Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabohun
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #1688 üzenetére
Sziasztok!
Most jöttem haza egyből prószáltam a friss ropogós vlencsét amit Polszkitől vettem a mérete 70mm az átmérője 105mm hosszú 3 lencsés cumó,képzeljétek belőttem a fókusztávot, szép éles képet adott,de a falon a sarkainál kör ívet adott le nem a fresnel sarkításáról beszélek,hanem szó szerint mintha lencse formáját követve kör alakot látsz a falon.Vissza raktam a régit ami jóval kisebb és halványabban (fresnel miatt) ,de látszottak a sarkok.
ZimmerZoom köszi az észrevételeket ! A foncsor valóban gyengusz keresek hozzá megfelelőt,de elöbb kipróbálom nélküle Csapos szerint lehet,hogy csak árt ami most benne van.Kondenzort kipróbáltuk Örült Ödönnel és arra jutottunk,hogy ami nekem van 12cm átmérőjü nem sokat ér sőt világosabb lett a papir lap ,ha nem volt benne,AGmár leszedtem.Az biztos ,hogy nagyon sok fény megy veszendőbe.KÉRDÉS! A matt fekete doboz nem nyeli el az ide oda cikázó fény nyalábokat?Csapos megmértem az izzó elhelyezkedését a dobozban és a fresnelek középpontját ,kilőhetjük! 1mm eltéréssel fókuszban vannak egymással .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- GIGABYTE 1000W 80 PLUS Gold Tápegység
- Cooler Master H500P Mesh ARGB számítógépház eladó
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest