- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
mrkatona
üzenetére
Hali, másik fórumon már válaszoltam erre a kérdésre, és fentartásokkal igazat is adtam neked. Természetesen egy élvezhető minőségű kivetítéshez komolyabb cucc kell. Amit én első projectemnek csináltam, az egy olcsó megoldást hozott fel, amit tök feeling volt összerakni, nem mintha egy nagyot nem lenne az, de itt a lényeg az ár volt. 10-15 ből megálltam, ebből 5ezer volt a weller páka, amit majd máshoz is fogok tudni használni
Még nagyon régen elhatároztam, kb 2 éve volt a sat-1-en egy műsor ahol anno még ilyeneket csináltak a germánok és Volksbeamernek hívták őket. Röhejes áron egy jópofa cuccot lehet összerakni. 10 ezerért még normális fresneleket sem lehet kapni egy 15"os projecthez, nemhogy a többi cuccot. Pedig most ez fog jönni, lassacskán előkészítem 15"os projektemet, és bízom a segítségetekben ha majd elakadnék valahol! 
ZZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - 4év gari!
- Be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm patika állapotban eladó!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nagyon régen elhatároztam, kb 2 éve volt a sat-1-en egy műsor ahol anno még ilyeneket csináltak a germánok és Volksbeamernek hívták őket. Röhejes áron egy jópofa cuccot lehet összerakni. 10 ezerért még normális fresneleket sem lehet kapni egy 15"os projecthez, nemhogy a többi cuccot. Pedig most ez fog jönni, lassacskán előkészítem 15"os projektemet, és bízom a segítségetekben ha majd elakadnék valahol!