Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Hú basszus!! Szerencsére semmi! Csak 1 bizti ment ki éppen amikor bekapcsoltam, valószínú(túláram) azért maradt fekete mert nagyon rövid ideig(1-2s) működött.
Egyébként először 250-es folytó volt rajta, de most már minden rendben!
Ja és onnan jöttem rá, hogy a 250/D-s sem működött... -
ZimmerZoom
csendes tag
Szia!
Már korábban is elhangzott itt a fórumon, hogy a 25 ms-os monitorokból még bőven lehet projót csinálni. Filmnézésre tökéletesek, viszont fps játékokat, meg gyorsan pörgős játékokat nem olyan kellemes ezeken nézni. Próbáld ki a monitort még egyben, és ha rendeltetésszerű használat közben sem tapasztalsz utánhúzást, akkor az vetítés közben sem fog eltérő eredményt produkálni. Szóval ha tényleg mozizni szeretnél rajta, akkor nyugodtan építsd meg a 25ms-os moncsiból, ha játékokhoz kellene, akkor célszerű gyorsabb válaszidejű moncsi után nézni. Mindegyik esetben legyen a kontraszt nagyobb, mint 300:1, mert az hurka. Bár Allinbox-on láttam 250:1-es nec moncsiból épített projót, és ahhoz képest nem is volt az olyan rosz.
Inkább amit én vettem észre az az érdekes. Ha DVI-csatlakozós monitorokat nézzük, akkor ugye a monitor elektronikája megkülönböztet analóg és digitális jelet, ahol a "Scanning Frequency" Vertikális és Horizontális értékei a digitálisnál alacsonyabbak, mint analóg üzemmódban. Nem tudom, hogy megéri -e DVI-ben használni a moncsit, mert ott a frissítési értékek papír szerint kisebbek, magyarul "vibrálósabbak", mint analóg üzemmódban. Amúgy az én moncsim kotta ilyen, mint a tied. "15, 25ms, 1024x768, FFC kábel hosszabbítást igényel és 450:1 kontrasztja van, DVI csati is van rajt, de lehet sosem fogom használni. Analógban 75Hz-en megy, DVI-n ez már kevesebb, és mivel analóg módban látom a 60 Hz-et vibrálni, félek, hogy a gyártó által megadott 59-71 Hz-et is meg fogom rajt látni digitális üzemmódban... Persze ez moncsifüggő, de ennek nézz utána te is, hogy a tiednek milyen értékei vannak. Remélem tudtam segíteni.
-
Bari
Modder
A LumenLab-on megtaláltam, hogy van probléma az FCC kábellel, ez annyira nem is zavar mert vagy rendelnék hozzá hosszabbítót vagy valahogy megtoldom magam, egyedül a 25ms-os válaszidő aggaszt. 25MC-os válaszidővel mennyire látszik az után húzás filmezésnél? Sajnos ilyen irányú tapasztalataim nincsenek, és a közelemben sincs 25ms-os monitor.
Örülnék ha tapasztalattal rendelkezők írnának ez ügyben, holnap sajnos döntenem kell megveszem e vagy sem.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A teljes iparágat leiskolázza a Marvell új SRAM dizájnja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Adventi kalendáriumok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig csak klatty a linkre és bejön a letöltés....Ha nem tudsz ráklikkelni a mentésre röktön akkor klikk v.hová(pl tálca ),aztán menni fog.
!