- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
-
Athis1
csendes tag
válasz
mate8613 #2500 üzenetére
Nah olvasgatom hgy menyien leszedték a réteget.. nekem nem kellett sőt a lencsét se kllett szét szednem... egy bajom van hgy a lencse aránytalanul hullámos a melegtől..És igy a szélein nem tökéletes picit szellemképes a kép.. gondolkodok egy ujabb lencse beszerzésén, csak nem toom honnan lehet..
Ám hgy a képed fejjel lefele van az azéért van mert a legutolsó lencsén a tükör a másik irányba vetíti a képet.. egyszerü fordísd meg
Tapasztalat
-
afterburner_
őstag
válasz
mate8613 #2426 üzenetére
egy 2000:1 kontrasztos moncsival latvanyosan jobb a kép mint egy 500-assal mondjuk? miben nyilvanul meg hogy nagyobb a kontraszt, vilagosabb a kép, mármint a fekete és feher átmenetek közt nagyobb a különbség?
amugy nekem is fa dobozom lesz , most tervezgetem bele a hűtést aztan szerintem nyomok is fel rola valami kis prezentaciot hogy sikerült a szerkezet
-
afterburner_
őstag
válasz
mate8613 #2410 üzenetére
guglin keresgéltem és ott láttam nem konkrétan alu hanem valami spéci bevonatú alu (mint pl a koaxoknál bár lehet hülyeség.), nahde le van szigetelve szigszalaggal szal zárlat nem lehet bár lehet hogy a kábel az nem teljesen olyan vastag mint amilyen alapbol....
szerintetek lehet hogy túl hosszú lenne az a 20 centis toldás és nem kap rendes jelet a monitor (FFC kábel) ? lehet visszaforrasztom gyari allapotaba aztan valamit kitalálok... remelem nem kúródott el valami mert nem szeretnék uj moncsit venni:-)
amugy köszi Mate a segitseget!!!
-
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
válasz
mate8613 #2232 üzenetére
igen ez az összegzés nem lenne rossz főleg az ilyen emberkéknek mint én aki a témában irtó újonc
és akkor nem zaklatna az ember a profikat, csak linkelnétek a projectorépítés tutorial kommentjét ahol lepesről lépésre le van irva a modszer, és abbol mar tudnának az emberkék csemegézni:-) mi meg repdesnénk az örömtől aki projectorépítésbe kezd...
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
mate8613 #2122 üzenetére
Hát azóta, hogy Brendának feltettem a kérdést, hogy az a 79 dolcsi alles zusammen vagy csak a postaköltség, nem kaptam választ. Nem tudom, valahogy nem egy bizalomgerjesztő cég, pedig pl egy izzoteknél 50%-kal olcsóbbak. Most ezt nézegetem: [link]
Ennél is és a Brendás cégnél is 0,5 mm barázdasűrűségű fresnelek vannak, de ez utóbbinál legalább külön-külön fresneleket tartalmaz a csomag, amiket nem kell vagdalni, és nem csapják le a sarkait az lcd-nek. Hátrány, hogy a Triplet nem VariTriplet...Csapos, Polszki, ti milyen fresneleket használtatok? 0,5-öset? Szerintetek, amit beböktem linket azzal mi jönne ki? Fresnel és lencse területén komoly hiányosságaim vannak. Előre köszi a segítséget!
ZZ
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
mate8613 #2060 üzenetére
Hali. Hát én felvettem velük a kapcsolatot és kérdezgettem. Nem lenne rosz beszerzőhely, mert szinte mindent megkapsz optika terén és mindezt egy helyről. Gondolnád, hogy így spórolsz egy picit a postaköltségen, hogy nem mindent külön külön helyről rendelsz meg. De a válaszukban azt írták, hogy 79 dolcsi a szállítás... Összeválogattam 3 terméket 46 dolcsiért, és most nem bírom eldönteni, hogy a 79 dolcsi az szumma annyi cuccokkal együtt, vagy külön 79 dolcsi a szállítás. Ebben az esetben többe kerül a hús, mint az egész adag leves és felejtős szerintem a cég... Most írtam nekik egy új emilt, hogy pontosítsanak, hát kiváncsi leszek, majd szólok, ha válaszoltak.
-
ambruszka
csendes tag
válasz
mate8613 #2071 üzenetére
A fresnel lencs mind1 hogy milyen? és ha benne van minden ami kell tehát megvan a felső fej részében lévő tükör meg a nagyító vagy mi van ott, akkor már működik is? ennyi az egész? ha így csinálom nagyon rossz lesz a képminőség? azért kérdek ennyit mert nem akarom elhinni hogy ez ilyen egyszerű... meg mik azok az alkatrészek amiket egyesek nem tudnak beszerezni...? vagy csak azok akik saját maguk csinálják az egészet? nem így ráteszik az a bonyolultabb?
-
kovi831
aktív tag
válasz
mate8613 #2064 üzenetére
Ez így van, de nálunk tényleg nincs a környéken egy ilyen medzsiköl kirakodó vásár sem... Eger/Gyöngyös/Heves tengely...
Hát igen a környéken nem igen van guberálós,bazáros!Ha megnéznétek az árfolyamot , a dollár gyengül és nem csak az euróval szemben... sztem megérhet annyit az a pár cucc, főleg ha közösen rendelnénk!
-
cyberway
csendes tag
válasz
mate8613 #2016 üzenetére
Ennél van jobb is szerintem:
http://www.diy-beamer.com/EN/store/comersus_listCategories.aspA postaköltség 15 euró és Magyarországra is szállítanak és van nagy fresneljük is 26 euróért.
Aki Uv szürő nélküli lámpát vesz az vegye figyelembe az ózon termelődést, nehéz olyan búrát készíteni amiből nem jön ki a gáz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest