- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambruszka
csendes tag
Akkor nem annyi hogy kell rá egy átalakító
Akkor végképp bebuktam... Azért ha kell valakinek egy sony vaio PCG-F150 monitor vagy alkatrész szóljon mert ugy tűnik nem tudok vele mit kezdeni...
-
ambruszka
csendes tag
Hello na az van hogy vettem egy régi laptopot vaterán és a köcsög átvert mert szar... ennyit erről... De a monitorja jó le is kaptam meg minden és azt akarom kérdezni ezzel tudok valamit kezdeni? nem lehet megbűvészkedni valahogy hogy jó legyen projektornak? 13 colos tehát kicsi ez nem tudom hogy jó vagy rossz egy régi sony vaio gépről van... Szerintetek?
-
ambruszka
csendes tag
Irasvetito+LCD 650W-os izzóval milyen képet adna?
megfelelő lenne? -
ambruszka
csendes tag
Hello
Na az van hogy két lehetőség van előttem...
Veszek egy már kész projektort amit nem tudom hogy működik
vagy veszem ezt a párosítást...
+
na ez kb 40.000 de ezt még szerelnem is kell és nem biztos hogy értek úgy hozzá...
Szerintetek?
-
ambruszka
csendes tag
válasz
ZimmerZoom #2081 üzenetére
Köszi a segítséget... De csak nyáron kezdek majd bele... Addig meg reménykedem, hogy feltűnik valaki aki nyíregyházi vagy valahol a környéken lakik és tud segíteni...
Addig se időm se merszem...
-
ambruszka
csendes tag
válasz
CsizmaKo #2073 üzenetére
köszi ez hasznos volt...
ne hagyjam bedugva viharba
meg ne ezt válasszam mert átforrasztani nem szeretném...Amugy a ventillátort amit minden képen látok azt rátudom majd kötni a monitor áramellátására valahogy?
El tudom amugy rontani? ha nem lépek a monitorra meg nem szakítok el semmit lehetséges, hogy megég valami, felgyullad, megráz, felrobban?
-
ambruszka
csendes tag
válasz
mate8613 #2071 üzenetére
A fresnel lencs mind1 hogy milyen? és ha benne van minden ami kell tehát megvan a felső fej részében lévő tükör meg a nagyító vagy mi van ott, akkor már működik is? ennyi az egész? ha így csinálom nagyon rossz lesz a képminőség? azért kérdek ennyit mert nem akarom elhinni hogy ez ilyen egyszerű... meg mik azok az alkatrészek amiket egyesek nem tudnak beszerezni...? vagy csak azok akik saját maguk csinálják az egészet? nem így ráteszik az a bonyolultabb?
-
ambruszka
csendes tag
csúnyán ellinkeltem...
-
ambruszka
csendes tag
Keresgéltem, direkt a legolcsóbbat kerestem. Ezekkel megoldható mondjuk:
meg legyen még valami lencse meg még valami... ja meg egy izzó amit még most se tudom hogy kéne belerakni vagy ez olyan ogy mindbe ugyan az a foglalat van? megköszönném ha valaki belinkelve megmondaná hogy mit keressek... tudom google a barátunk stb... de nem akarok bakot lőni...
A kérdésem az, hogy ez a projektor meg monitor megfelelne a célnak? csak mert a kettő együtt nincs 20.000 Ft... ez nekem gyanus... nagyon gyanus...
-
ambruszka
csendes tag
ezen az oldalon néelődtem és olyan egyszerűnek tűnik minden...
-veszek egy LCD monitort használtan
-egy írásvetítőt meg bele egy halogén izzót...
- a monitort rászerelem ugy hogy legyen egy kis hely és oda szerelek egy ventillátort és ennyi...a probléme... nem tudom hogy szedjem szét a monitort... hogyha szétszedem akkor csak leszedegetek minden felesleges dolgot róla de a kábelek megmaradnak tehát nem kell forrasztgatni semmit? aztán az izzó kapásból jó lesz az írásvetítőbe? meg a ventillátort hova kötöm be, miről fog menni? ja és ne is beszéljünk olyan dolgokról amik azt se tudom mik...
Szerintem vagy mákom lesz és egyszer találok valakit aki már csinált ilyet... vagy veszek egyet készen... vagy marad a tv-m amin nézem a filmeket...
-
ambruszka
csendes tag
Ezek jól hangzanak de egyedül még mindig necces nekilátnom...
Akkor belevágnék ha lenne valaki Nyíregyházán(itt lakok) aki már csinált ilyet és megnézem milyen hogy megy aztán elkezdem mert tudom ha elakadok vagy nem megy valami akkor van segítség...Furcsa hogy készen nem lehet kapni ilyet... még senki nem kezdte el hogy hazamegy csinál párat és eladja...
Alkatrészekkel nem lenne gondom szerintem, mert van sok barátom németországba amit meg ott nem lehet kapni azt sehol szerintem...
Amíg bizonytalan vagyok addig nem fogok pénzt beleölni...
-
ambruszka
csendes tag
Hello
Egy ideje kutakodom a témában de ez az első hely ahol nem annyiból áll a dolog hogy veszek egy lcd monitort meg egy írásvetítőt a kettő közti rést hűtöm egy ventillátorral és ennyiből ennyi... Most hogy itt olvasgattam kicsit elment a kedvem az egésztől...
Körülbelül mennyi idő megcsinálni ezt a projektort és mennyibe kerül? Eddig azt hittem lcd 10.000 meg egy projektor valahonnan 10.000 és ennyi... de akkor nem így van... pontos leírást alkatréseket beszerezni nehéz? megvenni egybe nem lehet mi? Gondolom nem foglalkozik senki ennek az árusításával... mert ugy vagyok vele ha elfogadható a képe nekem megér 40-max 50 ezret...
Tehát erősen agyalok most hogy mi legyen... Szerintetek tehát mennyiből lehet megcsinálni kb és hányszor fog kihullani a hajam az idegtől?
Előre és köszönöm a válaszokat
Ambrusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest