Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Csináltam videókat:
Sima tej LatteArt program: [link] => Nekem csak kb félúton felgyorsul és ennyi semmi más. Szóval csak 1x van fordulatszám változás többször nem.
Növényi tej LatteArt program: [link] => Ez tényleg megáll a vége előtt egy pillanatra és utána lassabban folytatja.
Modelszám: DR-KMF002
Date code: 2504Jó lenne megtudni mitől lehet a sima tej programnál hogy valakinek van még egy 2. fordulatszám változás is másoknál meg miért nincs.
-
sz.zs.
őstag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ssp lab sweet, bocsi!
-
tuzpenge
addikt
Sziasztok!
Az ilyen vízszűrőkről mi itt az általános vélemény? Használ valaki hasonlót?
[link]
Köszi! -
válasz
Alabástrom
üzenetére
Sztem lebrew kb. senkinek sincs még az országban.
avx egy hónapja forgalmazza talán. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Itt 22 euróból is kijön az LM feliratos VST, ha meg tudsz barátkozni a peremes kialakítással.
-
t256
őstag
válasz
gippazoid
üzenetére
A Fiammetta jó választás. Acélból van. Én is meglepődtem a minőségén 20+ év aluminium Moka Express, Forever Italia, GAT használata után.
Én Timemore C3 ESP Pro-t használok. Neked csak kotyogóhoz szerintem elég a sima C3 Pro. Ha van hasonló árban, akkor a Kingrinder K2 is nagyon jó. -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Kotyogós témában kérdeztem nem olyan régen és végül - miután a Moka Express-t visszavittem az öntési hibák, sorjás műanyagok miatt - végül a személyes, megtekintés utáni vásárlás mellett döntöttem. Igaz, másfélszer drágább lett a választott, mint a M. Express, de mégis csak Bialetti (ragaszkodom a könnyen vízkőmentesíthető biztonsági szelepükhöz). 2 személyes, indukciós tűzhelyre is jó Fiammetta. Tökéletes a felső rész öntése, hibátlan, nagyon minőséginek érződik a Moka Express után, pedig kínai gyártás.
Tömítése szilikon. Műanyag sorjának még csak nyomát se látni a foganytú körül.15e Ft még egész tűrhető érte, a M. Express 10e volt akciósan, igaz, 3 személyes.
Kérdésem: milyen őrlővel érdemes kotyogóshoz őrölni? Mert nem bolti kávét szeretnék hozzá használni hanem frissen pörköltet valamelyik itthoni üzemből.
Kézi esetleg van, ami javasolt hozzá? Vagy valami kisebb elektromos? Vagy itt is érdemes valami jobb fajtát használni mint az espresso-hoz? -
sz.zs.
őstag
válasz
ribarszki
üzenetére
Most, hogy 2 hétig otthon voltam és minden nap megittam 2 kávét volt időm “tesztelgetni” a rendelkezésre álló őrlőket. DF83 sweetlab késsel , jmax-s és CF Wisdom.
Én úgy érzem, hogy közepesen sötét brazil ( csokis ) és világosabb ( gyümölcsös ) vonalon is a sweetlab kés hozza a legjobbat. -
icm
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Vagy veszel egy IMS nanotech-et Bélától 10ért (715 lyukkal ~ közel azonos átfolyási keresztmetszet mint a VST csak olcsóbban).
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kérdés, hogy menyire mélyen akarsz belemenni a víz témába.
Bevezetőnek kellemes és olvasmányos kis írás Asami honlapján [link] , a végén van pár alap recept is. Én ezzel kezdeném.
Nincs tuti recept. Függ a darálódtól, az adott kávétól, ekészítési módtól és persze az ízlésedtől. -
aleister
veterán
Estét az Uraknak!
Milenialcafe-val van valakinek tapasztalata? A kostolócsomagjuk elég baráti áron van.
Rákerestem a topicban. Csabszin kolléga már belefutott augusztusban, de akkor nemigen kapott választ. -
Joe Swanson
senior tag
Bogarásztam picit visszamenőleg víz témában a topikban az rpavlistól a keserűsós, szódabikarbónás változatokig, de még mindig úgy érzem, hogy csak egy fix pontom van mègpedig az 5L DM desztvíz. Pressohoz mire esküdtök mint tuti recept? Brita/egyéb víztisztító megoldások még mindig alkalmatlanok a GCP-hez?
-
cotagg
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha ez segít, nekem ez volt a menetrend. DPD hozta, vám, áfa miegymás nem volt.
29.12.2025
15:18 Uhr
(HU)
Erfolgreich zugestellt.
29.12.2025
06:08 Uhr
(HU)
In Zustellung.
29.12.2025
06:07 Uhr
(HU)
Im Paketzustellzentrum.
18.12.2025
22:51 Uhr
Hamm (DE)
Paket unterwegs.
05.12.2025
20:49 Uhr
DPD Datenzentrum ...
Warenausgang beim Versender.
05.12.2025
19:36 Uhr
DPD Datenzentrum ...
Auftragsdaten übermittelt -
zolnagy
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Érdekes, mert én is dec 21-n rendeltem, de nekem fedex teacking jött, nem dpd.
-
Speti69
kezdő
válasz
Joe Swanson
üzenetére
November 27én rendeltem, ezüstöt.
1 hétre rá lett csomagszám, írták, hogy feladták.
Ezután legközelebb akkor történt valami a nyomkövető oldalon, amikor Németországba megérkezett. Onnan már jobban mutogatta az oldal. -
Bazsee71
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Azt írták a visszaigazoló mailben, hogy az lehet, hogy csak a vámkezelés után frissül.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én feketét,12.10 és elvileg csütörtökön érkezik.
-
Speti69
kezdő
Még dec 29én megjött a Lagom Casa. Df 64v áll vele szemben. A dfben eredeti italmill blackline dlc kés van.
Nem én vagyok a fórum legtapasztaltabb rókája közel sem, így a leírtakat olvassátok abszolút szubjektív véleményemként
-Hang:a df 64v szinte hangtalan, így a Casa hangosabb terhelés nélkül,de őrés közben fordul a kocka, igaz nem nagy a küli, de picit halkabb és kevésbé bántó is a Casa hangja.
-Az őrlemény ránézésre rögmentesebb, a végén leszokok a kavargatásról
- Az elkészült italnál megintcsak a Casa győzedelmeskedik, egyenlőre tök furcsa, hogy a gyümisebb és az olaszosabb vonalnál is. A gyümölcsök a Casánál jobban előtérben vannak, de nem éles savassággal, hanem amolyan bergamottos, édesebb jelleggel. Olaszosabb vonalú kávék kicsit nagyobb testűek mint a df64v-vel, és kesernye is kevesebb, inkább csokisabb.
- Az egész munkamenet jobb a Casával. Nem kell spriccolgatni a babot, az őrlés végén 2 klikk, nem kell pumpálni, csőrt leszedni, sepregetni.
Azt hittem, kicsit nehezebb lesz a döntés, de a Casa hamar meggyőzött, hogy a Df64v távozik
-
sz.zs.
őstag
válasz
Tomace91
üzenetére
Én még csak a növényit használtam. nem lehet, hogy esetleg csak hőmérséklet béli kül. van?
Nekem egyébként az a problémám, hogy átöntöm a kiöntőbe és ahelyett, hogy az egész krémes lenne, inkább az alja szinte síma tej, a teteje pedig egy keményebb hab, amivel nem igazán lehet mintát önteni. ha esetleg mégis, akkor viszont a második cortadoba már csak az aljából a síma tej jut.
-
Toobee
veterán
válasz
sz.zs.
üzenetére
Most reggel például a két gyerek kapott kakaót a maradékból. Alternatív tejjel nem tudom milyen, nálunk a tej tej megy.
Ha nem felejtem el megnézem időben mikor vált tempót a miénk, de az utolsó harmadban, ez egészen biztos. Akkor már jó a tej is, meg a hőmérséklet is. -
sz.zs.
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
S mit csinálsz a maradékkal? mert ha a minimum latte art szintig töltöm is legalább 2 cortado kijön a mennyiségből, de lehet, hogy 3.
Lehet, hogy rossz tejjel próbálkozom (lidl barista zab) , de nekem nem sikerül a minta öntés. Ellenben a 300 ftos ikeással készítve igen.
-
Tomace91
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Most vettem amazonról amikor írtad, hogy akciós. Nekem nem áll le egyszer sem, bár én a sima tejkrém funkciót használom csak. Hogyan lehetne megtudni vajon miért van ez a különbség vagy van-e revízió különbség?
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
vegyel egy egyszeru olcso M10 szurotartot expolygon-rol, vadassz hozza valami nyelet (pl tadamm.hu) es mehet bele a kosarad. meg szep is lesz.
-
Tomace91
senior tag
válasz
Toobee
üzenetére
Akkor most több begoyrsulás is van? Én eddig egyet vettem észre de az kb a teljes idő 2/3-nál jön és akkor megy a tej felé csak a 3 ágú propellernek, az utolsó pár másodpercben én csak a LED villogó gyorsulását vettem észre, pedig direkt végig néztem tegnap. Lehet mindjárt megnézzem vízzel, hogy ennyire béna vagyok-e.

Update: Végignéztem vízzel. 3:20 az egész művelet. Nekem 1x vált csak sebességet és az 1:45-nél következik be, te már ekkor lekapcsolod? Csak azért kérdem mert itt még hátra van 1:35 a "futamidőből" ami nekem nem csak az "utolsó pár másodperc", már ekkor jó lenne a hab tényleg?
-
Toobee
veterán
Dreo Airt próbáltátok a program vége előtt leállítós módszerrel? Nekem bevált, jó indikátor mikor az utolsó x másodpercre begyorsul, az jól hallható meg látható is. Onnantól szinte már bármikor le lehet állítani, jó a hab. Szívet már egész jól tudok önteni magából a habosítóból is. Komplexebb mintára nincs hely gyakorolni, mert mostanában csak cortadot csinálok vele feleségemnek.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tenyleg nincs fogalmam, probalnam osszerakni a setupot mire ideer a casa, eletem elso presszo konfigjat szeretnem osszerakni, ezert is kerdezek mert nem ertek meg hozza. A mellekelt link leirasaban nem igazan lattam ezeket a parametereket, honnan kellett volna tudnom?

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Bocs, fogalmad nincs. Rézöntvény fej, krómozva. Lehet, hogy a csini porfújt, vagy eloxált, pláne slim jobban tetszik, semmi baj. Csak ne akard megindokolni. 🤷
Egyébként expolynál van szimpla seggetlen fej is, M10-es. Olyan kart húzol rá, amilyet szeretnél. -
Joe Swanson
senior tag
kep alapjan nekem iszonyatosan gagyinak tunik.
#142655Bazsee71 Pontosan emiatt probaltam tapasztalatokat gyujteni, de elengedtem, mert ugy is bele raknam a pullman kosarat, azzal meg sztem eleg butan nezne ki a fekete keret, az meg meg butabban nezne ki ha pattogna lefele a festek. Az igazi a slim lenne, de az nincs keszleten, es egyebkent is 32e huf lenne, ami sztem szemtelenul horror.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én csak azért nem vennék feketét, mert itt masszív fém-fém kontakt van, tippre ezek nagyon gyorsan megkopnak, és akkor oda a szépség.
-
sz.zs.
őstag
válasz
Tessseract
üzenetére
Ez volt a cikkszáma a v2-nek. De már sehol sem elérhető.
-
ribarszki
őstag
válasz
Tessseract
üzenetére
Persze most nem találom... hmm kínaiak. Egynél van feltüntetve, hogy new/upgrade version. De eddig a típusoknál ott volt, hogy V2.
-
ribarszki
őstag
válasz
Tessseract
üzenetére
a V2 fel van tüntetve. a v1 nél volt valami gond, hogy elmászott a kalibrálás, vagy beállítás.
-
dozó
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
[link] egy ilyen miért nem jó?
-
Joe Swanson
senior tag
[Normcore Bottomless PVD PF] Ezzel esetleg van valakinek tapasztalata? A slimhez kepest majdnem fele annyiba kerul, 18k huf. Megeri a felarat a slim? Ebbe gondoltam egy pullman 17-19g basketet.
-
BBpeter
tag
válasz
pikkubee
üzenetére
Ezt jó tudni. Köszi!
Nekem van a Mini, illetve ma próbáltam ki az Ultrat. Nekem nem volt akkora difi az anyaghasználat. Kb a felét úgyis letakarja a szilikon. Ellenben a kijelző nekem sokkal jobban tetszik. Ez a pont-mátrix dolog is tetszett, de számomra sokkal átláthatóbb ez. Amikor pedig a három változót látod egyszerre, az zseniális. Akinél teszteltem van Lunar is, az ő tapasztalata szerint semmivel nem gyorsabb. Az szintén plusz, hogy adnak hozzá egy pár darab kijelző védő fóliát. Nekem a fehérnek a designja pedig telitalálat, ezért is rendeltem be azonnal. Harmada áron, mint egy Lunar, szerintem nem kérdés. -
lojzi1
csendes tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mikor legutóbb rendeltem 1-2 éve, akkor nem jött rá semmi, de erre semmi garancia nincs. Most novemberben már a német amazonról rendeltem, arra biztosan nem jön rá, meg árban is jobb volt ugyanaz.
-
pikkubee
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Bookoora nem jön rá plusz költség.
Valahogy nekem is az a benyomásom, hogy a Mini jobban sikerült, már ami a minőségérzetet illeti. -
BBpeter
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Még nem találtam rá egyértelmű választ, hogy fog-e rá valami extra jönni. Nekem van a Miniből, amellé rendeltem ezt.
-
Joe Swanson
senior tag
-
sz.zs.
őstag
válasz
qvik27
üzenetére
Herz Etióp
Röast Wush Wush
Röast Kenya KiambuRibarszki: ez v1. A v2-t kétszer is megrendeltem, de egyszer sem ért ide. De az sem volt 30e felett akkor.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Emlékeim szerint nekem megvan még a Pullmann kosaram, hétfőn megnézem. Ha igen, eladó lesz, nálam maradt a VST napi használatban.
-
sz.zs.
őstag
3 hete használom a kis CF Wisdom őrlőt és azt kell mondanom, nagyon megérte azt a ~25e ft-ot! Azóta nem kellett tölteni sem. 18 g világos, vagy 21 g közepes pörkölést szoktam alkalmanként őrölni, 160-180 mp ez az adag. 3 egység fogy az akkuból egy őrlésre, tehát kb. 30 adagot lehet vele egy töltéssel őrölni. Ami meglepett, hogy ennyire légies őrleménnyel még nem találkoztam, illetve érzékeli ha leőrölte az adagot és leáll magától. Pangó pedig zéró!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
mindig használok pucsreen-t, Gaggián is, Roboton is.
papírt is szoktam néha, de nekem nagyon bevált a Normcore 58.5mm / 0.2mms titan PVD screen. Toobee meg a sworksdesign-ra esküszik ugyanebből. AVXcafe-t nem szeretem, de náluk is van ennek kopi verziója szinte bagóért, valószínűleg pont ugyanazt tudja, mint ezek.#142635, BBpeter
én igen (az árat én néztem be), napi használatban még nincs, még felújŧás alatt a konyha. -
BBpeter
tag
[Bookoo ultra] erre jön még vám, berendelte már valaki?
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem figyelem a vst árakat, úgy rémlik, 30eur+posta volt, mikor legutóbb láttam, de nem tudom, most hol járhat. Rá kell keresni.
-
desigo
senior tag
Gaggia Classic víztartályhoz szeretnék világítást. Van ajánlott táp és ledcsík ami nem három pötty hanem esetleg egyenletesebb fényt adó szalag? Ezeket néztem:
-Led tápegység 12W, DC12V, víz alá meríthető /IP67/ [link]
-LED tápegység MINI 6W 12V DC IP67 - OR-ZL-1630 [link]
-ED tápegység , 24 Volt , 20 Watt , slim , kültéri , vízálló , IP67 , LD-20-24 [link] -
hoffman_
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
ha ugyanaz a végár, akkor én talán a Pullmant venném, de igazából fingreszelés. mindkettővel remek kávét fogsz húzni. én elég maradi vagyok pár megközelítésben, VST akkor is legyen a polcon, ha soha nem nyúlok hozzá, mert iparági mérföldkő volt anno.
-
Joe Swanson
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Alabástrom
üzenetére
azért még bőven nincs tényszerű bizonyíték - legalábbis velem nem jött szembe - hogy a stepdown basket a király. a VST kosár évekig bevált mindenkinek, nem romlott el. Lance oda meg vissza volt a stepdowntól, meg amúgy is csókosa a sworksnek, de anno a Delonghi Dedica ellen (nyilván a sok közül) az egyik érv volt, hogy csak 51milis.
fentiekkel együtt is imádom a tadamm féle szűkítőmet, nem vagyok a stepdown ellen, de nem biztos, hogy starter package.
#142628, Joe Swanson
egy remek tamper, amióta megvan, nem gondolkoztam rajta, hogy bármi más kéne. 58as VST szintén remek, sokan szeretjük. nekem van mellette gy Pullman 876, azt is melegen ajánlom, de nem biztos, hogy jobb áron lehet találni. -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
[link] koxx ajanlasara, mar rendeltem egy ilyen tampert, igy ehhez megfelelo kosarat keresnek.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nekem ilyen van, ehhez kell tamper, puck screen és leszorító rugó mindenképpen, tölcsér nem árt. Ízlés és pénztárca szerint van egy prémiumabb változata is.
Ez pedig a Normcore, ehhez "csak" tamper kell.
Annyi, hogy én dugattyús géppel használom a step-down basketet, azzal nagyon jó, de egy pumpás, alacsony flow rate-ű géppel szívás lehet a lassú headspace telítődés. De biztos vannak itt mások, akik pumpás géppel használják, azok majd felhördülnek, ha azzal egyenetlen lesz a kivonatolás.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Esetleg tudsz segiteni egy linkkel? Nem baj a kulfoldi beszerzes, ha olcsobb, ugyis varom a lagom Casa-t😅.
Normcore bottomless slim portafiltere nincs valakinek elado gaggiahoz? Nemet amazonon most nincs keszleten.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mindenképpen érdemes lejjebb menni 15bárról.
VST-t szerintem külföldről olcsóbban veszel postával együtt is. Nekem valami 30 eur körüli ár rémlik.
IMS teljesen korrekt, de a VST "jobb". De ha már veszel kosarat, én inkább 58-49 step down basketet vennék vagy Sworksdesign-tól, vagy Normcore-tól. -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontatlan lyukak, biliacél. Sajnos igen.
Van amúgy egy AVX 2118 kosaram eladó ha érdekelne. 20e akciósan egy vst? hínnye... -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mert az IMS kosarak elég hulladékok. Ha állod a foxot szívesen odaadom neked az itthoni 18g-s IMS-em.
-
Joe Swanson
senior tag
18gramos kosarat keresek gyári GC E24-hez. IMS/VST/Pullmann? IMS feltűnően olcsóbb a társainál, ez miért lehet?
-
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Ezzel a darálóval kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata? Tchibo Kávédaráló mérleggel [link] -
vicces1
aktív tag
válasz
Toobee
üzenetére
Bitangos a váz, ilyen spider wattmérőm van Sram hajtókarhoz. 3 éve hibátlan. Amit javasolhatok, 80/80 -as legyen, persze a hátul teli is, de csak ha versenyre akarod használni. Nagyon személyre kell szabni, pozíciót szakemberrel beállítani, nyereg meg a fedélzet nagy munka. Legalábbis, ha a maxot szeretnéd kihozni.
Nagyon kíváncsi vagyok, ha összeáll! -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alabástrom
üzenetére
De, de kávébabot ki kell mérni valamivel
Meg lefőzött kávét is egyszerűbb felezni ha épp nincs két egyforma bögre. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
én az utazós szetthez ezt rendeltem most aliról (ezzel még csak-csak megvagyok, de temu és shein már sok nekem). jövő héten megjön, nem sokkal drágább, de ennél kisebbet nem találtam.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ha már olcsó mérleg: múltkor rendeltem Temurol egy ilyet, utazósnak (egyetlen szempont volt, hogy USB-C-ről tölthető legyen): [link], akkor 3000 Ft volt. Ali-n is megtalálni hasonló áron.
Most volt időm tesztelni, teljesen jó a mérleg, gyors, pontos, semmibe se tud kevesebbet, mint a 22.000 Ft-os Timemore mérlegem (nyilván leszámítva hogy utóbbi tud flow rate-t mutatni). Útmutató nem írja, de pittyegést is ki lehet kapcsolni rajta
Szóval nyugodtan tudom ajánlani, nyilván semmi extrát nem tud a súly meg időmérésen túl, de abban biztos vagyok, hogy filter főzésre nem ezen fog múlni, hogy jó lesz-e a brew. -
aleister
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi!
Igen, én is úgy gondolom, hogy nyilván az az ideális, ha fullra lefedi a kosarat, csak abban nem voltam biztos, hogy lehet-e ez kifejezetten ártalmas (pl csatornásodás), de akkor a szavaid alapján nem.Parci:
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, bocsi!
Tisztában vagyok a méretekkel, így nem kell semmit sem lemérnem. A kosár 58.5-ös, a puck screen 58-as.
Csak annyi volt a kérdés, hogy okozhat-e csatornásodást, amiért a peremen van egy 0.25 mm-es rés körben. -
válasz
aleister
üzenetére
Szerintem érdemes. Én 58.6-tal használtam. A rugós normkórban pont az volt (nekem) bosszantó, hogy felkente az őrleményt a falra.Segg vagyok. Write only. Tampert akartam olvasni. De a pogiszűrőnek is jobb, ha nem lötyög annyira. Áramlástanilag viszont valszeg mindegy, a víz nem viccel. Ha van rés, oda fog menni, mindegy mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
avx egy hónapja forgalmazza talán.