- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athis1
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2482 üzenetére
Helloka Uj vook
Itt a forumon... De már belekezdtem gyorsban egy projektor építésbe
Adottak : 1db diavetítő gép ( hibátlan) 1 perces kisérlettel elé raktam a dia helyére a laptop monitort és kivetítette hibátlanul a falra... csak 1 részét mert ugye a lencse sugarába nem fér el a kijelző minden területe nem világitott be mindent
Jövöhéten adott egy írásvetítő is...
És az lenne egy kérdésem meikkel érdemes foglalkozni helyszempontjábol... írásvetítő 15 colos tft vagy érdemes beszerezni kis lcd Tv ( azt hallotttam rossz a felbontásuk és hgy Pc rálehet e dugni azokat?) és azt müködtessem a diavetítővel... Ti hgy látjátok jonak??? -
mate8613
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2422 üzenetére
Nekem is az AG levétele után a taknyos anyag jelentkezett, és igen, én is meguntam lemosni, ezért egy kicsi még van a sarkán, de azt hiszem ez a "má leszarom!" kategóriába tartozik.
A dobozom végül fa lesz, mert aki csinálta volna a dobozt fémből, ő most kórházban van, és nem is lesz elérhető még vagy fél évig.
A lámpám amúgy egy fém házban lesz, meg gondosan hűtve, úgyhogy majdcsak nem gyújtok fel semmit... -
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #2348 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #2345 üzenetére
Kösz a segítséget.
Meg is rendeltem a cuccokat.Még lenne egy kérdésem, ha nem baj. utalásnál, kell valamilyen kommentet csatolni, vagy csak a számlaszámra átutalom és annyi?
A levelükben egy banknevet, és egy bic kódot és egy iban számot küldtek csak. Ennyi elég az utaláshoz, még külföldre sohasem utaltam. -
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #2336 üzenetére
Jónak túnik a hely. Kösz.
A rendelés hogy megy? Tehát hogyan kell ezt intézni?
És egy kérdés. 15.4 colos moncsim van, és egy 250W-os lámpám. Milyen fresnel kell, mármint fókusztávra, milyen triplet, és milyen kondenzor lencse? Vagyis szerintetek milyenek lennének innen a legjobbak?
mod: elég-e fresnelből a: 318mm x 250mm, F= 220mm vagy nagyobbat érdemes?
-
afterburner_
őstag
válasz
ZimmerZoom #2338 üzenetére
ami rátükrözi az objektivre a képet , azt a tükröt gyártottad le? nem mindegy konkretan milyen tükröt rak oda az ember? nekem is jó lenne egy ilyesmi megoldás, csak akkor ahogy olvasom speckó tükör kell oda igaz?
-
afterburner_
őstag
válasz
ZimmerZoom #2336 üzenetére
en is majd akarok venni innen egyket dolgot mert nagyon jó oldalnak neztem
de egyelore összeepítem a cuccomat. aztan majd..
Zimmer, neked hogy enz ki a projid?van rola info?
-
MobilosFeca
tag
válasz
ZimmerZoom #2306 üzenetére
Elfér
kb 120 cm van a fal mögött, a fal 12,5 cm és még akár át is lóghat picit.... csak akkor az elejének szépnek kell lennie... kb 150 cm van
-
afterburner_
őstag
válasz
ZimmerZoom #2300 üzenetére
bocsesz
vegul sikerült?
-
afterburner_
őstag
válasz
ZimmerZoom #2298 üzenetére
felül az adatok opcional, de ezt nem itt kellene
-
Achilles209
tag
válasz
ZimmerZoom #2280 üzenetére
Az én premierfilmem az NVidia Control Panel volt, meg a Total Commander.
Egyébként isteni projival az SG-1. Nincs benne túl sok sötét jelenet, de ami volt, azt is lehetett látni rendesen. De pl a 22 évente sötétséget nem nézném meg rajta
-
briian
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2186 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a fórumban volt már erről szó és azt írták, hogy egyszerűen homorú tükörnek hívják. Mondjuk kétlem, hogy barkácsboltban kapnál ilyet. Én is megnéztem pár helyen, először fullos lámpaházat akartam venni, csak abba sehogy nem tudtam volna belefaragni a lámpámat (kicsit nagy). Tesco-ban néztem hasonló fémtálat, de az nem volt tökéletesen gömb formájú, mint amit linkeltem.
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
ZimmerZoom #2152 üzenetére
Nem veled van a hiba! A 60Hz-et én is meglátom az lcd monitoron!
Meg van az új UV-szűrős izzóm, remélem 1-2 héten belül végre kész leszek, ahogy az időm engedi. -
Alex91
félisten
válasz
ZimmerZoom #2147 üzenetére
Es akkor a jobb szines tevek miert tudnak 24 Hz!!!-es kepfrissitest a BluRay-hez?
Ez nem CRT technologia... Ha vibralni latod a kepet, akkor ott mas gond lehet...
-
Bari
Modder
válasz
ZimmerZoom #2147 üzenetére
Szia
Köszi a reagálást, végül is nem vettem meg, mert a film nézés csak 1 amire a projektor használva lenne, néha lenne egy kis játék is, nameg a monitorra félretett pénzem elment más váratlan kiadásra, így egyelőre jegelve a projekt.
Remélem azért sikerül olyan monitort találni amin van DVI csatlakozás, és a többi paramétere is megfelelő. Jelenleg egy samu 970P-t használok monitornak DVI-n 75Hz-el, de nem látok vibrálást, pedig a régi 15"-os CRT monitoromon még zavart is, szerintem nem lesz gond a DVI-n használattal, de majd úgy is kiderül ha megvan a monitor amit a projektorhoz szánom. -
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #2126 üzenetére
na pont ezért fordítottam le magyarra azt at oldalt... hogy ilyen esetekben használjátok...
projo.gothicdarkness.hu
-
csapos2
addikt
válasz
ZimmerZoom #2126 üzenetére
Az itt összehordott tudás alapján, igen jó az a kit. Amennyire kibogoztuk, az a jó, ha a triplet és az első fresnel fókusza közel azonos.
Ha rám hallgatsz a dobozt, úgy építed meg, hogy minimum az az oldal, ahol a triplet lesz mozgatható legyen, aztán, ha mindent belőttél fixálhatod. Szerintem.Én nem tudományoskodtam, összeszedtem a hozzávalókat, készítettem egy olyan dobozt, aminek minden porcikája állítható volt, bevittem a szobába, letettem oda, ahol a majdani helyét gondoltam és addig állítgattam a lencséket, míg jó nem lett a kép.
-
csapos2
addikt
válasz
ZimmerZoom #2123 üzenetére
Ha egészen őszinte akarok lenni, fogalmam sincs milyen a fresnelem. Az eddig általam kipróbált összes és a jelenleg használt fresnel is írásvetítős lencse. Használtan vettem és én vágtam szét őket.
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #2123 üzenetére
a 3dlens-nél amit nagyfelbontású fresnelnek mondanak, az 0,2mm-es barázdás, a "normál" meg 0,5-ös... egy sima írásvetitő is sztem csak 0,5-ös, de majd megnézem, mert itthon mind2ből..
-
mate8613
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2119 üzenetére
Ja, amúgy ha rendelnél vmit, akkor szólj már nekem is, mert én is szeretnék vmit.THX!
-
mate8613
csendes tag
válasz
Én is leveleztem Brendával...
, de utolsó levelem óta nem válaszol... Megkérdeztem, h mennyi lenne szállítással amiket rendeltem. Na erre kb egy hete nincs válasz... Lehet olyan sok, h Brenda azóta is számolja. Vagy nem interested in such a small order...
-
polszki26
tag
válasz
hát igen, kínaiakkal angolul elég nehéz szokott lenni kommunikáció...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #2116 üzenetére
igen, minnél sűrübben recézett, annál jobb a fresnel...
-
ambruszka
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2081 üzenetére
Köszi a segítséget... De csak nyáron kezdek majd bele... Addig meg reménykedem, hogy feltűnik valaki aki nyíregyházi vagy valahol a környéken lakik és tud segíteni...
Addig se időm se merszem...
-
Gabis
őstag
válasz
ZimmerZoom #2043 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat ígérem megfogadom, csak szokás szerint átestem a ló túloldalára mint már oly sokszor ha hardvervásárlásról van szó - mindig túl jót akarok -
nagyon segítőkész emberek fordulnak meg ebben a topicban
akkor a leírtak alapján keresgéleg tovább és még 1* thnx -
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #2028 üzenetére
ennyi erővel: http://ebaysucks.com/
de ha nagyon szeretnéd csinálok egy prohardvaresucks.com oldalt.... ;)
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #2026 üzenetére
mi a baj a paypallal? már egy normál visa electronnal is tudsz regelni, és utána biztonságosan tudsz fizetni... nekem eddig semmi gondom nem volt vele...
-
Gabohun
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #1695 üzenetére
Igaz!! hmm holnap festem ki a dobozt!!
Rakok még fel mindjárt képeket csemegézzetek,most tesztelem az optikát
Kondenzor lencse méretét kellene tudnom a 400 izzóhóz ,8cm a belső cső mérete
Foncsort Ödön igért még egy két nap.
És köszi ZimmerZoom!http://picasaweb.google.hu/Gabohun76/TesztkPek
-
Gabohun
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #1688 üzenetére
Sziasztok!
Most jöttem haza egyből prószáltam a friss ropogós vlencsét amit Polszkitől vettem a mérete 70mm az átmérője 105mm hosszú 3 lencsés cumó,képzeljétek belőttem a fókusztávot, szép éles képet adott,de a falon a sarkainál kör ívet adott le nem a fresnel sarkításáról beszélek,hanem szó szerint mintha lencse formáját követve kör alakot látsz a falon.Vissza raktam a régit ami jóval kisebb és halványabban (fresnel miatt) ,de látszottak a sarkok.
ZimmerZoom köszi az észrevételeket ! A foncsor valóban gyengusz keresek hozzá megfelelőt,de elöbb kipróbálom nélküle Csapos szerint lehet,hogy csak árt ami most benne van.Kondenzort kipróbáltuk Örült Ödönnel és arra jutottunk,hogy ami nekem van 12cm átmérőjü nem sokat ér sőt világosabb lett a papir lap ,ha nem volt benne,AGmár leszedtem.Az biztos ,hogy nagyon sok fény megy veszendőbe.KÉRDÉS! A matt fekete doboz nem nyeli el az ide oda cikázó fény nyalábokat?Csapos megmértem az izzó elhelyezkedését a dobozban és a fresnelek középpontját ,kilőhetjük! 1mm eltéréssel fókuszban vannak egymással .
-
domi007
őstag
válasz
ZimmerZoom #1618 üzenetére
Kicsit kevés a kontraszt, esetleg utánhúzás gyors jeleneteknél (bár nálam még nem volt ilyen, pedig az enyém is 25ms-os)
De egyébként átlagos, régebbi darab...DOMy
-
Pinpa
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #1600 üzenetére
Gabrovszky: A lencsékkel kb összesen 5 - 6 órát jáccadoztam és akármit állítottam homályos volt... DE azt viszont nemtudom miért de amikor pontosan jó helyen volt a vetítőlencse akkor , akkor adott egy kicsivel élesebb képet amikor azt a lencsét a függőleges tengelyénél elfordítottam kb 30 - 45 fokkal... ezt már tényleg nemértettem
ZimmerZoom: most van nekem egy írásvetítőböl bontott lencsém ami (homorú domború) előtte sima nagyítóval próbálkoztam ami domború-domború ezzel középpen tökéletesen éles volt kifele halványult a kép a szélei meg már tök sötét volt. A mostani lencsével ( homorú domború) nemnagyon értem el eredményt
. Másik kérdésedre lehet hogy nemteljesen vagyok tisztában dologgal de nekem 1 db plexi fresnelem van (ami valószínüleg 2 részből áll) ennek az egyik sarkán jeleztek egy " up " feliratot amit logikusan az lcd felé fordítva tettem. A monitrohoz sajnos nemnagyon értek jólenne megmenteni de annyit tudok mondani hogy monitoron volt olyan beállítási lehetőség hogyha megnyomtam 1 gombot akkor változott a fényerősség ( játék , film , egyéb) amikor ezt nyomkodtam akkor változott a háttérvilágítás nemtudom jelenthet-e valamit... , amikor beléptem menübe (persze ezt nemláttam) akkor olyankor a kikapcsológombbal nemlehetett kikapcsolni a monitort mert az a menüben volt a back és a zöld led világított , amikor a gép késszenlétibe ment akkor a led is átváltott sárgára + még amikor egyszer-egyszer bekapcsoltam a monitort akkor halvány vízszintes fekete vonalak jelentek meg 2 3 mp re aztán megint semmi... kb ennyit tudtam megállapítani.
remélem tudtok valami segítséget adni ! thx -
CsizmaKo
tag
válasz
ZimmerZoom #1585 üzenetére
Anno utánna néztem sokmindennek,amikor csináltam a vásznamat.A"por"amiről beszélsz,tudomásom szerint hivatalosan 1 helyen forgalmazzák az országban,de az a por amúgy v. milyen üveggyöngy szerü v. mi és szerintem erre a célra nem lenne jó.Én gondoltam még arra az anyagra ami a táblákon van fényvisszaverős cucc.Először azt hittem v. milyen festék,de nem az,matrica és amit találtam és megvásárolható az 120cm széles és métere 8e körül van.Lehet,hogy marad a pvc/fújva kombináció...Ne lenne ilyen rohadt drága a vászon
-
mrkatona
tag
válasz
ZimmerZoom #1563 üzenetére
480 X 234 felbontás:112320 pixel
A tied ennek kb a fele.
Szerintem nem érdemes foglalkozni ilyen kicsi felbontású kijelzőkkel. -
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1557 üzenetére
mekkora is ennek a tévének a felbontása?
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1544 üzenetére
ledekből is van "melegebb" hőmérsékletű...
-
kovi831
aktív tag
válasz
ZimmerZoom #1544 üzenetére
halogén vagy fémhalogén ekkora méretnél szóba se jöhetett, spontán öngyulladt volna a cucc
Sztem király a cucc!De a ledeknek tényleg kicsi a fényük.A Xenon sztem nem lenne rossz választás kicsi panelhez!
(Egyik ismerősöm lehet tudna szerezni)
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1541 üzenetére
így ránézésre egy csomo fényt vesztesz... nem?
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #1483 üzenetére
Akkor ezekszerint muszály leszek én is egy 6-7"-os tft-t venni. Max egy kicsit gyűjtögetek még, és rendelek valami drágábbat, ami elég jó.
100 ledet, csak a kezdetnek gondoltam, ha kevés akkor még 100 lesz benne (vagy még 100), a penelt természetesen megtervezem, és legyártattatom. Úgy akarom tervezni, hogy a ledek éppen érintsék egymást.
200 lednek már elégnek kell lennie, mert a srác akinek már elkészült a projija annak igaz 480 db volt benne, de csak 160000mcd-s ledekből, nekem 100 vagy 200 db 255000 mcd-s leddel lesz. Az övének talán egy kicsit lesz csak nagyob a fénye 10-15%.
De még semmi sem biztos, lehet a végén még több led lesz az enyémben is. A panelt úgyis úgy tervezem, hogy akár 2 emeletese is lehessen bővíteni ha kell. Persze akkor már drágább lesz a project, de nekem megéri.
Forrasztani meg szeretek, ha tehetem mindíg kinn vagyok a műhelyben és ügyködöm. -
hankpoke
tag
válasz
ZimmerZoom #1483 üzenetére
Természetesen van ilyen műszer. Fapados luxmérővel ki lehet mérni mindent.
Kb annyiból állna egy mérés,hogy fogok egy powerLED-et 30 fokos optikáva és veszem ezt a LED-et. Kettőt összehasonlítom egyforma távolságból és lemérem a fogyasztásukat, "luxukat".
Utánna lehet átszámolni az eredményeket lm-ba, és a fogyasztás és a lm hányadosával a fényhasznosítást.
Pontosan ezt mondtam hogy mi a baj a huzallábassal. Rendesen beforrasztani párhuzamosan mindegyiket az rémálom. Építettem 90LED-es huzalábas kertilámpát,tudom hogy milyen sz.pás. Powernél minden szépen egy síkban van,nem lehet elrontani...
Bocs ha sértő volt amit írtam az előtét ellenállásos dologról, 10db felett már illendő lenne komolyabb meghajtást építeni hozzá.Próbanyáknál raszterenként van egy lyuk(2.54mm),ez szokásos "szabvány" szerűség. Nem kapsz mást,csak akkor ha legyártatsz egy nyákot direkt erre. Másik időrabló szórakozás,ha a LED-eket egy polikarbonát lapba ülteted(LED feje a kiszámított helynél van),és hátul huzalosan összekötöd. Min 1 nap és pár nyugtatóval megoldható,de legalább síkban vannak a LED-ek...
Hankp
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #1473 üzenetére
Jó már neked, hogy itt tartassz. Irigy szmájli...
A képeket megköszönném, hátha van valami olyan benne, amire én nem gondoltam, és akkor betervezem. Hiszen a jó pap is holtig tanul.
Egyébként én is csendes (hangtalan) projit akarok építeni, mert film közben ne zúgjon semmi, ezért akarok mindenáron ledest. Még ha többe kerül is megéri, aztán meg úgyis behozza az árát, mert nem kell lámpát cserélni (50000-100000 óra élettartam), keveset fogyaszt (max 50-60W).
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #1421 üzenetére
Mondanál valamit a ledekről: mennyire melegszik, vagy valami képed nincs róla működés közben?
Mert lehet vennék egy nagyobb tételt a sráctól a közeljovőben, csak előtte szeretném tudni mit is veszek. -
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #1424 üzenetére
Valószínüleg 15"-os lcd lesz.
Egyébként azon gondolkodtam, hogy megcsinálom olyan lámpával, mint mindenki, de azért szépen lassan kikísérletezem, hogy leddel hogyan tudom megoldani, és amikor jónak érzem, váltok.
-
sirály12
őstag
válasz
Közben megkerestem a te ledeidet, hát lehet én is innen veszek.
Milyen benyomásaid vannak a ledekről?
Mondjuk első körben 100 ilyen 255000 mcd-s biztos elég lesz.
-
sirály12
őstag
válasz
A ledeket természetesen pwm-mel hajtanám.
Akkor erősebb ledeket kell néznem, de nem adom fel.
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom #1400 üzenetére
Hol vetted a ledeket? Persze ha szabad tudni, mert én is projit építek, és ledeset akarok.
-
domi007
őstag
válasz
ZimmerZoom #1408 üzenetére
nem fért modba:
Szerintem most már csak a próba segíthet.
Próbáld ki, ha szar, akkor próbálj javítani hankpoke leírása alapján, ha meg jóa, kkor örülni kell.
Ezen a szinten, amin vagy, már nem kell vitatkozni átváltóprogikról, amik szarok. Szóval próba, próba, próba!Egyéb:
1000lm-es led??? Atyaég, ez azért elég ütős....ha olcsó lenne, már rohannék is venni: 20 db, és ott vagyok a fémhalogén mellett!!!DOMy
-
Achilles209
tag
válasz
ZimmerZoom #1403 üzenetére
A helyes válasz 54egész594. Én is számolgattam vele még régebben, de inkább maradtam a fémhalogénnél egyenlőre, mivel azzal kevesebb a macera, és nagyobb panelhez is jó. Vannak 1000 lumenes ledek (osram), csak MO-n nincs, nameg az ára....
Megnéztem a monitoros dolgot is, és arra a következtetésre jutottam, hogyha be is lehet állítani a panelillesztést asztali PC-hez, akkor is csak Digitális DVI csatin keresztül (ami nekem nincs, csak analóg van
). Így marad a keystone, ami meg lassítja a gépet, de csak egy kicsit, viszont az egér szaggat tőle, mint állat. Videót folyamatosan játszik le vele, és a minőséggel sincs gond. (Geforce 7800 Silent-nél)
Keystone RLZ.
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1403 üzenetére
1 lumen az a fényáram, amelyet az 1 cd (kandela) fényerősségű, minden irányban egyenletesen sugárzó, pontszerű fényforrás 1 sr térszögbe sugároz.
tehát gondolj bele, van két fényforrásod, az egyik 30 fokban a másik 20 fokban sugároz ugyanolyan erősen... ezeket mondjuk tedd fél méterre a faltól, és igy látni fogod, h a 20 fokos csak egy kisebb kört világit meg ugyanolyan erősen mint a másik, tehát teljes térszögre viszonyítva kisebb a fénye a másiknál...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1400 üzenetére
amit bemásoltál konvertálót, az hülyeség, ahogy van, használd inkább ezt:
http://led.linear1.org/lumen.wiz
de csak gondolj bele, 3200 lumen kb 3 darab 100-as normál lámpa fényereje...
az előtét ellenállás meg csak az a gond, h fogyaszt...
-
hankpoke
tag
válasz
ZimmerZoom #1386 üzenetére
Üdv!
Látom beleugrottál a LED-es témába...
Pár dolog:
Amit használsz 255cd LED-ben gondolom 20 fokos optikája van. Ez durván 25lm/db,hogy valamit is látszódjon nem ártana 500-1000lm feletti fényáram.Nem tudom hány darabot használsz erre,de biztosan csak kuka sötétben lehet élvezni a képét.Tudom hogy most nem tudsz komolyabban beruházni,de ezeket a LED-et váltsd ki majd rendes power LED-ekre.
1000HUF egy 100lm LED,5-10db-al már ugyanott vagy mint a 20-40 db huzallábas bumszli LED-ekkel.Ellenállásos energiaemésztőt cseréld le kapcsolóüzemű áramgenerátorokra,mert most a lámpád hatásfoka kb egy izzóéval vetekszik.Van egy jó fogyasztású LED-ed és te lebutítottad az ellenállásos áramkorlátozással.
Ha érdekel a LED-es téma,eléggé belemásztam(ez a munkám) ezért tudok sok jó elérhetőséget és embert a jó LED-ekhez.
Nagyokat mosolygok,mikor azt mondják hogy 50 LED-es lámpa,stb... Kínaiak a pocsék selejt LED-eket beépítik és megy vele a parasztvakítás...
Nézd meg ezt:
Ez már ok,kb 800lm/10W és 1600lm/20W -
kovi831
aktív tag
válasz
ZimmerZoom #1382 üzenetére
Engem érdekelni 1 ilyen mini proji!
Nekem van itthon még 1 működőképes bogárhátú diavetítő.
Abba belelehetne vhogy maszekolni a képernyőt.
De honnan tudnék szerezni ilyen kis 1.8" lcd-t?? -
mrkatona
tag
válasz
ZimmerZoom #1382 üzenetére
1,8" -os miniproji???
Ho-hóóó!
Nem akarsz nekünk egy kicsit többet elárulni róla?
Milyen a felbontása?
Melyen ledeket raksz bele?
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1334 üzenetére
természetesen továbbpostolom pestről, ha személyesen nem tudod átvenni... persze ha állod az itthoni postát...
amugy én igy most azt mondanám, h max 3 ember, vagy ha több, akkor Ti szavazzátok nekem meg előre a bizalmat pénzügyileg, mert már 2-3 ember fresnel adagja se kis pénz...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1331 üzenetére
hát ha megesküsztök rá, h ki is fizetitek, ha megjön, akkor ilyen feltételekkel...
amugy ahogy emlészem, kb 12500-ba jön ki fejenként az egy pár fresnel szállítással... -
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1329 üzenetére
riszpekt! (ez még divatos?)
hatalmas köszi!
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1273 üzenetére
megnéztem, 2db 220-as hires nagy fresnel + 2db 330-as hires nagy fresnel + posta = 136 dolcsi = kb 25000 HUF, ami fejeként lenne 12500 a két fresnelért szállítással...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1273 üzenetére
ha többen rendeltek, akkor a postaköltségen tudtok sporolni... ;)
amugy nekem van paypal-om, nem egy nagy ördöngösség, email cim alapján van az azonosítás meg a tranzakció, illetve online shoppok (3dlens) is használják számlázásra...
kb ugy müxik, h létrehozod a paypal fiokod, amihez hozzárendeled a bankszámlád (pontosabban a kártyád), és amikor a 3dlensnél telepakoltad a kosarad, és csekáutolsz, akkor átdob a paypal-ra, ahol kifizeted a 3dlens fele a zsét, amit az itthoni bakszámládról von le, ha nincs elég pénz a paypalos számládon... remélem érthető lett...
amugy emlékeim szerint "gift" ként küldik a csomagot igy a vám nem baxtatja...ha kevés, de megbizható megrendelő van, akkor megrendelhetem nektek...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1269 üzenetére
nem usa, hanem hongkong asszem...
amugy az importon mi a drága?sztem kimondottan olcsón postáznak ide és gyorsan is...
-
csapos2
addikt
válasz
ZimmerZoom #1269 üzenetére
Valaki kicsit visszább, felvetette már, hogy közösen kellene rendelni.
gandras: Szerintem, ha megnézed a képét, és meg vagy elégedve vele, akkor megéri megvenni.
-
csapos2
addikt
válasz
ZimmerZoom #1267 üzenetére
Üdv!
Itt kapsz nagyobb fresneleket is, csak egy kicsit messze van. [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest