Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
LuckyL
üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de mi azért évek óta havonta átszámoljuk ha kell hetente a dolgokat, és spekulálunk, hogy bővíteni, vagy eladni kell és az árából beruházni.
Attix82 szerintem csak unatkozik és feldobott valamit, hogy gyűjön a hozzászólás a rangjához
Mert mögöttes tartalmat nem látok ezekben a beböfögésekben.Anno ha én is a jövőben életem volna, akkor kiutalom magamnak azt a pár BTC-t még a kezdetekkor, de hát nem tudtam előre mert épp nem működött az időgépem....
This is the way. Buy buy buy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Normalis, hogy NH-en ugral a sebesseg? a gepen fix de az elfogadott can. hogy 10%-a a valosnak. igy a banyaszott osszeg is a beka segge... kawpow 25mh helyett 5-10-12-15... neha az eredeti..
-
-
-
-
-
GTX1080 8GB-nál a mem use csak 77% maximum, ezen lehet valahogy állítani? kapot pirulát az 75-ről emelt 2%-ot, de tovább nem akar emelkedni, 26,42MH a csúcs,
Egyszer konfig közben felugrott 30MH-re de egy ujraindítást követően az istenért sem tudtam előhozni megint. -
Help
W10x64 Revision, NH DaggerHashimoto:25-26MH, gtx1080m
Ebbe lenne még potenciál memória terén, gpu-ban a maxon vagyok. De nem enged tovább húzni egyik tuning program skálája sem 1000-nél, ami osztva 4-el efektive 250mhz.. 15W kiaknázatlan a kártyában
létezik rá valami pach vagy beállítás? Pascal bios editort nézegettem de idő hiányában nem jutottam túl sokra. ha bele tudnám égetni afriss paramétereket akkor lenne +250mhz játszóterem, de jelenleg tanácstalan vagyok hogyan tovább.
-
Játék- koca bányászathoz gtx1080m 150W- hoz még mindig NH?
Vagy vn közben valami jobb alternatíva? Általában este játszok vele 2-3 órát a többi időben kapar. -
-
1-1,5 millabol mi az a konfig amit jelenleg erdemes lenne epiteni?
-
-
válasz
szokeherceg
üzenetére
Ha már pénzt kapsz akkor én inkább coint vennék. Az hamarabb térül, vagy bukik. De ha bányászni szeretnél akkor 1060 6G +1
-
válasz
CoinColors
üzenetére
Nem akartam okoskodni, csak büdös volt az első bejegyzésed, mert még nem találkoztam veled, sem ezzel a kezdeményezéssel. Teljesen normális ha az ember többet szeretne megtudni.
Közben már látom a weblapokon, és elolvastam őket.
-
válasz
CoinColors
üzenetére
Ne hagyjuk, magyarázd el hogy lesz ebből maszk vagy bármi más
Elég sok csalás van, még 1 ilyen hullám meglovagolása előtt illene valamit felmutatni. -
válasz
CoinColors
üzenetére
Ne haragudj, de..
Bemutatkozáshttps://CoinColors.coAláírásCoinColors – A kriptovilág legszínesebb oldala | https://CoinColors.co
0 közösségi,
0 piaci,
0 blog és lokál
Regisztrált2017-11-22 01:25, azaz 853 napja - újonc
Utoljára belépve2020-03-24 21:17 -
válasz
CoinColors
üzenetére
Ez elég kamunak tűnik.
Sorra mennek a koronás átverések, érdemes lenne leinformálni, mert kamu weblapokat könnyű gyártani
-
-
Jövő októberben én is veszek egy Asic-et had fűtsön
-
Ha oylan címre kaptad ami már egyszer "publikálódot" a neten azaz beírtad, egy nick név alatt vagy mailhoz köthető... airdrop... küldted valakinek, akkor elméletileg beazonosítható, de ezt egy halandó ember nem tudja megoldani

Oda már egy adathalász kiskapu kell, plugin, süti.. gyakorlatban még sosem láttam iylet. -
-
-
-
-
-
-
-
Tartalékol még valaki? vagy folyamatban váltjátok át?
-
-
-
Várjuk ki a végét, még lehet játék kártya, video kimenet nélküli P106-os Nvidia is működik most már.
-
-
-
-
válasz
adi mester
üzenetére
+1
-
-
-
-
-
-
-
-
Vagy 1 hete tapasztalom, hogy keményen megint előbújtak a bitcoin hirdetések mobil eszközökön... Belemagyarázhatok, egy hullámot, vagy inkább üljek le a seggemre?
-
Telefonra most mit érdemes tenni a beszakadás után? Van egy Samsung J3 ami mehetne nonstop csak ftp-nek használom.
-
-
-
-
-
-
-
-
Itt a fűtési szezon
Kalkulált már valaki gázzal szembeni megtérülést? -
-
-
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Egy felé megyük, közös a cél, vettem, váltottam, bányásztam sok sok érmét, etn is van dögivel, de sajna btcz is, meg hush votecoin, sng, zel... btc se kevés.
A gép így is úgy is megy, már csak a hardver korlátai miatt is.
Ne vedd személyeskedésnek, csak kíváncsi vagyok van e tudás is a nick mögött vagy csak egy kőbányai mint dexar.
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szeretem a szakértőket...
mind azt mondja, hogy fektess be, nem tudom mibe de fektess be..:d és csilliárdos leszel
ez olyan mint a végidő, eljön, de mikor? De eljön a Maják is megmondták...
vagy nem.Szerk: Amúgy igaza van, de már oylan szinten hígult fel a "piac" hogy elég durván esik a szerencse százalék...
-
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Akkor azt mond TE most miben látsz fantáziát
Még van két hónapom bányászni, aztán az asszony kitesz a géppel eggyütt, ha nem fejezem be. 
-
Hamarosan meghírdetek mindent, és eladom... Várható az emelkedés
amiylen szerencsém van. -
-
-
válasz
fireman123
üzenetére
Be bizony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
-
válasz
fireman123
üzenetére
Asic tud számolni Boinc alatt?
-
-
-
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ezt Lacinak magyarázd el jó?
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ő már televásárolta magát filléres kártyákkal
és beomlott az IT ipar, mert minden bányász kártya egyszerre, tapszra hibásodott meg , nem emlékszel? 
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
El telt 5 év...

-
válasz
fireman123
üzenetére
A drága hobbik pézbe kerülnek
Mostantól a bányászat hobbi.
-
-
-
-
-
NH-ból miylen tételekben veszitek ki a pénzt? Mennyíre merjem benne hagyni?
-
-
-
-
-
Várd már ki a Decembert
Januárban én is leköszönök a komplett gépparktól.Az utolsó 1 hónapot pedig tiszta szívvel orvosi fejlesztésre

-
-
-
válasz
fireman123
üzenetére
Az X16 jobban fizetne nekem de Lyrán maradt, nem nagyon akarom már piszkálni

Másnak is van, hogy fogja leáll nullára és ott áll 1-2 óráig? ha újraindítom a gépet akkor normálisan megy. A másik gép mellette tökéletesen szedi relatív sebességgel... ugyan az a publikus ip.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert mögöttes tartalmat nem látok ezekben a beböfögésekben.
12v-ról csendes és még szállít is. Simán alaplapról forrasztgatni se kellett csak rádugni.