Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
hankpoke
üzenetére
Ja és 30 fokos az optikája! Inkább ami a gáz és nehezen kiküszöbölhető a ledes megvilágítással az az, hogy nehéz homogén fényt adni a panelnek. Ugye a megadott fokban erősen világítanak a ledek, de ha sok ledet ha egymás mellé telepítek is lesznek a világított felületen sötétebb részek. Szerintem ez az egyetlen gáz a ledezéssel kapcsolatban. Ugyan vannak itt ilyen emeletes megoldások, de ennyiből inkább egy fémhalogént tolnék neki.
[link]De amig zsebtv-ből fabrikálok "Volksbeamert" addig szerintem ez a megoldás.
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
hankpoke
üzenetére
Szia!
Én ezzel igen meg vagyok elégedve, ennek előtétellenállás kellett, de ki lett neki számolva hogy hány voltról mekkorát adjak neki hogy megkapja a 100 ma-t. Fényereje jó, és maga a led olcsó. ha én azt a 255.000 mcd-t átszámolom lumenre meglepő az eredmény: 3205.35 lm
Itt egy jó kis mcd-lumen átszámoló: (ha bejön a lap, tekerj az aljára)
[link]Ez meg maga a LED speckója, amit használok. Ebből az árból olyat világít, mint a sicc.
Valszeg amit ajánlasz lehet, h. kraftosabb de mini diy-ezni megteszi ez is. Ja, meg occsó
Meg egy 3x4 centis lcd panelhez nem kell olyan sok belőle.
[link]Nagyhoz meg kapcsiból fémhalogén a nyerő.

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg egy 3x4 centis lcd panelhez nem kell olyan sok belőle.