- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom
üzenetére
Akkor ezekszerint muszály leszek én is egy 6-7"-os tft-t venni. Max egy kicsit gyűjtögetek még, és rendelek valami drágábbat, ami elég jó.
100 ledet, csak a kezdetnek gondoltam, ha kevés akkor még 100 lesz benne (vagy még 100), a penelt természetesen megtervezem, és legyártattatom. Úgy akarom tervezni, hogy a ledek éppen érintsék egymást.
200 lednek már elégnek kell lennie, mert a srác akinek már elkészült a projija annak igaz 480 db volt benne, de csak 160000mcd-s ledekből, nekem 100 vagy 200 db 255000 mcd-s leddel lesz. Az övének talán egy kicsit lesz csak nagyob a fénye 10-15%.
De még semmi sem biztos, lehet a végén még több led lesz az enyémben is. A panelt úgyis úgy tervezem, hogy akár 2 emeletese is lehessen bővíteni ha kell. Persze akkor már drágább lesz a project, de nekem megéri.
Forrasztani meg szeretek, ha tehetem mindíg kinn vagyok a műhelyben és ügyködöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest