Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Windowsban grafikai beallitas azt maxra teszed.
Ab felhuzod memoriat amenyire szeretned. A mag orajelet is lehuzod kopra majd oke.
Utana elkezded megnezni mennyi a minim frekvencia a magnal hany mv . Kb 900mv ról indulj lefele 50 enkent ha valahol elhanyatlik akkor adj neki +25 ha ez megvan akkor megkereses az mhz frekit.
A mobil az elvileg nagyon jol birja a mag csokkenest. Ha megvan minden akkor a mag orajelet ahogy huzod fel azzal fogsz aramot adni a kartyanak es az noveli egy szintig a hashratet.
( Nalam pl a 3070 kopra le van huzva a mag 495 mhz megy meg a feszultseg is a legkisebb) es a memoria is vissza van huzva biztos ami biztos nem vagyok hulye h hazavagjam a gepem nem azert vettem de igy is csordogal annyi hogy ha i 1 eredeti jatekot meg lehet venni banyabol vele. -
-
CoinColors
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Akkor utoljára: Debreczeni Barnabás és Csabai Csaba ennek a kezdeményezésnek a fővédnökei (a többiekről nem is beszélve). Szerintem szólj nekik, hogy mutassanak már fel valamit... Ezért mondom, hogy nincs miről beszélnünk. Az első reakciódat még (nehezen ugyan, de) lehetett poénnak venni. Okoskodni akartál, nem jött össze. Engedd el.
-
CoinColors
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Haha.
Még mielőtt valaki akár csak véletlenül is elbizonytalanodna:Variance blog, CoinCash.eu, bitcoinadomany.hu
Maradj otthon (és dobj egy pár satoshit)!

-
afartew
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nem ez a klasszikus gorbacsovi hiba? Amikor betiltotta a szeszt, de csak azt érte el vele hogy átmenjen feketegazdaságba és hatalmas adókiesést okozott a SZU-nak. Van aki szerint ettől omlott össze. A hivatalos közgazdasági vélemény szerint ez túlzás, de abban mindenki egyetért, hogy alaposan megrengette a gazdaságukat. Szóval aki betiltja a kriptot az csak adókiesést okoz de ettől a kriptó megy tovább nem? Csak éppen akkor az se adóz utána majd aki akarna.
-
afartew
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
igen köszönöm erre gondoltam. de akkor az a kriptó amit direkt arra készítenek, hogy balekok beszálljanak felvigyék az árát, majd az első x mennyiséget amit fillérekért bányásztak ki eladják gyorsan a felvert áron majd otthagyják a francba az egészet, s a bányászást is abbahagyják,az nem scam? vagy az is az?
-
klykkly
tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Mitől is értékelődik fel? Attól hogy pl 5 év börivel büntetik a bányászást ha rajtakapnak? Vagy hogy megint tele lesz a média hogy kilóra lehet venni vasáron a bányászhardwaret? vagy hogy kiesik a hash power 70-80%-a és full támadható lesz a fő cryptok lánca?
Én ebben sehogy nem látok jót bárhonan nézem is
egyénbként simán lehet fake
próbáltam valami forrást találni de itt ennél a nagynevű kínai minisztériumnál semmi sincs pedig erre hivatkoznak.
-
Iginotus
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Tuningal nincs gond, szerverszobában van tehát árammal sem lehet baj. És a hőmérséklet is kb konstans. Bár ha a kártyára kötöm közvetlen ott tutti lenne egy 10-20 fokos különbség.
Zotya984 Nem értem a hibát eddig kétszer fordult elő pont egymás utáni két napon éjfélkor

Több gépem is van csak ennél van gond. Tápok ugyanolyanok, de lehet kicserélem egy másikra. -
aleister
veterán
válasz
Tamás9x
üzenetére
Felraktam a 382.53 drivert. Ugyanaz.
Kipróbáltam másik gépben, másik 1060-nal, dettó. Egyetlen közös van a két konfigban, hogy ugyanazt a win10-et raktam fel rájuk, illetve, hogy friss telepítésekről beszélünk.Nem kell esetleg valami MS net framework, vagy valami egyéb fejlesztő környezet hozzá?
Ahogy nézem nagyon sokaknak ez a problémája, és egyáltalán nincs ultimate megoldás rá. A felsoroltak egy részét már próbáltam én is, de nem oldotta meg (NHM reinstall, driver reinstall, vírusírtó ki, stb).
Most jön a BIOS frissítés meg az alaplapi vga kimenet használata- -
tipuka
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Durvább ez a célzott hirdetés néha, mint gondolná az ember.
Többször azt tapasztaltam fb-n, hogy megemlítettem privát beszélgetésben, kizárólag akkor egyetlenegyszer a hónapban, hogy telekomos gigás netje van xy valakinek, rá 5 perce jöttek a telekomos gigabites hirdetések reklámként ,hogy igényeljem. Másik nap meg, csíki söröző merült fel egy másik privát üziben, előtte soha, rá 5 percre már láttam is a csíki sörözős hírdetést meg a hozzá kapcsolódó dolgokat. És még sorolhatnám.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Ok, ne érts félre, nem azt mondtam, hogy ne add el! Én eladtam tegnap az utolsó ASIC gépemet is. Kicsit bánom azt az egyet, de mennie kellett.
Más. Talán még vissza lehetne keresni, hogy amikor egyszer egyszer benyögtem még 2014-2015 táján, hogy vegyenek Guldent, vagy Verge-t, akkor látni lehetne, hogy nagy nevetések és fikázások voltak, hogy mi azokban a fantázia. Hát azoknak akik nem olvastak utána, nem látták a fejlesztő erőlködését a projekt mögött azoknak semmi. Nekem viszont évente egyszer van egy jó megérzésem. Ezt akkor is elmondtam, volt nagy nevetés. Éreztem a Guldent, éreztem a Verge-t.
Most azt érzem, hogy az Electroneum lesz a következő ami a 60 ezres Bitcoinnál 1-10 dollár között fog teljesíteni. Most lehet kacagni, nem baj.1-2-3 év múlva megnézzük a Kinevet a végén c. filmet és utána beszélgetünk. 8)
U.I. Tamás9x, ha akarod, add el a gépeidet, nem fogod megbánni. Vegyél érméket, ülj rájuk és 2-3 év múlva nagyon gazdag ember leszel! Ez garantált. Dexar kicsi szkeptikus, azt volt 2014-ben is, és nem vett Guldent, sem Verge-t. 8)
Aki meg azt mondta, hogy a múltra nem lehet a jövőt építeni az EBBEN az esetben téved. A BTC még sehol sincs a potenciáljától, olyan iparág épült már rá, olyan iszonyat gazdag emberek vásároltak be belőle, hogy garantált a felfelé trend! 5-10 éven belül meglesz az 1 millió dollár/BTC ami már párszor elhangzott különböző emberek szájából. Persze mindenki azt hisz amit akar, de én csak annyit mondok, hogy amikor 60ezer volt egy BTC és azt mondtam a barátaimnak hogy vegyenek legalább egyet, akkor nevetgéltek ők is. Most, a sz.r piacon 1,7 milla egy BTC. Csak ennyi választja el a gazdag embert a szegénytől. Az információ. Ha azt időben megkapod és cselekszel akkor nem fogsz kimaradni a jóból. -
Dare2Live
félisten
válasz
Tamás9x
üzenetére
Keress albérletet...

amúgy nem azt mondja, hogy bányásszál, hanem, hogy HODL. Szóval HODL, gép elad, asszony se dob ki és csilliárdos is leszel.

Amúgy én se hiszem, hogy vége lenne. Nincs semmi ami helyettesíteni tudná a pénzmosos/drog/fegyver... beszerzős piacon. És amíg nincs helyette más lesz rá kereslet. A kérdés tényleg az, hogy mi fog menni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Tamás9x
üzenetére
jövő hétre igértek 140Kért magyar garist. Nem mondom meg ki
(igen bányából)@shteer: Kiváncsi vagyok inenn merre megy. Mondanám vszeg elértük alját, de mondtam ezt már 400$nál is.
Mindenesetre amíg nem fordul forgalommal én tuti nem tartok benne pénzt. Az is izgi, hogy ha memo limites legtöbb bányászat akkor GDDr6, sávszél emelkedés emnnyi +t és perf/wat +t fog hozni új gen. -
-
rolko
őstag
-
fireman123
őstag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nekem 14,30 óta X16R megy (6*1070Ti), 20 óra körül átállt Lyrára, de egy fél óra múlva visszaállt X16R-re.
Amikor DDoS támadások voltak pár hete akkor volt, hogy leállt, de gyorsan jelzett a NH app és átállítottam EU-ról Indiára, ekkor beindult a túrás újból, .....egyébként nem szokottt leállni a NH-en (2,5 hónapja vagyok ott folyamatosan),...a tavasszal a flypoolon sokat kínlódtam Zcash-el mire kitapasztaltam a megfelelő OC-t, dehát azt már nem kell túrni.... -
Dare2Live
félisten
válasz
Tamás9x
üzenetére
Huang aszondta, hogy a 2070 gyorsabb lesz mint a TITAN XP. Avagy a 2070 jóval gyorsabb lesz mint az 1080TI. 500euroért. Remélem nem vmi spec game/rtre gondolt. Hát kiváncsian várom.
ami kérdés, hogy túrni hogy fog. Itt ugye memo sávszél a kulcs azt tudjuk kb +30% 2070 1070hez képest.
A 2080/2080Ti árazása viszont imo elborult lett. 290től indul. [link] Persze ha lesz smooth 4K gaming meg fogják venni.
-
-
tom120514
őstag
-
törölt tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
De a myethv miért biztonságosabb, mint a coinbase mondjuk?

vazee00 köszi a tippet!
Közben sikerült coinbase-en átállítanom az országot, most viszont a kártyát nem fogadja el.
This card is not eligible for 3D Secure. Please contact support if you believe this is an error.
wtf

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még mielőtt valaki akár csak véletlenül is elbizonytalanodna:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)