Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZimmerZoom

csendes tag

válasz sirály12 #1423 üzenetére

Hány colos lcd-hez is szeretnéd használni őket?

Amúgy 100mA-t vesznek fel, ha nem kapják meg akkor mitsem ér az egész. Ugye ezek 10mm-es átmérővel bírnak, és pont emiatt valahol van hátulütőjük is. Képzelj el 4et nényzetformációba rendezve. Még ha egymáshoz is érnek nagy köztük a "lyuk" ami nem sugároz fényt. Ezért csinált az a srác is amit belinkeltem duplaemeletes témát. Ebből a ledből a duplaemelet felejtős, mert nem olyan hosszú a lába, hogy a felső soré is leérjen a nyákra. Ha 7 és 17 col között tervezel projectort építeni, szerintem felejtsd is el egyből a ledes megoldást. Nagy barátja és támogatója vagyok én is a ledeknek, de nagyobb dimenziókban ezek még nem olyan jók, hogy szórakoztató képet adjanak. Jó, a link amit adtam annak igen jó képe van de mibe kerülhetett annyi led... Meg azok nem 10mmesek szerintem, hanem kisebbek és ezért talán jobbak is. Én is sokat filóztam ezen, és arra jutottam hogy miniprojihoz a led 1. osztályú, mert abba egy fémhalogén kiégetne mindent, meg a sok cullangja el fe férne a dobozban rendesen vagy mekkora doboz kéne már neki...

Új hozzászólás Aktív témák