- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
Elvileg jövő hét közepén elkészül a "dobozom" alja, mivel álló proji lesz, az alját fémlemezből csináltatom, hogy jó tartása legyen. Meg a 300 fokon izzó fémhalogén+fa kombinációt nem tartom olyan faja ötletnek, így a doboz egész alja és a borítása fémből lesz. Az optika belövésénél én egy írásvetítő fóliára írt szöveggel fogok tesztelni nem az lcd-vel, mert én is amilyen korlátolt vagyok tuti a 4 lehetséges variáció közül 4.-re tenném be jól a panelt
Közben meg jól agyonkarcolnám. Az AG leszedésekor az AG által a panelen hagyott taknyos anyagot mikroszálas ruhával és desztvízzel mosogatva keletkeztek kisebb, karcnak nem mondanám, mert sima felületűek, és csak fény felé megcsillantva lehet látni őket. Szemből semmi sem látszik, remélem vetítésnél sem jelentenek ezek majd gondot. Tapasztalt valaki ilyesmit a paneljén? Nem az üvegen vannak ugye, hanem a polárfólián, de nem belekarcolódva vannak, hanem csak úgy rajta, de nincs kedvem tovább mosogatni a panelt, nehogy megsértsem. Vélemények?
Üdv!
ZZ
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest