Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ZimmerZoom
csendes tag
Értem szóval a lumen inkább egy egyetemleges mértékegység. Nem magát a fény erejét méri, hanem a bevilágított felületet is. Ez érthető és köszi az info-t!
Ami az előtétellenllásokat illeti 2 wattosak nem 20. 20 db-ot használok én, az akkor össz 40w. Ezt a megoldást kizárólag ilyen miniprojinál használnám, használom. Ha majd egyszer lesz lóvém és megépítek egy nagyot 15"-al akkor abba fémhalogén kerül, az szent. Köszi a linket amúgy! Nekem van itt a városban egy ismerősöm, nyugdíjas elektroműszerész az illető, sokoltól paksig mindent megszerel, ő mondta, h. ez a legeygszerűbb módja, ekkora mértékben nem érdemes cicózni. Sorba vannak kötve, másik lábuk elé meg mindegyik megkapta az előtétellenállást. De frenkón ki lett neki számolva mekkorát kapjanak, hogy meg is kapják azt a feszkót és áramerősséget is. Inkább arralennék kiváncsi, hogy az az allinboxos link amit adtam, hogy annak a gyereknek mennyit zabál a projectora, mert az ok, a vetített képével nincsen gáz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
 - Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest