászni.
-
milszab
senior tag
What to mine mikor a nicehas-t ajánlja, olyankor magával a nicehash progival kéne tolni, vagy a nicehash-en keresztül a bányász progival? Csak mer pl. ethash algo nincs a progin belül, a többi mind amit ajálgatni szokott.
-
milszab
senior tag
Igen közben sikerült a dolog köszi mindenkinek.
Telefon alkalmazást használtok ti hozzá? Ha igen mit? Én az EtherMon nevezetűt. Ethermine poolnál mutatta mikor jön össze a beállítottt mennyiség ennél sajna nem. Meg igazándiból nem volt állítható lehetőség sem. Pl. hogy figyelmeztessen ha leesik a sebesség vagy ilyesmi.
-
-
-
tom120514
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Magam is unom de az itteni kollégák kedvéért vállalom - ismételni tudom csak: never go full retard.
-
Janou
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Irigylem ezt a magabiztosságot.

-
sanzi89
addikt
A mai nappal én is eladtam a háromból az egyik rigememet, amiben Gigabyte GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 6G kártyák voltak, 65k-ért vitték el darabját - én 77k-ért vettem annó. Két évig csákányoltak 0-24-ben klímás helyen, egyikkel se volt semmi gond, hiába mini kártyák.
-
Janou
őstag
válasz
default.
üzenetére
A sorrend jó.
1, Igen
2, Én a 2.77-essel csináltam. Nem tapasztaltam vele hibát.
3, Én az Adrenalin drivert használom, azon belül is a 17.12.2 verziót.
4, Igen, de passz hogy melyik verzióval csináltam.
5, Blockchain-be elvileg nem tudod állítani, mert nincs benne ez a menü. Adrenalinban valóban át kell kapcsolni.
-
default.
őstag
Tisztelt Fórumtársak!
Sok b@szódás és szerencsétlenkedés után úgy döntöttem, teljesen az elejéről újraépítem (szoftveresen) a rig-emet. Ehhez kapcsolódan volna néhány kérdésem a tapasztaltabb AMD tulajdonosok felé. Kérem, minél többen erősítsétek meg a válaszokat, mert így sokkal több az információ (mindannyiunk számára).
Előre is nagyon szépen köszönöm az időtöket! ...
Ez a jó sorrend, illetve ezek a megfelelő programok egy friss bánya felépítéséhez?
1.) Win10 telepítés, beállítás (energiagazd.,cache méret, stb.) *1 ezekről van egy összefoglaló, mit kell állítani
2.) VGA BIOS flash --> AtiWinFlash *2 számít, hogy melyik verzió, vagy érdemes a legújabbal csinálni?
3.) VGA driver telepítése --> Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 *(?)4.) Driver patch --> atikmdag-patcher v1.4.5 *(?)
5.) Radeon Settings-ben minden dolgozó VGA-t (I)Compute Mode(/I)-ba állítani
És itt jön a következő rész, amin nem tudok túljutni, az OC-zás illetve a bányász program beállítása, de ez egy következő kérdésem lesz..
Maradok Tisztelettel:
Gróf Csákányfalvy Döme, nyugalmazott bányászőrnagy
RIG:
* Asus Z270-P
* Intel proci, valami egyszerű
* 8 GB RAM* FSP Aurum Platinum 1200 W
* 3 x Rx 470 4 GB
* 5 x Rx 570 4 GB
* Ramok: vegyesen van Hynix, Samsung, Elpida -
Dexar007
veterán
Az aranybika futasa szepen csendben elkezdodott..Kb november kornyeken erdemes megint rigeket epiteni ha jol szamolok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
golya87
üzenetére
Sajnos nem segitett. Ujraraktam mar joparszor a drivert. A win elindulasa elott is az egyik kartya ventije nem all le ha 6vga van benne. Ha 5db van benne akkor minden jo. Aramot biztos kap eleget. Mindegyik satan max 2 kartya van. Esetleg alaplap bios update vagy valami?
-
golya87
őstag
válasz
Szatesz.
üzenetére
Egy DDU + driver reinstall nem árthat.
atikmdag_patcher -
Szatesz.
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Kaphatok esetleg linket?
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok
Win10 es rendszeren van 5db rx570 em.
Betettem egy 6.at es az Msi afbr es a feladatkezelo is latja. Viszont a clymore csak 5 kartyat hasznal. A feladatkezeloben az egyik karira azt irja h keves az energia ellatas. Evga 1000 tapom van es mar atcserelgettem mindent es egyesevel minden megy. Mi lehet a gond?
Elore is koszonom -
Johni5
őstag
Hmmm..most mi történt?Zencash-ből Horizen lett?
-
fireman123
őstag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nekem 14,30 óta X16R megy (6*1070Ti), 20 óra körül átállt Lyrára, de egy fél óra múlva visszaállt X16R-re.
Amikor DDoS támadások voltak pár hete akkor volt, hogy leállt, de gyorsan jelzett a NH app és átállítottam EU-ról Indiára, ekkor beindult a túrás újból, .....egyébként nem szokottt leállni a NH-en (2,5 hónapja vagyok ott folyamatosan),...a tavasszal a flypoolon sokat kínlódtam Zcash-el mire kitapasztaltam a megfelelő OC-t, dehát azt már nem kell túrni.... -
válasz
fireman123
üzenetére
Az X16 jobban fizetne nekem de Lyrán maradt, nem nagyon akarom már piszkálni

Másnak is van, hogy fogja leáll nullára és ott áll 1-2 óráig? ha újraindítom a gépet akkor normálisan megy. A másik gép mellette tökéletesen szedi relatív sebességgel... ugyan az a publikus ip. -
válasz
fireman123
üzenetére
Lira is [link]
-
fireman123
őstag
Nicehash-en X16R pumpa! ...és "természetesen" elkezdték a Lyra-t is nyomni felfelé ....
-
Vektast
aktív tag
Sztem ezt akarta Yany linkelni:
[link] -
Yany
addikt
Egy kis latolgatás az új nvidia csodákról: [link]
-
Egy bizonyos memória-frekvencia fölött érvényesül csak a hatása. Sajnos pont nem látszik a képedből, hogy + mennyit raktál rá. Tippre +200-at, de az kevés lesz. 5800-5900 MHz környékére kéne belőnöd. Próbáld meg +700-al, ha stabil, akkor +750-el, +800-al. Nálam +850-nél már sokszor hibázik. GPU-t hagyhatod 0-n, a power pedig 70-75% környékén. De próbálkozni kell. A lényeg a memória.
Hogy-hogy a legacy-t használod? Ha NVIDIA-d van, akkor jobb lehet a NiceHash Miner 2.
-
Vektast
aktív tag
Hát én is kíváncsi leszek mennyit túrnak az új kártyák ha már egyszer az az architechtúrájuk neve hogy TÚRING!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Peterbilt379
üzenetére
Hát, legújabb verzió a miner progi / OC program? Restart volt driver update után? Egyéb elavult segédprogram, trükk, stb.?
A -400 órajelet nem is igazán értem. Mihez kell az? Ha ethash-hez, akkor nálam ezek az értékek váltak be 1080 Ti-hez:
70% / +0 / +800 (54-55 MH/s)Általános overclock, ha automatikusan váltogat mindenféle algók között, pl. NiceHash-re:
65% / +150 / +500Egy kis kakaóval, ha éppen jobban megéri:
75% / +150 / +500 -
fireman123
őstag
Sziasztok,
6*1070Ti-vel mit érdemes most bányászni ebben az ínséges időkben? ...jelenleg Nicehash-en vagyok, de elég karcsú már a profit (nálam az utóbbi 2 hétben a bevétel 0,001 BTC/napról lecsökkent 0,00065 BTC/napra
), .....érdemes-e mással próbálkozni? -
V911
tag
válasz
koko52
üzenetére
Azért mert nem bedőlés volt hanem csak túl nagy csúcs, s azt követő megtorpanás. A kripto esés egyik oka, hogy a túl nagy happy miatt sok hozzá nem értő bedöntött sok pénzt s ők most menekülnek kifele akár komoly vesztesség árán is. De a bányászok már hozzáértők, s ők szakszerűbben viselkednek.
-
válasz
Peterbilt379
üzenetére
NVIDIA kártyák (pláne 10-es széria) esetén nem kell a driverekkel trükközni. A legújabb a legjobb majdnem minden esetben.
Nagy ritkán derül ki egy driver verzióról, hogy valami nem jó vele. Ez esetben akkor talán általánosan elmondható, hogy 1-1 kiadással le lehet maradni az aktuális verziótól.Sok bányász program meg is követeli a legújabb driver-eket, mert csak úgy tudják kihasználni a kártya maximális kapacitását.
-
koko52
nagyúr
válasz
Peterbilt379
üzenetére
ETH-t ilyen ár mellett? Jelenleg veszteséges.
-
Peterbilt379
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban a 1080ti tulajokat kérdezném.
Kinek melyik driver jött be, ami a legjobbnak bizonyult? ÉS milyen beállításokkal használjátok?
ETH bányászat lenne. -
Dare2Live
félisten
válasz
koko52
üzenetére
uez volt felfele is. hónap kellett míg "el lett fogadva", hogy pl 1070 220 és nem 130. Nem akartak érte használtpiacon többet adni.
bánya uez. ha felmegy ETH... 500$ra, megéri megtartani rigeket. Ha marad ahol van ne isten tovább esik akkor meg bukó. A jelenlegi árak mellett amúgy már eléggé beindult az áresés ennek köszönhető, hogy garis 10x0ok ára azért rendesen beesett az elmúlt hónapban.
-
válasz
fireman123
üzenetére
Alza.hu komplett RTX kínálat:
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Alza ár: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- Fotók, videók mobillal
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), .....érdemes-e mással próbálkozni?