- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
sirály12
üzenetére
Hány colos lcd-hez is szeretnéd használni őket?
Amúgy 100mA-t vesznek fel, ha nem kapják meg akkor mitsem ér az egész. Ugye ezek 10mm-es átmérővel bírnak, és pont emiatt valahol van hátulütőjük is. Képzelj el 4et nényzetformációba rendezve. Még ha egymáshoz is érnek nagy köztük a "lyuk" ami nem sugároz fényt. Ezért csinált az a srác is amit belinkeltem duplaemeletes témát. Ebből a ledből a duplaemelet felejtős, mert nem olyan hosszú a lába, hogy a felső soré is leérjen a nyákra. Ha 7 és 17 col között tervezel projectort építeni, szerintem felejtsd is el egyből a ledes megoldást. Nagy barátja és támogatója vagyok én is a ledeknek, de nagyobb dimenziókban ezek még nem olyan jók, hogy szórakoztató képet adjanak. Jó, a link amit adtam annak igen jó képe van de mibe kerülhetett annyi led... Meg azok nem 10mmesek szerintem, hanem kisebbek és ezért talán jobbak is. Én is sokat filóztam ezen, és arra jutottam hogy miniprojihoz a led 1. osztályú, mert abba egy fémhalogén kiégetne mindent, meg a sok cullangja el fe férne a dobozban rendesen vagy mekkora doboz kéne már neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 26
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest