Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
sirály12
üzenetére
Hali!
A Banki alkalmazott egyből vágta hogy kell utalni a lóvét. Csak nyomtasd ki az e-mailt és add oda neki. Fontos, hogy a kedvezményezett bankszámla oldali kezelési költséget ne te vállald, hanem maga a webshop. Te csak a te bankod kezelési költségét kell, hogy álld. Fontos, hogy megadd a célszámla tulajdonosának a címét, melyet a weblapról leolvashatsz. Én csak annyit adtam meg, hogy Ausztria, Graz és annyi elég volt. Ezek a fresnelek amúgy 0,3 mm barázdasűrűségűek, amik jobbak, mint az írásvetítős fresneleké (0,5) Jó felbontást fognak garantálni. Örülök, hogy segíthettem. ;)
Üdv!
ZZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő